Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak rozebrat středový panel u Accorda 5g(96)?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hanzes je teď offline  Hanzes
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 23:47   Citovat  

Zdravim,
potřeboval bych poradit jak rozebrat středový panel u accorda 5g. Po stazeni vsemoznych servisnich manualu jsem to stejne nikde nenasel( doufam ze jsem to neprehledl). Nasel jsem jen tu starsi palubku a ta je jina a ma i jine uchyceni.
Zkusil jsem to tedy sam, odsrouboval jsem vsechny srouby co jsem nasel ale nedari se mi odmontovat ani lokenti operku- je tam jakoby zahaknuta pod radici pakou nebo co..
Dik za rady

P1030478.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1030478.JPG, 926.58 kB

P1030475.JPG

P1030475.JPG, 685.98 kB

P1030473.JPG

P1030473.JPG, 3.32 MB

P1030474.JPG

P1030474.JPG, 3.3 MB

P1030479.JPG

P1030479.JPG, 2.68 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
BrunoXXX je teď offline  BrunoXXX
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2010 , 19:16   Citovat  

Heh o to jsem se taky snazil a furt to neslo pak uz jsem byl faaaakt mooooooooc nasrany a malem jsem to zacal delat pacidlem...... , Jinak vysledek : vyrvana zasuvka na zapalovac, praskly ramecek kolem radicí paky a to vse upolne k nicemu:D , musim ted na to nabehnout a dat to do kupy:)

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Klemoš je teď offline  Klemoš
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2010 , 20:52   Citovat  

Ono to neni zas,tak slozite jen to clovek musi resit v klidu.Stredovy panel dohromady drzi 9 sroubu. Nejjednodusi jsou ty z boku stredoveho panelu vzadu a vpredu. Podle fotky jsi je odsrouboval.To jsou 4. Dalsi je ve velke prihradce, ten jsi taky odsrouboval. Dale pod velkou prihradkou je 6. sroub. Pak musis odsroubovat ten velky plastovy kryt pod volantem. Drzi jen na jednou sroubku a na trech mistech je zacvaknuty. Kdyz ho odstranis tak se dostanes k dalsim dvou sroubum, co drzi stredovy panel a posledni sroub se nachazi pod ovladanim oken. Musis to opatrne z te sredove konzole dostat ven odpojit a uvidis ten posledni sroub. Celkem jednoduche,ne? Vsechno to chce cit a zadne prudke pohyby hlavne pri vycvakavani te stredove konzoly ven. Jinak BrunoXXX tobe jsem ten servisni manual posilal a je to v kapitole 20-70. Hodne zdaru pri praci papa

loone je teď offline  loone
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 2:35   Citovat  

Klemoš napsal:
Ono to neni zas,tak slozite jen to clovek musi resit v klidu.Stredovy panel dohromady drzi 9 sroubu. Nejjednodusi jsou ty z boku stredoveho panelu vzadu a vpredu. Podle fotky jsi je odsrouboval.To jsou 4. Dalsi je ve velke prihradce, ten jsi taky odsrouboval. Dale pod velkou prihradkou je 6. sroub. Pak musis odsroubovat ten velky plastovy kryt pod volantem. Drzi jen na jednou sroubku a na trech mistech je zacvaknuty. Kdyz ho odstranis tak se dostanes k dalsim dvou sroubum, co drzi stredovy panel a posledni sroub se nachazi pod ovladanim oken. Musis to opatrne z te sredove konzole dostat ven odpojit a uvidis ten posledni sroub. Celkem jednoduche,ne? Vsechno to chce cit a zadne prudke pohyby hlavne pri vycvakavani te stredove konzoly ven. Jinak BrunoXXX tobe jsem ten servisni manual posilal a je to v kapitole 20-70. Hodne zdaru pri praci papa

on je nějaky manual??prosim o zaslani na loone@seznam.cz děkuji:-p jinak zrovna dnes sem rozdělaval palubku..no nervy moje:-p sice to nebyla premiera..jednu už sm to dělal když sem vrakoval hondu starou moji milovanou....ale tam sem se s tim nesral když to nešlo:-D dnes už v pohodě:_D a ještě maličkost...jsou i nějake podlepy na budiky těch relatek teplty...nevim jak se to ted jmenuje:-D prostě ne tachoetr atd ..ale toho kde se přidava nebo ubira teplo:-D

Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 11:36   Citovat  

Klemoš napsal:

Pokud máš nějakej ten manuál, tak bych tě o něj taky moc rád poprosil, pokud by ti to nevadilo. J.Horak88@seznam.cz

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 11:52   Citovat  

manualy zde: tudy odkaz

loone je teď offline  loone
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 17:45   Citovat  

ninja napsal:
manualy zde: tudy odkaz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D zase louskat aj:-( tento manual už mam:-p

FOX je teď offline  FOX
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 14:01   Citovat  

A dokázali byste mi poradit, jak z tohohle středového panelu demontovat jen sklopný kryt na rádio? Výsledek potřebuji mít přístupné najednou radio šachtu i kaslíček pod tím...mám moc velký panel a nevejde se mi to tam... díky

Klemoš je teď offline  Klemoš
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 20:50   Citovat  

Tady je manual na CC7. Na tomhle odkazu bude 19 dni tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak rozebrat středový panel u Accorda 5g(96)?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina