Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 102
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:12   Citovat  

dlouhodoba spotreba 10.8, jezdim vetsinou po meste a vtecu se nebojim Úsměv
merim to pres tohle, doporucuju tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 20:26   Citovat  

D16Z6 turbo posledni nadrz 488km, dotakovano cca 40litru. Vychazi mi spotreba 8,2l/100km po Praze, takhle nizkou spotrebu jsem uz dlouho nevidel Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 20:49   Citovat  

D16Z6 automat sem ted jel dálku a cumel sem že to snad neni možny 6,7L Tak to koukám! jinak do prace z prace (5km) jezdim 10,5) kouř
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 21:03   Citovat  

B18C4: jak D" jsem ted najel na nadrz 6,4 l/100km (695km)
jinak dlouhodoby prumer 10 l/100km (450-500km)
   Návrat  
EjdyR je teď offline  EjdyR
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 9:12   Citovat  

bordel napsal:
D16Z6 turbo posledni nadrz 488km, dotakovano cca 40litru. Vychazi mi spotreba 8,2l/100km po Praze, takhle nizkou spotrebu jsem uz dlouho nevidel Velmi šťastný

na kolik baru mas to turbo naledene? a kolik to dava poniku? jizda ve meste, kdyz to nezenes, 8.2L. To jde
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 13:13   Citovat  

EjdyR napsal:
na kolik baru mas to turbo naledene? a kolik to dava poniku? jizda ve meste, kdyz to nezenes, 8.2L. To jde

asi 8psi, koniku nevim
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 14:30   Citovat  

Já jezdím s Accordem Tourer Type S 2,4 za min. 8L a max 13.8L a dlouhodobý průměr 10,8L Lpg Velmi šťastný
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 22:02   Citovat  

doktorshondou napsal:
B18C4: jak D" jsem ted najel na nadrz 6,4 l/100km (695km)
jinak dlouhodoby prumer 10 l/100km (450-500km)

Tak to jsi frajer. Mě se podařilo dostat na 7,03l/100km vyloženě eko jízdou,ale cesta pouze 15km do práce a zpět.Čili 50% se studeným motorem.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 7:43   Citovat  

C5G D15B2 cca 10/100 Úsměv holt nejsem přeborník v ecorace :twisted:
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 9:59   Citovat  

Zajímalo by mě, jak se ve městě člověk dostane při 50% trasy se studeným motorem na 8 litrů...
Studený motor: 11-15 litrů, průměrně 13
Jízda po městě s nic moc zahřátým motorem: 7-9 litrů, průměrně 8
Celkový průměr: 10,5 litru

To, co dělá dj beaver, to je pěkná prasárna, kromě katu z toho bude bezesporu nadšená ŘJ, když jí někdo neustále obrací cykly...prostě kdo šetří, má za tři... Velmi šťastný

Jezdím kombi kolem 9,5 s F18B2 a pranic neřeším ekorace, ručička otáčkoměru je častým hostem za dvanáctou hodinou...
Proti mkIII je to každopádně skoro poloviční spotřeba... Velmi šťastný
   Návrat  
Matthew je teď offline  Matthew
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 11:43   Citovat  

Ahoj vespolek,

podělím se vámi o svou spotřebu. Vrátil jsem se z Rakouska, takže mohu velmi přesně říci, jakou jsem měl spotřebu.
Accord 7G 2.4, sedan, 2 lidi.

-po okreskách v Alpách velmi poklidnou jízdou v horách, na rovinkách časté použití tempomatu,
spotřeba: 5.55l/100km

-cestou zpátky přes Německo (Mnichov, Regensburg) na dálnici místy 200km/h, pak 120km/h(tempomat)
spotřeba 6.96l/100km

v Praze jezdím denně do školy tam i zpět (32km) a nedostal jsem se pod 8.7l/100km. Průměrná po praze pak 9.3l/100km
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 16:01   Citovat  

Matthew:Esli nekecáš,tak tě nemám rád Hihi Ale je fakt,že 6,95 už taky někdo někde na webu uváděl Mrk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 16:57   Citovat  

spoon napsal:
Matthew:Esli nekecáš,tak tě nemám rád Hihi Ale je fakt,že 6,95 už taky někdo někde na webu uváděl Mrk

aspoň máš důvod se zase snažit HaHaaa

jinak já teď cca 610km najeto na 33,11l a 5,43 l/100km Úsměv šlo to trochu nahoru, 250km bylo s klimou Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 21:28   Citovat  

bordel napsal:

Dalsi nadrz 7,6l/100km Chápeš!
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 22:22   Citovat  

Matthew napsal:
Ahoj vespolek,

podělím se vámi o svou spotřebu. Vrátil jsem se z Rakouska, takže mohu velmi přesně říci, jakou jsem měl spotřebu.
Accord 7G 2.4, sedan, 2 lidi.

-po okreskách v Alpách velmi poklidnou jízdou v horách, na rovinkách časté použití tempomatu,
spotřeba: 5.55l/100km

-cestou zpátky přes Německo (Mnichov, Regensburg) na dálnici místy 200km/h, pak 120km/h(tempomat)
spotřeba 6.96l/100km

v Praze jezdím denně do školy tam i zpět (32km) a nedostal jsem se pod 8.7l/100km. Průměrná po praze pak 9.3l/100km

Tak to valím bulvy tohle jsou hodnoty tak pro Jazz
   Návrat  
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 6:39   Citovat  

c5g D13B2 swap na dual carb, lítam jak utržená (_._) a spotřeba na 10-12L. Něco špatně nebo sem jen vůl?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 0:17   Citovat  

EjdyR napsal:

ZDravím,
odhad je cca 180PS a 230Nm, dle Wheela. 0.5bar od 3000RPM plný tlak. Měl jsem tu čest osedlat a sedlat tohle stádo asi dohromady 2200km a nej spotřeba byla 7.33l dálka, naložení a jeli jsme s citem, ale foukalo se a 8litru jako když jsem jel se svojí N/A D16Z6 tzn. sice na spotřebu, ale svižněji průměr kolem 100km/h dálková trasa - rozuměj 700-1000km.

Je to paráda, jak to prd papá. přátele Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 19:12   Citovat  

vím že sem píšu pořád... ale tohle si nemůžu nechat pro sebe Velmi šťastný Velmi šťastný pak zas dám pokoj Úsměv
jezdim, tankuju a pak koukám Velmi šťastný

461km na 22,96l -> 4,98 l /100km Tak to koukám!

jako to už je krásný číslo na 114 kobylek Úsměv ale vysvětlení je jasný, bral sem na jiný pumpě, minule sem to narval až po hrdlo a tady ať sem dělal co sem dělal už mě to nechtělo nalít víc(věřím že by se tam tak 2l vešly a už bych byl na svých klasických 5,3-5,4)

mazec VTEC
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:12   Citovat  

gear napsal:
vím že sem píšu pořád... ale tohle si nemůžu nechat pro sebe Velmi šťastný Velmi šťastný pak zas dám pokoj Úsměv
jezdim, tankuju a pak koukám Velmi šťastný

461km na 22,96l -> 4,98 l /100km Tak to koukám!

jako to už je krásný číslo na 114 kobylek Úsměv ale vysvětlení je jasný, bral sem na jiný pumpě, minule sem to narval až po hrdlo a tady ať sem dělal co sem dělal už mě to nechtělo nalít víc(věřím že by se tam tak 2l vešly a už bych byl na svých klasických 5,3-5,4)

mazec VTEC

jezdit za 5,5 je pekny vykon
..pokud clovek nedela jen pojizdky po meste..kdy se motor skoro ani nezahreje..tedy 10km tady..15km na nakup atd tak souhlasim s tvyma hodnotama..pokud clovek jezdi trochu vic vkuse a predpisove..a jezdi na eco-oko tak tenhle motor nema problem i s 5,2l na 100km Lucy - proto ho mam taky tak rad..a kdyz clovek ma chut tak da 2 VTEC 3 VTEC a ochcavka TDI jen blbe kouka KADLEKADLEKADLE papa

osobne jezdim spis po meste a kratke trasy..a diky dalkam a okrskam pak snizuju prumer.. Tak to valím bulvy

ve meste sem se dostal na celou nadrz i na krasnych 6,5l..ale byla to drina..min.brzdeni,oko porad zelena atd pořádnej výtlem neda se to temer vydrzet..vydrzel sem za tu dobu co mam D15Z6 jen 1 nadrz Velmi šťastný
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:23   Citovat  

Hlavator napsal:
jezdit za 5,5 je pekny vykon
..pokud clovek nedela jen pojizdky po meste...

presne jak pises, taky muj rekord, 780km na 40l, byl kdyz sme jeli nekam kamsi pod vary a pak do praglu (a to sem nejel moc predpisove Se stydím ), motor jsem vypnul jen 2x. ty couracky a popojizdeni ve meste si vezme svoje, takze spotreba kolem 5ti je velice realna
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:27   Citovat  

Becky napsal:
presne jak pises, taky muj rekord, 780km na 40l, byl kdyz sme jeli nekam kamsi pod vary a pak do praglu (a to sem nejel moc predpisove Se stydím ), motor jsem vypnul jen 2x. ty couracky a popojizdeni ve meste si vezme svoje, takze spotreba kolem 5ti je velice realna

muj osobni rekord byl cca 820km na 42l jestli si dobre vzpominam to mi hlava nebere Praha - Ostrava - vylety po okoli Ovy - Praha takze cca 5,1L přátele

ono zkratka staci jet a jet a jet a jet Velmi šťastný a nezere a nezere a nezere Hihi

dneska nam prilil do plne nadrze zlute STP na ventyly to spotrebe opet jen prospeje dle me zkusenosti..cca 1baleni za 5tis km si to ten muj pracant zaslouzi ..si udelat kuru od STPecka HaHaaa
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:35   Citovat  

D16V1 1,6 VTEC

Průměr při klidných jízdách: 6,6

Průměr při sportovní jízdě: 7,6 Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:37   Citovat  

Hlavator napsal:

ono zkratka staci jet a jet a jet a jet Velmi šťastný a nezere a nezere a nezere Hihi

jooo VTEC-E má přece jen něco do sebe Velmi šťastný škoda že sme to auto neměli už jako funglovku.. teď spotřeba 5l není až takovej zázrak, ale před 13ti lety tomu snad nikdo nemohl věřit Velmi šťastný

každopádně cajk Úsměv točí to do sedmi a žere to do sedmi Velmi šťastný přes 7 jsem se zatím nedostal, ale je pravda že teď jezdím dálky a piánko do 110kmh...
   Návrat  
Adiss je teď offline  Adiss
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:38   Citovat  

ja to mam cca furt okolo 8 .. a dálky za míň.. ale jezdim jen do práce a domů a do obchodu Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:39   Citovat  

gear napsal:
jooo VTEC-E má přece jen něco do sebe Velmi šťastný škoda že sme to auto neměli už jako funglovku.. teď spotřeba 5l není až takovej zázrak, ale před 13ti lety tomu snad nikdo nemohl věřit Velmi šťastný

každopádně cajk Úsměv točí to do sedmi a žere to do sedmi Velmi šťastný přes 7 jsem se zatím nedostal, ale je pravda že teď jezdím dálky a piánko do 110kmh...

tak o tom zadna..to je na tech 5l jak delane Velmi šťastný

zeptej se Hellborna...bez vyuziti 5 stupne..u jeho economa..ryze jizda za ucelem stihnu TO jinak DEATH..myslim rikal neco do 10L/100 Lucy
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:44   Citovat  

gear napsal:

to ja ted jezdil bezne na nadrz 480 km a byl sem rad, tak sem poridil novou lambdu a jeste sem nevyjel nadrz, tak ted sem zvedav
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 20:56   Citovat  

Hlavator: jjo o tom sem slyšel Velmi šťastný na D1 stále 180 a pětka si dávala šlofíka Velmi šťastný dyž to já ho protáhnu, ale abych ho držel dlouho ve vysokejch na to sem měkota, vyšší kvalty tam padají samy a nad 160 se bojim (okresky sou přece jen dělaný na míň) Se stydím HaHaaa takže pětku vlastně taky nepotřebuju Velmi šťastný

Becky: no po cca 400-500km beru taky, ale půlku nádrže HaHaaa ale je jasný že jestli byla špatná lambda tak to tam posílalo béňo jak krávy se slintavkou do kafilérky... Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 21:36   Citovat  

bordel napsal:
Dalsi nadrz 7,6l/100km Chápeš!

Dneska jsem se projel a po 240km jsem dotankoval krasnych 38litricku. Az mi na dalnici vyletela hadice od chlazeni a vytelka vsechna voda Ble a ja v zuzeni na D1 pred sjezdem na Modletice cca 500m pred benzinkou v dobe krupobiti a po prave strane betonove hrazeni, fakt super den naštvanej
   Návrat  
alonzzo je teď offline  alonzzo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2010 , 23:12   Citovat  

Mam civica 1.5 lsi sedan a Papa me nejmene 15litru na 100 Je to tam. asik to bude tim ze me vcere nekde foukl koncovej tlumic Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 20:27   Citovat  

Zdarec,

tak v Pondělí jsem nabral snad poprvé v životě plnou nádrž od Benziny, a to Vervu 95 (dle dodáků jednoho našeho kolegy by se mělo jednat o "dovozový" benzín - Rakousko snad,
stejně tak: Shell V-Racing 100 a Carrery), ostatní prý lokální čili české.

O víkendu jsem měl něco málo max do 8litrů v nádrži a dolíval cca 15litru. Najel cca 200km docela ostřejší jízdou s větším podílem VTECu ve městě Se stydím a jal se brát plnou u Benzíny, pistole vypla v 37litrech, řekl si, že dám plnou po hrdlo (nemá se to, ale chtěl jsem to zkusit. Ručička lízala do poloviny "Éčko". Podařilo se nabrat 47litrů a ručička přeskočila "eFko" o asi 2-3mm, viz první foto. _Marty je svědkem, nechápal jak se to tam vejde. nesouhlas Jinak stojan měl "REKUPERACI 2 stupně" - fakt dobře odsával, benzín vůbec něpěnil.

Po městě jezdím klídeček pohoda, fakt lemra 1500-3500RPM. Včera jsme s mecarem - je mi svědkem, jeli za sablosem a dnes jen k Wheelovi do Vestce a nakroutil jsem 240km a ejhle ručička skočila přímo na čárce "eFka" no uvidíme, jak to půjde dál. Zatím vše nasvědčuje, že tan benzín tam fakt je Je to tam.

10052010.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
10052010.jpg, 342.39 kB

12052010(007).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
12052010(007).jpg, 394.45 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: