Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
novej hrdej majitel Aerodecka VTi v Jižních Čechách
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 0:48   Citovat  

Tak se musím pochlubit, zakoupil jsem nádhernej kousek (zatím využívám alicanteho kradený fotky Se stydím , ještě nebyl čas ho nafotit a furt je hnusně) ´99 Aerodeck VTi. Jsem moc rád, že jsem přemluvil manželku (teda spíš jsem jí postavil před hotovou věc) a nekoupil civica 7G, provozní náklady sice budou asi trošku vyšší, ale moje nadšení při jízdě je určitě vyváží. Akorát asi kapku ztloustnu, protože teď sedám do auta kvůli každý kravině, kdy bych dřív šel pěšky nebo jel na kole a beru to oklikou Velmi šťastný Zkušenejch bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o doporučeníhodným servisu nejlíp v okresech Písek, Tábor, Budějce, možná ještě Příbram. Díky všem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 6:20   Citovat  

OK
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 6:28   Citovat  

hellblazer napsal:
Tak se musím pochlubit, zakoupil jsem nádhernej kousek (zatím využívám alicanteho kradený fotky Se stydím , ještě nebyl čas ho nafotit a furt je hnusně) ´99 Aerodeck VTi. Jsem moc rád, že jsem přemluvil manželku (teda spíš jsem jí postavil před hotovou věc) a nekoupil civica 7G, provozní náklady sice budou asi trošku vyšší, ale moje nadšení při jízdě je určitě vyváží. Akorát asi kapku ztloustnu, protože teď sedám do auta kvůli každý kravině, kdy bych dřív šel pěšky nebo jel na kole a beru to oklikou Velmi šťastný Zkušenejch bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o doporučeníhodným servisu nejlíp v okresech Písek, Tábor, Budějce, možná ještě Příbram. Díky všem.

Příbram a okolí uživatel Idaho, k zastižení tady n fóru, v Budějkách človíček zvaný skřítek OK
tel. ti na něj pošlu SZ pokud mi to dovolí, napíšu mu. OK
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 6:51  Naposledy upravil Vergas dne 7.5.2010 , 11:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hellblazer: Plně chápu tvoje pocity, já mám cívu od března a ještě pořád hledám nějakou záminku abych prostě musel s autem vyjet Velmi šťastný Nejlíp sám ať to můžu poslat k omezovači Úsměv A to usednutí, to je lepší než doma do křesla Velmi šťastný Btw trochu offtopic Ale musim se pochlubit před 20ti minutami jsem přijel z práce a trošku sem si zazávodil se spolupracovníkem on má C6G kupé 1.5 (74Kw) LSi - nějak nevím co to je za motor? - přímé sání. Já 1.4 anglán (66Kw), jak je možné abych mu o dobrých 50 - 60 metrů ujížděl? Velmi šťastný Ještě jednou se omlouvám za offtopic, ale nechtělo se mi zakládat nové téma, sotva vidím na klávesnici po té 12ti hodinové směně. Dobrou

EDIT: Až se divím kolik chyb jsem tam nasekal Velmi šťastný Byl to samozřejmě civic 5. generace kupé, nevím proč jsem psal 6. a sání bylo otevřené Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 7:16   Citovat  

Vergas napsal:
hellblazer: Plně chápu tvoje pocity, já mám cívu od března a ještě pořád hledám nějakou záminku abych prostě musel s autem vyjet Velmi šťastný Nejlíp sám ať to můžu poslat k omezovači Úsměv A to usednutí, to je lepší než doma do křesla Velmi šťastný

No já jsem v tom zatim jinak než sám nejel, takže si taky hodně užívám VTEC

Cestou od alicanteho jsem si říkal, že pojedu piánko a zkusím, za kolik se s tím dá jezdit, ale po natankování plný mě předsevzetí přešlo... Ne, že bych tam pětku nedal, ale vytáčím to trochu víc a častějc, než jsem byl zvyklej. Holt na economy run si musím počkat pár měsíců, až se vyblbnu (nebo až nebude na benzín Úsměv )
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 7:31   Citovat  

hellblazer napsal:
No já jsem v tom zatim jinak než sám nejel, takže si taky hodně užívám VTEC

Cestou od alicanteho jsem si říkal, že pojedu piánko a zkusím, za kolik se s tím dá jezdit, ale po natankování plný mě předsevzetí přešlo... Ne, že bych tam pětku nedal, ale vytáčím to trochu víc a častějc, než jsem byl zvyklej. Holt na economy run si musím počkat pár měsíců, až se vyblbnu (nebo až nebude na benzín Úsměv )

Já mám VTi asi 4 roky a stejně mi dost často nedá,abych při výjezdu z obce nešel ze 4st. na 2st. a VTEC VTEC VTEC VTEC ... HaHaaa

Jinak gratulace ke krásnému kousku! Taky jsem o něm přemýšlel,že bych vyměnil sedan, ale vypadá to, že se vše vyřeší jinak a moje milovaná 1.6 mi zůstane. Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 9:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Já mám VTi asi 4 roky a stejně mi dost často nedá,abych při výjezdu z obce nešel ze 4st. na 2st. a VTEC VTEC VTEC VTEC ... HaHaaa

Jinak gratulace ke krásnému kousku! Taky jsem o něm přemýšlel,že bych vyměnil sedan, ale vypadá to, že se vše vyřeší jinak a moje milovaná 1.6 mi zůstane. Úsměv

taky gratuluju..vedel sem o nem pomerne dlouho dopredu a taky mi hlodal cervicek..casto sem na nej koukal do maila a rikal si..mam-nemam Velmi šťastný

byt v cerne tak bych se i mozna neudrzel a volil bych to jako levnejsi alternativu nez auto ktery sem chtel do budoucna..prece jen ted resim bydleni a tam se clovek pohybuje jeste v jinych ne 100 tisicovych dimenzich Smutný

pak zakrocila mlada a kdyz sem ji venku u aerodecka presvedcoval ze neni tak nevzhlednej jak si ona mysli tak bylo vymalovano-navic cervenou taky zatrhla pořádnej výtlem na moje vytky ohledne dokonalosti Vti motoru se nejak nechytla Velmi šťastný

takze uzivej pekny stroj za peknou cenu a preju hodne happy km přátele
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 10:33   Citovat  

Jo, zaminka na projeti to znam...

Vergas napsal:
Ale musim se pochlubit před 20ti minutami jsem přijel z práce a trošku sem si zazávodil se spolupracovníkem on má C6G kupé 1.5 (74Kw) LSi - nějak nevím co to je za motor? - přímé sání. Já 1.4 anglán (66Kw), jak je možné abych mu o dobrých 50 - 60 metrů ujížděl?

Nevim jak je to s těma 50-60m, ale 1,5 je snad E-VTEC (ekonom) a ma jinak poskladane prevody...
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 10:46   Citovat  

ekonom se v coupe nedelal a ma o 10kW vic..
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 10:51   Citovat  

Jeste ze tohle auto bydli az v jiznich cechach Velmi šťastný Ale do posledni chvile jsem vsazel ze bude v Praze, pac jak jinak kdyz mam stejny.

Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 10:56   Citovat  

silenec napsal:
ekonom se v coupe nedelal a ma o 10kW vic..

Jo,jo, běžné coupe Civica 6g má 1.6 se 77kW, občas se vyskytne s Vtecem 92kW.
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 11:22   Citovat  

nazdárek ... no měl jsem na červenáčka spadýno, ale to tvym komentaři, že ho nechceš v praze Velmi šťastný , žena rozhodla, že přeci nebudem mít stejný auto a jala se hledat jinačí Úsměv ... a našla tohohle krasavce, kterej je v minimálně stejně dobrým stavu, chybí mu jen šíbr, ale zas to nahrazuje tím, že má míň najeto, a navíc ta cena byla víc než příznivá Je to tam.
takže ať to dobře drandí VTEC v jižních čechách i v praze přátele

30042010331_2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
30042010331_2.JPG, 317.31 kB
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 11:53   Citovat  

DrSlimm napsal:
Jo, zaminka na projeti to znam...

Nevim jak je to s těma 50-60m, ale 1,5 je snad E-VTEC (ekonom) a ma jinak poskladane prevody...

Jak už jsem si editoval příspěvek výše, byl to civic 5. generace, psal jsem asi z hladu, nebo únavy spíš Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 20:05   Citovat  

pěkně! novej člen jížního klanu Úsměv
gratuluju ke koupi vtíčka přátele
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 13:07   Citovat  

a kde na jihu budu potkávat červenýho VTI kombajna? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 14:28   Citovat  

Hlavator napsal:
pak zakrocila mlada a kdyz sem ji venku u aerodecka presvedcoval ze neni tak nevzhlednej jak si ona mysli tak bylo vymalovano-navic cervenou taky zatrhla pořádnej výtlem na moje vytky ohledne dokonalosti Vti motoru se nejak nechytla Velmi šťastný

proč se to auto ženskejm nelíbí? Manželka je na tom úplně stejně, nelíbí se jí auto ani barva... Ale já jsem si to nakonec prosadil Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 14:31   Citovat  

ninja napsal:
Jeste ze tohle auto bydli az v jiznich cechach Velmi šťastný Ale do posledni chvile jsem vsazel ze bude v Praze, pac jak jinak kdyz mam stejny.

taky jsem doufal, že budeš mít radost, že nebude v Praze a vyfouknu ho cybermartymu. Jsem rád, že i on sehnal (navíc lepší).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 14:35   Citovat  

cybermarty napsal:
nazdárek ... no měl jsem na červenáčka spadýno, ale to tvym komentaři, že ho nechceš v praze Velmi šťastný , žena rozhodla, že přeci nebudem mít stejný auto a jala se hledat jinačí Úsměv ... a našla tohohle krasavce, kterej je v minimálně stejně dobrým stavu, chybí mu jen šíbr, ale zas to nahrazuje tím, že má míň najeto, a navíc ta cena byla víc než příznivá Je to tam.
takže ať to dobře drandí VTEC v jižních čechách i v praze přátele

tak snad už se na mě nezlobíš, že jsem tě předběhnul přátele
ať dobře slouží VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 14:40   Citovat  

Petura napsal:
a kde na jihu budu potkávat červenýho VTI kombajna? Úsměv

jezdim hlavně mezi Pískem, Táborem a Budějcema (proto tady někde shánim dobrýho mechanika), ale červenej asi dlouho nevydrží... z pracovních důvodů (a taky proto, že se holce ta barva nelíbí - sice jsou jí teprve tři, ale kecá do všeho nesouhlas ) půjde do zelenýho polepu.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 19:27   Citovat  

dneska jsme te videli kolem 13 hodiny v Milevsku a mas to moc pekny Úsměv
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 19:37   Citovat  

hellblazer napsal:
jezdim hlavně mezi Pískem, Táborem a Budějcema (proto tady někde shánim dobrýho mechanika), ale červenej asi dlouho nevydrží... z pracovních důvodů (a taky proto, že se holce ta barva nelíbí - sice jsou jí teprve tři, ale kecá do všeho nesouhlas ) půjde do zelenýho polepu.

tak se někdy možná potkáme v Písku, ale většinou jezdím trasu Blatná, Strakonice, Volyně ...

jak červená ne?! zeleny auta jsou hnusný, to ta červená je maximálně libová barva
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 0:38   Citovat  

hellblazer napsal:

Tak to koukám! no ty bláho.
Miloši, čteš to?????
   Návrat  
ahojkamo je teď offline  ahojkamo
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 1:30   Citovat  

Vergas napsal:
hellblazer: Plně chápu tvoje pocity, já mám cívu od března a ještě pořád hledám nějakou záminku abych prostě musel s autem vyjet Velmi šťastný

Jj, jsem na tom stejně, nejlepší na tom je jak Honda když k ní jde majitel, tak úplně radostí vrtí vejfukem Velmi šťastný Taky bych mohl plno věcí obstarat pěšky, ale přece jí tam nemůžu nechat stát nesouhlas A přeju plno fajn najetých kilometrů novému majiteli Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 9:56   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tak to koukám! no ty bláho.
Miloši, čteš to?????

tomu jsem se přiznal hned... Se stydím
no nepochválil mě...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 10:03   Citovat  

Červená tomu autu sluší... ale proti gustu Se stydím

jesi se ti líbí takhle tak ho tak nech Úsměv slečny se s tím smířej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 10:11   Citovat  

mě se líbí, ale jak říkám, je to i kvůli práci... a taky ten polep chrání před kamínkama a blbcema na parkovišti, který neumí otvírat dveře, takže aspoň uchránim ten origo lak do budoucna. no a až se "služebním" stane jiný auto, polep půjde dolů...
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 10:16   Citovat  

hellblazer napsal:
mě se líbí, ale jak říkám, je to i kvůli práci... a taky ten polep chrání před kamínkama a blbcema na parkovišti, který neumí otvírat dveře, takže aspoň uchránim ten origo lak do budoucna. no a až se "služebním" stane jiný auto, polep půjde dolů...

ty ostudo KO
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 10:23   Citovat  

hellblazer napsal:
tomu jsem se přiznal hned... Se stydím
no nepochválil mě...

Njn, ja to slysel jako moznost a ted uz je to spis jistota Velmi šťastný pifko . Hele chlapi, zase chapejte, ze nebyt prace, nema ani to auto, takze obziva musi byt no.1, folie je jen folie, nic nevratnyho, takze bych to zas tak cerne nevidel .. A on barevnej (jelikoz vim, v jakem oboru Michal dela..) bude hoodne neprehlednutelnej ... je to dobrý

Jinak jeste 1x dekuji za obchod a at slouzi a dela dale jen radost .. je to dobrý VTEC
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 11:43   Citovat  

Tak to se muzu divat,kdyz budu Milevskem projizdet,jezdim zhruba kazdy mesic tam a po 2-3 dnech zpatky,ted zrovna ve ctvrtek nebo patek a nedele Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 0:42   Citovat  

tak budu parkovat na náměstí, abych byl vidět Velmi šťastný
jinak děkuju alicantemu, že se mě zastal Mrk a samozřejmě za perfektní obchod a hlavně skvělý auto přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
novej hrdej majitel Aerodecka VTi v Jižních Čechách
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina