Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Umrela mi palivova pumpa(asi)-surne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crisp je teď offline  crisp
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 23:50   Citovat  

Zdravim.
V prispevku problem s pumpou som popisoval problem s pumpou.

Od decembra bez jednineho problemu a dnes som nemohol nastartovat, po asi 10min staleho zapinania pumpa nabehla a isla bez poklesu tlaku. Asi 3x som normalne nastartoval a vecer zrazu nic. Teraz je auto nepojazdne, lebo pumpa nenaskoci ani na x-te zapnutie, hoci napatie na konektory je a rele je v poriadku, lebo mam ledku na vystupe k pumpe a ta svieti.
Myslite, ze pomoze vymenit pumpu? Nieje v nej este nejaka poistka alebo nieco, co by mohlo sposobovat taketo chovanie?
Lebo ked nabehne, tak bezi aj niekolko hodin bez problemov a zvlada aj plne zatazenie motora.
Da sa dostat nejako rozumne k motoru pumpy?
Ked som predtym skusal, tak som nedokazal povolit vystupnu hadicku do motora, lebo bola pripecena a nechcel som ju poskodit. Viete mi poradit nejaky postup ako ju neznicit?
Diki moc
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 11:28   Citovat  

Kdyz pumpa netlakuje ani kdyz je na konektoru napeti,tak by mela byt vadna a zadnou pojistku neni treba hledat (bud tam neni,nebo je to nejaka sdruzena a neslo by vic veci).
Muzes zkusit pouzit pumpu z jinyho modelu,pokud zvladnes misto sitka napojit hadici a vradit ji mezi nadrz a motor.Pripecenou,ztvrdlou nebo poskozenou palivovou hadici vymen za jinou uzpusobenou k vedeni benzinu atd. a nepremyslej,jak ji neposkodit,alespon ja bych teda nechtel,aby se mi nekde po ceste zlomila a pustila benzin nejlip primo na rozpaleny vyfuk to mi hlava nebere .Jinak pokud je pres ni spona,ta se stahne klestema a pak za hadici tahas a jeji konec na trubicce otacis kombinackama anebo,v pripade hadic od chladice,pouzijes sikovky/blitzky.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 12:07   Citovat  

Zapojenie cudzej pumpy asi nepojde. Nemam inu k dispozicii a na taketo bastlenie sa necitim. To radsej kupim novu. U Intercars maju MEAT & DORIA za 1800KC alebo HYUNDAI za 3000KC, to nieje az tak vela.

Len mi nejde do hlavy, ze umrela len tak. Od decembra slapala bez problemov, ziadny pokles tlaku/vykonu. Normalne som vypol motor ale uz nenastartoval, ani sa nepohla.

Tu sponu som dal samozrejme dole, ale aj pri pouziti sily sa ta hadicka ani nepohla. Neviem kade vedie palivova hadica k motoru. Ja som videl iba koniec zapojeny do pumpy. Ak sa da nejako rozumne vymenit tak dam novu.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 12:11   Citovat  

mám čerpadlo na C5g kdyby si chtěl.sundáš ten kryt co je na 4 šroubech a pak sundaš šroub co drží tu hadici co vede do nádrže, a vyndáš to.

0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 12:29   Citovat  

Ja som z Bratislavy.
To som urobil, tu jednu som dal dole, ale druha hadica bola iba nastoknuta a zaistena sponou a s tou som nedokazal pohnut a bez jej odmontovania, som nedokazal vybrat pumpu z nadrze, lebo ta hadica bola kratka na jej vytiahnutie.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 17:08   Citovat  

crisp napsal:
Ja som z Bratislavy.
To som urobil, tu jednu som dal dole, ale druha hadica bola iba nastoknuta a zaistena sponou a s tou som nedokazal pohnut a bez jej odmontovania, som nedokazal vybrat pumpu z nadrze, lebo ta hadica bola kratka na jej vytiahnutie.
ta gumová hadice chycená sponou je jen vracečka z motoru do nádrže.

0
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:18   Citovat  

Dakujem za ochotu.
Zatial vyzera, ze blbol imobilizer (Meta) . Dali ho prec vo stvrtok a odvtedy auto ide bez problemov.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Umrela mi palivova pumpa(asi)-surne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina