Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1995 5g 1,4i
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pmaryska je teď offline  pmaryska
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 22:22   Citovat  

Tímto bych chtěl pozdravit všechny členy klubu Honda. Do nedávna jsem byl hrdým majitelem BMW E36 328i, ale jelikož je to auto spíš okruhové než na ježdění do práce, pořídil jsem si tohoto Civika za pár korun... Jsem dost překvapenej, jak necelá 1,4 umí jet. Doufám, že prostředí Hondaclubu bude lepší jak u BMWklubu.cz, tam to stálo a stojí za starou bačkoru... samej namyšlenej b*b. Ale to je jedno, měl bych pár otázek ohledně modelu 5g s motorem 1,4i.

Co se týče průběhu tahu motoru. Zdá se mi, že mu něco chybí od 2500ot do 4500ot se mu nechce nahoru a po této hranici vystřelí... Je to u tohoto modelu normální? nebo mám počítat s komplet prohlídkou vzduchového a palivového systému?

Co se týče koroze... je znát že to není pozink... trpí tim celé auto, nebo jen "nepovedená" místa? Ptám se jen proto, jelikož nemám garáž a musim vše dělat před barákem a celý to rozebírat jen kvůli zjištění stavu se mi nechce Úsměv proto jestli máte nějaký vytypovaný místa co reznou...

Díky a všem spoustu šťastně najetých km.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 22:28   Citovat  

čau chlape no hele není to nic neobvyklého že to v tomhle rozmezí otáček moc nejede já mám teda 1,6 Vti ale než se to rozmotá do VTECU tak to taky trvá Mrk

místa co reznou no trpí na to tyhle modely a dost hlavně zadní lemy, zadní vrata kolem SPZ,trochu prahy u zadních blatníku v těch rohách, sem tam ale to teda opravdu málo jsou vidět vyrezlé dveře např. spolujezdec nebo řidič.

jinak tímto tě vítám tady na fóru a doufám že se ti tu bude líbit Úsměv je to dobrý VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pmaryska je teď offline  pmaryska
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 0:45   Citovat  

Díky Úsměv jak tak koukám... většina aut to má na tom samim místě... takže se do toho s vervou pustim...

Jinak díky za odpověď Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
smekami je teď offline  smekami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 0:57   Citovat  

Zdarec a vítej.
Co se týče motoru, tak si s tím nelámej hlavu a prostě se s tím autem zžij a zachvilku se to naučíš Úsměv Rez je nejvíc opravdu na zadních blatnících. Defakto nejčastější puchýřky najdeš na konci lemu. Pak méně orezlá místa bývají na začátku zadního lemu a někdy i na předních blatnících nad nárazníkem. Zadní dveře zas tak často nereznou (hlavně ne u těch modelů, který byly bouchlý nazadek a mají nový vrata Velmi šťastný) Ale jinak je Hondička to nejlepší co sis mohl vybrat Se stydím Úsměv Tak hodně štěstí a ať ti pěkně a dlouho slouží Honda
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 16:09   Citovat  

pmaryska napsal:
Zdá se mi, že mu něco chybí od 2500ot do 4500ot se mu nechce nahoru a po této hranici vystřelí.

No,to by se zdalo asi každému,kdo předtím vlastnil 2.8 Velmi šťastný
Jinak tě zdravím a vítej!Přeju co nejvíc bezporuchových a zábavných km Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1995 5g 1,4i
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina