Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jakou baterku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:59   Citovat  

Jelikoz mi moje baterka odesla do kremikoveho nebe a reklamaci mi pravdepodobne neuznaj, tak se chci zeptat s jakou baterkou mate nejlepsi zkusenosti.
Ted jsem mel Vartu Blue Diamon a nebyla tam ani dva roky...
Tze kdopak ma nej kvalitu?? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:08   Citovat  

Varley Red Top jsou to malý lehký baterky. Jsou určený také pro závodní vozy. Kvalita vysoká!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:51   Citovat  

a kde se to da koupit??
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:03   Citovat  

Ale u tech malejch baterek je problem ze vydrzi kratsi dobu nez normalni (zivotnost). A mozna to ma vliv i na start protze nema takovou silu ta mala. Cooo???
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:25   Citovat  

No jo,Varta,ta me neprekvapila ani posledne,kdyz jsem jel k PK pro Accorda - nesnasim Vartu,na 2 mi odesel jeden clanek.Ja preferuju Banner (i kdyz me taky dnes vypekla - holt jsem tu slabotu mel dobit a nenechat ji vymlatit do mrte,nicmene uz je taky letita).
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:27   Citovat  

super zkušenost s exide excell , fakt pecka ve své třídě, i ty základní modely kolem 1500Kč sou výborné měl jsem jednu snad pět let v autě a nikdy mě nenechala ve štychu OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:32   Citovat  

tady jsou stránky výrobce odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:50   Citovat  

Dave1984 napsal:
tady jsou stránky výrobce odkaz

hmm vypada to dobre a ceny taky dobry, mozna vyzkousim Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 13:04   Citovat  

no BANNER mame ve fabii a zatim spokojenost..Sice tam je jen rok Velmi šťastný ale...
ta VARTA byla v aute necele dva roky bez varovani odesla...VARTU uz nikdy Tak to valím bulvy
Mozna tu Exide OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 14:06   Citovat  

taky si myslim ze na tom nejsou spatne pomerem vykon/cena Bosch Silver...jednu sem mel a myslim ze se drzela celkem obstojne...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 14:44   Citovat  

jo, boshky jsou taky v pohodě OK
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 20:06   Citovat  

taky budu potřebovat baterku.. ten exide je nějakej drahej, ne?? Za baterku na mý acco chtěj nejmíň 3100kč..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 20:20   Citovat  

Jauda napsal:
taky budu potřebovat baterku.. ten exide je nějakej drahej, ne?? Za baterku na mý acco chtěj nejmíň 3100kč..

záleží jakou si koupíš, pokud chceš obyč, stačí classic, ty exell a dále maxima atd. se používají v audiosoustavách, jsou hodně chválené, byla mi doporučena jedním prodejcem, který s nimi má zkušenosti na soutěžním poli v db dragu OK
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 10:41   Citovat  

mé nejoblíbenější sou Yusa...2 mám již 7,5roku (obě zakoupeny v jeden den,předemnou nality)a obě točí a točí,jedna je horší...mám ji v šáde 110r a tu natočím tak jen 2x do roka abych promázl motor,100A bannerka mi v náklaďáku vydržela rok,mezitím evidentně pomalu chřadla,nahradila ji z auto kellu starline a ta točí jak divá i v zimě a to mi nenaskočí na první nažhavení...dřív jsem chodil pumpovat naftu růčo abych točil a vybíjel co nejmíň...teď na to kašlu a točím dokavad čerpadlo nenatlakuje samo.PS kdo ví co je za značku origo baterie HONDA...vždy jsem měl nějakou starou vraždu a vydrželi neskutečně dlouho
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 11:27   Citovat  

Doporucuju Exide, overena kvalita za rozumne penize, ja jdu do Optimy Yellow TOP.. OK
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 12:03   Citovat  

nemáte někdo odkaz na nějakou tu lehkou sport. baterku ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 14:26   Citovat  

Biturb napsal:
Doporucuju Exide, overena kvalita za rozumne penize, ja jdu do Optimy Yellow TOP.. OK

to vypada taky hodne dobre ale samozrejme se za to taky hodne plati Bueee

no ja vyzkousim asi tu Exide Excell...za ty penize myslim ze bude dobra...
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 15:11   Citovat  

Pako,to je Yuasa...Ty se davaji,anebo aspon davaly,do Hond uz z vyroby.Pripadne tam byval Panasonic,ten pry taky docela vydrzel.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 21:03   Citovat  

nu coz, jsem v Lbc bez auta, tak vydrzim do stredy co mi reknou na mou baterku. Myslim ale, ze min zivotnost by mela byt aspon 3roky. Ne 1.5roku jak to bylo u me..
Zkusim asi tu Exide...je pekna vzhledove HaHaaa
jeste se zeptam, kolik mate kapacitu??
   Návrat  
david_cz je teď offline  david_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 22:25   Citovat  

Já bych asi bez přemýšlení koupil origo Honda. Na Civica 6G jsem ji kupoval asi před měsícem a cena 1990 Kč je to dobrý . Předtím jsem ji měl taky a byla v autě údajně 5 let a výdrž pořad supr, bohužel z ničeho nic odešel jeden članek Smutný
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 22:44   Citovat  

taky muzu doporucit origo Honda, jak uz tady nekdo psal je to Yuasa nebo Panasonic (podle typu auta)... Nekteri zakaznici, kteri k nam chodi maji tuhle origo baterku v aute uz od 96tyho a porad funguje... mimo jine prodavame jeste banner, ale zkusenost je takova, ze vydrzi tak 3-4roky... Sam se si do crxa taky koupil origo... driv ty origo baterky staly kolem 4tisic, ale asi pred rokem je Honda zlevnila... tak jsou ted levnejsi nez treba Banner (ta uzka od banneru vychazi pres dva tisice a hondacka 1999,-)
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 16:04   Citovat  

MattiK napsal:
taky muzu doporucit origo Honda, jak uz tady nekdo psal je to Yuasa nebo Panasonic (podle typu auta)... Nekteri zakaznici, kteri k nam chodi maji tuhle origo baterku v aute uz od 96tyho a porad funguje... mimo jine prodavame jeste banner, ale zkusenost je takova, ze vydrzi tak 3-4roky... Sam se si do crxa taky koupil origo... driv ty origo baterky staly kolem 4tisic, ale asi pred rokem je Honda zlevnila... tak jsou ted levnejsi nez treba Banner (ta uzka od banneru vychazi pres dva tisice a hondacka 1999,-)

Kolik stojí origo Honda do Accorda 4D CG9 2,0i?? Mohl by ses poptat?? Ta moje momentálně je v poho, ale už byla dvakrát vyšťavená (při opravě. kdy jsme nechali pár dní otevřenej kufr a svítilo tam světlo), tak uvažuju, že ji radši vyměním, ať mě nepřekvapí jednou..
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 18:15   Citovat  

Našel jsem tuhle. Je to přímo pro Civica atd. Nevypadá teda nijak extra, ale jestli vydrží, co tu bylo napsaný, bude to good. Ceny jsou dost podobné.

tudy odkaz

Ještě teda bych se chtěl zeptat, když dám do auta baterku, která je "nabitá" (asi 3 týdny ležela nabitá ve sklepě, napětí trochu kleslo) na 12.50V, tak za 4 dny už má jen 12.31V a napájí jen ECU, tak jestli už je mrtvá, nebo to dělá ta zima. Auto je v garáži, kde je teplota nad nulou. Alarm je vyplý. Před měsícem se mi stalo, že byla úplně vybitá. Nechtěly se ani dálkáčem odemknout dveře.
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 1:34   Citovat  

Petan.B napsal:
Našel jsem tuhle. Je to přímo pro Civica atd. Nevypadá teda nijak extra, ale jestli vydrží, co tu bylo napsaný, bude to good. Ceny jsou dost podobné.

tudy odkaz

Ještě teda bych se chtěl zeptat, když dám do auta baterku, která je "nabitá" (asi 3 týdny ležela nabitá ve sklepě, napětí trochu kleslo) na 12.50V, tak za 4 dny už má jen 12.31V a napájí jen ECU, tak jestli už je mrtvá, nebo to dělá ta zima. Auto je v garáži, kde je teplota nad nulou. Alarm je vyplý. Před měsícem se mi stalo, že byla úplně vybitá. Nechtěly se ani dálkáčem odemknout dveře.

No já nevím, ale nejsou údržbové aku už trochu mimo? to mi hlava nebere
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 1:56   Citovat  

PAKO napsal:
mé nejoblíbenější sou Yusa...2 mám již 7,5roku (obě zakoupeny v jeden den,předemnou nality)a obě točí a točí,jedna je horší...mám ji v šáde 110r a tu natočím tak jen 2x do roka abych promázl motor,100A bannerka mi v náklaďáku vydržela rok,mezitím evidentně pomalu chřadla,nahradila ji z auto kellu starline a ta točí jak divá i v zimě a to mi nenaskočí na první nažhavení...dřív jsem chodil pumpovat naftu růčo abych točil a vybíjel co nejmíň...teď na to kašlu a točím dokavad čerpadlo nenatlakuje samo.PS kdo ví co je za značku origo baterie HONDA...vždy jsem měl nějakou starou vraždu a vydrželi neskutečně dlouho

Myslím, že Honda má stejné baterie jako Toyota, Panasonic, ale nejsem si 100% jistý.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 1:59   Citovat  

Když jsem měl ještě Corollu, byla v ní originál od Toyoty Panasonic. Když jsem zjišťoval jak je stará, zjistil jsem, že je tam od výroby auta. Vydržela 17,5 roku. Mě nenechala ani jednou ve štychu. Japonsko je prostě kvalita... Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 2:02   Citovat  

Jinak teď mám v Céru úzkou Bannerku a je naprosto v pohodě.
   Návrat  
feroF je teď offline  feroF
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 13:57   Citovat  

Potvrdzujem slova predrecnikov. Ked baterku, tak original-).

V aute mam original Panasonic, rv. 1997. Nechala ma dvakrat: prvykrat minulu zimu pri minus 30 - to som sa ani necudoval. A druhykrat tuto zimu. Auto stalo desat dni, teplota v noci do -15, cez den max. -3, tak to tiez nevydrzala. Ale pomohol som jej cez kable a odvtedy opat bez problemov. Ziadne externe dobijanie, ziadne dolievanie destilky.

A ked som hladal nahradu, tak som nasiel slusneho dodavatela na Yuasa a s cenou cca 1500,-Sk nie je o com premyslat. Panasonic sa mi nepodarilo zohnat na uzemi RCS -(.

Inak, spominam, ze na HC bola debata aj o Exide a jedna konkretna skusenost s dodavkou pre velkoodberatela nedopadla slavne. Skuste to tam pozriet, urcite tam bude viac podrobnosti.
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 16:42   Citovat  

Jauda napsal:
Kolik stojí origo Honda do Accorda 4D CG9 2,0i?? Mohl by ses poptat?? Ta moje momentálně je v poho, ale už byla dvakrát vyšťavená (při opravě. kdy jsme nechali pár dní otevřenej kufr a svítilo tam světlo), tak uvažuju, že ji radši vyměním, ať mě nepřekvapí jednou..

taky 1999,- konkretne u tohotle typu Accorda je vyrobce Delphi... oznaceni 31500-s1a-g01
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:59   Citovat  

Joystick napsal:
No já nevím, ale nejsou údržbové aku už trochu mimo? to mi hlava nebere
Nejsem si tak úplně jistej, ale nevypařuje se destilka i z bezúdržbových? Takhle se dá aspoň dolít. navíc jednou ročně dolít baterku zas není taková hrůza.

Nebo myslíte, že je fakt lepší se údržbové vyhnout?

Výše sem nahodil link na tu orig YUASU. Může mi někdo potvrdit, jestli to je skutečně ta orig., která se do auta dávala?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jakou baterku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina