Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna bočního okna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
martas05 je teď offline  martas05
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 18:13   Citovat  

Poté co mi nějaká <> vymlátila okno u řidiče jsem konečně sehnal nové (díky optimasi) a čeká mě výměna. Asi se do toho pustim sám, takže jsem se chtěl zeptat na rady na co si dát bacha, případně jaký je nejméně bolestivý postup. Na houby je, že v servisním manuálu jsem našel akorát návod jak měnit okno zadní, na přední řidičovo tam návod není.
Pokud už to někdo absolvoval, uvítám jakýkoliv postřeh či radu. jinak jde o anglána MB1, okno elektrické. díky

PS: snažil jsem se najít podobný topic a neúspěšně, takže pokud tady už něco takového je, tak sorry
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 19:51   Citovat  

shodit polstr...sundat igelit vyluxovat od střepů(hlavně vodící lišty a sametky) vzít si oříšek 10ku nástavec sjet oknem do montážní polohy dolů tak aby jsi se dostal k uchycení to staré demontovat ,vstrčít ze zhora a z venku sklo naklopené přední částí dolů dovnitř srovnat v vodících lištách sjet ručně s ním dolu ,přišroubovat ,vyzkoušet.nalepit z5 igelit zapolstrovat... apropo je u toho dovoleno silně a nahlas nadávat,nejlépe na pána s bradavicí přez kterou není vidět jaká je to velká svin... pomáhá to dost Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 20:33   Citovat  

To dáš,já digitál jsem to zmák taky Velmi šťastný Nejhorší je sundat tapec,zbytek už vidíš a pochopíš..takže na tom vlastně nic není Mrk

0
Nový příspěvekZaslal: 11.5.2010 , 22:16   Citovat  

OK, díky za dodání odvahy a především PAKOvi za vyčerpávající návod.. jako jak sundat tapec a tak, to vim, to neni problem.. spis mam strach jak tam to sklo tou vrchni skvirkou napasuju Úsměv ale tak se do toho zitra pustim a snad to dopadne.. a na tu sv.., tedy pana s bradavici radsi nemyslet, bo bych to sklo rozflakal jeste nez bych prisel k autu Velmi šťastný

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 11.5.2010 , 22:35   Citovat  

martas05 napsal:
OK, díky za dodání odvahy a především PAKOvi za vyčerpávající návod.. jako jak sundat tapec a tak, to vim, to neni problem.. spis mam strach jak tam to sklo tou vrchni skvirkou napasuju Úsměv ale tak se do toho zitra pustim a snad to dopadne.. a na tu sv.., tedy pana s bradavici radsi nemyslet, bo bych to sklo rozflakal jeste nez bych prisel k autu Velmi šťastný
to zvladnes, ja to jednou delal na anglanovi a uz sem byl tak vynervovanej, ze sem myslel ze to sklo asi rozkopu, ale kdys si toto reknes tak ono tam pak spadne Velmi šťastný

Bartek je teď offline  Bartek
0
Nový příspěvekZaslal: 12.5.2010 , 12:04   Citovat  

Přesně jak piše Pako. Jak jsem si lepil folie. Tak jsem první krok udělal, že jsme odmontoval kliku a vycvaknul jí ven. A pak vytahnul tahlo z toho plast.cvočku ( na ten si davej bacha abys ho nezlomil). Nejhorší na anglanu jsou 3 a 4 dvěře. Musí se vytahnotu guma na liště a pak i lištu. Ale to není tvůj připad.

0
Nový příspěvekZaslal: 12.5.2010 , 20:21   Citovat  

huraaa.. povedlo se.. a ani to nebolelo.. nejhorsi bylo hodit zpatky tapec, ale jinak v klidu. musim rict ze jsem to cekal horsi. jinak jeste jednou dik za rady. Honda

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 13.5.2010 , 8:17   Citovat  

Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna bočního okna
Fórum: Exteriér