Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Zvolit Gumy?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 2:37   Citovat  

Zdravím, mám dilema Velmi šťastný chci si koupit nové 2 gumy dopředu na C4G a nevím jaký, tolik výrobců a různých cen. Barum Brawuris(mám momentálně),už asi nechci. Co třeba Toyo Proxes(chci koupit), cena relativně nízká, což mi vyhovuje, ale jsou kvalitní? Piště prosím vaše zkušenosti a rady, co zvolit, bavíme se o gumách do 1300,- za kus. Rozměr R15, 195/50.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 2:40   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Zdravím, mám dilema Velmi šťastný chci si koupit nové 2 gumy dopředu na C4G a nevím jaký, tolik výrobců a různých cen. Barum Brawuris(mám momentálně),už asi nechci. Co třeba Toyo Proxes(chci koupit), cena relativně nízká, což mi vyhovuje, ale jsou kvalitní? Piště prosím vaše zkušenosti a rady, co zvolit, bavíme se o gumách do 1300,- za kus. Rozměr R15, 195/50.

Já osobně bych ti doporučil GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3,nedávno jsem je kupoval na ITR A MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST ZA ROZUMNÝ PENÍZ,AVŠAS záleží kde a jak budeš jezdit. Okruh?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 2:43   Citovat  

Auto se chystá na velké změny, motor, převodovka apd. tak at jsou k tomu uměrné i gumy Velmi šťastný Okruhy jsou taky v plánu, ale více najezdím na normálních cestách, ale často řežu zatáčky a mrzí mě, když to ujíždí Velmi šťastný
Líbila by se mi značka TOYO a Yokohama, ale přežil bych i jiný HaHaaa

ty GOODYEARy vypadajý slušně, za koli si je koupil??
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 4:43   Citovat  

Kvasnour napsal:
Já osobně bych ti doporučil GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3,nedávno jsem je kupoval na ITR A MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST ZA ROZUMNÝ PENÍZ,AVŠAS záleží kde a jak budeš jezdit. Okruh?

uz se nevyrabi ani neprodavaji
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 10:22   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Auto se chystá na velké změny, motor, převodovka apd. tak at jsou k tomu uměrné i gumy Velmi šťastný Okruhy jsou taky v plánu, ale více najezdím na normálních cestách, ale často řežu zatáčky a mrzí mě, když to ujíždí Velmi šťastný
Líbila by se mi značka TOYO a Yokohama, ale přežil bych i jiný HaHaaa

ty GOODYEARy vypadajý slušně, za koli si je koupil??

Hele nechci ti teda do toho kecat, ale být tebou, jestli opravdu jezdíš rychle, na gumách nešetři! Je to jediný spojovací prvek, který tě drží na asfaltu a věř mi, že mezi kvalitou penumatik jsou astronomický kvalitativní rozdíly, který rozhodujou, jestli budeš ještě naživu, nebo rozsekanej na švestce Honda Rozdíly v ceně jsou u tohoto rozměru minimální, tak se raději uskrovni jeden večer v hospodě a přitlač pár stovek, nebudeš litovat Mrk
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 10:22   Citovat  

já od srpna jezdim na předku Falken Ziex ZE-912 a v zadu dojíždim Eagle F1..
teďka je míň nedotáčivý..když už,tak uteče celý a nebo první zadek..
jediný co,tak na studeno za mokra trochu kloužou

EDIT:jinak kupoval sem proto,že sem potřeboval jet do rakouska a předky byly po hondayi hotový Velmi šťastný
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:13  Naposledy upravil Raven dne 13.5.2010 , 11:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

co třeba pneu Regal Racer, jsou to semislicky zatím s nima nemám zkušenost ale budu je teď kupovat a Wheelmann řikal že jsou v poho.

v rozměru kterej potřebuješ stojí 1 kus 990 Kč

kdyžtak tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:18   Citovat  

Raven napsal:
co třeba pneu Regal Race, jsou to semislicky zatím s nima nemám zkušenost ale budu je teď kupovat a Wheelmann řikal že jsou v poho.

v rozměru kterej potřebuješ stojí 1 kus 990 Kč

kdyžtak tudy odkaz

semislick za 990,- Ble asi to bude protektor ..... kvalitní semislick začíná u 2tis za kus a to musíš mít štěstí.
Někdo to kupte a otestujeme to .... nebo že bych je vyzkoušel na kopci Lucy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:19   Citovat  

CRXMANN napsal:
nebo že bych je vyzkoušel na kopci Lucy

Máš dobrou životní pojistku,aby Kristýnka nestrádala? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:39   Citovat  

CRXMANN napsal:
semislick za 990,- Ble asi to bude protektor ..... kvalitní semislick začíná u 2tis za kus a to musíš mít štěstí.
Někdo to kupte a otestujeme to .... nebo že bych je vyzkoušel na kopci Lucy

Čéče čtu zde:
"Pneumatiky Regal patří pod koncern Dunlop, vyrábějí se v Jižní Africe. Dezény pneumatik Regal jsou totožné s dezény pneumatik Dunlop, jsou vyráběny i ve stejné továrně."

Je docela možný, že budou vážně identický s Dunlopkama. Občas mívaj velký fabriky nadprodukci, tak prodávaj svoje výrobky pod jinou značkou. Máš to úplně ve všech oborech, u výrobců autodílů zrovnatak jako u potravin.
Takže já bych se toho úplně nebál, možná budou mít o něco horší směs, ale nebude to nic zásadního.
Každopádně cena 4000,- za sadu je fantastická je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:45   Citovat  

sopta napsal:
Čéče čtu zde:
"Pneumatiky Regal patří pod koncern Dunlop, vyrábějí se v Jižní Africe. Dezény pneumatik Regal jsou totožné s dezény pneumatik Dunlop, jsou vyráběny i ve stejné továrně."

Je docela možný, že budou vážně identický s Dunlopkama. Občas mívaj velký fabriky nadprodukci, tak prodávaj svoje výrobky pod jinou značkou. Máš to úplně ve všech oborech, u výrobců autodílů zrovnatak jako u potravin.
Takže já bych se toho úplně nebál, možná budou mít o něco horší směs, ale nebude to nic zásadního.
Každopádně cena 4000,- za sadu je fantastická je to dobrý

Právě že vím jak to funguje. Nezapomeň že dělám v automobilovém průmyslu...vždycky je tam nějaký ALE!

Markgum taky používá směsi od Avonu ....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 12:09   Citovat  

CRXMANN napsal:
Právě že vím jak to funguje. Nezapomeň že dělám v automobilovém průmyslu...vždycky je tam nějaký ALE!

Markgum taky používá směsi od Avonu ....

No nemusí tam být vždy ALE...nicméně bych na to nespoléhal. Ale řekl bych, že to zase úplně shit nebude. Bude to s největší pravděpodobností kompromis, ale zase za méně jak poloviční cenu. Jde jen o to otestovat to, jak velkej to je kompromis a zda se ušetření vyplatí a nebo stále platí "nejsme tak bohatí, abysme kupovali levné věci"
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 15:04   Citovat  

yokohama parada nebo neo slusnyho od kumha je jistota... jinak z levnejsich dunlop sportmax nebo pirelli p zero nero je to dobrý na levnejsi nema cenu myslet..precjen je to jedinej kontakt auta se zemi .na tom se nevyplati setrit.... je to dobrý
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 15:15   Citovat  

TADY Zemi pise,ze je to kopie Yokohama Parada spec2
tudy odkaz

Nemate nekdo zkusenosti s timto designem desenu na mokru?
Kdybych je koupil a pripadne na dalnici v neckanem slejvaku neusel jet v nekde treba 120... kuky kuk

edit: A te cena je vazne bomba,1.5x mene,nez za Toyo R888...me by to asi stacilo,protoze zas takovy kanec na okreskach s 1.4 nejsem Se stydím Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 16:33   Citovat  

Co třeba tyhle? cena vyhovující, našel sem je nejlevněji za 1200,- YOKOHAMA AC 01 195/50 R15 82 H nebo Yokohama PARADA 195/50 R15 82 V za 1400,- ale to už mi narušuje rozpočet Velmi šťastný chtěl bych asi zůstat u této značky, tak čekám na reakce kouř
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 17:21   Citovat  

Leke napsal:
TADY Zemi pise,ze je to kopie Yokohama Parada spec2
tudy odkaz

Nemate nekdo zkusenosti s timto designem desenu na mokru?
Kdybych je koupil a pripadne na dalnici v neckanem slejvaku neusel jet v nekde treba 120... kuky kuk

edit: A te cena je vazne bomba,1.5x mene,nez za Toyo R888...me by to asi stacilo,protoze zas takovy kanec na okreskach s 1.4 nejsem Se stydím Mr. Green

Jestli chces gumy na mokro, nejlepsi byva dezen s prubeznymi drazkami a ne neco a la semislick. A pochopitelne zalezi i na smesi, kdyz si koupis kopii uz tak vicemene beckoveho vyrobce, nemuzes cekat zazraky. A za polovinu penez nez stoji poradny plast. Na gumach bych nesetril, rozhoduji o tom jestli vylitnes ze zatacky nebo zaplaves na dalnici ve vysoke rychlosti. Rozhodni se sam, jestli chces auto jenom obout nebo koupit schopne pneumatiky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 17:37   Citovat  

koukám že v testech vede Michelin, má je někdo? Mě štve na civicu 4G, že je těžce nedotáčivý, sedí jak formula, ale když to přeženu trochec, tak předek ujíždí jak cip Velmi šťastný (logicky HaHaaa ), ale chci tu hranici kdy se to trhne, posunout dál, takže lepší gumy!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 19:41  Naposledy upravil GrygarMartin2 dne 13.5.2010 , 20:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Co třeba TOYO T1-R, stojí málo 1000,-/kus a prej dobrý... ale když stojí tak málo tak nwm nwm jestly budou stát za to.. Chci gumy,co fakt budou držet!
   Návrat  
ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 20:00   Citovat  

sam pises ze si doteraz jazdil matadory ci barumy, cize hocico od kvalitnejsich vyrobcov kupis bude OK. Ja som kupil Bridgestone Turanza a uplna spokojnost, za mokra su super, za sucha tiez. Predtym som mal pirely p5000 a boli tiez ok, za dazda som na nich chodil na dialnici 130hlbsej vody a nikdy som nemal problem ani ked som nabehol do , akurat tie dost hucali, preto som do nich nesiel znova...
tie bridgestony byvaju dobre hodnotene...
   Návrat  
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 20:06   Citovat  

jelikož jsem gumy prodával a byl jsem na spoustě prezentačkách a jízdách, tak cenově dostupné pneu s doborou kvalitou jsou KLEBER - koncern Michelin, pokud bys nekoukal tolik na cenu a vychytal akci tak by bylo dobré jít do Michelinu nebo Continentalu, zkačky Toyo, Barum, Matador, Debica a podobně jsou "Badgetové" značky .. nízká cena, nízká výdrž. Dunlopky jsou velmi dobré, ale jejich dlavní neřest je nízký km průběh a u určitých dat výroby a dezénů i hlučnost. Eagle F1 > super guma ale rozměr jestli se neplatu 16" a více. pokud bys chtel GY tak bych doporučil Excellence, maj dobrou přilnavost a nízkou hlučnost. Já mám na C5G Michelin Pilot Exalto, ale ty už se bohužel nedělají. Teď hrábni do srdce a přiznej si jakým způsobem PŘEVÁŽNĚ jezdíš ( VTEC ) a kolik km za sezónu najedeš, podle toho je dobré pneu vybrat. Aby jsi neměl zbytečně "drahý" gumy který ti spuchřej, nebo abys v půl sezóny nekupoval novou sadu ... : )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 20:23   Citovat  

na tohle sem čekal, někdo kdo tomu opravdu rozumí! díky.. ted koukám zrovna na micheliny, ještě si to nechám projít hlavou, jaždopádně uvítám i další názory! díky je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 20:55   Citovat  

Tak mám jasno, jdu do Michelin PILOT EXALTO 195/50 R15, schvalujete mi je??? cena je 1416,- nejlevnější co jsem našel tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 4:13   Citovat  

lol,jak jsem psal v SZ jsou to PE2, takže prošli "úpravou" cena je na tento rozměr slušná, myslím že budeš spokojenej : ))
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 10:33   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Tak mám jasno, jdu do Michelin PILOT EXALTO 195/50 R15, schvalujete mi je??? cena je 1416,- nejlevnější co jsem našel tudy odkaz tudy odkaz

Vím je to offtopic ale nechce se mi věřit že ty same pneu akorát R16 sou dražší o 2000.- nechápu Tak to koukám!
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:17   Citovat  

a co tohle??? tudy odkaz sice si tu trochu ohrivam polivcicku:D ale treba bys je bral?Úsměv přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 12:57   Citovat  

balooony Velmi šťastný , ale díky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 13:05   Citovat  

ale aji s profilem 45 se mi někdy stane že škrtnu(když to řežu někde, kde jsou vlny v asfaltu), doufám že tou 50tkou si neurvu blatníky či co Velmi šťastný . Mám tam pružiny -30mm, dyštak dám druhej doraz. Je to tam.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 15:01   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
ale aji s profilem 45 se mi někdy stane že škrtnu(když to řežu někde, kde jsou vlny v asfaltu), doufám že tou 50tkou si neurvu blatníky či co Velmi šťastný . Mám tam pružiny -30mm, dyštak dám druhej doraz. Je to tam.

Potom to neni vina pneu ale spatne zvoleneho disku s prilis nizkym ET. Pokud jsi zachoval predepsany rozmer plaste, nemelo by skrtat nic i kdyz snizis treba o 60 mm. A resit takovou vec podlozkami je pro jizdni vlastnosti auta slusna prasarna KO
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 20:07   Citovat  

regal racer
   Návrat  
Ayrton je teď offline  Ayrton
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 20:28   Citovat  

Dobré zkušenosti mám s Kumho Ecsta KU31 v rozměru 215/45 R17, jak s přilnavostí, tak s výdrží.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Zvolit Gumy?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina