Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kompletní výměna el. kabelů v motoru
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 12:19   Citovat  

Prosím o radu jak moc je fin. nákladné (včetně koupě) výměna všech kabelů v motoru Honda Civic Coupe 1.6 5g uvažuji o koupi tohoto Se stydím a ta kabeláž se mi tam vůbec nelíbí, navíc bratr ji má v autě podobnou a už jsem mu tam musel dělat kabely na světla protože mu přestaly svítit. Díky moc všem.

RobiXman

DSC_6665.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_6665.JPG, 654.81 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
martas je teď offline  martas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 12:21   Citovat  

co se ti na tom nelíbí? HaHaaa

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 12:27   Citovat  

Koukni na kabely u baterky - šílenost Tak to koukám! takhle by to teda nešlo Úsměv Jde mi oto na kolik ta výměna vyjde abych to spočítal kvůli ceně vozu Úsměv

RobiXman

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 15:48   Citovat  

Pri koupi takhle staryho auta bych opravdu nezacinal vymenou kabelu protoze se ti nelibi. To je pouze detail na ktery to nejezdi...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 15:50   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Pri koupi takhle staryho auta bych opravdu nezacinal vymenou kabelu protoze se ti nelibi. To je pouze detail na ktery to nejezdi...

No po názorech lidí odtud z koupě asi sejde teda pokud mi to nenechá za 10.000,- Úsměv ale čím bych teda mněl začít jako prvním ? Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 15:58   Citovat  

No tak asi od zacatku - naplne, rozvody, kouknout na brzdy, vyfuk, rizeni a opravit hnijici kastli. To tak pro zacatek OK

Opravdu nechapu proc kazdej kdo koupi auto zacne nejdriv resit voloviny jako 50kg muziky do kufru a xenony atd a pritom auto horko tezko projde na STK. to mi hlava nebere

zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 15:59   Citovat  

hele muj motor vypada dost podobne a nemam s nim absolutne zadny problem... je to akorat spinave a strikat vodou se mi tam nechce Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 16:15   Citovat  

2 Gregy.Type.R - No ale já právě ty rozvody řeším (teda jestli jsi myslel el. rozvody) Úsměv A pak bych postupoval tak nějak jak jsi psal. Jen mě zajímá na kolik taková výměna kompletní kabeláže motoru vyjde Úsměv Nechci dělat nic na půl a když něco dělám tak pořádně Úsměv

2 zend3r - brachův motor právě vypadá taky tak nějak a je fakt že se mu v něm (v elektrice) musim pořád hrabat, jednou nesvítí jedno světlo potom nejde blinkr atp... a když mu řeknu ať si nechá udělat komplet kabeláž tak ho to nezajímá protože já přijdu a zadara mu to opravim Smutný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 16:26   Citovat  

No ja myslel rozvody jako rozvodovy remen a napinaci kladky a vodni pumpu... Úsměv

Kdyz se ti podela elektrika tak proste opravis co se podelalo, je uplne zbytecny menit to cely. Ono vetsinou kdyz se neco podela v elktrice tak jsou to svetla, motorky ostrikovacu, centralu, vyhrivani okna, alarm, okynka a podobny ptakoviny coz rozhodne nevyresis vymenou kabelaze u motoru. To bys musel vymenit kabelaz v celym aute. Co to stoji netusim, ale bude s tim mraky prace a uzitna hodnota myslim zadna. Proste kdyz ti prestane svitit svetlo tak to opravis a hotovo, az se podela neco jinyho, opravis zase to. Ja mel staryho civica kterej vypadal hur nez tohle a fungovalo to vesmes ok a kdyz ne tak se to opravilo. Jdes na to uplne z jine strany nez bys mel podle me. Jak jsem psal, u takovyho staryho auta bych hledal zavady jinde. A pokud je nenajdes jinde o cemz pochybuju, tak v elektrice taky nebudou az na nejaky drobnosti pripadne OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 16:38   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No ja myslel rozvody jako rozvodovy remen a napinaci kladky a vodni pumpu... Úsměv

Kdyz se ti podela elektrika tak proste opravis co se podelalo, je uplne zbytecny menit to cely. Ono vetsinou kdyz se neco podela v elktrice tak jsou to svetla, motorky ostrikovacu, centralu, vyhrivani okna, alarm, okynka a podobny ptakoviny coz rozhodne nevyresis vymenou kabelaze u motoru. To bys musel vymenit kabelaz v celym aute. Co to stoji netusim, ale bude s tim mraky prace a uzitna hodnota myslim zadna. Proste kdyz ti prestane svitit svetlo tak to opravis a hotovo, az se podela neco jinyho, opravis zase to. Ja mel staryho civica kterej vypadal hur nez tohle a fungovalo to vesmes ok a kdyz ne tak se to opravilo. Jdes na to uplne z jine strany nez bys mel podle me. Jak jsem psal, u takovyho staryho auta bych hledal zavady jinde. A pokud je nenajdes jinde o cemz pochybuju, tak v elektrice taky nebudou az na nejaky drobnosti pripadne OK

Jsme psal že jsem autolama Velmi šťastný ale elektřina je tak to jediné čemu na autě rozumim Úsměv nebo si to teda alespon myslim. Ono stejně nejlepší bude pokud se pro to auto rozhodnu tak aby jel semnou nějakej automechanik abych nekoupil nějakou rakev nebo žračku peněz Úsměv

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 18:18   Citovat  

U takhle starýho auta je ta kabeláž v naprostém pořádku a pokud se ti to nelíbí jen vzhledově a kvůli tomu to chceš měnit tak jseš blázen a místo zbytečně vyhozených peněz si raději kup věci které opravdu budeš potřebovat. Pokud se ti kabely nelíbí kup si Carlan pořádně to postříkej Carlanem a horkou vodou nejlépe wapkou to vystříkej a uvidíš jak jsou ty kabely krásný Tak to valím bulvy

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 18:58   Citovat  

pokud by si chtěl mám motorovou kabeláž na C5g coupe, za naky drobny bych jí věnoval na úpravy.

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 22:10   Citovat  

ta kabelaz co tam je je original a vypada v perfektnim stavu. Jedine co tam nepatri je cerveny kabel co vede podel protipozarni pricky. Nevymyslej kraviny.

JackeOb je teď offline  JackeOb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 10:24   Citovat  

ahojte
resim podobnej problem, moje kabelaz vypada taky nic moc, takze bych to chtel trochu "nalestit" ostatne jako celej motorovoej prostor. Nicmene se bojim, ze jak to treba striknu wapkou, tak ze voda zatece kam nema a ja uz se nerozjedu.
Krytky na kabelech jsou totiz relativne zpuchrely a asi uz moc 100% tesnit nebudou Smutný.

Prosim vas vsechny o vas nazor, jestli do toho jit, nebo jestli se toho bat. Prippadne na co si dat bacha.

Díííky

z tohodle mam prave strach, abych se jeste rozjel...
optimas napsal:
Pokud se ti kabely nelíbí kup si Carlan pořádně to postříkej Carlanem a horkou vodou nejlépe wapkou to vystříkej a uvidíš jak jsou ty kabely krásný Tak to valím bulvy

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 10:51   Citovat  

JackeOb napsal:
ahojte
resim podobnej problem, moje kabelaz vypada taky nic moc, takze bych to chtel trochu "nalestit" ostatne jako celej motorovoej prostor. Nicmene se bojim, ze jak to treba striknu wapkou, tak ze voda zatece kam nema a ja uz se nerozjedu.
Krytky na kabelech jsou totiz relativne zpuchrely a asi uz moc 100% tesnit nebudou Smutný.

Prosim vas vsechny o vas nazor, jestli do toho jit, nebo jestli se toho bat. Prippadne na co si dat bacha.

Díííky

z tohodle mam prave strach, abych se jeste rozjel...

vůůbec se tý vody neboj, a jak už se píše výš kup CARLAN( u nás 5l stojí 250kč což sem čuměl) dej to do rozprašovače nebo se malý dávky se prodávaj v rozprašovači(ale čim víc tim líp) a nastřikej na hlinik a kabely a na mastnotu a nečisoty nech 5minut bejt(ono si to udělá takovou pěnu)a stačí to spláchnout vodou z hadice nemusíš wapkou a výsledek uvidíš sam.

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 12:53   Citovat  

Tak odpoj baterku a pockej az to uschne jestli se v tom musis stourat Úsměv ne?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kompletní výměna el. kabelů v motoru
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina