Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ponor na zkoušku :-) - jižní morava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 9:47   Citovat  

Cau ulicnici z Brna a okoli,

hele, tak me napadlo, nechce si tu nekdo na chvilku vyzkouset jaky to je bejt potapecem?

Umim totiz zaridit ponor na zkousku v bezpecnym prostredi krytyho bazenu, s instruktorem kterej vas celou dobu hlida a mozna i neco nauci Úsměv

Cena je nejakejch 350kc za ponor vcetne vstupu na bazen, kompletni vystroj a hlidani instruktorem.

Ja chodim na bazeny trenovat docela casto, tak vas muzu vzit sebou a predat do rukou zkusenych odborniku( a motat se okolo vas s blbym vyrazem Velmi šťastný )

Dejte vedet, klidne verejne, jestli mate zajem, pripadny otazky zodpovim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 9:51   Citovat  

na luzankach??? nekdy vecer??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 10:24   Citovat  

happy napsal:
na luzankach??? nekdy vecer??

nene nase skupina jezdi do Blanska, za luzanky si obcas skocim jen s neoprenem a ploutvema na nadech, ale pristrojovy bazeny delame v Blansku. Je tam vetsi klid Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 10:26   Citovat  

ja pred nejakymi 3mi lety byl s bombou v luzankach a vecir to docela slo ... kolik je v tom blansku hloubka??
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 10:31   Citovat  

happy napsal:
ja pred nejakymi 3mi lety byl s bombou v luzankach a vecir to docela slo ... kolik je v tom blansku hloubka??

jsou tam 4 metry, coz pro ty co si to chtej zkusit je tak akorat, zacina se na 150 cm, tzn kdyby nekdo chytl paniku tak si muze normalne stoupnout a je nad vodou, a pak az je vse OK se jede na 4 metry a tam si clovek ozkousi zmenu vyvazeni - klesani stoupani, a muze si zablbnouot kdyz je nalada Úsměv

hlavne narozdil od luzanek mame celej bazen pro sebe, za luzankama te drzej v jedne draze a jen pod vodou se muzes pohybovat i jinde.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 11:42   Citovat  

Rovnou do zatopenýho lomu, hele upřímě, buď na to má nebo nemá ... se to odfiltruje ... jako sparťani pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 11:46   Citovat  

Daver napsal:
Rovnou do zatopenýho lomu, hele upřímě, buď na to má nebo nemá ... se to odfiltruje ... jako sparťani pořádnej výtlem

jo a pak se tam utopi a zakazou nam v tom lomu potapeni, hele NESTRAS ty lidi tady Velmi šťastný

zadnej lom, bezpecnej bazen s teplou vodou Úsměv
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 11:59   Citovat  

A v jakém lomu?? Že by lom VÝCHOD známý převážně jako VELKÁ AMERIKA?

system_velka_amerika_vychod.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
system_velka_amerika_vychod.jpg, 32.75 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 12:32   Citovat  

mireczek napsal:
A v jakém lomu?? Že by lom VÝCHOD známý převážně jako VELKÁ AMERIKA?

tam se strasne blbe dostava, s plnou vystroji pokud neni otevrenej spodni vjezd je to primo harakiri.

U nas se potapi hlavne na techto lomech:

- Leštinka(spoousta ryb, velci kapri, stiky, 2 jeseteri z toho jeden vzacny albin, lom ma zazemi - da se tam prespat a opect si prasatko ci klobasu Úsměv )

- Svobodné Heřmanice(muj oblibenej, slusna hloubka 36m i rozmery lomu, zadnej prcek)
- Výkleky(idealni pro zacatky, hloubka jen 9 metru a vetsinou krasna viditelnost, ryby, atrakce pod vodou)
- Miličín
- Horní Cerekev
- Borek(ackoliv se tam v posledni dobe dost kazi voda a viditelnost je nic moc, tak dole je potopenej AUTOBUS(umyslne, ne nehoda Úsměv ) v 33 metrech, a povim vam ze proplouvat kostrou autobusu a koukat na sedacky pod vama kde kdesi sedeli lide, v hodne tmave vode, je uzasny, je to strasidelny a zaroven nadherny

ci na slovensko, treba krasny jezera Seniec

no a pak samozrejme prehrady, Slapy, Orlik, Dalesice. Ale to uz je pro zkuseny potapky Úsměv
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 13:14   Citovat  

No jo, jsou tam dvě možnosti vstupu - slézt po laně a nebo se tam dá dostat štolami z jiných objektů.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 13:56   Citovat  

Zacina se na 150cm a trenuje se ve 4 metrech?

No tak to jak jsem byl v turecku, tak jsem se potapel...(poprve):
Cela instruktaz trvala asi 10minut v bazene, kde jsem si akorat zkusil a naucil se jak dostat vodu z pod masky. Po te jsme se hned vydali na more, kde se nase skupina (~10lidi) potapela do cca 15metru, kdyz uz vsichni koncili, tak me instruktor jako samotneho vzal do nejakych 25metru (oduvodnil to tim, ze mi to celkem slo). No jinak zazitky super...ale provozovat to jako sport tady v CR je celkem nakladny a hlavne neni more. Takovy ponor v rudym more bych neodmitnul, i kdyz tam staci i snorchl...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 14:04   Citovat  

infinity napsal:
Zacina se na 150cm a trenuje se ve 4 metrech?

No tak to jak jsem byl v turecku, tak jsem se potapel...(poprve):
Cela instruktaz trvala asi 10minut v bazene, kde jsem si akorat zkusil a naucil se jak dostat vodu z pod masky. Po te jsme se hned vydali na more, kde se nase skupina (~10lidi) potapela do cca 15metru, kdyz uz vsichni koncili, tak me instruktor jako samotneho vzal do nejakych 25metru (oduvodnil to tim, ze mi to celkem slo). No jinak zazitky super...ale provozovat to jako sport tady v CR je celkem nakladny a hlavne neni more. Takovy ponor v rudym more bych neodmitnul, i kdyz tam staci i snorchl...

to co popisujes je slusna cesta jak nejakymu nezkusenymu cloveku privodit nejakou moc peknou nehodu... to mi hlava nebere

potapeni u nas ze je nakladny? A v cem ? pujceni vystroje na celej den te stoji uplne stejne jako u more, a hlavne, tady se za ponor na dane lokalite obvykle neplati. Pokud si chces koupit komplet vystroj tak te to stoji penize, samozrejme, a ponory do studene vody jsou na vystroj narocnejsi, ale to neznamena ze si ji nemuzes vypujcit.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 14:45   Citovat  

dark napsal:
to co popisujes je slusna cesta jak nejakymu nezkusenymu cloveku privodit nejakou moc peknou nehodu... to mi hlava nebere

potapeni u nas ze je nakladny? A v cem ? pujceni vystroje na celej den te stoji uplne stejne jako u more, a hlavne, tady se za ponor na dane lokalite obvykle neplati. Pokud si chces koupit komplet vystroj tak te to stoji penize, samozrejme, a ponory do studene vody jsou na vystroj narocnejsi, ale to neznamena ze si ji nemuzes vypujcit.

Prave, ze se mi to tenkrat zdalo moc primitivni...no ale uz je to par let.

Myslel jsem treba mit vlastni vystroj a jezdit s tim obcas k mori. Znam asi 2 lidi co to tak maji a ty castky jsou "cool"
Samozrejme, pujcit si vystoj a jet nekam na ponor tady neni draha zalezitost
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 14:51   Citovat  

infinity napsal:
Prave, ze se mi to tenkrat zdalo moc primitivni...no ale uz je to par let.

Myslel jsem treba mit vlastni vystroj a jezdit s tim obcas k mori. Znam asi 2 lidi co to tak maji a ty castky jsou "cool"
Samozrejme, pujcit si vystoj a jet nekam na ponor tady neni draha zalezitost

no, castky jsou dost odvisly od toho co delas za ponory. na bezny vychvachtani se do max 30 metru v teple vode ti staci vystroj doslova za par kacek, a tam dobre poslouzi i pujcovna. Kdyz holt chces delat slozity ponory ve studene vode, tak si musis priplatit Úsměv

ale zpet k tomu co jsem nabizel a to jsou zkusebni ponory v bazenu Mrk
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 15:46   Citovat  

Jeeeč, Svobodné Heřmanice sou super, kousek jsem bydlel a párkrát jsem tam byl, nádherná voda, ale studená jak šlak. A prej tam zařvalo dost lidí v chodbách to mi hlava nebere
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 16:06   Citovat  

To ja jednou zkousel prvni kurz bez bomby jen se snorchlem v Recku.
No nevim jestli to byl problem jen u me ale cca po 2metrovem ponoru mi tlak zacal tlacit do cela a vylezli mi vsechny zily.Bolest nesla prekousnout takze jsem niz nemohl a v momente jsem musel nahoru
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:01   Citovat  

diacoon napsal:
To ja jednou zkousel prvni kurz bez bomby jen se snorchlem v Recku.
No nevim jestli to byl problem jen u me ale cca po 2metrovem ponoru mi tlak zacal tlacit do cela a vylezli mi vsechny zily.Bolest nesla prekousnout takze jsem niz nemohl a v momente jsem musel nahoru

musis vyrovnavat tlak v usich, je na to specialni cvik Úsměv
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:04   Citovat  

dark napsal:
musis vyrovnavat tlak v usich, je na to specialni cvik Úsměv

To se dela jak ? ? ? Jaksi hejbat z usima umim ale tlak vyrovnavat me neucili jeste
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:07  Naposledy upravil Anonymní dne 16.1.2008 , 17:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

diacoon napsal:
To se dela jak ? ? ? Jaksi hejbat z usima umim ale tlak vyrovnavat me neucili jeste

Zívneš si a Eustochavou trubici se ti vyrovná tlak v těle ne? HaHaaa Tak nějak nás to učili na biologii zmatenej pořádnej výtlem
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:12   Citovat  

diacoon napsal:

to fakt neumis??? tak to mas silnej hardwarovej problem pri vodnich hratkach Smutný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 1:36   Citovat  

dark napsal:
Cau ulicnici z Brna a okoli,

hele, tak me napadlo, nechce si tu nekdo na chvilku vyzkouset jaky to je bejt potapecem?

Umim totiz zaridit ponor na zkousku v bezpecnym prostredi krytyho bazenu, s instruktorem kterej vas celou dobu hlida a mozna i neco nauci Úsměv

Cena je nejakejch 350kc za ponor vcetne vstupu na bazen, kompletni vystroj a hlidani instruktorem.

Ja chodim na bazeny trenovat docela casto, tak vas muzu vzit sebou a predat do rukou zkusenych odborniku( a motat se okolo vas s blbym vyrazem Velmi šťastný )

Dejte vedet, klidne verejne, jestli mate zajem, pripadny otazky zodpovim.
nemáš co fotit ty chlípníku ,tak lákáš dušičky do bazénu...koukej se stydět....takhle Se stydím
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 9:13   Citovat  

No já bych šel už na něco pokročilejšího, jelikož už mám ADVANCED OWD, ale tak to se pak domluvíme konkrétně spolu. Jinak si myslím, že to co tady nabízíš, je perfektní nápad. Ti co nad tím někdy uvažovali by to měli určitě zkusit, je to paráda. Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 9:28   Citovat  

Cruiser napsal:
No já bych šel už na něco pokročilejšího, jelikož už mám ADVANCED OWD, ale tak to se pak domluvíme konkrétně spolu. Jinak si myslím, že to co tady nabízíš, je perfektní nápad. Ti co nad tím někdy uvažovali by to měli určitě zkusit, je to paráda. Mrk

to by ses mi musel ozvat jak jsem ti posledne rikal Úsměv ted v sobotu jdu pod led na Vykleky, to pocitam ze asi nejdes co? Úsměv
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 9:33   Citovat  

dark napsal:
to by ses mi musel ozvat jak jsem ti posledne rikal Úsměv ted v sobotu jdu pod led na Vykleky, to pocitam ze asi nejdes co? Úsměv

Já toho mám teď opravdu moc. Vyděl bych to až někdy z jara. Ale jsem rád, že na mě myslíš. Lucy Protože já na Tebe pořád! pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 9:38   Citovat  

Cruiser napsal:
Já toho mám teď opravdu moc. Vyděl bych to až někdy z jara. Ale jsem rád, že na mě myslíš. Lucy Protože já na Tebe pořád! pořádnej výtlem

A sakra Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ponor na zkoušku :-) - jižní morava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina