Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuk itr
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 16:10   Citovat  

po nekolika rozvahach jsem se rozhodl postavit si vlastni vyfuk..
vadi mi ze kazdy kus na aute mam jiny prumer k tomu origo svody,do toho zbastlena nahrada katu, rezonator, vsude rez a tak... nechci origo vyfuk ani davat 40k za novy.mam moznost vyuzit kvalitniho svarece zdarma.proto jedina cena je material.
chci jit ciste za vykonem proto vas chci pozadat o radu na co si dat pri stavbe pozor

...co rozhodne nedavat(kat...)a co napriklad urcite pouzit?... take nevim jeste jaky presne prumer by byl nejvhodnejsi? a jestli i na svodech bych mel pouzit stejny prumer..taky netusim zda davat i koncovy tlumic a nebo jen rouru az do konce?...
prosim podelte se o vase zkusenosti treba se nebudou hodit jen me je to dobrý

za vsechny pripominky odkazy rady.. vam patri me dik přátele

taky bych byl rad za info treba kde sehnat nejaky nakres podle ktereho stavet a tak.. Se stydím Mr. Green
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 16:16   Citovat  

tudy odkaz

zde mas vse vypsane Úsměv a trubka jen neni dobry pokud nemas turbo ne?Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 22:40   Citovat  

dobrej clanek diky.. jinak podle ceho urcim idealni prumer to mi hlava nebere vyfukoveho potrubi?? da se to nejak spocitat?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 22:52   Citovat  

carvi napsal:
dobrej clanek diky.. jinak podle ceho urcim idealni prumer to mi hlava nebere vyfukoveho potrubi?? da se to nejak spocitat?
nejlepsi je to udelat podle toho jakej prumer mas ze svodu, tak takovym prumerem pokracovat si myslim ze je nejlepsi Úsměv k cemu bude kdys budes mit svody 60 a hodis tam 70ku trubku?Úsměv

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 7:10   Citovat  

kup TYTO svody a pokračuj průměrem co je ze svodů

když už se do toho musíš pouštět sám

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 12:21   Citovat  

Tyhle svody jsou opravdu dobre.. vyfuk si myslim, ze 60mm bohate staci. Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 12:28   Citovat  

koukám že si to chceš dělat sám, ale kdyby přeci jenom ne.e tak tady mám na ITR Skunk2 Megapower catback.. lehce jetej

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 21:32   Citovat  

Wheelman napsal:
koukám že si to chceš dělat sám, ale kdyby přeci jenom ne.e tak tady mám na ITR Skunk2 Megapower catback.. lehce jetej

diky moc za nabidku ale nemam zajem:)..

to dejf: ty kopie high techu docela slusny ...hlavne ty origa na brzde vazne ..super..ja sehnal nejaky nakresy origosu a taky par rozmeru tak jsem to dopocital takze asi zkusim nejdriv vyrobait upne vlastni (ty samy kopie) jako sou ty co prodava infi. a podle toho co to udela se rozhodnu zda li si je necham bo je koupit cely Úsměv kazdopadne sem rad ze sem si vybral dobrej kus jako predlohu:)

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 21:41   Citovat  

Nedelej vyfuk sam.Integra neni skodovka:-)Kup to co ma whelman nebo invidii.To mas do 10tis a mas kvalitu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 23:08   Citovat  

Popravde taky nechapu, proc vymysli. Mrk

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2010 , 23:11   Citovat  

pokud ma nejaky nakresy a dobryho svarece s patricnym vybavenim, tak proc ne, taky bych to zkusil mit takovy moznosti, vyhodit to muze vzdycky...

PS: pak nahod nejaky fotky ze stavby Mrk

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 9:14   Citovat  

carvi napsal:
diky moc za nabidku ale nemam zajem:)..

to dejf: ty kopie high techu docela slusny ...hlavne ty origa na brzde vazne ..super..ja sehnal nejaky nakresy origosu a taky par rozmeru tak jsem to dopocital takze asi zkusim nejdriv vyrobait upne vlastni (ty samy kopie) jako sou ty co prodava infi. a podle toho co to udela se rozhodnu zda li si je necham bo je koupit cely Úsměv kazdopadne sem rad ze sem si vybral dobrej kus jako predlohu:)

nechci ti borit iluze ale dobry svarec + hromada trubek co koupis ti nestaci. Za ty penize co se daji koupit slusny svody (treba ty od dejfa) se to vubec nevyplati vyrabet. Muzes mit vykresu kolik chces ale krom toho ze nesezenes takhle tenkostenny trubky (ktery se budou stejne spatne svaret) je budes potrebova ohnout nejakou kvalitni ohybackou ktera ti neznici prurez a 90ti stupnovy kolena ktery si nakoupis ti k tomu stacit nebudou protoze maji prilis maly radius ohybu.
Nakonec sice neco vytvoris, ale shrnme si to: hromada starosti se schanenim materialu, svareni tenkostennych trubek kdy ti to bude protekat dovnitr (nerez je mrcha) a kdyz je svar za ohybem tak se tam nicim nedostanes abys to zkontroloval nebo vybrousil, svary od ruky neporovnatelne s tim co udela automat, kolena se stenou 1.5 mm minimalne (tenci se nedelaji), vyroba priruby ktera se ti pri svarovani zkrouti a nakonec budes mit svody ktery budou 2x tezsi nez ty koupene, nebudou tak hezky a hlavne nebudou fungovat tudy nevyplati se to
kup to, namontuj to a jezdi OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 11:41  Naposledy upravil carvi dne 19.5.2010 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

prelude z diky za info tvuj nazor me zajimal je to dobrý (zcela vazne mysleno) uvidim mno .. pro upresnenou svarec mi stoji nula material mi vyjde taky na nula.. je fakt ze se stenou 1,5mm kolena v ruznych sirkach si musim chvili pockat ale budou:) takze nevidim duvod proc to nezkusit. vyhodit to pak a koupit jiny muzu vzdycky.jediny co mi dela starost je priruba od motoru. premejslel jsem vzit tu origo ..ale to se mi asi vysmejete co? to mi hlava nebere Se stydím

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 11:43   Citovat  

mimochodem kolik pak asi tak vazej ty kupovany?? to mi hlava nebere nemate nekdo predstavu??

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 12:34  Naposledy upravil coudu dne 19.5.2010 , 15:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

carvi napsal:
mimochodem kolik pak asi tak vazej ty kupovany?? to mi hlava nebere nemate nekdo predstavu??

7kg OK

tu je víc Infirmací Úsměv

edit: Určitě bych koupil hotové,funkční,vizálně hezčí než laborovat.

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 14:15   Citovat  

amerika už byla objevena, tak proč se jí pokoušíš objevit znova? ve výsledku jen zjistíš, že je to na bobika...

lulin je teď offline  lulin
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 22:10   Citovat  

Wheelman napsal:
kolik je cena?

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 22:45   Citovat  

carvi napsal:
prelude z diky za info tvuj nazor me zajimal je to dobrý (zcela vazne mysleno) uvidim mno .. pro upresnenou svarec mi stoji nula material mi vyjde taky na nula.. je fakt ze se stenou 1,5mm kolena v ruznych sirkach si musim chvili pockat ale budou:) takze nevidim duvod proc to nezkusit. vyhodit to pak a koupit jiny muzu vzdycky.jediny co mi dela starost je priruba od motoru. premejslel jsem vzit tu origo ..ale to se mi asi vysmejete co? to mi hlava nebere Se stydím

ja sam jsem si chtel postavit svody, proto to mam vsechno tak zjisteny a ted uz vim ze co jsem do toho investoval nez jsem je koupil tak byla jednak ztrata casu a jedna ztrata penez...
1.5mm je moc, tyhle koupeny maji bud 1mm nebo 0.8 takze jsou skoro o polovinu lehci...

The Story: Kdyz si ReNo koupil Hytechy tak jeste nez je namontoval jsem je k nemu bezel omerit, prumery, delky atd, (ztrata casu) pak jsem nakoupil trubky a kolinka s 1.5mm stenou (to nejtenci co se tu da sehnat), stalo me to pres 3 tis (ztrata penez) pak jsem jel k tatovi do dilny ze to narezu, svarim atd. No stravil jsem tim asi dva dny Smutný nejdriv jsem sundal origo abych mel predlohu, rezal jsem trubky na delku, pripravoval Y spoje trubek (vypadalo to hrozne). Bud nebyl svar prohraty nebo jsem pridal a pak to porad protekalo dovnitr (a to nejsem ve svareni jen tak orezavatko a svarim kde co...) Zkousel jsem MIG i TIG, menil jsem elektrody, uhel spicky a ostrost, prumer dratu, atd, nic nepomohlo. Takze jsem to porad vevnitr vybrusoval jak trouba jenze to muzes delat jen do doby nez tu druhou cast kolena privaris na neco jinyho, pak se tam uz nedostanes. Problem byl i udelat poradne ten Y spoj a ty trubky nabrousit aby k sobe pekne pasovaly. Uz v tu dobu jsem vedel ze na ten tahly ohyb svodu pod motorem se ty kupovany kolena vubec nehodej protoze maji strasne maly radius oproti tomu co tam ma byt. No co vam budu povidat, uz v tu dobu me to pekne wc takze jsem nakonec trubky hodil do kouta, vratil zpatky origo svody a sel hledat na net svody ktery si koupim a to byla jedina spravna vec akorat jsem na tom promrhal cas, vyhodil prachy, spalil tatovi nekolik metru nerezovyho dratu a pul flasky argonu... meetallll
podruhy takovou blbost uz doufam neudelam

Ted mam pripraveny kraaasny tri-Y nerezovy svody, super naohybany, odstupnovany prumery a s rovnejma prirubama. Uz je jenom omotam a jdou na auto VTEC

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 9:02   Citovat  

lulin napsal:
kolik je cena?

Myslim ze ma v bazaru 10t, koukal jsem na nej

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 9:19   Citovat  

lulin napsal:
kolik je cena?

V bazaru ho mám za 10, možná by se dalo trochu s cenou hnout

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 10:46   Citovat  

PreludeZ napsal:
ja sam jsem si chtel postavit svody, proto to mam vsechno tak zjisteny a ted uz vim ze co jsem do toho investoval nez jsem je koupil tak byla jednak ztrata casu a jedna ztrata penez...
1.5mm je moc, tyhle koupeny maji bud 1mm nebo 0.8 takze jsou skoro o polovinu lehci...

The Story: Kdyz si ReNo koupil Hytechy tak jeste nez je namontoval jsem je k nemu bezel omerit, prumery, delky atd, (ztrata casu) pak jsem nakoupil trubky a kolinka s 1.5mm stenou (to nejtenci co se tu da sehnat), stalo me to pres 3 tis (ztrata penez) pak jsem jel k tatovi do dilny ze to narezu, svarim atd. No stravil jsem tim asi dva dny Smutný nejdriv jsem sundal origo abych mel predlohu, rezal jsem trubky na delku, pripravoval Y spoje trubek (vypadalo to hrozne). Bud nebyl svar prohraty nebo jsem pridal a pak to porad protekalo dovnitr (a to nejsem ve svareni jen tak orezavatko a svarim kde co...) Zkousel jsem MIG i TIG, menil jsem elektrody, uhel spicky a ostrost, prumer dratu, atd, nic nepomohlo. Takze jsem to porad vevnitr vybrusoval jak trouba jenze to muzes delat jen do doby nez tu druhou cast kolena privaris na neco jinyho, pak se tam uz nedostanes. Problem byl i udelat poradne ten Y spoj a ty trubky nabrousit aby k sobe pekne pasovaly. Uz v tu dobu jsem vedel ze na ten tahly ohyb svodu pod motorem se ty kupovany kolena vubec nehodej protoze maji strasne maly radius oproti tomu co tam ma byt. No co vam budu povidat, uz v tu dobu me to pekne wc takze jsem nakonec trubky hodil do kouta, vratil zpatky origo svody a sel hledat na net svody ktery si koupim a to byla jedina spravna vec akorat jsem na tom promrhal cas, vyhodil prachy, spalil tatovi nekolik metru nerezovyho dratu a pul flasky argonu... meetallll
podruhy takovou blbost uz doufam neudelam

Ted mam pripraveny kraaasny tri-Y nerezovy svody, super naohybany, odstupnovany prumery a s rovnejma prirubama. Uz je jenom omotam a jdou na auto VTEC

Takze za Tvou ztratu penez, ztratu casu, spoustu nadavek ... muze vlastne ReNo, nebot on si koupil Hytech a rad Ti je poskytl k premereni.
Sakra, to je ale parchant ... si to s nim vyridim za Tebe, az ho potkam muhehe

eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 13:54   Citovat  

ja bych rozhodne investoval do nejakch kvalitnich svodu a komplet catback, to uz je celkem jedno jaka znacka,tam jde uz jen o vahu
v zadnym pripade bych to nepachal doma

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 13:58   Citovat  

jj souhlasim s ostatníma... tý práce, starostí a všeho okolo a výsledek nejistej... zbytečný bych řekl...

a kdyby náhodou, mám tady i svody Se stydím

lulin je teď offline  lulin
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 18:08   Citovat  

Wheelman napsal:
V bazaru ho mám za 10, možná by se dalo trochu s cenou hnout

krásná cena,každému kdo řeší cat back na ITR můžu vřele doporučit OK oproti samo doma potrubí a supersprintu co tam byl předtím,je to znát a ten zvuk svatoušek

P4300182.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P4300182.JPG, 1.52 MB

nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 21:04   Citovat  

ja si tiez chcem robit vyfuck na to mam aku hrubu trubku pouzit? to by slo urobit v poho nie? dal by som len rezonator a koncovy tlmic

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 21:41   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
ja si tiez chcem robit vyfuck na to mam aku hrubu trubku pouzit? to by slo urobit v poho nie? dal by som len rezonator a koncovy tlmic

Od svodů dál proč ne. nějakej hezkej konec a zbytek udělat(zamě nechat udělat Velmi šťastný ) OK

HKS
Invidia

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 18:34   Citovat  

Wheelman napsal:
jj souhlasim s ostatníma... tý práce, starostí a všeho okolo a výsledek nejistej... zbytečný bych řekl...

a kdyby náhodou, mám tady i svody Se stydím

no po tom co jsem cetl od preludaka nwm nwm.. zkusim a asi brzo pujdu hledat novy Velmi šťastný jinak wheele jaky ty mas k dispozici ty parohy po pripade za kolik? Se stydím

nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 19:26   Citovat  

coudu napsal:
Od svodů dál proč ne. nějakej hezkej konec a zbytek udělat(zamě nechat udělat Velmi šťastný ) OK

koncovy tlmic mam a zvuk sa mi paci tak si necham ten zatial.. len som z neho stratil silencer tak ten tiez budem musiet urobit lebo moooc to huci

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 19:55   Citovat  

mám je tady v mém bazárku: ZDE

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 20:53   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:

Na vyfuku neni tolik veci na zkazeni jako na svodech. Presto se to vetsinou nevyplati pri tech cenach vyfuku na Hondy.. a kdyz uz to delas sam, tak pouzij kvalitni tlumice, jinak to bude hnus.

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuk itr
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina