Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acura Legend automat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Roman1 je teď offline  Roman1
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 16:16   Citovat  

Ahojte, jsem tu nový, takže nevím, jestli moje dotazy jsou na místě, ale viděl jsem tu inzerát na Acuru, takže doufám, že jsem správně. Jak je to se spolehlivostí, opravami a dostupností dílů u nás? Jde na ni vůbec něco sehnat a umí to někdo opravit? A jak je to s přehlášením na české doklady? Mám možnost koupit Legend, který ale dva roky stojí, je na amerických dokladech, bez stk, interiér má dost poničený, ale jinak je prý plně funkční.. A nevím, na co se zaměřit, na co si dát pozor a jesti do toho vůbec mám jít. Chce za ni 10 000. Nebo by mi ji někdo dokázal nabídnout? Ale pouze v automatu.. Úsměv Dík, Roman.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 20:42   Citovat  

Máš nějaké fotky?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 20:47   Citovat  

zítra můžu nafotit. Ale prý jsou hrozné problémy to přehlásit na CZ doklady Smutný
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 11:36   Citovat  

Roman1 napsal:
zítra můžu nafotit. Ale prý jsou hrozné problémy to přehlásit na CZ doklady Smutný

ju ja bych ji chtel Úsměv dej sem aspon nejake fotky Úsměv
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 19:30   Citovat  

No pocitej s tim,ze dily z druhovyroby nejsou skoro zadne.
Tim,ze je to TOP vozidlo znacky te doby je i TOP cena vsech origo dilu a to bohuzel i v dnesni dobe.

Na co si davat pozor?
Jsou to dost spolehliva vozidla,tudiz pozor si davej normalne na opotrebeni spotrebniho materialu a vseho co podleha nejakemu opotrebeni-neni to uplne novy auto,ze.

...rada jak cyp pořádnej výtlem

Proste to poradne prohlidni...ale taky co by jsi za 10k chtel ze Mrk
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 19:46   Citovat  

Ahoj, mám coupé a sedan,pokud by jsi chtěl,můžu s tebou na ni pořádně mrknout. Jezdí? Odkud jsi? Honda přátele
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 19:55   Citovat  

Leke napsal:
No pocitej s tim,ze dily z druhovyroby nejsou skoro zadne.
Tim,ze je to TOP vozidlo znacky te doby je i TOP cena vsech origo dilu a to bohuzel i v dnesni dobe.

Na co si davat pozor?
Jsou to dost spolehliva vozidla,tudiz pozor si davej normalne na opotrebeni spotrebniho materialu a vseho co podleha nejakemu opotrebeni-neni to uplne novy auto,ze.

...rada jak cyp pořádnej výtlem

Proste to poradne prohlidni...ale taky co by jsi za 10k chtel ze Mrk

prinos +1 za vtipnost a uzitecnost prispevku pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 22:23   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Ahoj, mám coupé a sedan,pokud by jsi chtěl,můžu s tebou na ni pořádně mrknout. Jezdí? Odkud jsi? Honda přátele

Ahoj. Jsem od Břeclavi. Ptal jsem se na to přehlášení a jsou s tím dost problémy prý. Bratr majitele mi tvrdí, že to jede, ale dva nebo dokonce tři roky to stojí venku, je chytlá střecha u předního okna, vnitřek kaputt a víc nevím. Pořád mi to rozmlouvají, přeci jen za ty roky na dešti bude asi spousta vecí na výměnu. Odkud jsi ty? Zahlídl jsem bratrskou Hondu, že bys mi poradit v tom..

Fotky nahraju zítra navečer.
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 22:47  Naposledy upravil Leke dne 21.5.2010 , 22:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SonnyX napsal:
prinos +1 za vtipnost a uzitecnost prispevku pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Se stydím Velmi šťastný
Za 1)Ty prvni 2 vety jsem si nevycucal z prstu,ale jsou tu nekde napsany od duveryhodneho zdroje.
Od duvryhodneho tak,ze si to dokonce pamatuju pifko

Za 2)Co by jsi tak chtel napsat nekomu,kdo si chce koupit auto za 10k? At udela rozvody a naplne a hrde si 5km jezdi dokud mu neupadne kolo? Velmi šťastný
Byla to "vlajkova lod",takze je tam vseho trosku vic nez treba v C4g D13.Takze je vic veci co muze velmi brzo odejit (oxidace kontaktu vsude mozne,je to automat,....nechytat pls za slovo)

Za 3)Co bude s tim pluskem? HaHaaa
Mrk
Edit:Ale je fajn,ze se do toho (snad) pusti a na ceskych silnicich bude k videni dalsi ozivla Honda
Lepsi nez do srotu Bueee
Takze jsem vsemi 20ti pro!
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 22:51   Citovat  

Roman1 napsal:
Ahoj. Jsem od Břeclavi. Ptal jsem se na to přehlášení a jsou s tím dost problémy prý. Bratr majitele mi tvrdí, že to jede, ale dva nebo dokonce tři roky to stojí venku, je chytlá střecha u předního okna, vnitřek kaputt a víc nevím. Pořád mi to rozmlouvají, přeci jen za ty roky na dešti bude asi spousta vecí na výměnu. Odkud jsi ty? Zahlídl jsem bratrskou Hondu, že bys mi poradit v tom..

Fotky nahraju zítra navečer.

Já jsem od Chlumce nad Cidlinou,ale pravidelně jezdím Břeclav - Hodonín - Starý Město - Přerov - Ostrava,takže by nebyl problém se nějak domluvit.Ale jezdím jen ve všední dny. Když budeš chtít,tak mi písni na SZ třeba tel.číslo a nějak to pořešíme. Úsměv Honda je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 20:11   Citovat  

tak lepím fotky

P1090014.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1090014.JPG, 141.97 kB

P1090016.JPG

P1090016.JPG, 216.18 kB

P1090018.JPG

P1090018.JPG, 231.84 kB

P1090020.JPG

P1090020.JPG, 327.44 kB

P1090021.JPG

P1090021.JPG, 315.99 kB

P1090022.JPG

P1090022.JPG, 312.13 kB
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 21:12   Citovat  

nevyplati se ti to prihlasovat na cz doklady kdys to ma us doklady...nema to cenu, jak jsem psal, radej vem toho od MH za tech 35 a mas klid. jen udelas rozky lemu a je to. tady to je tak na novej interier, vyslo by to na moc penez, na dily by to bylo ok, ale to je tak vse
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 21:19   Citovat  

Ono je momentalne udajne problem z US prihlasit i nove nebo zanovni auta... kazdopadne 8let stari nesplnuje takze mensi problem bude + Eko poplatek pokud nemam rozumny euro nebo nemas nekoho se ZTP.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 21:21   Citovat  

bordel napsal:
Ono je momentalne udajne problem z US prihlasit i nove nebo zanovni auta... kazdopadne 8let stari nesplnuje takze mensi problem bude + Eko poplatek pokud nemam rozumny euro nebo nemas nekoho se ZTP.
jojo je neco jinyho prihlasit auto z nemecka a z us, u thooto auta se to nevyplati vubec
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 16:19   Citovat  

Brnďa napsal:
nevyplati se ti to prihlasovat na cz doklady kdys to ma us doklady...nema to cenu, jak jsem psal, radej vem toho od MH za tech 35 a mas klid. jen udelas rozky lemu a je to. tady to je tak na novej interier, vyslo by to na moc penez, na dily by to bylo ok, ale to je tak vse

rad bych, včera sem jim říkal, ať mi to podrží do soboty, ale dnes sem jim volal a někdo mě asi předběh..kurwa:-(
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 16:23   Citovat  

Roman1 napsal:
rad bych, včera sem jim říkal, ať mi to podrží do soboty, ale dnes sem jim volal a někdo mě asi předběh..kurwa:-(
nebo si dovez ze zahranici a mas to, nemas kontakt na toho cloveka co prodava tu acuru?
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 16:26   Citovat  

Auto, ktere 2-3 roky stoji rozhodne nebrat, ani kdyby bylo zadarmo. Nejezdenim auto velmi trpi, vse, co muze reznout ma tendenci tak take cinit, o stavu veskerych gumovych hadicek nemluve. Proste kasicka na penize. Pokud chces levne auto, divej se jinde, nez u vlajkove lodi. Pokud chces vlajkovou lod, divej se po uplne jinem stavu, puvodu a cene. Doporucuju to resit dovozem z Nemecka.

V kazdem pripade pocitej, ze nahradni dily nejsou levne - spotrebak bude OK, toho bych se nebal, verim, ze brzdy apod. budou za par supu z druhovyroby. Ale cokoliv dalsiho (elektronika typu altik, rozdelovac atd.) bude pouze origo a za dlouhe penize. Nejdriv si rekni, kolik mas penez a kolik jich muzes pripadne vrazit do necekanych oprav (u 15-20 let stareho auta se muze vzdycky neco vysypat) a pokud dost na Legenda, pak jdi do nej (auto je to krasne, sam jsem vazne uvazoval nad kupatkem). Pokud ne, je lepsi si tyhle sny zakazat hned nez pak brecet, ze nejsou penize, auto stoji a prodat se neda.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 17:38   Citovat  

skyline napsal:
Auto, ktere 2-3 roky stoji rozhodne nebrat, ani kdyby bylo zadarmo. Nejezdenim auto velmi trpi, vse, co muze reznout ma tendenci tak take cinit, o stavu veskerych gumovych hadicek nemluve. Proste kasicka na penize. Pokud chces levne auto, divej se jinde, nez u vlajkove lodi. Pokud chces vlajkovou lod, divej se po uplne jinem stavu, puvodu a cene. Doporucuju to resit dovozem z Nemecka.

V kazdem pripade pocitej, ze nahradni dily nejsou levne - spotrebak bude OK, toho bych se nebal, verim, ze brzdy apod. budou za par supu z druhovyroby. Ale cokoliv dalsiho (elektronika typu altik, rozdelovac atd.) bude pouze origo a za dlouhe penize. Nejdriv si rekni, kolik mas penez a kolik jich muzes pripadne vrazit do necekanych oprav (u 15-20 let stareho auta se muze vzdycky neco vysypat) a pokud dost na Legenda, pak jdi do nej (auto je to krasne, sam jsem vazne uvazoval nad kupatkem). Pokud ne, je lepsi si tyhle sny zakazat hned nez pak brecet, ze nejsou penize, auto stoji a prodat se neda.
já měl legend coupé ktere stalo par let a as na lemy, podlaha, prahy, kolem okna to bylo good, ted mám taky legenda a ten stál prý min nez coupé a je na tom hur mnohem...to ze to stoji venku a nejezdi se s tim je fakt hruza, Na ND by se to siklo, ja ted sem naprasky z toho myho legenda, nezda se ale fakt se to podepsalo ze to tak dlouho stalo, stk to projit nemohlo. nejhorsi je ze vsechna rez jde zevnitr takze si toho vsimnes as kdys tzi neco upadne. Fakt radej dotahnout neco z nemecka, ale toto fakt na ND rozebrat, a schovat no nebo dalsi moznost to komplet zrepasnout Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acura Legend automat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina