Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomozte pls s identifikací kol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 15:26   Citovat  

Zdarec,

koupil jsem tady na fóru 16" ALU kola, která prý měla v poho pasovat na Preludu a tedy i mě, jenže vepředu jsem po výměne škrtal o podběhy, takže na Acco nejdou (obuto na 205/55). Hodil jsem tam zpátky 15" a chci je prodat, jenže nevím na jaký auto to teda patří. Týpek mi teda ještě psal, že by to vyřešily pneu s nižším profilem, ale nevim... Našel jsem tam následující údaje: 7.5J x 16H2, pak je tam zevnitř u středový díry nápis 112, dál jsem našel 7567 a u toho menším písmem 35 (že by ET?). Přikládám nějaký foto + odkaz, kterej jsem našel a kde kola vypadají podobně jako ty moje (že by teda BMW?) Předem se omlouvám za horší kvalitu fotek, telefon fotí mizerně Úsměv

tudy odkaz

1.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.JPG, 547.08 kB

2.JPG

2.JPG, 820.18 kB

3.JPG

3.JPG, 610.53 kB

4.JPG

4.JPG, 637.67 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 15:37   Citovat  

bmw ma roztec 5x120 a ty mas 4x114,3 takze jestli jsi to na auto nandal askrtali ti tak je to jen tim ET 35, potrebujes vetsi cislo ( vetsi zalis ) et 35 mam taky a vepredu trosku koukaj ( asi centimetr ) ale mozna by to vyresili uzsi pneumatiky, ale to je pekne hnusny Úsměv spis zkus sehnat jiny kola s vetsim ET, origo maj myslim 50
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 15:39   Citovat  

osiris napsal:
bmw ma roztec 5x120 a ty mas 4x114,3 takze jestli jsi to na auto nandal askrtali ti tak je to jen tim ET 35, potrebujes vetsi cislo ( vetsi zalis ) et 35 mam taky a vepredu trosku koukaj ( asi centimetr ) ale mozna by to vyresili uzsi pneumatiky, ale to je pekne hnusny Úsměv spis zkus sehnat jiny kola s vetsim ET, origo maj myslim 50

tady taky lehce čouhaj... Já už se rozhodnul zůstat u 15", na který jsem si sehnal letní pneu a tím je to pro mě uzavřený Úsměv Jde mi o to, kde mám tyhle prodat Úsměv
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 15:43   Citovat  

ja mel 16ky s ET 45 a bylo to v pohode a pneu bylo 205/55
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 17:05   Citovat  

osiris napsal:

Ty jo me rikej ze mas vepredu ET 35 a neskrta ti to,tomu neverim... ja mam ET40 a skrta mi to...mam teda ale uplne vydechlý tlumice...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 17:22   Citovat  

Robbie napsal:
Ty jo me rikej ze mas vepredu ET 35 a neskrta ti to,tomu neverim... ja mam ET40 a skrta mi to...mam teda ale uplne vydechlý tlumice...

hm, to mě nenapadlo. Tlumiče na předku mam taky za zenitem. Že by to bylo tím? I tak, jsou to teda Honda kola, nebo patří na jiný auto ?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 23:05   Citovat  

Střelec napsal:
hm, to mě nenapadlo. Tlumiče na předku mam taky za zenitem. Že by to bylo tím? I tak, jsou to teda Honda kola, nebo patří na jiný auto ?

Stav tlumicu nema vliv na vysku vozu, tu udavaji vzdycky pruziny. Co se tyka kol, i ty krytky maji prece evidentne napis "ATS", coz je firma vyrabejici alu kola a tim se nejedna o OEM kola k Honde nebo jakekoli jine znacce. I to ET 35, jestli tedy jde o ET, je dost nizke, takze druhovyroba. Taky nevidim problem v sirce, ale v zalisu kol, ET. I Acco 6G ma OEM kola tusim s ET 55, 45 jeste v pohode, s 35 uz muze bez uprav aspon podbehu nastat problem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 7:12   Citovat  

Bully napsal:
Stav tlumicu nema vliv na vysku vozu, tu udavaji vzdycky pruziny. Co se tyka kol, i ty krytky maji prece evidentne napis "ATS", coz je firma vyrabejici alu kola a tim se nejedna o OEM kola k Honde nebo jakekoli jine znacce. I to ET 35, jestli tedy jde o ET, je dost nizke, takze druhovyroba. Taky nevidim problem v sirce, ale v zalisu kol, ET. I Acco 6G ma OEM kola tusim s ET 55, 45 jeste v pohode, s 35 uz muze bez uprav aspon podbehu nastat problem.

no nevim, když jsem u minulýho Accorda vyměnil tlumiče bez pružin, tak se zadek krásně zvednul, jak už ty předchozí byly KO. Možná bych tu ještě někde našel fotky Úsměv Ale to je teď offtopic , potřebuju hlavně zjistit, na jakým foru ty kola můžu nabídnout Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 17:54   Citovat  

Střelec napsal:
no nevim, když jsem u minulýho Accorda vyměnil tlumiče bez pružin, tak se zadek krásně zvednul, jak už ty předchozí byly KO. Možná bych tu ještě někde našel fotky Úsměv Ale to je teď offtopic , potřebuju hlavně zjistit, na jakým foru ty kola můžu nabídnout Mrk

Jestli to nebylo spis tim, ze se ti ty pruziny trochu vratily do puvodni vysky. Ony pak zase po case sednou dolu, pokud uz jsou unavene. Ty kola jinak muzes nabidnout na vsechny vozy se stejnou rozteci, komu nevadi ET 35, tohle proste nejsou origo kola na nejaky konkretni typ vozu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 19:26   Citovat  

Bully napsal:
Jestli to nebylo spis tim, ze se ti ty pruziny trochu vratily do puvodni vysky. Ony pak zase po case sednou dolu, pokud uz jsou unavene. Ty kola jinak muzes nabidnout na vsechny vozy se stejnou rozteci, komu nevadi ET 35, tohle proste nejsou origo kola na nejaky konkretni typ vozu.

ok, díky. Takže to jsou 4x 114.3, rozteč středu 67mm a ET 35 ? Čtu-li teda správně ty čísla Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomozte pls s identifikací kol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina