Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvodny inzerat na CRV na sauto - pozor!!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
jan.satrapa je teď offline  jan.satrapa
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:39   Citovat  

Zdravim jelikoz shanim CRV G2, objevil jsem inzerat na s-auto tudy odkaz

cena se mi nezdala, (moc levny), tak jsem odepsal - nize poslana odpoved nepotrebuje komentar Ble

Hello,

Sorry to answer in English language but I can not speak Czech ! I am from Spain but I worked for Shell Company in Czech Republic.
I got a new contract with Shell for the next 3 years, on an oil platform in the North Sea (Shell / Esso North Sea platform 49/19).
For this reason, I don't need my car anymore, I want to sell it now, because over 3 years, its value will be too low.
Regarding the car, I can assure you that it is in perfect working condition! IT LOOKS AND RUNS LIKE NEW!it has no scratches, was kept in a garage, all revisions was made on time, no repairs needed. The number of km is real! I bought it from Germany and I used it in Czech Republic! By the way, you will receive a set of winter tires almost new.
I do not know the cars market very well, but I suppose the price of the car is very good. However, please take this into consideration that 170600 CZK is the final price!
I am not in Czech Republic right now, I'm on the oil platform, my new workplace but don't worry, I have a solution in order to make this sale!
However, from this oil platform it is quite difficult to communicate. Please think twice if you want to buy this car, give me an answer and we'll see how could conclude this transaction in good terms, without wasting our time and spending our money.

Best regards,
Alberto Ramirez
KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:42   Citovat  

nic noveho, posledni dobou je to na dennim poradku KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:45   Citovat  

Jak vyšitej... Ble Na yauto.cz byl na Civica 8g Si sedan...
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:48   Citovat  

Teď budu asi za hňupa, nemám zkušenosti s nákupem a prodejem aut... Tak se jen ptám, co je na tom podvodného? Jako že třeba zaslaná záloha a prodejce přestane existovat, nebo jak? Ptám se jen čistě ze zvědavosti Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:49   Citovat  

Klasounek napsal:
Teď budu asi za hňupa, nemám zkušenosti s nákupem a prodejem aut... Tak se jen ptám, co je na tom podvodného? Jako že třeba zaslaná záloha a prodejce přestane existovat, nebo jak? Ptám se jen čistě ze zvědavosti Úsměv
jo asi tak, ale zde nepise nic o zaloze tak nevim kde je problem?
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:50   Citovat  

Opravdu nechapu jak na tohle muze nekdo skocit to mi hlava nebere To je tak pruhledny a ubohy ze clovek by rekl ze to nemuze nikdo sezrat ani u nas v CR. A pokud jo, tak mu to patri a tomu podvodnikovi bych zatleskal. Lidi jsou fakt blby nekteri a nedaji se poucit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:51   Citovat  

Brnďa napsal:

Chlapi, nic proti ale vy jste ukazka toho co jsem psal... KO Jsem nevedel ze se nekdo chytne tak rychle teda.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:55   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Chlapi, nic proti ale vy jste ukazka toho co jsem psal... KO Jsem nevedel ze se nekdo chytne tak rychle teda.

Soráč, ale jak říkám, nejsem obchodník s autama, takže něco takovýho vidím prvně. Určitě bych si koupil raději auto od čehuna. Ale tak mi teda řekni kde je problém? Textík jsem si přeložil, angličtinu ovládám. V čem je teda problém? Záloha vs. odhlášení auta, nebo jak? Říkam, že budu za hňupa Úsměv kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:58   Citovat  

Článek
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:58   Citovat  

Klasounek napsal:
Soráč, ale jak říkám, nejsem obchodník s autama, takže něco takovýho vidím prvně. Určitě bych si koupil raději auto od čehuna. Ale tak mi teda řekni kde je problém? Textík jsem si přeložil, angličtinu ovládám. V čem je teda problém? Záloha vs. odhlášení auta, nebo jak? Říkam, že budu za hňupa Úsměv kouř

Ahoj, tady je o tom clanek, ktery vysel nedavno - tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:59   Citovat  

Klasounek napsal:

Úsměv No problem je jednak v cene auta, a v jeho na prvni pohled luxusnim stavu a vybave. Coz si da asi kazdy dohromady ze tu neco nehraje. A dojemny text inzeratu tomu pridava na duveryhodnosti - dostal jsem pracovni nabidku v zahranici na tri roky a proto auto prodavam a nechci za nej skoro nic. Uznavam ze duverivy clovek by mozna jeste na tohle skocil, pak by ale nasledovala vyzva k zaplaceni nejake zalohy aniz bys auto nebo majitele videl. A to uz by melo trefit kazdyho snad...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:59   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
ceho sme ukazka? nikde nepise ze chce zalohu predem, ja bych stejne nikam penize neposilal, a osobne se jel mrknout na to auto do Brna a pak prolest a predat, pokud by to bylo takto tak kde je problem, nereknu kdyby rekl ze poklud je opravdovy zajem, tak at posles zalohu a je
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:59  Naposledy upravil bordel dne 26.5.2010 , 15:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Brnďa napsal:

Kluk je nekde na ropny plosine a auto ma v CR, kdyby se ho potreboval zbavit, jak pise, tak ho soupne na vykup a basta, navic me jiste cas na prodej, tak ho mohl inzerovat uz drive. O zaloze nic nepise, ale ma na tento obchod skvele a rychle reseni. Jake? Dle me, ze si prave rekne o zalohu a tim je pro neho obchod uzavren. Pochybuji, ze se sebere, po jede na pevninu, sedne na prvni letadlo do Prahy a sejde se s potencialnim kupcem, ktery ma zajem, stalo by ho to vic, nez ztrata castky na vykupu.
Nechal bych si poslat VINko a protahl bych ho cebii.

Nejhorsi je, ze podvody se delaji i na koupi auta. (na prodejce). Frajer posle odtahovku a s tim, ze pokud bude hezky, tak posle penie pokud ne, tak posle auto zpet a prodejce nezaplati nic.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:00   Citovat  

Brnďa napsal:
ceho sme ukazka? nikde nepise ze chce zalohu predem, ja bych stejne nikam penize neposilal, a osobne se jel mrknout na to auto do Brna a pak prolest a predat, pokud by to bylo takto tak kde je problem, nereknu kdyby rekl ze poklud je opravdovy zajem, tak at posles zalohu a je

No tak bys prijel do brna a zadny auto nevidel myslim...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:02   Citovat  

jan.satrapa napsal:
Ahoj, tady je o tom clanek, ktery vysel nedavno - tudy odkaz

Nechceš tomu pánovi napsat,že máš zájem? Schválně,jestli pošle číslo účtu... Úsměv
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:03   Citovat  

Zaloha byva az v dalsim mailu..

Jinak nic novyho, jednou si dokonce tyhle lemplove stahli fotky meho auta z Sauta a pouzili je na dalsi fiktivni inzerat Úsměv Prisel jsem na to tak, ze mi napsal kluk, ze to auto bere, ale za tu cenu, co ma ten nemec a jestli auto stoji u me nebo v Nemecku .. HaHaaa Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Nechceš tomu pánovi napsat,že máš zájem? Schválně,jestli pošle číslo účtu... Úsměv

hmm to je fakt, jdu mu napsat, ze mam zajem a jak to provedem, kde muzu auto videt Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:05  Naposledy upravil Hellborn dne 26.5.2010 , 15:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

alicante napsal:
Zaloha byva az v dalsim mailu..

Jinak nic novyho, jednou si dokonce tyhle lemplove stahli fotky meho auta z Sauta a pouzili je na dalsi fiktivni inzerat Úsměv Prisel jsem na to tak, ze mi napsal kluk, ze to auto bere, ale za tu cenu, co ma ten nemec a jestli auto stoji u me nebo v Nemecku .. HaHaaa Hihi

Nejsi sám!

podvod SkyDriver na ten inzerát upozornil jako na podvod.

Majitel. S tím Alešem jsem mluvil...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:05   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No tak bys prijel do brna a zadny auto nevidel myslim...
no tak bych zadny auto nekoupil ani zadnou zalohu neposlal. proste as by privezl auto tak pak bych pripadne dal hotovost a auto si odvezl, driv by zadny prachy nevidel, chtelo by zkusit, aby mu zkusil jeste jednou napsat a zda rekne ze je to o zaloze Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:08   Citovat  

Ach so, danke za objasnění.

No, tak mě osobně by nenapadlo posílat zálohu ani na auto prodávané Čechem za relativně normální cenu aniž bych si ho nejdříve osobně neprohlídnul a nesepsal nějakou smlouvičku. Já beru jako samozřejmost nejdřív osobní setkání - proto mě to zarazilo, že na textu jako takovém nevidím nic špatného (neznám ceny CRV a ten článek), jestli někdo nakupuje takovym stylem, tak pak ok kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:09   Citovat  

Brnďa napsal:
no tak bych zadny auto nekoupil ani zadnou zalohu neposlal. proste as by privezl auto tak pak bych pripadne dal hotovost a auto si odvezl, driv by zadny prachy nevidel, chtelo by zkusit, aby mu zkusil jeste jednou napsat a zda rekne ze je to o zaloze Úsměv

Když mu napíšeš,že se přijedeš do Brna podívat,tak Ti napíše,že zrovna včera převezli do Chebu,ale že když mu pošleš zálohu,tak Ti ho přiveze firma na vyzkoušení...

Tyhle inzeráty byly v Německu/Rakousku už před 3-4roky... A vždy přišla odpověď v angličtině,ačkoli žádost o informace byly v němčině...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:10   Citovat  

Brnďa napsal:

tak jsem mu napsal, za mam o auto zajem, jestli mohu nekde auto videt, a jaky typ reseni a prodeje ma namysli... tak uvidime :o)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:10   Citovat  

Brnďa napsal:

No tohle je proste ukazkovy inzerat podvodnika, kterym by se nikdo nemel ani zabyvat. Pan je jasny "unterwasserman" OK
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejsi sám!

Tak me to tehdy vubec nevadilo, pac kdyz zajemce konecne pochopil, ze jde pouze o fiktivni inzerat a ze skutecne auto vlastnim ja, koupil si tedy realne auto za realnou cenu ode me a to se uskutecnilo vlastne jen diky te podvodne nabidce, pac dlefotek na nej prisel u me, kdyz si chtel srovnat ceny v CZ.. Vlastne jsem mel poslat nekam do ty Ghany nebo Rovnikovy Guiney "neco na kafe" za zprostredkovani .. HaHaaa
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:41   Citovat  

na takovej inzerat s prominutim skoci jen wokurka
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejsi sám!

včera mi psali z yauto, ten inzerát smazali - Dobrý den,děkujeme za upozornění, inzerát jsme odstranily a zarchivovaly, podvodník pokaždé registrace mění svůj email a ip adresu, po komunikace se zákazníkypoužívá zase odlišný email, těžko pokaždé odhalovat nové podvodné inzeráty,na server přidávají tisíce inzerátů denně, většinou kontrolujeme ručně, aleještě používáme automatické filtry pro kontrolu inzerátu, fyzickykontrolovat a kontaktovat prodejci bohužel nedokážeme stihat...S pozdravem a přáním pěkného dne,tým serveru YAUTO.czDne 25. května 2010 14:18 YAUTO.CZ Takže pokud mohu mít prosbu když na nějaký takový inzerát narazíte nahlaste ho. Vím že na to skočí většinou nějaké pako, ale i takovému když zachráníte peněženku je to jen dobře. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 15:45   Citovat  

SkyDriver napsal:
včera mi psali z yauto, ten inzerát smazali - Dobrý den,děkujeme za upozornění, inzerát jsme odstranily a zarchivovaly, podvodník pokaždé registrace mění svůj email a ip adresu, po komunikace se zákazníkypoužívá zase odlišný email, těžko pokaždé odhalovat nové podvodné inzeráty,na server přidávají tisíce inzerátů denně, většinou kontrolujeme ručně, aleještě používáme automatické filtry pro kontrolu inzerátu, fyzickykontrolovat a kontaktovat prodejci bohužel nedokážeme stihat...S pozdravem a přáním pěkného dne,tým serveru YAUTO.czDne 25. května 2010 14:18 YAUTO.CZ Takže pokud mohu mít prosbu když na nějaký takový inzerát narazíte nahlaste ho. Vím že na to skočí většinou nějaké pako, ale i takovému když zachráníte peněženku je to jen dobře. je to dobrý

jo jo hned jsem poslal email na sauto, kdyz mi dorazila odpoved, aby to smazali, tak snad to smazou no Smutný
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 16:04   Citovat  

to s tou plosinou je slabota, mnohem lepsi je ta pohadka o americkem vojakovi wc
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 16:15   Citovat  

pro zajímavost mám další 2 tudy odkaz a tudy odkaz
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 16:23   Citovat  

SkyDriver napsal:
pro zajímavost mám další 2 tudy odkaz a tudy odkaz

citace:
Upozornění:
Žádné platby předem!
Požadavek na platbu předem bývá většinou pokusem o podvod, obzvlášť u převodu do zahraničí. Proto nikdy neposílejte peníze předem!

to je hezka hlaska OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvodny inzerat na CRV na sauto - pozor!!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina