Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.4 i-VTEC individual
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
R6D3K je teď offline  R6D3K
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:26   Citovat  

Kondik napsal:
Tohle az uvidi Mystique ktera se ted plaholci do Bunders republik Deutschland z takovymhle accordem, tak nas sezere.

to máš teda pravdu...HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:31   Citovat  

Hlavator napsal:
Toz pekna...skoda,ze si nepocital s naklady driv to mi hlava nebere clovek aby pohledal peknej kousek a kdyz uz ho ma je skoda o nej kvuli takove veci prijit..no TDI to asi neni Úsměv

sam do nej pujdu pouze kdyz ho prestavim na plyn..taky nemam na to jezdit za 4Kc/km po meste Ble

preju GL s prodejem..nekdo si udela radost přátele

nojo..víš jak to je...jak jsem ho viděl tak jsem ho musel mít s tím ,že to bude trochu žrát, ale zase se to nebude sxxt...jenže teď...po měsíci ježdění už mě to nebaví furt stát u pumpy, člověk tomu párkrát naloží aby se protáh a hned je to fuč...teď mám zase zvíře nemocný tak každej den ráno z Jičína do Jilemnice a zpět a už zase svítí voko hladový...a t oje prostě šaize..už z principu se mi příčí jezdit za takový prachy když jsme s prasákem jezdil defacto za polovinu....ono je ot pak hezký když jedeš do Prahy a nemusíš počítat, kolik set že tě ta blbá cesta bude stát...před koupí jsem čet recenze a spousta majitelů tam psala jak s tim jezděj za 7,5 litru...mě by stačilo i těch 8-8,5 ale tohle...ne e Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:32   Citovat  

Kondik napsal:
Tohle az uvidi Mystique ktera se ted plaholci do Bunders republik Deutschland z takovymhle accordem, tak nas sezere.

co mystique touží po tomhle ? ona pro něj jela do D ? tak to teda doufám že nepřiveze něco ve stylu toho svýho swapu bejvalýho, to bylo docela peklo jako Velmi šťastný

já někdo zavolejte že už tady na ni jeden čeká...
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:37   Citovat  

cocks napsal:
co mystique touží po tomhle ? ona pro něj jela do D ? tak to teda doufám že nepřiveze něco ve stylu toho svýho swapu bejvalýho, to bylo docela peklo jako Velmi šťastný

já někdo zavolejte že už tady na ni jeden čeká...

Letela pro tudy odkaz Kolem 16:00 dorazila do BRD , tak uvidime jak moc nam bude chtit ublizit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:38   Citovat  

ATS je ATS Tak to valím bulvy ale kdyz vidim tohle tak je to vlastne skoro to same pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:39   Citovat  

Hlavator napsal:
ATS je ATS Tak to valím bulvy ale kdyz vidim tohle tak je to vlastne skoro to same pořádnej výtlem

tohle má s ATS stejnej jen motor, tak bacha jako Velmi šťastný Hihi
   Návrat  
R6D3K je teď offline  R6D3K
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:42   Citovat  

Verča napsal:
tohle má s ATS stejnej jen motor, tak bacha jako Velmi šťastný Hihi

máš to taky pěkný... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:43   Citovat  

Kondik napsal:
Letela pro tudy odkaz Kolem 16:00 dorazila do BRD , tak uvidime jak moc nam bude chtit ublizit

no, ten můj se mi líbí víc Úsměv ale prosti gustu...

BTW - jake jje rozdíl mezi tajpesem a tim mym ? já tam vidim jen kůži a navi...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:47   Citovat  

cocks napsal:
no, ten můj se mi líbí víc Úsměv ale prosti gustu...

BTW - jake jje rozdíl mezi tajpesem a tim mym ? já tam vidim jen kůži a navi...

Type S má sedačky v polokůži, červený podsvícení budíků, interiér je v imitaci karbonu a pak je ospojlerovanej z výroby (ty plasty jsou pro něj typický označení a nedaj se jen tak sehnat, v různejch shopech píšou, že prodávaj TypeS paket na Acco 7g a přitom to vůbec nejsou spojlery, co má origo TypeS). No a pak záleželo na tom, jak si kdo co přál za příplatek - navigaci, střešní okýnko, elektrický sedačky atd..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 16:58   Citovat  

Verča napsal:
Type S má sedačky v polokůži, červený podsvícení budíků, interiér je v imitaci karbonu a pak je ospojlerovanej z výroby (ty plasty jsou pro něj typický označení a nedaj se jen tak sehnat, v různejch shopech píšou, že prodávaj TypeS paket na Acco 7g a přitom to vůbec nejsou spojlery, co má origo TypeS). No a pak záleželo na tom, jak si kdo co přál za příplatek - navigaci, střešní okýnko, elektrický sedačky atd..

1. polokůži nemam, ale zato jsem ji viděl i v naftovym accoušoj. (bylo v plánu že si ten polokoženej interiér seženu když jsme si ještě myslel, že si ho nechám)
2. to červený podsvícení bylo jediný co jsme nechtěl, vypadá to šíleně obstarožně jak je všechno v jedný barvě, navíc to dost unavuje oči a opět jsme to viděl i v naftovym acco...
3. tak to mi je divný že on ty plasty nepřikupoval, už to tak bylo z výroby - asi na přání.
4. navi mam v rádiu, šíbra tam taky je a elektrický sedačky mám taky Úsměv

takže..kdo mi prodá nápis TypeS abych ho moh nalepit nazadek svýho Acco 7g ? pořádnej výtlem

..myslel jsem, že tam je rozdíl třeba v podvozku nebo takovejch podobnějch "funkčních" věcí..takhle je t odocela dost podobný..defacto vlastně skoro stejný.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:05   Citovat  

cocks napsal:
1. polokůži nemam, ale zato jsem ji viděl i v naftovym accoušoj. (bylo v plánu že si ten polokoženej interiér seženu když jsme si ještě myslel, že si ho nechám)
2. to červený podsvícení bylo jediný co jsme nechtěl, vypadá to šíleně obstarožně jak je všechno v jedný barvě, navíc to dost unavuje oči a opět jsme to viděl i v naftovym acco...
3. tak to mi je divný že on ty plasty nepřikupoval, už to tak bylo z výroby - asi na přání.
4. navi mam v rádiu, šíbra tam taky je a elektrický sedačky mám taky Úsměv

takže..kdo mi prodá nápis TypeS abych ho moh nalepit nazadek svýho Acco 7g ? pořádnej výtlem

..myslel jsem, že tam je rozdíl třeba v podvozku nebo takovejch podobnějch "funkčních" věcí..takhle je t odocela dost podobný..defacto vlastně skoro stejný.

jo, někdo si myslí, že je to třeba i silnější a tak, ale není, je to klasická 2.4 s klasickým podvozkem. To tvoje mohli oplastovat klidně v Hondě, jak říkáš na přání..Pak ještě je ta mřížka vepředu jiná.
Jo a nápis Type S origo v Hondě - skoro 900 Kč ( ten prťavej, co je vzadu ) OK Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:11   Citovat  

Verča napsal:
jo, někdo si myslí, že je to třeba i silnější a tak, ale není, je to klasická 2.4 s klasickým podvozkem. To tvoje mohli oplastovat klidně v Hondě, jak říkáš na přání..Pak ještě je ta mřížka vepředu jiná.
Jo a nápis Type S origo v Hondě - skoro 900 Kč ( ten prťavej, co je vzadu ) OK Velmi šťastný

tak ot je mazec, takže mám vlastně TypeS Úsměv to mě těší Úsměv já totiž asi před dvouma měsícema viděl červený eSko před Olympií v Bolce a div jsem si neucák Velmi šťastný ..jo a mřížka je trochu jiná, pravda...

A co TypeR ? dělalo se to vůbec ? a jakej motor ? já viděl nějakou fotku se znakem TypeR ale nikde nemůžu najít další foto nebo motorizaci .... dělalo se to vůbec ??
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:16   Citovat  

cocks napsal:
tak ot je mazec, takže mám vlastně TypeS Úsměv to mě těší Úsměv já totiž asi před dvouma měsícema viděl červený eSko před Olympií v Bolce a div jsem si neucák Velmi šťastný ..jo a mřížka je trochu jiná, pravda...

A co TypeR ? dělalo se to vůbec ? a jakej motor ? já viděl nějakou fotku se znakem TypeR ale nikde nemůžu najít další foto nebo motorizaci .... dělalo se to vůbec ??

Type R se delal jenom u Acco 6G, ne u 7G. Jestli jsi u nekoho videl "R", pak to nekde strhnul a prilepil si to na svuj Acco, jenom tuzing Velmi šťastný Ten pridomek "S" neznamena ze by slo o jine auto, ale o druh vybavy, lisi se vazne jen v detailech. Executive mohla mit taky tu furu plastu okolo (trosicku jinych nez u "S") a vybavy mel uz v zakladu jeste vic.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:17   Citovat  

cocks napsal:

nvm jak pro japan ale Europe Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:20   Citovat  

cocks napsal:

no vůbec právě nemáš TypeS brouku Hihi Velmi šťastný nemáš červený podsvícení, nemáš Type S plasty, nemáš polokůži.. Velmi šťastný
7g se už nedělala v TypeR, bohužel, 6tou generací to končí( ani v bílé barvě se neprodával ) Viděla jsem bílý jen Euro R, ale slyšela jsem, že se dělali jen v naftě, to nevim přesně, u nás se to neprodávalo - jinak jsi mohl vidět fotku toho mýho, já tam mám Type R HaHaaa ale to už tam dal ten pobouchanej Němec, od kterýho to mám..
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:21   Citovat  

cocks napsal:

dělalo, ale nedováželo Velmi šťastný Accord 7G Euro R, prý 2,0 220 koníků tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:24   Citovat  

gear napsal:
dělalo, ale nedováželo Velmi šťastný Accord 7G Euro R, prý 2,0 220 koníků tudy odkaz

presne jak sem si myslel..Jabka si nechali to NEJ zase pro sebe jako 6G CTR KO
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:26   Citovat  

Hlavator napsal:
presne jak sem si myslel..Jabka si nechali to NEJ zase pro sebe jako 6G CTR KO

automobilovej průmysl je nespravedlivej Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:26   Citovat  

Bully napsal:
...........Jestli jsi u nekoho videl "R", pak to nekde strhnul a prilepil si to na svuj Acco, jenom tuzing Velmi šťastný .....

takže na místě vysmát a nápis s velkým posměchem odstranit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:28   Citovat  

Verča napsal:
no vůbec právě nemáš TypeS brouku Hihi Velmi šťastný nemáš červený podsvícení, nemáš Type S plasty, nemáš polokůži.. Velmi šťastný
7g se už nedělala v TypeR, bohužel, 6tou generací to končí( ani v bílé barvě se neprodával ) Viděla jsem bílý jen Euro R, ale slyšela jsem, že se dělali jen v naftě, to nevim přesně, u nás se to neprodávalo - jinak jsi mohl vidět fotku toho mýho, já tam mám Type R HaHaaa ale to už tam dal ten pobouchanej Němec, od kterýho to mám..

ty sis nečetla to co jsem psal níže viď Úsměv .. o těch budíkách a kožichu..to všechno má kámoš v dehtovym accordu a nemá ani Executive Úsměv

ten nápis by možná (možná určitě) chtěl dolů...my Honďáci přece nejsme žokejové co si na auto lepěj něco, co není... je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:33   Citovat  

cocks napsal:
ty sis nečetla to co jsem psal níže viď Úsměv .. o těch budíkách a kožichu..to všechno má kámoš v dehtovym accordu a nemá ani Executive Úsměv

ten nápis by možná (možná určitě) chtěl dolů...my Honďáci přece nejsme žokejové co si na auto lepěj něco, co není... je to dobrý

četla jsem si všechno pozorně, neboj Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:44   Citovat  

Verča napsal:
četla jsem si všechno pozorně, neboj Velmi šťastný

nu tak vidiš Úsměv každopádně..ty máš TypeS a já type nula nula nic ale auta jsou defacto stejný, takže cajk.

tak kdo chce rádoby TypeS ? HaHaaa
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 19:42   Citovat  

Az na to hodis TypeS plasty, imitaci karbonu a polokuzi, tak muzes psat neco jako radoby TypeS HaHaaa

Na zimakach 16kach jsem jezdil normalne kolem 8mi. Na 17kach mam 8,5 - 9/100 a to jezdim ze 70% mesto.

Jinak dej na to 17ky a sirku kol sniz o centak az dva a ver tomu, ze budes mit spotrebu kolem osmi. A nemusis to ani prodavat kvuli spotrebe;-)

Jinak mas to hezke, a ber to jako up Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 20:38   Citovat  

cocks napsal:

Mam taky diesel Sport poface SE 30 Years Honda a bezny Type S ma o dost chudsi vybavu. Ja mam jinak zimni 205/55x16" a letni 225/40x18" a rozdil ve spotrebe je cca 0,3 l./100.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:22   Citovat  

cocks napsal:
my Honďáci přece nejsme žokejové co si na auto lepěj něco, co není... je to dobrý

Proto máš na CRX červený Honda ? pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 21:56   Citovat  

cocks napsal:
nojo..víš jak to je...jak jsem ho viděl tak jsem ho musel mít s tím ,že to bude trochu žrát, ale zase se to nebude sxxt...jenže teď...po měsíci ježdění už mě to nebaví furt stát u pumpy, člověk tomu párkrát naloží aby se protáh a hned je to fuč...teď mám zase zvíře nemocný tak každej den ráno z Jičína do Jilemnice a zpět a už zase svítí voko hladový...a t oje prostě šaize..už z principu se mi příčí jezdit za takový prachy když jsme s prasákem jezdil defacto za polovinu....ono je ot pak hezký když jedeš do Prahy a nemusíš počítat, kolik set že tě ta blbá cesta bude stát...před koupí jsem čet recenze a spousta majitelů tam psala jak s tim jezděj za 7,5 litru...mě by stačilo i těch 8-8,5 ale tohle...ne e Velmi šťastný

To se divím že tě 2,4 Accord nejezdí za 5,5L/100km ,jak tady někdo psal Velmi šťastný Je dobře že sem píšeš reálné náklady na provoz 2,4 je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:12   Citovat  

hopit napsal:
To se divím že tě 2,4 Accord nejezdí za 5,5L/100km ,jak tady někdo psal Velmi šťastný Je dobře že sem píšeš reálné náklady na provoz 2,4 je to dobrý

Ani se nedivim, ze je nekdo z realne spotreby zklamany, kdyz se tu kazdy chlubi jenom s tim jak dokazal jet za co nejmin a vytvari to tu dojem o nejake zazracne spotrebe. Bezne vychazi prumer pro tenhle motor 9,65/100, coz na tenhle obsah a vykon neni tak spatne. Kdo nevyuziva potencial motoru a jezdi vic dalky, muze se pochopitelne v pohode dostat niz.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 22:31   Citovat  

Bully napsal:
Ani se nedivim, ze je nekdo z realne spotreby zklamany, kdyz se tu kazdy chlubi jenom s tim jak dokazal jet za co nejmin a vytvari to tu dojem o nejake zazracne spotrebe. Bezne vychazi prumer pro tenhle motor 9,65/100, coz na tenhle obsah a vykon neni tak spatne. Kdo nevyuziva potencial motoru a jezdi vic dalky, muze se pochopitelne v pohode dostat niz.

přesně tak je to dobrý ,hodnoty co sem všichni psali pro 2,4 sedí spíše na 2,2 i-ctdi Tak to valím bulvy Jediná možnost jak dostat náklady na úroveň dieselu nebo i lehce pod je LPG
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 23:19   Citovat  

Pane kolego, nemeli jste mit velke oci.

Na spotrebu by se moje auto jmenovalo OpenCard
Ale jinak jezdit za vasich 8.5 / 100 mesto chrochtam, 12 / 100 bez klimy HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:07  Naposledy upravil cocks dne 1.6.2010 , 11:25, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Proto máš na CRX červený Honda ? pořádnej výtlem

A proč ne, sama Honda označuje CRX VTEC jako jednoznačného předchůdce "tajpárů" tak jednak proto, a jednak že jsem se chtěl více odlišit od klasických cér, verze VTEC má podle mě plné právo na červenej podklad pod Háčkem, ale rozhodně nebudu žokej si lepit na auto TypeR když tomu tak není a ani se tenhle model v eRku nedělal.....nevím, koho tím chtějí majitelé ohromit HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.4 i-VTEC individual
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina