Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám H Integra type - R
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 10:49   Citovat  

Prodám Hondu Integru Type - R, 2x vítěz ÚAMK Mistrovství ČR v SE-2000, 17 z 26 odstartovaných závodů vítězných, r.v.98. Kompletně připravená na sezonu, úplně nový motor, repasovaná převodovka, podvozek Tein supersport, vyvinuté výfokové potrubí, nový difuzor s krytím zadní nápravy, bezpečnostní rám Wiechers, skořepiny se 4 bod. pásy. Mnoho dalšího. Vůz s TP a SPZ. Možno vrátit do původního stavu (vč. klima atd.). Info: honza@czechbulls.cz nebo 608242026.

semlbauer_itr.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
semlbauer_itr.jpg, 65.87 kB
   Návrat  

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:27   Citovat  

Omlouvám se za offtopic , ale jak tu vidím ty dva inzeráty, naskýtá se otázka, v čem se pojede tato sezona? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:58   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:
Prodám Hondu Integru Type - R, 2x vítěz ÚAMK Mistrovství ČR v SE-2000, 17 z 26 odstartovaných závodů vítězných, r.v.98. Kompletně připravená na sezonu, úplně nový motor, repasovaná převodovka, podvozek Tein supersport, vyvinuté výfokové potrubí, nový difuzor s krytím zadní nápravy, bezpečnostní rám Wiechers, skořepiny se 4 bod. pásy. Mnoho dalšího. Vůz s TP a SPZ. Možno vrátit do původního stavu (vč. klima atd.). Info: honza@czechbulls.cz nebo 608242026.

ITR měla někdy klimatizaci? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 12:03   Citovat  

master88 napsal:
ITR měla někdy klimatizaci? Tak to valím bulvy

Stejně jako CTR 7g... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 12:09   Citovat  

jojo mela klimatku Úsměv ale k tem svodum stejne pak nesla, takze ta sla jako prvni ven Úsměv

sezona? mno nevim no... ale je tu jeste druha Acura Velmi šťastný ktera se stavi na Ecko Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:29   Citovat  

ja bych ji nekupoval , tu jsem dovezl do CR ja a vsichni vi, jaky vozim hrozny hondy... kouř Mrk
ber to jako up a preju at se brzo proda...eso
   Návrat  

Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:33   Citovat  

Eso, mozna bych byl i radsi kdyby se neprodala... uz jsem k ni prirostl Úsměv A jestli dovazis sr..cky tak to si ted omylem privezl neco jineho Úsměv a stejne, v podstate krom kastle uz je to uplne neco jineho Velmi šťastný

Ale diky moc chlape Úsměv
   Návrat  

eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:48   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:
Eso, mozna bych byl i radsi kdyby se neprodala... uz jsem k ni prirostl Úsměv A jestli dovazis sr..cky tak to si ted omylem privezl neco jineho Úsměv a stejne, v podstate krom kastle uz je to uplne neco jineho Velmi šťastný

Ale diky moc chlape Úsměv

neni zac, jen jsem si neodpustil rypnuti do Honda kolektivu ,nedavno se na moji hlavu snesla kritika coz me celkem dost zklamalo, obzvlast, kdyz auta ode mne vsude vitezi a jezdi skoro 200 spokojenych uzivatelu...ale u tebe to bude rozhodne i rukama...
skoda ze ji davas pryc, ja si ji prave opet taky opatril a chtel jsem ti casem "zneprijemnit" kopce, byl jsem se ted i podivat ve kdyni, ale ram v "S" mi dela celkem caru pres rozpocet(plany)
   Návrat  
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 14:18   Citovat  

Mno to je skoda no... bych te rad potkal Úsměv
ale prave kvuli tomu co se deje v SE to prodavam... ja podvodnik nejsem a proto tady koncim... jsou tam lidi, kteri maji Ecko maskovany za SE a nastupovat s ferovym autem a rovnou treba 5vterinama ztraty proti temhle.. to fakt si kvuli nim hubu nerozbiju Úsměv
takze koupe nejakyho fakt Ecka Úsměv

PS: jsem chtel te s tim jit potrapit (tvou pritelkyni nebo manzelku nebo co to mas Velmi šťastný) na nejaky srazik, ale bylo mi toho lito to nicit na sprintech Úsměv

PS2: ti co pomlouvaj, z tech si nic nedelej, nestoji ani za to, se nad tim pozastavovat Úsměv

PS3: pry chces kupovat nejakou zavodni nebo na zavody?
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 14:51   Citovat  

dik za podporu je to dobrý
kupovat zadnou nechci, uz ji mam doma Velmi šťastný ...kdyz to finance dovoli, tak bych ji rad doupravil na zavody(kopce)...nejake upravy uz mela ze slovenska, ja bych to dorazil....koukal jsem na propozice a celkem mi vyhovuje S1 v berg trophy, tak tam bych se rad casem ukazal...ale jak rikam, nejdriv povinnosti, potom zabava to mi hlava nebere bohuzel/bohudik mam toho ted moc, ze ani vikendy nemam volno,
ale rad bych se letos aspon nekde svezl, byt s neupravenym autem, at vim, jestli na to vubec mam koule VTEC na sprintech je to o perfektnim startu a vykonu motoru, tady to bude asi neco jineho...a ty jdes tedy do "E" ? u patery?

PS:no koukal jsem treba na toho sunnyho v SE a moc to se seriovkou spolecneho nema Mr. Green alespon ten mi prisel takovy dost neseriovy...mozna jsi mel na mysli jina auta, ja to bral spis "od pohledu"
PS1: snad nevadi ty OT, kdyz tak si to potom nech promazat
   Návrat  
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:02   Citovat  

Prodava se tu zavodni auta, takze veci o zavodeni atd. asi nebudou offtopic.. a kazdy kdo bude chtit a mit zajem, tak si precte to co potrebuje Úsměv

co se tyka toho S1 - ano to je dobre v Bergu, ale jinak ten serial neni nic extra no Smutný

SE v tom nasem UAMK M CR je fajn, ale lidi si na nem snazi hodne honit ega... jak rikam, nemyslim, ze mam volsove ruce a docela me to i jde, takze neco poznam... a je tam treba i divna ITR atd. proste zalezi na co mas zaludek no...

proto do "E".. zziji se s tim tady v tomhle mistraku a pak bych chtel kouknout do Evropy... ale uvidime Úsměv to je moc dopredu... Kdykoliv budes chtit/potrebovat radu o tehle vecech, mas nahore i mail i tel. rad pomohu Úsměv
   Návrat  

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:08   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:

co se tyka toho S1 - ano to je dobre v Bergu, ale jinak ten serial neni nic extra no Smutný

Nic proti, ale to myslis vazne? Je to momentalne jednoznacne nejlepsi cesky podnik. Kolik si v Bergu toho odjel nebo se zucastnil zavodu, ze soudis?

Jinak toho Sunnyho znam (ma dily ode me) - co se vam konkretne na tom aute nezda? Diky Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:26   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:
Prodava se tu zavodni auta, takze veci o zavodeni atd. asi nebudou offtopic.. a kazdy kdo bude chtit a mit zajem, tak si precte to co potrebuje Úsměv

SE v tom nasem UAMK M CR je fajn, ale lidi si na nem snazi hodne honit ega... jak rikam, nemyslim, ze mam volsove ruce a docela me to i jde, takze neco poznam... a je tam treba i divna ITR atd. proste zalezi na co mas zaludek no...

proto do "E".. zziji se s tim tady v tomhle mistraku a pak bych chtel kouknout do Evropy... ale uvidime Úsměv to je moc dopredu... Kdykoliv budes chtit/potrebovat radu o tehle vecech, mas nahore i mail i tel. rad pomohu Úsměv

diky rad toho urcite casem vyuziju je to dobrý
ja jsem byl jednoznacne rozhodly pro paterovo zavody, z nekolika duvodu, ale tim ramem pro 2,0 v SE me zarizl Smutný
tak nezbyva nez zkusit bergtrophy, i kdyz je tam nekolik minusu pro me, ale nejsem nucen dat ram...kdybych to auto mel jen na to, tak to neresim, ale chci si ho uzivat i v provozu atd...navic v bergu muzu dat o neco vetsi brzdy, karbon a slicky,coz mi taky vyhovuje...
ale ty daaalky Smutný no uvidime, co vubec bude...vcera mi teprve volali ze slovenska, ze je auto prichystany, tak ted budu nejprve zabehavat a pak se uvidi...

mel jsem v planu "vybudovat" zavodni tym, neco jako mate cz.bulls - to se mi moc libi, a prohanet vas na kopcich, ale nejak mi to zatim nevychazi...hrozne se mi libi ta myslenka souboju a rivality mezi tymy, mam pocit, ze na kopci panuje atmosfera jako treba na sprintech pred +- 3lety nikdo nikomu nic nedaruje, ale stale v ramci fairplay a kamaradske vztahy...ale mozna se pletu, preci jen to vidim zatim jen "zvenku" a realita muze byt uplne jina
   Návrat  
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:27   Citovat  

Mno Jagy - ja nesoudim, ja rikam, ze me to nejak neuchvatilo... mas pravdu moc jsem tam toho neodjel... ale na hodne jsem se byl podivat, jestli podle toho teda muzu soudit Úsměv

a jinak Misuv Sunny jede famozne a Misa je super kamarad, takze proti nemu ani "N" nereknu Úsměv a to co rikam je, ze by SE mely i VYPADAT jako SE, protoze jinak je to pro divaky zavadejici... ale o tom se u EDDY bavime uz dlouho no. A designove ma Misuv Sunnik blize k E nez SE Úsměv pak je divak zmateny... ALe rozhodne nereknu, ze je to auto neferove co se tyka pravidel Úsměv
   Návrat  

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:57   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:
....ale prave kvuli tomu co se deje v SE to prodavam... ja podvodnik nejsem a proto tady koncim... jsou tam lidi, kteri maji Ecko maskovany za SE a nastupovat s ferovym autem a rovnou treba 5vterinama ztraty proti temhle.. to fakt si kvuli nim hubu nerozbiju Úsměv
takze koupe nejakyho fakt Ecka Úsměv

Ahoj Honzo
To máš svatou pravdu. Je to na poblití co se tam děje. Tuhle zimu jsem investoval do rámu a do bezpečnost v autě a nemám ani moc náladu nastupovat (když pominu že jsem po úraze). Jel jsem první závod a nějak mi přešla chuť. Je smutný, že některým se na to přijde a dělají to stále dokola...pak je to přesně jak Ty říkáš ...akorát si někde rozbít hubu. A ta kamarádskost ... to už je jen mezi pár lidma....škoda

st.č. 737

PS: co provedl Rendy ve Kdyni nevíš náhodou?
   Návrat  
 Honza Semlbauer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 18:33   Citovat  

mno jo no Pepo, je to smutny... proto rikam, navrat jedine v "E" Úsměv

dokud to nebude poradne hlidany..

PS: Rendymu to prestalo jet, ale problem byl, ze pak hodlal nalozit auto ve chvili, kdy najizdely auta na trenink a tim blokoval.. nic vazneho Úsměv
   Návrat  

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 18:49   Citovat  

Honza Semlbauer napsal:
PS: Rendymu to prestalo jet, ale problem byl, ze pak hodlal nalozit auto ve chvili, kdy najizdely auta na trenink a tim blokoval.. nic vazneho Úsměv

to je pacient.... HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám H Integra type - R
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina