Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradená Octavia Tour TDI
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
rogerer je teď offline  rogerer
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:03   Citovat  

Zdravím, vím že sem šáde nepatří ale koukám že jich tu pár taky je, tak kdybyste náhodou někd ypotkali toto vozidlo Úsměv
ve dnech 16.-21.5. 2010 byla odcizena téměř nová škoda octavia tour 1.9 TDI liftback, barva šedá satin (světle modrá), najeto 7500km, na kufru nalepka Autostyl trutnov....auto bylo zaparkované v ulici Ovčí Hájek Praha 5. Auto je pul roku stary, má zrcátka z fabie 2 a volant z Octavie 2, pneu pirelly a plastové kryty kol Škoda, este cely voni novotou vevnitr Smutný
Vybaveni - vyhrivany sedacky,predni okna a zrcatka v elektrice, kozeny paket, latka sedacek graham, stredovy panel palubovky mel hlinikovy dekor....

moc jich jeste nejezdi kor v teto barve takze kdybyste ji nekdy zahlidli (pravdepodobnost asi nula cela nula procent)....stejne sla asi na dily nebo predelaj vinko a nekde to strelej....chjoooo 3 mesice cekani na vyrobu, 5 mesicu jezdeni a pak je fuč beze stopy (zadny strepy nic)

kdyztak diky za jakekoliv info tel. 731177161

r.v. 12/2009
VIN: TMBDS41U7A8844320
RZ: RZ: 4H3 7087

fotky zde moje oktávenka Smutný

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:08   Citovat  

Nove auto = pojistka = plna cena v pohode zpet, ne? Jestli je tam neco dodelavane (volant, zrcatka), tak to je asi smolik, ale lepsi, nez kdyz ti slohnou auto po 5 letech a dostanes pulku, pripadne kdyz ti ho slohnou po 2 letech leasingu a nedostanes malem ani na kafe.

Ze bych zlodeje s chuti videl surfovat s traverzou na Orliku je jasny a samozrejme je to spousta litani a ztracenyho casu, nastesti ale po financni strance tratit moc nebudes. Jsou horsi veci, hlavu vzhuru!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:21   Citovat  

Pojistene sice bylo ale ne GAP(tzn ne na plnou porizovaci cenu ale standardne) tudiz dostanu obvyklou cenu vozidla po amortizaci ktera bude rozhodnebo nekolik desitek tis nizsi nez stavajici uverovy dluh.
Btw. Zrcatka volant jsou tak uz z vyroby-byl to mini facelift pred ukoncenim vyroby touru...chjo este vonelo novotou...
No nic se neda delat,hlavne zesme zdravi ;-/ dalsi vuz bude nejspis jeta honda accord (proto jsem zde:))
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 19:43   Citovat  

Ty nevíš,že Oktávka se kupuje,aby v ní jezdil někdo jiný?

Accoed je dobrá volba! OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 20:33   Citovat  

Tak to se divím že ti ji ukradly v Praze , u nás na Náchodsku , Trutnovsku prostě na Hradecku se kradou nejvíc
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 20:41   Citovat  

Kutlas napsal:
Tak to se divím že ti ji ukradly v Praze , u nás na Náchodsku , Trutnovsku prostě na Hradecku se kradou nejvíc

jo, a proč nám zmizely v praze letos už dvě? Velmi šťastný

Rogerer: už jsem to psal na MACZ, viděl bych to jako prohranou bitvu, nerad to říkám, ale ber to jako moji zkušenost. Oktávky v Praze jsou opravdu velký riziko, rozhodně když třeba několik dnů stávaj na stejným místě, což byl i náš případ. Jako Škodovák to říkám s těžkým srdcem, ale do Prahy bych volil jen popelnice typu Ford a Opel, popř. Honda (ale civic je malej a accord velkej)... Každopádně věř, že kdybych něco viděl, hned poznám, že je to poslední tour a těch v týhle barvě moc nejezdí.
   Návrat  
Juris je teď offline  Juris
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 22:31   Citovat  

tohle uz nemuze udelat normalni clovek ale zvire naštvanej Tak to koukám!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 23:32   Citovat  

ja vím....díky....však ona nebyla určená původně pro prahu..spíš na dojíždění (150km denně po dálnici)...to byla vše shoda okolností Smutný prostě to nas*re...člověk má radost z něčeho novýho a oni to ukradnou... prostě bych jim usekal ptáky a všechno další a je mi jasný že do prahy to chce nějakou starší plechovku no .... Bueee btw právě že je pravda že cca 4 dny stála na stejým místě Smutný(( měl sem ji rád a ten pocit fakt nikomu nepřeju a to jsem prosím anti škodovkář - byla to spíš koupě z rozumu...no nic život jde dál...
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 6:42   Citovat  

rogerer napsal:
Pojistene sice bylo ale ne GAP(tzn ne na plnou porizovaci cenu ale standardne) tudiz dostanu obvyklou cenu vozidla po amortizaci ktera bude rozhodnebo nekolik desitek tis nizsi nez stavajici uverovy dluh.
Btw. Zrcatka volant jsou tak uz z vyroby-byl to mini facelift pred ukoncenim vyroby touru...chjo este vonelo novotou...
No nic se neda delat,hlavne zesme zdravi ;-/ dalsi vuz bude nejspis jeta honda accord (proto jsem zde:))

Amortizace? Co pak ty budeš hlásit škodu jako poškozený z povinného ručení? Já myslím že po doložení pořizovací faktury by si měl dostat celou částku z faktury z5.
Btw u koho to máš pojištěné? Třeba to je u nás Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 6:49   Citovat  

Mam to u cesky pojistovny...je to vlastne jakoby totalka bez vraku - pojistovna udajne vyplati obvyklou cenu tj cenu takovou abych si za to mohl koupit stejny auto v ekvivalentni vybave,motoru a stari...pokud by vyplatili porizovacku tak by to bylo fajn...ale to si myslim ze by si lidi nechavali krast naschval ne,navic k cemu by bylo potom pripojisteni GAP?? No uvidime
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 7:33   Citovat  

rogerer napsal:
Mam to u cesky pojistovny...je to vlastne jakoby totalka bez vraku - pojistovna udajne vyplati obvyklou cenu tj cenu takovou abych si za to mohl koupit stejny auto v ekvivalentni vybave,motoru a stari...pokud by vyplatili porizovacku tak by to bylo fajn...ale to si myslim ze by si lidi nechavali krast naschval ne,navic k cemu by bylo potom pripojisteni GAP?? No uvidime

Je rozdíl jestli ti ukradou auto co má najeto 150 000 a je staré 10 let anebo co má najeto 7500 a 1/2roku staré. Kolik takových aut najdeš na trhu? No v České jsem dělal ale to bylt tak 4 roky zpátky, ted jsem u ž bohužel u jiné pojišťovny.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 7:45   Citovat  

Robik napsal:
Je rozdíl jestli ti ukradou auto co má najeto 150 000 a je staré 10 let anebo co má najeto 7500 a 1/2roku staré. Kolik takových aut najdeš na trhu? No v České jsem dělal ale to bylt tak 4 roky zpátky, ted jsem u ž bohužel u jiné pojišťovny.

hele já vubec nevím jak to chodi a vlastne mi to je jedno...jediny co chci je aby mi to pokrylo dluh u škofinu jinak me jebne Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradená Octavia Tour TDI
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina