Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdu platí zákony pro každého?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:45   Citovat  

Kdykoli večer jedu touto ulicí, musím se vyhýbat té bílé obludě, která takto běžně parkuje.
Zajímalo by mě:
a) zda parkuje v souladu s pravidly silničního provozu
b) pokud ne, jestli na něj někdy dopadne nekompromisní ruka PČR, která přece ze zákona musí uplatňovat své povinnosti padni komu padni.

zákony pro každého.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zákony pro každého.jpg, 114.54 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:48   Citovat  

Minor napsal:
Kdykoli večer jedu touto ulicí, musím se vyhýbat té bílé obludě, která takto běžně parkuje.
Zajímalo by mě:
a) zda parkuje v souladu s pravidly silničního provozu
b) pokud ne, jestli na něj někdy dopadne nekompromisní ruka PČR, která přece ze zákona musí uplatňovat své povinnosti padni komu padni.
Tak toto je smutné to říkám jako orgán naštvanej . Tohle by v první řadě měli řešit Měšťáci rovnou odtahem. Kde to je jestli se mohu zeptat??
   Návrat  
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:52   Citovat  

No stát auta můžou v ulici jen za sebou a ne vedle sebe Úsměv Tady v plzni to dělaj taky, když to vidíš měštáci tak šup a má botičku..až se tam dostanou měšáci tak nevím jaký má postih..On tam stojí máč asi nebude mít žádnej problém vypláznout nějaký love na zaplacení pokuty Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:54   Citovat  

Nevím, kdo to je. Nebydlím v té ulici, ale kdykoli jedu večer na poštu, tak nadávám, protože tam stojí tenhle a v podobném stylu případně ještě jeden černý baworák. A v protisměru občas něco jede, takže to je docela nepříjemný.
Ale vzhledem k tomu, že tam takhle stojí zřejmě každý den, je to nějaký "nadčlověk" a prostě nevěřím, že s ním policie zachází stejně jako třeba s Redym.
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:56   Citovat  

navíc stojí v protisměru....
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček

Minor napsal:
Nevím, kdo to je. Nebydlím v té ulici, ale kdykoli jedu večer na poštu, tak nadávám, protože tam stojí tenhle a v podobném stylu případně ještě jeden černý baworák. A v protisměru občas něco jede, takže to je docela nepříjemný.
Ale vzhledem k tomu, že tam takhle stojí zřejmě každý den, je to nějaký "nadčlověk" a prostě nevěřím, že s ním policie zachází stejně jako třeba s Redym.

Není nic snažšího než zavolat policii. Oni tam pak dojet musí a věc musí prošetřit.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C

Nejjednodussi vec na svete Úsměv zavolat mestaky a papa pak se uvidi jestli je to tedy nad clovek bo ne

podle me ho odtahnou protoze prekazi v provozu Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:58   Citovat  

voreza napsal:
No stát auta můžou v ulici jen za sebou a ne vedle sebe Úsměv Tady v plzni to dělaj taky, když to vidíš měštáci tak šup a má botičku..až se tam dostanou měšáci tak nevím jaký má postih..On tam stojí máč asi nebude mít žádnej problém vypláznout nějaký love na zaplacení pokuty Úsměv
Tohle je fakt rovnou na odtah problém je že když mu dají botu a pak to s ním řeší tak se vsadím že jim řekne že to nezparkoval hodí to na osobu blízkou a s tím už nic neuděláš ani pokutu mu nedáš, takže bych tipoval nějaká velká ryba z které mají strach nebo známý starosty atd. a to je smutné. Říkám jedině odtah. Problém u nich je že oni sou hrdinové jen když nasadí botu ale řešit to s týpkem na místě to ne to radši nechají stát. Proto bych volil zavolat na 158 a pak se to musí řešit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:00   Citovat  

Pokud je to v brně řekni mi ulici a mrknu na to pokud ne tak v tom moc nepomůžu.
   Návrat  
5 háček

Hlavator napsal:
Nejjednodussi vec na svete Úsměv zavolat mestaky a papa pak se uvidi jestli je to tedy nad clovek bo ne

podle me ho odtahnou protoze prekazi v provozu Mr. Green

Neodtáhnou...viz.rozsudek o neoprávněném zadržení věci .... bylo to nedávno v TV. Mluvčí pržské mp prohlásil že zatím odtahy pozastavují ....ale možná už se to vyvinulo a odtahujou.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:00  Naposledy upravil maryo dne 3.6.2010 , 21:03, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Jestli si na to zitra vzpomenu tak vam vyfotim takhle dve rady aut resp aut parkujicich vedle sebe a jeste hned vedle budovy PCR Velmi šťastný... Ale ja osobne jsem rad ze to tolerujou. Pokud se zastavi sikovne ze muzou ostatni vyjet... Ale nedelam to, tam zaparkovat, to je neco...
   Návrat  
Partner H-C

SkyDriver napsal:
Tohle je fakt rovnou na odtah problém je že když mu dají botu a pak to s ním řeší tak se vsadím že jim řekne že to nezparkoval hodí to na osobu blízkou a s tím už nic neuděláš ani pokutu mu nedáš, takže bych tipoval nějaká velká ryba z které mají strach nebo známý starosty atd. a to je smutné. Říkám jedině odtah. Problém u nich je že oni sou hrdinové jen když nasadí botu ale řešit to s týpkem na místě to ne to radši nechají stát. Proto bych volil zavolat na 158 a pak se to musí řešit.

no jak znam akcni mestaky v Praze tak takovehle veci nejradeji resi odtahem a ne botou je to dobrý u nas pred praci na Pze 1 davaji listky..klucijich maji plne kastliky..tak minule uz jim dosla asi trpelivost a tahali..ale tam stoji jen v modre zone..ne ze nekomu prekazi jak tenhle mravenec

comam zkusenost tak takovehle pripady pokud nejsou z nej wc tak fakt tahaj a papa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:02   Citovat  

CRXMANN napsal:
Neodtáhnou...viz.rozsudek o neoprávněném zadržení věci .... bylo to nedávno v TV. Mluvčí pržské mp prohlásil že zatím odtahy pozastavují ....ale možná už se to vyvinulo a odtahujou.

aha..tak o tom nevim..zda se ze si kazdej muze teda delat co chce..jupiii svatoušek šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:03   Citovat  

CRXMANN napsal:
No tak v tom případě to může nechat odtáhnout PČR OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:05   Citovat  

Hlavator napsal:
aha..tak o tom nevim..zda se ze si kazdej muze teda delat co chce..jupiii svatoušek šuk

Tam v tom případě to bylo trochu složitější. Frajer stál a nestál mimo parkoviště. MP tvrdila že stál mimo, pčr od které si sehnal posudektvrdila že ne. Soud nakonec uznal PČR a MP musí platit rok a půl parkování, odtah a škodu na autě+taxíky toho frajera, pujčovný auta atd.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:08   Citovat  

SkyDriver napsal:
Pokud je to v brně řekni mi ulici a mrknu na to pokud ne tak v tom moc nepomůžu.

Je to v Praze. No, možná by to stálo za pokus, sehnat někoho s kamerou, opravdu zavolet policii a sledovat, co se bude dít. Obávám se, že by to bylo něco mezi groteskou a tragikomedií.
Nechci se dotknout nikoho z kluků z fora, co jsou u policie, ani jiných policajtů, ale prostě bohužel už na přístup padni komu padni nevěřím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:11   Citovat  

Minor napsal:
Je to v Praze. No, možná by to stálo za pokus, sehnat někoho s kamerou, opravdu zavolet policii a sledovat, co se bude dít. Obávám se, že by to bylo něco mezi groteskou a tragikomedií.
Nechci se dotknout nikoho z kluků z fora, co jsou u policie, ani jiných policajtů, ale prostě bohužel už na přístup padni komu padni nevěřím.
Chápu, ale opravdu zavolat 158 vysvětlit problém, a i kdyby tak min. musí dojet a řešit to. když to takhle uděláš 3x za týden tak mi věř že někomu dojde trpělivost buď pčr nebo tomu borcovi a buď ho odtáhnou nebo tam přestane parkovat ale přikláním se k první variantě
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:18   Citovat  

Třeba na Proseku je kvůli katastrofálnímu nedostatku míst tahle praxe plně normální. Stojí se vedle sebe ve 2 řadách. Řada blíž k ulici má odbrzděno a nezařazeno aby vnitřní mohla vyjet. PČR i MP to toleruje, jelikož prostě musí...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:25   Citovat  

master88 napsal:
Třeba na Proseku je kvůli katastrofálnímu nedostatku míst tahle praxe plně normální. Stojí se vedle sebe ve 2 řadách. Řada blíž k ulici má odbrzděno a nezařazeno aby vnitřní mohla vyjet. PČR i MP to toleruje, jelikož prostě musí...

Nechci rozpoutávat flame a hádky, ale přece jen se tedy musím ptát - v tom případě policie vědomě toleruje porušování zákona? Vracím se tím obloukem k Redymu, kterého je mi líto, že prostě za své pochybení schytal tak tvrdou sankci, a k tomu, že v některých příspěvcích zaznělo, že tu sankci prostě dostal MUSEL, aby byl dodržen zákon.
A opakuji, prosím žádné hádky:)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:27   Citovat  

master88 napsal:

tak to muze byt dobry clovece nezlob se tam pořádnej výtlem pořádnej výtlem se tam ruzne posouvaj aby vyjeli pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:35   Citovat  

Minor napsal:
Nechci rozpoutávat flame a hádky, ale přece jen se tedy musím ptát - v tom případě policie vědomě toleruje porušování zákona? Vracím se tím obloukem k Redymu, kterého je mi líto, že prostě za své pochybení schytal tak tvrdou sankci, a k tomu, že v některých příspěvcích zaznělo, že tu sankci prostě dostal MUSEL, aby byl dodržen zákon.
A opakuji, prosím žádné hádky:)
Máš naprostou pravdu sou jedinci kteří to tolerují. Já bych opravdu v tomhle případě řešil odtah. Třeba můj kolega to řeší následovně stojí takhle auta přijde vezme křídu a uděla rysku z pneu na cestu přijede za hodinu pokud se auto nepohlo tak vypíše parkovačku. což je nic. druhý den přijede mrkne na rysku a když se auto pohlo udělá novou rysku. Přijede o5 za hodinu a pak už to řeší odtahem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:37   Citovat  

master88 napsal:
v 90% je to lenost a taky to že by si pro korunu nechali vrtat koleno než aby zaparkovali na placeném parkovišti nebo někde dál a došli to pěšky nebo MHD to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:42   Citovat  

Tvůj kolega mi přijde jako rozumný člověk, který se snaží rozlišovat.
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:42   Citovat  

Velmi šťastný no myslim, ze tady nic nevyresite Cool
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:52   Citovat  

master88 napsal:

Co kdyz mam automat. HaHaaa
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:53   Citovat  

Já vím jen že když jsem tu byl první den a ještě bláhově tu parkoval, tak jsem volal policii, aby si pro toho mravenec co mi zastavil před autěm přijeli a odtáhli, tak přijeli a řekli mi že je to tady běžné a že to tolerují, ale normálně mi to auto posunuli abych mohl vyjet.

Od té doby stojím pěkně v garáži kam to mám procházkou 10 minut je to dobrý

Aqwertzz: tak by ti ho odtáhli no :twisted:
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 22:08   Citovat  

Jak už se řeklo,bmw zmizí až když někdo začne otravovat někoho v uniformě..Myslim si,že bez postihu,ale odjede,protože o to někdo projevil zájem a uniforma to musí řešit :hehe: Mám to podobně Se stydím
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 22:11   Citovat  

pěkný no Velmi šťastný ...stoupnout si tam takhle já, tak už mám na autě botičku,mám ho odtáhnutý i s botičkou,rok si nezajezdim,dám za to dvacku a ještě mi ho sešrotujou... Mr. Green KO
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 23:25   Citovat  

Redy napsal:
pěkný no Velmi šťastný ...stoupnout si tam takhle já, tak už mám na autě botičku,mám ho odtáhnutý i s botičkou,rok si nezajezdim,dám za to dvacku a ještě mi ho sešrotujou... Mr. Green KO
pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 23:54   Citovat  

master88 napsal:

Joo, Prosek. Jeden cas jsem tam bydlel, nekdy v roce 2000. Uz tehda se to takto resilo a opravdu neni divu. Je to proste obrovske sidliste bez parkovacich mist. Doted nechapu, ze tam neni vedle noveho metra Prosek nejaka " nekolikapatrova ulozna" jako o kus nize ve Vysocanech. Tam je jich dokonce nekolik a vetsina volnych.
Musim ale uznat, ze prijit rano k autu a zprvu odtlacit par jinych aut, jen abych vyjel, melo neco do sebe. Jako ranni telak to bylo famozni a dost jsem se u toho i pobavil. Sledovani, kde je mezera a pak vse presunout ... dost mi to pripominalo preslave hry SOKOBAN a BOULDER DASH (hlavne replay mode = sedim u okna a sleduju nekolik lidi, kterak tlaci vozy v ruznem smeru) je to dobrý
Na danem sidlisti to proste jinak nejde. Takze s timto zpusobem parkovani NA PROSEKU souhlasim. Mimochodem, jde bud o takove parkovani na parkovisti nebo v jednosmerce. Rozhodne to nebrani provozu, ale pouze vyjeti jineho zaparkovaneho vozu. TO je rozdilne od situace "Minor".
A to ze jsou vozy a vozy na silnicich ... tak to je vsude, potkal jsem to i na druhem konci planety. Proste neni clovek jako clovek. Nekdo je zlutej, nekdo je chudej, nekdo cernej, nekdo bohatej ... a nekdo bude po nadchazejicim vikendu rudej Se stydím Cool
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdu platí zákony pro každého?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina