Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdu platí zákony pro každého?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 0:57   Citovat  

no já jezdil na Prosek za babičkou a dědou a pokaždý to s parkovanim bylo strašny KO a naši se tam chtěli stěhovat naštvanej pořádnej výtlem ani zadarmo bych tam nešel bydlet to snad ne offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 1:16   Citovat  

Minore, jsi snad dost starý na to, aby si byl rozčarován takovým jevem. Hold někdo má kamarády/kontakty co zajišťují imunitu vůči silničním zákonům. Neviděl jsi nikdy jet podobné obludy na zřetelně viditělných a označených měřených úsecích 120kmh? Kdyby takové kontakty neměli, už dávno by jezdili taxikem..
Záznamy občas zmizí nebo jsou označeny jako neprůkazné, veřejní činitelé v "rajonech" mají seznam "neviditelných" vozů atd Úsměv Proč myslíš, že májí vysoce postavení úředníci státní správy speciální SPZ..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 7:15   Citovat  

Bigless napsal:
Minore, jsi snad dost starý na to, aby si byl rozčarován takovým jevem. Hold někdo má kamarády/kontakty co zajišťují imunitu vůči silničním zákonům. Neviděl jsi nikdy jet podobné obludy na zřetelně viditělných a označených měřených úsecích 120kmh? Kdyby takové kontakty neměli, už dávno by jezdili taxikem..
Záznamy občas zmizí nebo jsou označeny jako neprůkazné, veřejní činitelé v "rajonech" mají seznam "neviditelných" vozů atd Úsměv Proč myslíš, že májí vysoce postavení úředníci státní správy speciální SPZ..

Bohužel tomu tak je ... MHMP například. Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 8:34   Citovat  

Ale jo, jasně, že jsem dost starej a vím moc dobře, jak to na světě chodíÚsměv
Chrapoun z bílé obludy je mi v podstatě ukradenej, šlo mi v tomhle příspěvku v podstatě jen o drobné rýpnutí k diskusi o Redyho zabaveném řidičáku. Prostě zákony opravdu neplatí pro každého stejně, ať už kdokoli tvrdí cokoli.
Večer nebo odpoledne zase celé téma smažu Úsměv
Aha, nesmažu, mazat mohu jen inzeráty.
No, pokud se někomu z moderátorů zachce to smazat, z mé strany není problém, nezačnu ječet, kampak mi zmizelo téma Úsměv
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 8:37   Citovat  

Redy napsal:
pěkný no Velmi šťastný ...stoupnout si tam takhle já, tak už mám na autě botičku,mám ho odtáhnutý i s botičkou,rok si nezajezdim,dám za to dvacku a ještě mi ho sešrotujou... Mr. Green KO

Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 9:30   Citovat  

Asi se tu vsichni shodneme, ze v tomto state panuje velky bordel, obycejny clovek tu nema zastani, hybnou silou jsou jen prachy, za ty si muzes "koupit" "minorovo stání...abych pravdu rekl, tohle by me tedy vubec nevykolejilo, deji se tu mnohem horsi veci. Vim, minor chtel poukazat na rozdil "minor obluda" vs pripad Redy, rozdil? - penize, jeden ma, druhy nema a bude hůř, veřte mi Tak to valím bulvy
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 9:47  Naposledy upravil maryo dne 4.6.2010 , 11:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mno tak takhle to vypada u nas kazdej den pořádnej výtlem pořádnej výtlem... Ja tam jen zastavil a jel zaparkovat pryc samozrejme naštvanej Velmi šťastný... Ta budova vpravo, to je Mestska Policie ze strany Velmi šťastný... Ale nestezuju si, jsem spokojenej, jen mi to prijde vtipny, kdyz policista vidi prestupek, tak ho musi preci ihned zacit resit, co kdyby sel nahodou nekdo okolo a stezoval si na nej(nevinna narazka na Hellborna Úsměv) pořádnej výtlem

parkoviste.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
parkoviste.jpg, 97.02 kB
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 11:51   Citovat  

ne, neplatí..záleží spíš, kolik má kdo známých a kolik má kdo peněz .. bohužel.
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 11:53   Citovat  

jak tam maryo stojí taky pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 11:57   Citovat  

To vis no, ale ja tam jen zaparkoval a cekal jestli se uvolni misto, dneska bohuzel neuvolnilo, vetsinou mam stesti, tak jsem jel jinam. Ale ted jsem sel ven na cigaro a zrovna nekdo odjizdel, ale byl chudak zablokovanej, tak se rozhodl ze vyjede po chodniku, ale nejak se mu to zrovna moc nepovedlo a promacknul si dvere, odrel novej lak a zaparkovany auto taky to mi hlava nebere a to mu tam delal nekdo navigatora HaHaaa... Je, ja to mel vlastne nahlasit, policajti chodili kolem Se stydím
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 12:03   Citovat  

Hm, jízda po chodníku. Kdopak by asi vyfasoval pokutičku? Nejspíš ten chudák, co nemohl jinak odjet.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 12:27   Citovat  

A viš, ze bych se tomu ani nedivil?
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 13:12   Citovat  

A tady něco málo že se to i propírá přes media, ale to je tak vše Úsměv

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 13:36   Citovat  

Hlavator napsal:
tak to muze byt dobry clovece nezlob se tam pořádnej výtlem pořádnej výtlem se tam ruzne posouvaj aby vyjeli pořádnej výtlem

V Čekých Budějovicích se toto praktikuje také. Byl jsem jednou nucen, i když krátce, také tak parkovat. Jen jsem byl upozorněn, že mám nechat auto odbržděné jinak majitel který bude chtít vyjet zavolá měšťáky. Po návratu jsem stál tak o jedno auto dál.
O proti situaci u Minora, byla toto jednosměrka a poměrně široká, takže nikdo tím nijak netrpěl.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 14:04   Citovat  

Kdyz tam v tom clanku pisou o tom promlceni ze posilaji prominenti omluvenky a cekaji na promlceni lhuty, tak omluvit se da poprve i pres internet pomoci par kliknuti, taky jsem toho jednou vyuzil Se stydím... Anebo telefonicky. Kamos to dela pres telefon a zatim mu to vzdycky proslo. A to neni nijak "vlivnej"...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 14:37   Citovat  

určitě to ale nevlivákům nebude procházet rok Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 14:52   Citovat  

Minor: par poznatku ze strasny Policie (a nejen pro tebe, koukam ze tu spousta lidi proste nevi jak to je)..boticku mu dat nemohou, protoze viditelne brani provozu na pozemni komunikaci a v tom pripade boticka nepripada v uvahu (policista co mu ji da by to pekne mohl odnest)..a co se tyka odtahu, tak konkretne v Praze se preferuji odtahy pred botickama (pokud nejde vylozene o travnik kde budes stat nebo chodnik kde chodi malo lidi) ale vec se ma tak, ze se ted odtahuje veeelmi opatrne a jen kdyz je to opravdu nutne prave kuli te afere.. Mrk jinak nejsem tiskovy mluvci, takze tuto informaci berte trebas jako "kec nekoho kdo se o to zajima" a nikoliv jako zamestnance Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 16:13   Citovat  

Může mi někdo tu aféru s odtahováním přiblížit? Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 22:30   Citovat  

Redy napsal:
určitě to ale nevlivákům nebude procházet rok Velmi šťastný

Dá se... Stačí vědět, jak se omlouvat... Cool

Redy napsal:
Může mi někdo tu aféru s odtahováním přiblížit? Velmi šťastný

Přesně nevím, ale osobní zkušenost s odtahem (PČR) - přijdeš na bránu parkoviště a dají Ti podepsat,že je auto v pořádku, až pak můžeš jít přes bránu k autu... Ble Nestát se mi to se Shuttlem za 10tis,tak to nepodepíšu, auto mi nedají a taky bych se musel soudit... Něco podobného to, myslím, bylo...

Kolegovi mé mámy odtáhli měšťáci týden starou Oktávku, když si pro ní přišel,tak mu na bráně dali papír, kde byl uvedeno, že auto mělo už v době odtahu škrábance na blátnících a bočních sklech a majitel svým podpisem podpisem potvrzuje, že to "už bylo"... naštvanej Nedal se a za asistence PČR ho k autu pustili - bez škrábance... Ale holt dětská policie... naštvanej
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 22:35   Citovat  

Jeden muj kamarad v CR taky patri mezi takove trosku VIP a prochazelo mu dost dlouho opravdu vsechno. Jenomze jak se rika ze na kazdou svini se stejne vari voda Velmi šťastný (myslim to jako uslovi, on je jinak fajn borec) tak to trosku prehanel a stupnoval, pak uz mu neproslo ze opakovane pil a ridil tak mu sebrali RP a pak ho zastavili znova ze stejne ridi. Ted ma podminku a ochudil rodinny rozpocet o hodne hodne hodne vysokou castku. Proste se do takovych typku musi vrtat tak dlouho, az od nich budou muset dat prsty pryc i ti co rozhoduji o rovnych a rovnejsich.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 22:49   Citovat  

Bully napsal:
Jeden muj kamarad v CR taky patri mezi takove trosku VIP a prochazelo mu dost dlouho opravdu vsechno. Jenomze jak se rika ze na kazdou svini se stejne vari voda Velmi šťastný (myslim to jako uslovi, on je jinak fajn borec) tak to trosku prehanel a stupnoval, pak uz mu neproslo ze opakovane pil a ridil tak mu sebrali RP a pak ho zastavili znova ze stejne ridi. Ted ma podminku a ochudil rodinny rozpocet o hodne hodne hodne vysokou castku. Proste se do takovych typku musi vrtat tak dlouho, az od nich budou muset dat prsty pryc i ti co rozhoduji o rovnych a rovnejsich.

Jo,takhle by se to dalo...

A občan má i jeden prima nástroj, jak do úřadů i PČR legálně "rýpat" a požadovat informace... To se pak dá šikovně zveřejnit... Velmi šťastný
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 22:56   Citovat  

hele, jestli si toz autoskoly pamatuju dobre, takze muzu v ulici zastavit a stat tak, aby byl prujezdnej alespon jeden jizdni pruh o sirce 3,5 metru... nebo tak nejak to bylo to mi hlava nebere kdyz to udelam na chvilku kdyz jdu nekamneco vyzvednout tak OK, ale kdyz tam takhle parkuje kazdej den takuz je to blby ale to jste este nevideli parkoviste na velky ohrade Velmi šťastný lidi parkujou ne ve 2 radach ale i ve 3, z venku i zevnitr na kruhaci, nekdyi na tom travniku uprostred, parkujou na chodniku, na prechodu ( i kombinace obojiho, takze zaparkuje na najezdu chodniku od prechodu ) to mi hlava nebere a celou velkou ohradu projizdite "na zrcatka", treba tranzit nebo tak neco uz neprojede
tady se muzete pokochat, akorat e to foceny zrovna v hodinu kdy jsou asi vsichni v praci, takze je to tam hoooodne proridnuty, nejhorsi je to v noci kdyz je kazdej s autem doma
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdu platí zákony pro každého?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina