Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zákaz řízení
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 8
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 17:38   Citovat  

skyline napsal:
RASTA: rozumim tedy dobre, ze dnes zadni bezohledni, co se cpou, nejsou? A pokud jsou, proc by to pri povolene 160 melo byt horsi? Nebo mas na okresce pocit, ze nikdo neumi ubrat, kdyz se blizi ostra zatacka? Soudis ostatni podle sebe se mi zda.

tak je to výzva a dávám plnej Velmi šťastný
já nesoudim nikoho..ať každej leze do hrobu svym tempem,jen ať sebou nebere ostatní OK
vystihl si to jinak parádně..taky nemám rád lidi typu pomalu a bezpečně a ty druhý co maj echt kchár a "můžou" všechno
když už tě někdo pomalej ohrozí z jaký rychlosti se brzdí lépe?
když už to ubrzdíš tak co potom ty "závodníci" za tebou?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 18:59  Naposledy upravil M@jk dne 3.6.2010 , 19:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
M@jk: omyl, ja nesoudim, ja pouze vyvozuji z toho, co pises. Nebudu reagovat na jednotlive body, protoze dulezity je bod 4, ktery je v dost zasadnim rozporu s tim, cos doted psal. Nechapu, jak muze nekdo na strane jedne rict, ze "zakon je proto, aby se dodrzoval" a na strane druhe "zakony prekracuju a ridim se rozumem, protoze se chovam slusne". Striktni dodrzovani zakonu je nejen v rozporu s tim, ze je sam prekracujes, ale i s tim, ze povazujes zakaz oralniho sexu za hloupost. Jednou ten zakon je, tak se ma dodrzovat, ne? Nebo to najednou neplati?

RASTA: u nas je na dalnici 160 uplne v pohode - pochopitelne ne vsude. Stejne jako se neda jet na kazde okresce 90 a presto nikdo neomezuje rychlost na 50. Jsi tak nesvepravny, ze bys neumel zpomalit a potrebujes mit zakonem narizenych 130?

SkyDiver: moznost stezovat si je irelevatni. To je jako rict, abych nenadaval, ze je Philips shxxt, kdyz mam prece moznost ho reklamovat. A ze mam jit delat zakony? Nezlob se na me, ale ja mam jinou praci a u te hodlam zustat. Kdyz mi nechutna v hospode, mam tam jit hned delat kuchare? Kdyz se mi nelibi auto, mam se dat na design? Tenhle argument je zcela prazdny, politiku nemuze delat kazdy, protoze nekteri musi makat, aby bylo za co politiky platit.

Píši to proto, že s vědomím sankce pak svoji chybu, blbost a nekorektnost nebudu vytrubovat nebudu nespokojen se sankcemi, které mi hrozí a které neznám (což je každého problém)ač bych měl, to tvrdím v každé diskuzi. Proč? Protože jsem si vědom toho, že se tu pak nebudu obhajovat svoji neschopnost a neznalost (byť špatného) zákona. Proto přiznávám svoji chybu. Vím, že se mají dodržovat. S tímto vědomím také ten eventuelní přestupek dělám a ne že pak budu nadávat, jak to je špatný zákon, že mi hrozí to či ono. V ten moment určitě nebudu hlásat, jak je to nespravedlivé, že poslanci atd. mají imunutu - neboť jsme to my všichni včetně mě, co jsme dopustili, že ji mají a mají ji takovou, jakou ji mají.

Připouštím, že zákon je hloupost (orální sex), ale co s tím. Holt když se neudělá nic proti tomu, že je přijat, pak se holt musí dodržovat (i k nelibosti). O tom to je, že i pravidla jsou bohužel někdy ne líbivá.

O to mi jde. Ne tu být světec. Ale když už jednou k porušení dojde, nenadávat na to, jaký je systém - ten jsem si sami udělali, ale na to, že jsem holt já hříšník a přijmout to.

Dohadování s policisty v SRN byť překročení jen o 5km a následné se 7dmi násobné vymlouvání a odporování z pokuty €50,- rovnou €350,- a to je správné. Prostě bez diskuze.
   Návrat  
ryba79 je teď offline  ryba79
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:01   Citovat  

můžete mi tu někdo v kostce napsat, wo co tu vlastně GO? Jak jsem tak letmo pročetl, tak se někomu zdá být neadekvátní trest zákaz řízení za jízdu s vozidlem bez přední RZ, je to tak?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:05   Citovat  

ryba79 napsal:
můžete mi tu někdo v kostce napsat, wo co tu vlastně GO? Jak jsem tak letmo pročetl, tak se někomu zdá být neadekvátní trest zákaz řízení za jízdu s vozidlem bez přední RZ, je to tak?

Ano, protože je student a matka registrovaná na Úřadu práce. Smutný
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:23   Citovat  

M@jk napsal:
... je hloupost (orální sex), ale co s tím...

co mas proti nemu?? Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:30   Citovat  

jůůůů....chudinka. Já byl taky student. Když jsem studoval, na auto jsem neměl. Měl by si vědomit základní věc a to je ta, že složil závěrečné zkoušky v autoškole, tudíž zákon o pozemních komunikacích četl, nebo měl číst a to, že je držitelem řidičského oprávnění pro něj znamená závazek tento zákon a pravidla provozu na pozemních komnikacích dodržovat. Ikdyž v něm neni vše ideálně stanoveno, dodržovat se to musí. Když ne, ať počítá se sankcemi. A pokud je sankce neadekvátní? Existují zde opravné prostředky. Odvolání, dovolání, odpor atd...už jsem z toho vypad.
Když se na to zkusíš podívat ze strany policie. Víš kolik je loupežných přepadení, krádeží čehokoli, únosů, nedodržování maximální povolené rychlosti, kde není zjištěn pachatel, majitel vozidla, právě z důvodu neidentifikace? Jasně, může dotyčný tvrdit, že on k nim nepatří, že je slušnej....Kolikrát to asi policajt slyšel....od zlodějů....
Takových sankcí je plno. Myslíš, že je adekvátní 25.000,- Kč pokuta + 12 měsíců zákaz řízení za odmítnutí dechové zkoušky? Podrobení testu na omamné a psychtropní látky, lékařského vyšetření? Opilej ten řidič neni, na drogách taky ne, prostě jen odmítá zkoušku, nechce fouknout....No nic, maximální taxa, 25.000,- Kč pokuta, rok papíry do prádelny.

Takže moje rada na závěr. Buď nějakým záhadným, ale zřejmě dost drahým způsobem zařídíš změnu zákona, nebo se odstěhuj třeba do Somálska, tam policii určitě jízda bez RZ zajímat nebude.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:38   Citovat  

pánové až tu bude fuhgovat justice ctící zákon začnu skákat radostí do stropu až si zkrvavím hlavu .Zatím si s věškerým lidem vytírá mezihýždí protože propagace fašismu a komunismu je u nás zakázaná zákonem a koukněte do parlamentu. Proto já raději volím vlastní rozum .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:38  Naposledy upravil M@jk dne 3.6.2010 , 19:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

happy napsal:
co mas proti nemu?? Hihi

Proti zákonu o zákazu orálního sexu ... fuuuuuuuuu, proti němu nic Je to tam.

To Ryba: je to dobrý

PAKO napsal:
pánové až tu bude fuhgovat justice ctící zákon začnu skákat radostí do stropu až si zkrvavím hlavu .Zatím si s věškerým lidem vytírá mezihýždí protože propagace fašismu a komunismu je u nás zakázaná zákonem a koukněte do parlamentu. Proto já raději volím vlastní rozum .

To zní rozumně a logicky, ale přece si nemohu dělat totálně co chci, to to pak můžeme jako společnost rovnou zabalit - no ono to k tomu spěje a mé děti do toho porostou ... to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 19:41   Citovat  

to víš ryba to nemá rád od kapříka....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:09   Citovat  

lidi, vždyť je to debata o ho.něÚsměv Stejně s tim nic nenaděláme, jen se tu rozhádáme. Někomu vadí trest za jízdu bez RZ, jinýmu reflexní vesta v autě, dalšímu drahý brambory.....je to o ničem.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:30   Citovat  

POZOR! Umyslne obchazeni filtru sprostych slov! Neznalost pravidel neomlouva! A pravidla se musi dodrzovat do puntiku! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
(bez to jako ironii, jsem proti cenzure)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 20:58   Citovat  

maryo napsal:
POZOR! Umyslne obchazeni filtru sprostych slov! Neznalost pravidel neomlouva! A pravidla se musi dodrzovat do puntiku! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
(bez to jako ironii, jsem proti cenzure)

hele vůbec netušim o čem píšeš. Využívám svého práva nevypovídat proti osobě blízké, páč ta to provedla. Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:08   Citovat  

ryba79 napsal:
hele vůbec netušim o čem píšeš. Využívám svého práva nevypovídat proti osobě blízké, páč ta to provedla. Je to tam.

Píše o tom, že zde na foru jsou nastavena pravidla a jsme alegičtí na sprostá slova a protože opět někdo něco tady zneužíval, nastavily se filtry proti těmto nešvarům, abyhom tu udrželi alespoň základní úroveň slušné kultury komunikace a chování Mrk
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 21:28   Citovat  

Kolikrát to tu mám ksakru řikat????
Když si to rybo nečet tak se k tomu nevyjadřuj...
1) Nesouhlasim s rozsahem trestu (zákaz řízení) za věc,která se může s přehledem stát komukoliv aniž by vůbec tušil že se něčeho dopustil (to že se arogantně postavíš před policajta a řekneš mu že nedejchneš, to už o něčem svědčí asi ne)
2) odvolání jsem už podal, tak uvidíme, takže nefňukám jen tady, ale něco s tim dělám, na rozdíl od tebe a dalších, co tu melou pořád jedno a to samý...
3) je tu mraky off topiců takže je to tu už na několik stránek,ale můj problém se řešil cca na 1-2
papa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 22:03   Citovat  

Redy napsal:
1) Nesouhlasim s rozsahem trestu (zákaz řízení) za věc,která se může s přehledem stát komukoliv aniž by vůbec tušil že se něčeho dopustil (to že se arogantně postavíš před policajta a řekneš mu že nedejchneš, to už o něčem svědčí asi ne)
2) odvolání jsem už podal, tak uvidíme, takže nefňukám jen tady, ale něco s tim dělám, na rozdíl od tebe a dalších, co tu melou pořád jedno a to samý...
3) je tu mraky off topiců takže je to tu už na několik stránek,ale můj problém se řešil cca na 1-2
papa

No, kdybys věděl, co vím já a pár vyvolených zde na fóru, tak bys v životě nenapsal, že S TIM NIC NEDĚLÁM, páč já s tim dělám a docela dost:) Ale ty nevíš, tak plácáš nesmysle. Nedělám s tvým případem. To je fuk, ať ti dopadne jak chceš. Můj problém to neni. Ale nic proti tobě nemám, neznám tě, tak si to neber osobně.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 22:07   Citovat  

no já sem to myslel na sebe, že s tim něco dělám, jak jsi psal že existuje odvolání apod.
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 9:19   Citovat  

Tož původně sem se chtěl zdržet komentáře, ale co už....
1. Redy, upřímnou soustrast, tohle je na přes ústa orgánovi...tenhle hoch by měl odložit odznak a postavit se k tomu jako chlap...netuším, jak bych se já v této situaci zachoval, možná by tam bylo ještě napadení úředníka/fízla, protože když si představím, že kvůli takovýmu mravenec bych na půl roku přišel prakticky o možnost pracovat, tak bych se neudržel...
2. Ryba napsala: "Víš kolik je loupežných přepadení, krádeží čehokoli, únosů, nedodržování maximální povolené rychlosti, kde není zjištěn pachatel, majitel vozidla, právě z důvodu neidentifikace? Jasně, může dotyčný tvrdit, že on k nim nepatří, že je slušnej....Kolikrát to asi policajt slyšel....od zlodějů.... "
Já odpovídám, že mě to pranic nezajímá, pokud se nepletu, tak fízl ani politik není z daní placený za uplatňování zásady kolektivní viny pro zlehčení vlastní činnosti, případně z důvodu vlastní lenosti. Pokud se to někomu z nich nelíbí, Technické služby potřebují lidi na zadní stupadla kukabusů...
3. obecně nesnáším, když přerozdělovači našich vybraných daní, kteří netvoří žádné hodnoty, skučí, jak to mají těžké...opět můžu říct, pokud se jim to nelíbí, můžou jít zametat...

P.S. pro obvyklé rýpaly: ne, nejsem v bodovém ohrožení, ne nejezdím jako prase, jediný body mám za nepřipoutání, tudíž má osobní averze vůči represivním složkám je odůvodněna pouze tím, že zatím jsem se od nich za vložené peníze nedočkal jediné služby, což mě celkem irituje...jediné, co dokážou je zastavit mě v jednu v noci, když jedu utahanej z ateliéru a oni mají obrovskou touhu mi prohrabat auto...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 9:59   Citovat  

bouhužel i u PČR jsou jen lidi a někteří jsou fetyšisti...bud rád že jen auto... Velmi šťastný

absenci značky zcela chápu ,dost to musí stěžovat práci policie a to nemyslím měření rychlosti ,ale případné vyžší trestné činy .před jízdou si má každý řidič skontrolovat tech stav vozidla...světla ,čistotu značek apod.
asi bych uvítal ,místo zákazu jízdy s takovím to vozem možnost nahlásit na 158 ztrátu a při kontrole pčr by oni mohli zpětně v databázi zkontrolovat nahlášení(legalizaci) a třeba 14dní dát na vyřízení od nahlášení pak teprve stop jízdy.Pak je jednoduché porovnat při trestném činu kdo měl nahlášenu jízdu bez značky např s červenou ITR .

trochu úsměvně odbočím,trochu mě nejdříve rozhořčilo a le následně jsem pochopil proč v Belgii zakázali muslinkám burky...oni na jeden řidičák či jednu kartu pojištěnce okrádali stát v řádech 100vek milionů,protože řádná muslimka si i při operaci nesundá burku ,a manžel musí být většinou přítomen..u značek to je podobné...sundám si značky a budu jezdit jako pr.. mno co max lehká pokuta... ne ne ,jsem za RZ na autě ,ale chybí mi právě možnost legalizace ztráty s možností využívat auto do vyřešení
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 11:33   Citovat  

Mě v tomto případě chybí jiná věc...legalizace přihlédnutí k záznamu pachatele...když bych uvedl extrémní případ kdy by například ztratila důchodkyně RZ (takový lidi si většinou po večerech nečtou nové znění zákonů) a ve své dobrácké dušičce by udělala to samé co já a hodila jí za okno a jela opravit aby nemusela pěšky, taky by byla brána jako pirát silnic co to dělá za úmyslem jezdit přes vesnice 200, když předtím neměla 50let ani záznam?...myslim že ne...ja sice nemám 50let,ale 6let od té doby co mám řidičák a to si myslím stačí je to dobrý
je fakt že pracující kteří auto potřebují k práci to vyloženě likviduje Úsměv
ale je jasný že zavedení něčeho takovýho by bylo zase víc práce a ta je potřeba například při buzeraci co tu uváděl rasta s občankou Mrk
   Návrat  
driveX je teď offline  driveX
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 16:51   Citovat  

Omlouvám se za částečný OT, ale:

Hellborn: z tvých přípěvků je zřejmé, že nemáš rád podnikatele. Možná by to chtělo trochu přemýšlet. Za to, že se na člověka, se kterým máš zkušenosti dívá policie jinak může možná právě ten tvůj "obyčejný člověk", který pracuje ve státní sféře a na někoho, kdo má vyšší plat se dívá jako na poloboha a jeho činy přehlíží anebo ve druhém případě mu závidí a chce ho potopit co nejvíce to jde nebo ve třetím případě kašle na zákony a radši se nechá uplatit. Myslím, že problém není v podnikateli, ale v tom, kdo má na dodržování zákonů dohlížet. Jestli se v takových věcech dělají rozdíly, tak za to může jen ten, kdo má tu moc rozhodovat. Z tvých názorů je mi fakt zle. Pro tebe je prostě bez rozdílu někdo kdo podniká hajzl a někdo, kdo je "obyčejný člověk"(myslim, že vím kdo tento pojem používá nejčastěji) strašný chudák. Zákon je zákon, ale někdy je opravdu potřeba používat hlavu a v určité míře přivřít oči. Ještě nikdy totiž nebyly zákony tak dokonalé, aby se mohly stát návodem pro žití. Nemám nic proti tvé osobě, nevím kdo jsi, ale to co tady píšeš je pro mně opravdu nepochopitelné. Opravdu se tady do nikoho nechci opírat, jen chci naznačit, že by se na věci mělo nahlížet s nadhledem, rozumem a nezaujatě.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 17:26   Citovat  

pro par lidi: policista je TEN, kdo ma hlidat zakony.. To ze jizda bez predni SPZ na svem miste je tak trestana si bezte vyridit s tema co tak leta jezdili aby se tak zamezilo potirani jejich trestne cinnosti.. Policista je taky jen clovek a fakt miluju tyhle hlasky Tak to valím bulvy To same trebas jako povolani "kontrolor jizdenek v MHD" zkuste si to nekdo na jeden den laskave Mrk Je spousta povolani ktera jsou proste na rane a jsou v ocich lidu "spatna" ... ale nekdo to delat musi a stezujte si laskave JINDE.. Bud je tedy vina v lidech co toho zneuzivali a nebo je vina v zakone, ktery vznikl jako navrh a to bud: u poslance, skupiny poslancu, v senatu, vlade jako celku a nebo v zastupitelstvu (mysleno kraj) Ale kdyz si vezmu jak to vse postupne jde schvalovacim procesem, tak si stezujte obecne u politiku a ve vysledku jsme zpet u voleb.. Kdo si tu ted stezuje a nebyl u voleb, necht si da hned facku papa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2010 , 21:16   Citovat  

driveX napsal:
Omlouvám se za částečný OT, ale:

Hellborn: z tvých přípěvků je zřejmé, že nemáš rád podnikatele. Možná by to chtělo trochu přemýšlet. Za to, že se na člověka, se kterým máš zkušenosti dívá policie jinak může možná právě ten tvůj "obyčejný člověk", který pracuje ve státní sféře a na někoho, kdo má vyšší plat se dívá jako na poloboha a jeho činy přehlíží anebo ve druhém případě mu závidí a chce ho potopit co nejvíce to jde nebo ve třetím případě kašle na zákony a radši se nechá uplatit. Myslím, že problém není v podnikateli, ale v tom, kdo má na dodržování zákonů dohlížet. Jestli se v takových věcech dělají rozdíly, tak za to může jen ten, kdo má tu moc rozhodovat. Z tvých názorů je mi fakt zle. Pro tebe je prostě bez rozdílu někdo kdo podniká hajzl a někdo, kdo je "obyčejný člověk"(myslim, že vím kdo tento pojem používá nejčastěji) strašný chudák. Zákon je zákon, ale někdy je opravdu potřeba používat hlavu a v určité míře přivřít oči. Ještě nikdy totiž nebyly zákony tak dokonalé, aby se mohly stát návodem pro žití. Nemám nic proti tvé osobě, nevím kdo jsi, ale to co tady píšeš je pro mně opravdu nepochopitelné. Opravdu se tady do nikoho nechci opírat, jen chci naznačit, že by se na věci mělo nahlížet s nadhledem, rozumem a nezaujatě.

Přesně tak je to dobrý , proto mám za ženu podnikatelku... pořádnej výtlem

Souhlasím - neznáš mě! Mně je totiž úplně fuk,co kdo dělá, pokud se chová slušně. Bohužel negativní zkušenosti s arogancí a povýšeností mám od podnikatelů. Na žádném úřadě nebo s policií jsem neměl problém, stačilo se chovat slušně. Padl tu názor,že "za vše" můžou úředníci, nabízím jiný... Úsměv

Přimhouřit oko? Proč,když se to dá řešit s rozumem bez porušení zákona? Že je to kratší a snažší? Pak se divíte, že si to usnadní i jinde...
   Návrat  
driveX je teď offline  driveX
PříspěvekZaslal: 5.6.2010 , 19:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Přesně tak je to dobrý , proto mám za ženu podnikatelku... pořádnej výtlem

Já mám v rodině jak podnikatele, tak úředníky.

Hellborn napsal:

Souhlasím - neznáš mě! Mně je totiž úplně fuk,co kdo dělá, pokud se chová slušně. Bohužel negativní zkušenosti s arogancí a povýšeností mám od podnikatelů. Na žádném úřadě nebo s policií jsem neměl problém, stačilo se chovat slušně.

Taky jsem neměl takový problém. To však neznamená, že ho někdy někdo jiný nebo já mít nemůžu.

Hellborn napsal:
Padl tu názor,že "za vše" můžou úředníci, nabízím jiný... Úsměv

Nepíšu, že můžou za vše na světě, ale uvědom si, že oni jsou ti, co to můžou ovlivnit, není to ten podnikatel.
Jaký je tvůj názor? Píšeš, že nabízíš jiný, ale jaký? Chudák úředník se nemohl bránit, když podnikatel dělal, že se nic neděje?

Nic to však nemění na tom, že půlroční odebrání řidičáku za SPZ za oknem je dle mého názoru trest naprosto nepřiměřený a nejhorší na tom je, že záleží jen na tom co řekneš a ne na tom, co jsi vlastně udělal. Zákon, který nepostihne člověka, který řekne, že mu SPZ spadla a postihne za naprosto stejnou věc člověka, který takové finty nezná nesmyslně tvrdým trestem je špatný! Opravdu JE potřeba používat i mozek a ne jen kus hajzlpapíru s očividně blbě napsaným zákonem.

Hellborn napsal:

Přimhouřit oko? Proč,když se to dá řešit s rozumem bez porušení zákona? Že je to kratší a snažší? Pak se divíte, že si to usnadní i jinde...

Tím přivřením jsem rozhodně nemyslel, že by se to mělo přehlédnout úplně, ale při rozhodování o trestu by se mělo MYSLET hlavou.
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2010 , 11:46   Citovat  

To gizmi: tvá proklamace má několik zásadních vad...
1. jestliže zastavila policie někoho z těch stovek řidičů (dle tvého), co jezdili bez SPZ, tak měl dostat flastr, pokutovatelné to bylo i tehdy.
2. Pokud tak nečinila, znamená to, že její činnost vykazovala chybu (což není nic nového) a pak tedy, vezmu-li tě za slovo, měl bych jít a vyřídit si to s těmi stovkami řidičů
3. To ovšem znamená, že represivní složka zvaná PČR jako taková je zbytečná, neboť máme anarchii a budeme to řešit kvérama, pěstma a tyčema?
4. ujasni si, co vlastně chceš, zda aby si občan vyřizoval své účty sám anebo jsme měli jakýsi dozor...
5. jak jsem již psal, nemám dojem, že by práce u PČR byla srovnatelná s otrokářstvím nebo feudalismem, měl sem za to, že k PČR se vstupuje dobrovolně a tudíž nevím, proč bych měl někoho (stejně jako revizora) litovat za to, že vykonává práci, ke které se dobrovolně přihlásil a za kterou bere plat, nota bene plat z cizích zdrojů?

To Hellborn: no, státní zaměstnanec se může skoro vždy v kontaktu s podnikatelem cítit ukřivděně, protože podnikatel od něj celkem oprávněně očekává výkon nějaké (většinou určené) činnosti tak, aby prodlení setrváním na úřadě bylo pokud možno minimální. Jenomže on státního zaměstnace většinou najde na kafi (v lepším případě, pokud ho vůbec najde)...malou ukázkou je náš místní stavební úřad, kde úředníci během úředních hodin pendlují "po stavbách" a není je možné sehnat a mimo úřadní hodiny taktéž není možné je sehnat...a pak se milý úředníček nemůže divit, že podnikatel bude poněkud podrážděný, neboť jeho plat jaksi není fixní jako plat úředníkův a čas stojí peníze:-)
   Návrat  
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 6.6.2010 , 19:48   Citovat  

Redy napsal:
papa

jako mě to taky přijde jako docela rána dostat zákaz řízení na půl roku za RZ za voknem, ale když se snažím na to podívat pohledem druhý strany, tak tomu celkem rozumim, protože jsou lidi, na který neplatí nic jinýho než řidičák do čistírny (znám jich sám víc než by mi bylo milý). A ty sám jsi psal, že jsi s tím jezdil vědomě z estetickejch důvodů (takže předpokládám delší dobu?). Chápu tenhle topic hlavně jako varování pro ostatní, aby značku měli, tam kde má bejt, aby se jim nestalo něco podobnýho jako tobě...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2010 , 17:49   Citovat  

Jak se to vyvíjí? Jsem si na tenhle thread vzpomněl zrovna včéra. Na Baranďáku do mě v koloně i přes asi 10 sekundový troubení klaksonem v kuse v koloně nacouvala babka s nezabržděným autem. Koukl jsem na auto, nic mu nebylo, ale když jsem dojel domu, tak jsem zjistil, že mi díky tomu někde cestou upadnula přední SPZ Smutný Chtěl jsem to risknout a jet ráno do práce bez ní, ale radši jsem po vzpomenutí si na tenhle thread auto nechal před domem a jel busem, než si na úřadě zažádám o značky nový... Smutný Snad ve správním dostali rozum... OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2011 , 13:12  Naposledy upravil Redy dne 18.2.2011 , 13:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:
Jak se to vyvíjí? Jsem si na tenhle thread vzpomněl zrovna včéra. Na Baranďáku do mě v koloně i přes asi 10 sekundový troubení klaksonem v kuse v koloně nacouvala babka s nezabržděným autem. Koukl jsem na auto, nic mu nebylo, ale když jsem dojel domu, tak jsem zjistil, že mi díky tomu někde cestou upadnula přední SPZ Smutný Chtěl jsem to risknout a jet ráno do práce bez ní, ale radši jsem po vzpomenutí si na tenhle thread auto nechal před domem a jel busem, než si na úřadě zažádám o značky nový... Smutný Snad ve správním dostali rozum... OK

Takže...přibližně rok a půl po spáchání vražedného přestupku s přední SPZkou se mi dnes dostal do rukou verdikt že i přes mé odvolání pokutu 6000,- zaplatim a na půl roku (čtvrt roku když budu škemrat u úředníků) odevzdám řidičák...omlouvám se všem kterým jsem tímto přestupkem způsobil nějakou újmu na pozemních komunikacích, jdu jezdit na kole v lesíku Velmi šťastný a z vedení tohohle státu je mi upřímně na blití to snad ne to snad ne to snad ne

PS: každopádně mnohem důležitější je, že vím že až mi schnijou na zahradě jabka, hodim je k sousedovi ať se o ně postará pořádnej výtlem tudy odkaz viva zákonům našeho kocourkova Mr. Green
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2011 , 13:16   Citovat  

Ach jo, co dodat. Zvracím s tebou.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2011 , 13:20   Citovat  

Redy napsal:
Takže...přibližně rok a půl po spáchání vražedného přestupku s přední SPZkou se mi dnes dostal do rukou verdikt že i přes mé odvolání pokutu 6000,- zaplatim a na půl roku (čtvrt roku když budu škemrat u úředníků) odevzdám řidičák...omlouvám se všem kterým jsem tímto přestupkem způsobil nějakou újmu na pozemních komunikacích, jdu jezdit na kole v lesíku Velmi šťastný a z vedení tohohle státu je mi upřímně na blití to snad ne to snad ne to snad ne

PS: každopádně mnohem důležitější je, že vím že až mi schnijou na zahradě jabka, hodim je k sousedovi ať se o ně postará pořádnej výtlem tudy odkaz viva zákonům našeho kocourkova Mr. Green

Napiš mi data:

1) Kdy jsi spáchal
2) Kdy nabylo rozhodnutí právní moci.

O novém občanském zákoníku mi ani nemluv... Kromě toho,že se vrací k výrazům jako pachtovní smlouva,což je z Rakouska-Uherska, tak má taky 2900 paragrafů...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2011 , 13:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Napiš mi data:

1) Kdy jsi spáchal
2) Kdy nabylo rozhodnutí právní moci.

O novém občanském zákoníku mi ani nemluv... Kromě toho,že se vrací k výrazům jako pachtovní smlouva,což je z Rakouska-Uherska, tak má taky 2900 paragrafů...

Čin jsem spáchal 27.2.2010 kolem 14:10hod
27.5.2010 jsem převzal rozhodnutí
3.6.2010 jsem podal odvolání
Dnes jsem se naštval...ale zásilku jsem zatím nepřevzal,uložená na poště je až do 28.2.2011
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zákaz řízení
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina