Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
shanim crx v-tec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Lada je teď offline  Lada
PříspěvekZaslal: 10.6.2010 , 23:39   Citovat  

Cau kluci shanim crx v-tec pokud mozno bez vetsich tuningovych zasahu. Jsem veliky fanda stral bych se o ni dobre nebojte Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 1:52   Citovat  

Moc jich na prodej není, počítej raději s delším sháněním, pokud chceš koupit slušný kousek. Několik jich je v plzeňském autobazaru, jsou tam už poměrně dlouho a lidi se jim tak trochu vyhýbají (a asi vědí i proč). Na prodej byl i zelený vtec, barva kawasaki green, majitel neměl zrovna dobrou pověst, ale auto to snad nebylo až tak špatné.
S jakou investicí počítáš?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 2:39   Citovat  

A nechtel bys nahodou 4g Civica? Ten je na stejne podvozkove platforme,jen ma malinko delsi rozvor,takze "neni tak pretacivy".
Jsou nyni na prodej 2 kusy...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:50   Citovat  

Minor napsal:
Moc jich na prodej není, počítej raději s delším sháněním, pokud chceš koupit slušný kousek. Několik jich je v plzeňském autobazaru, jsou tam už poměrně dlouho a lidi se jim tak trochu vyhýbají (a asi vědí i proč). Na prodej byl i zelený vtec, barva kawasaki green, majitel neměl zrovna dobrou pověst, ale auto to snad nebylo až tak špatné.
S jakou investicí počítáš?

Jj vsiml jsem si ze je jich vcelku malo a taky kdyz uz ho nekdo prodava chce za nej vetsinou slusnou palku...
Investice bude zalezet na pennezich co ted vydelam pres leto. Pokud se nepostesti a penez bude min tak se prozatim budu muset spokojit s "obycejnou" CRX II ale vtec bych moc chtel je to muj sen:). Jinak o tech v tom plzenskym bazaru vim uz sem je parkrat na netu zahlidl a taky mi prijde vcelku divne ze tam porad visi. Mam totiz takovy pocit ze kdyz nekdo prodava slusny kus ze se po nem okamzite zaprasi:)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:54   Citovat  

Leke napsal:
A nechtel bys nahodou 4g Civica? Ten je na stejne podvozkove platforme,jen ma malinko delsi rozvor,takze "neni tak pretacivy".
Jsou nyni na prodej 2 kusy...

Civic se mi velice libi taky ale jak uz sem psal crx je uz od mala muj sen:) takze nejdriv si ho pokusim splnit a kdyz to neklapne tak se uvidi co dal. Btw... OF TOPIC... jak moc mista na nohy je za volantem v crx?? merim neco kolem 2m jestli se tam vubec pohodlne zmacknu:)
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 20:05   Citovat  

Lada napsal:
Civic se mi velice libi taky ale jak uz sem psal crx je uz od mala muj sen:) takze nejdriv si ho pokusim splnit a kdyz to neklapne tak se uvidi co dal. Btw... OF TOPIC... jak moc mista na nohy je za volantem v crx?? merim neco kolem 2m jestli se tam vubec pohodlne zmacknu:)

mám 186 a sedačku nemám uplně vzadu a vcelku pohodlí na nohy jen ten nástup a výstup, ale co bych pro to neobětoval
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 20:22   Citovat  

Job!k napsal:
mám 186 a sedačku nemám uplně vzadu a vcelku pohodlí na nohy jen ten nástup a výstup, ale co bych pro to neobětoval

Bomba:) Ja mam 195cm takze kdyz bude sedacka v zadu bude to snad v poho:)
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 20:55   Citovat  

máš SZ je to dobrý
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 7:40   Citovat  

Žádný strachy, HTčko alias HighTower má taky 2metry a trandí si to bez problémů Velmi šťastný Držím palce, není to nic lehkého něco najít, možná bych i doporučoval mrknout k západním sousedům a něco dovézt Úsměv
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 12:01   Citovat  

jestli nemas nachystane penize, tak nic neshanej, nema to cenu.. musis mit cash a hledat a kdyz neco najdes hned po tom skocit..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 12:12   Citovat  

exxsodus napsal:
jestli nemas nachystane penize, tak nic neshanej, nema to cenu.. musis mit cash a hledat a kdyz neco najdes hned po tom skocit..

No to mas asi pravdu.. Jako prachy na klasickou ED9 jsou. Ja hlavne pocital s tim ze vteca neni tak lehky sehnat tak sem to tu uz hodil do predu... Btw OF TOPIC: mas moc pekny CRX!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 12:22   Citovat  

Občas se dá sehnat i levnější kousek, ale pokud chce mít člověk slušné auto, stejně ho to vyjde na cca 80 tisíc nebo víc. Buď ty prachy dá rovnou nebo je tam stejně nasype.
A libovka vyjde ještě na víc a ani v Německu už není moc co brát. A pokud jo, ta cena vyjde ještě na víc.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 13:40   Citovat  

Lada napsal:
No to mas asi pravdu.. Jako prachy na klasickou ED9 jsou. Ja hlavne pocital s tim ze vteca neni tak lehky sehnat tak sem to tu uz hodil do predu... Btw OF TOPIC: mas moc pekny CRX!!!

dik Úsměv za 120 ti ji prodam Velmi šťastný ne, neni na prodej.. divej, ja sem tu moji koupil za 39 a pocital sem s tim, ze tam budou na vymenu jen homokinetaky a lambda a podivej kde jsem skoncil.. to je stare auto, takze nekonecne investice.. je pravda, ze par veci co sem delal nebo koupil nebylo nutne na provoz, ale ja si potrpim, aby to bylo vse OK..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 14:06   Citovat  

exxsodus napsal:
dik Úsměv za 120 ti ji prodam Velmi šťastný ne, neni na prodej.. divej, ja sem tu moji koupil za 39 a pocital sem s tim, ze tam budou na vymenu jen homokinetaky a lambda a podivej kde jsem skoncil.. to je stare auto, takze nekonecne investice.. je pravda, ze par veci co sem delal nebo koupil nebylo nutne na provoz, ale ja si potrpim, aby to bylo vse OK..

Jo s tim pocitam ze je to nekonecny zrout penez. Ja sem teprve na zacatku... uz 4 roky o tom melu ze si crx koupim ale az ted prisel konecne ten spravny impulz:D Jak se tady tak po tom foru rozhlizim tak zacinam premyslet jestli opravdu nekoupit radsi neakou ED9 kolem 40-50 a pak si ji postupne solichat:) a pak az budou zkusenosti a stabilni rpace poridit vteca:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 15:18   Citovat  

Lada napsal:
Jo s tim pocitam ze je to nekonecny zrout penez. Ja sem teprve na zacatku... uz 4 roky o tom melu ze si crx koupim ale az ted prisel konecne ten spravny impulz:D Jak se tady tak po tom foru rozhlizim tak zacinam premyslet jestli opravdu nekoupit radsi neakou ED9 kolem 40-50 a pak si ji postupne solichat:) a pak az budou zkusenosti a stabilni rpace poridit vteca:)

ja uz nechci vteca, chci preplnovat.. Vtec zas o tolik lip nejede, vybava mi staci a nepotrebuju se chlubit ze jezdim ve vtecu, asi tak.. a tukni vteca napredek a pak zkus sehnat nejake dily, jako napr. naraznik a svetla.. HaHaaa
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 15:35   Citovat  

WendyCRX by mohl povypravet, jakyho ted sehnal vteca Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 15:54   Citovat  

exxsodus napsal:
ja uz nechci vteca, chci preplnovat.. Vtec zas o tolik lip nejede, vybava mi staci a nepotrebuju se chlubit ze jezdim ve vtecu, asi tak.. a tukni vteca napredek a pak zkus sehnat nejake dily, jako napr. naraznik a svetla.. HaHaaa

To jsem taky slysel ze na vtec jsou nahradni dily velmi nedostatkove zbozi. A s tim preplnovanim to je zase jina kapitola Úsměv Mel sem moznost se svezt v 500konovem EVU IX. Turbo davalo podle budiku neco kolem 2baru a kdyz odfouklo tak se zaklepalo cele auto. Jinak jsme slysel ze se na hondy delaji nekake kompresorove sady.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 16:00   Citovat  

Jinak kluci, cetl jsem ze je dobre si davat majzla pri prvni koupi crx. Tak bych se vas chtel zeptat na co si mam davat nevic bacha a neake nejcastejsi problemy. Diky moc:)
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 16:10   Citovat  

nejlepší uděláš když se s někým domluvíš kdo crx v okolí rozumí a ten tam s tebou zajede OK závad bejvá hodně, nejčastěji lemy, ale to se dá v pohodě řešit, ale obecně crxa pokud se neudržujou rádi reznou (prahy atd)..
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 17:09   Citovat  

Buchtak napsal:
WendyCRX by mohl povypravet, jakyho ted sehnal vteca Úsměv

To byla koupě která se asi povede jednou za XXXX let.Jinak jsem si ho včera fakt užil,prostě pohodová jízda mezi 90-110km/h....... uf začínám mít absťák,asi jdu jezdit Je to tam.

Jinak na Vteca si fakt asi budeš muset hooodně dlouho počkat fakt nejsou a ty 3ks co jsou v bazaru jsou asi moc předražený,i když kolik může bejt těhle aut v ČR?????
50tis za ED9 by asi odpovídalo ale bacha!!Byl jsem na 2ks na fotkách super stav a v reálu ..... škoda mluvit jen zamáčknout slzičku,však Buchťák by taky mohl poreferovat...Sehnat fakt céro buď EE8 nebo ED9 ve slušnym stavu je prostě problém.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 17:11   Citovat  

WendyCRX napsal:
To byla koupě která se asi povede jednou za XXXX let....

A cos sehnal, já jsem zvědavej? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 17:35   Citovat  

Minor napsal:
A cos sehnal, já jsem zvědavej? Úsměv

Tak něco málo k autí.

Je to dovoz ze Švýcarska,najeto 220tis,ve švýcarsku pravidelně vedená serviska ( do 207tis ),rok výroby 92,auto je v sérii jen sportovní podvozek a bohužel nemá origo kola což mě mrzí.
Než jsem jí projel byla u kamaráda na dílně a dělal jsem běžnou údržbu ( nějakej čep,manžety na řízení,olej,a samozřejmě rozvody komplet ).Auto při sešlápnutí nekouří ale spotřebu oleje fakt nevym zatim mám najeto jen 250km a většinou klídek pohoda.U spolujezdce jsou trochu pobouchané dveře ale fakt jen trochu na bouračku to nevypadá spíše bych to tipl na někoho kdo neuměl couvat u nějakýho hypermarketu.
Na dvou místech malé puchýře který budu dělat na podzim,spolu s nástřikem podvozku a vystříkání dutin..

12062010701_780x585.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
12062010701_780x585.jpg, 291.85 kB

12062010703_780x585.jpg

12062010703_780x585.jpg, 360.79 kB

12062010702_780x585.jpg

12062010702_780x585.jpg, 320.41 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 17:43   Citovat  

No na fotkach vypada pekne:) A jestli se muzu zeptat za kolik se ti ho podarilo koupit? BTW: co rikate na tohle? visi to na sautu neaky ten tyden... tudy odkaz uz sem tam psal ale zatim no respond Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 17:57   Citovat  

Lada napsal:
No na fotkach vypada pekne:) A jestli se muzu zeptat za kolik se ti ho podarilo koupit? BTW: co rikate na tohle? visi to na sautu neaky ten tyden... tudy odkaz uz sem tam psal ale zatim no respond Smutný

Na to céro jak dáváš v odkaze jsem hned volal,mě bylo řečeno že prodej se odkládá.. nevym třebas je to zase jinak..
Cena neni žádný tajemství byla 55tis.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 18:59   Citovat  

WendyCRX napsal:
Na to céro jak dáváš v odkaze jsem hned volal,mě bylo řečeno že prodej se odkládá.. nevym třebas je to zase jinak..
Cena neni žádný tajemství byla 55tis.

Ne-eeee tak to je parada za ty penize!!! To byl vazne kup stoleti:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 19:28   Citovat  

Lada napsal:
Ne-eeee tak to je parada za ty penize!!! To byl vazne kup stoleti:)

No já chtěl původně zase ED9 jak jsem měl před tím,ale fakt jsem byl na 2 a to se nedalo..já nevym co s těmi auty dělaj majitelé ale někteří by zasloužili dostat po ......
No tak že jsem si zvýšil limit ze 40tis na 50 ale stejně nic tak jsem měl ještě tohle v záloze,no jel jsem se juknout a vlastně jsem řekl hned JO BERU.
Co se mi líbilo že ten borec nebyl žádnej mladík ale cca 30-35let ( skoro jak já Velmi šťastný ) a že sem dojel a auto furt stálo v garáži a majitel ho hned nešel startovat a projíždět aby se zahřálo,tak že sem krásně mohl koukat jak se auto chová za studena,za jak dlouho se ohřeje apod...tak by to mělo být..

Jako jedno céro ED9 se prodává tady je to ale v nějakym tuningu za 50tis...určitě jsi na ní koukal.Nebo jedno za 35 jinak fakt o žádnym nevym,teda co by za to stálo.
Hele a co Targa??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 15:56   Citovat  

WendyCRX napsal:
No já chtěl původně zase ED9 jak jsem měl před tím,ale fakt jsem byl na 2 a to se nedalo..já nevym co s těmi auty dělaj majitelé ale někteří by zasloužili dostat po ......
No tak že jsem si zvýšil limit ze 40tis na 50 ale stejně nic tak jsem měl ještě tohle v záloze,no jel jsem se juknout a vlastně jsem řekl hned JO BERU.
Co se mi líbilo že ten borec nebyl žádnej mladík ale cca 30-35let ( skoro jak já Velmi šťastný ) a že sem dojel a auto furt stálo v garáži a majitel ho hned nešel startovat a projíždět aby se zahřálo,tak že sem krásně mohl koukat jak se auto chová za studena,za jak dlouho se ohřeje apod...tak by to mělo být..

Jako jedno céro ED9 se prodává tady je to ale v nějakym tuningu za 50tis...určitě jsi na ní koukal.Nebo jedno za 35 jinak fakt o žádnym nevym,teda co by za to stálo.
Hele a co Targa??

Noo targa asi nee... urcite je to fajn kara ale na me je uz moc kulata Velmi šťastný Moje srdce bije pro crx II. Kurna je ale tech crx uz pomálu. A jak si rikal nerozumim tomu co ty lidi stema autama delaji. Kolikrat z krasneho auta udelaji takovy paskvil!!! Hromada laminatu 2 velke laufy dozadu falesne sani Velmi šťastný a vydechy, kola vetsi nez se vlezou do podbehu a jde se na vec! Kolikrat se mi chce brecet...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
shanim crx v-tec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina