Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nové plechy na Preludu 4G
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 13:48   Citovat  

Nyní z trochu jiného soudku než jsou neustálé poruchy. Už od začátku co Preludu mam plánuju trochu jí vyspravit, vzhledem k tomu že po celé skoro dva roky ze mě vysávala vešekerý finance kvůli závadám všeho možné se na to zatím nedostalo. Ted jsem nechal u klempíře dělat výfuk a probral s ním i ty případné opravy a on mě od toho docela odrazoval že to je moc .. že prostě ten zadek je uplně komplet pryč a necham v tom i s lakem třeba 30.000 což u tak starýho auta .. nicméně všechno se to týká toho zadního plechu co začíná vzadu lemama a vepředu končí nevim přesně kde. Nicméně mě napadlo jestli by nebylo možný prostě koupit nový ty plechy nechat je tam jen dát a nalakovat. Cena by možná byla podobná ale měl bych to nový a perfektní. Tak se chci poptat jestli je vubec možné takovéhle díly z druhovýroby sehnat ? U spousty aut to jde, ale jestli i tady nemám tušení.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 13:49   Citovat  

Stealman napsal:
Nyní z trochu jiného soudku než jsou neustálé poruchy. Už od začátku co Preludu mam plánuju trochu jí vyspravit, vzhledem k tomu že po celé skoro dva roky ze mě vysávala vešekerý finance kvůli závadám všeho možné se na to zatím nedostalo. Ted jsem nechal u klempíře dělat výfuk a probral s ním i ty případné opravy a on mě od toho docela odrazoval že to je moc .. že prostě ten zadek je uplně komplet pryč a necham v tom i s lakem třeba 30.000 což u tak starýho auta .. nicméně všechno se to týká toho zadního plechu co začíná vzadu lemama a vepředu končí nevim přesně kde. Nicméně mě napadlo jestli by nebylo možný prostě koupit nový ty plechy nechat je tam jen dát a nalakovat. Cena by možná byla podobná ale měl bych to nový a perfektní. Tak se chci poptat jestli je vubec možné takovéhle díly z druhovýroby sehnat ? U spousty aut to jde, ale jestli i tady nemám tušení.
ee, kdyz jsem mel prelude tak jsem to resil taky a neslo to tak ( mluvis doufam o zadnich lemech ktere trpi nejvic... )

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 13:53   Citovat  

Stealman napsal:
Nyní z trochu jiného soudku než jsou neustálé poruchy...

Asi bych zkusil sehnat jinyho klempire HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:12   Citovat  

Buchtak napsal:
Asi bych zkusil sehnat jinyho klempire HaHaaa

To nee ty poruchy nesouvisí s ním. Poruchy jsou nutná výměna/repase brzdičů, zkřivení kotoučů, ulítnutí řemenice, odešlá lambda, prasklý kolo, prasklá hadice na vodu, těsnění pod hlavou (možná hlava) .. on mi dělal jen výfuk a ten je zatím ok Úsměv))

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:13   Citovat  

Newer napsal:
ee, kdyz jsem mel prelude tak jsem to resil taky a neslo to tak ( mluvis doufam o zadnich lemech ktere trpi nejvic... )

Já právě nemluvim jen o těch lemech Smutný ale mam to vykvetlý i komplet kolem zadního okna a malých zadních okýnek.. což je brutál práce prej to všechno udělat perfektně, odhadoval to jak řikam kolem 30.000 spíš i víc se všim všudy i s lakem. Takže ty plechy se nový nedají sehnat ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:27   Citovat  

Stealman napsal:
Já právě nemluvim jen o těch lemech Smutný ale mam to vykvetlý i komplet kolem zadního okna a malých zadních okýnek.. což je brutál práce prej to všechno udělat perfektně, odhadoval to jak řikam kolem 30.000 spíš i víc se všim všudy i s lakem. Takže ty plechy se nový nedají sehnat ?

30K je palba, zkus se poptat nakejch jinejch klempiru u tebe v okoli. Stylem: Ten mi to udela za tolik, potreboval bychto za tolik, zvladnete? A kdyz to bude vsude kolem te tricitky, tak bych koupil nakou bouchnutou, nezhnilou Preludu, prehodil plech a zbytek dilu si bud nechal nebo porozprodaval Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:32   Citovat  

Buchtak napsal:
30K je palba, zkus se poptat nakejch jinejch klempiru u tebe v okoli. Stylem: Ten mi to udela za tolik, potreboval bychto za tolik, zvladnete? A kdyz to bude vsude kolem te tricitky, tak bych koupil nakou bouchnutou, nezhnilou Preludu, prehodil plech a zbytek dilu si bud nechal nebo porozprodaval Mrk

Jenže sehnat P4G která má zadní plechy nezhnilý to je podle mě prostě nereálný. Pokud měnit celý plechy tak jedině za nový pač dávat tam nějaký "ne tak moc zhnilý" to mi přijde jako polovičatý řešení.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:34   Citovat  

Daj se najit i zdravy Preludy. Kazdopadne novy plechy jsou unreal.

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:58   Citovat  

Stealman napsal:
Jenže sehnat P4G která má zadní plechy nezhnilý to je podle mě prostě nereálný. Pokud měnit celý plechy tak jedině za nový pač dávat tam nějaký "ne tak moc zhnilý" to mi přijde jako polovičatý řešení.
mozna by te zajimala moznost dotazeni preludy z GB .... daj se sehnat nezhnily 2.2 JDM vtec (200 ps verze pouze pro japonsko ) se samosvorem .... za zhruba 30 tisic .... nicmene v tom nemas praci prehozeni plechu laku atd... ale zase bys mel top prelude se samosvorem a silnym motorem ... popriapde prodal na dily zbytek a mohl bzs na tom jeste vydelat ... doporucuju stranku pistonheads.com ... tam najdes inzerci
uzivatel eXi_ taha auta... .a nebo tady na foru nick ( hrabaci hrabacy hrabci hrabcy .. nevim jiste kterej ale myslim ze prvni varianta je spravne ) sem obcas dava inzerat na prodej prave takove prelude jakou popisuju vyse... mrkni a premyslej .

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:51   Citovat  

Zetpej se PAWSONa - říkal že v Třebíči je jeden machr, a dělá levně. Vyřeže, navaří pocínovaný plech a připraví na lak.

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:56   Citovat  

Newer napsal:
mozna by te zajimala moznost dotazeni preludy z GB .... daj se sehnat nezhnily 2.2 JDM vtec (200 ps verze pouze pro japonsko ) se samosvorem .... za zhruba 30 tisic ....

no nevim jaka je situace nyni, ale pochybuju, ze by se az tak zmenila, za 30 tis. ji mozna sezenes, ale dalsich 20tis. te bude stat dovoz do ČR (takhle to teda aspon stalo me - dotazeno pres Zemiho)

PS: kdyby jste si nahodou nekdo nechal dotahnout tuhle verzi a mela by mezi zadnima sedackama (pofaceliftova verze) ten reprak a chteli byste se ho zbavit, tak mi dejte vedet Se stydím

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:07   Citovat  

mot napsal:
no nevim jaka je situace nyni, ale pochybuju, ze by se az tak zmenila, za 30 tis. ji mozna sezenes, ale dalsich 20tis. te bude stat dovoz do ČR (takhle to teda aspon stalo me - dotazeno pres Zemiho)

PS: kdyby jste si nahodou nekdo nechal dotahnout tuhle verzi a mela by mezi zadnima sedackama (pofaceliftova verze) ten reprak a chteli byste se ho zbavit, tak mi dejte vedet Se stydím

jj samo ma mot pravdu Úsměv
ale ten hrabci nebo jak tu prodava kary kolem 30-35 tisic dotazeny v cr uz Mrk akorat to sou obvykle automaty mno Smutný

nicmene nevim jak je resenej ten reprak ale co si matne vzpominam tak by nejspis sel fiknout do plastu mezi sedackama kterej tam je ne ?Úsměv u poface verze jsem mel plast vypadal jako hrubej abs .. s troskou prace a sikovnosti kterou urcite oplivas mote :- bys to mohl dat dohromady sam ne kouř

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:17   Citovat  

Newer napsal:
nicmene nevim jak je resenej ten reprak ale co si matne vzpominam tak by nejspis sel fiknout do plastu mezi sedackama kterej tam je ne ?Úsměv u poface verze jsem mel plast vypadal jako hrubej abs .. s troskou prace a sikovnosti kterou urcite oplivas mote :- bys to mohl dat dohromady sam ne kouř

jo asi bych to tam dostal, ale neni to uz ono, todle je takova raritka a ja bych mel jen predelavku Ble

prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 14:13   Citovat  

Buchtak napsal:
Daj se najit i zdravy Preludy. Kazdopadne novy plechy jsou unreal.
jeste se davaj takove gumove ochrane listy na ty zadni lemy ale plno preludek uz je nema a taky tam nejsou pro srandu.

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 14:23   Citovat  

prelude2.0i napsal:
jeste se davaj takove gumove ochrane listy na ty zadni lemy ale plno preludek uz je nema a taky tam nejsou pro srandu.
mas pravdu ty jsou tam pro okrasu ala felicia tuning .. a je to skvela vec protoze se pod nima krasne drzi voda Úsměv a luxusne to hnije .. to bych si tam taky dal hned pořádnej výtlem

prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 14:27   Citovat  

Newer napsal:
mas pravdu ty jsou tam pro okrasu ala felicia tuning .. a je to skvela vec protoze se pod nima krasne drzi voda Úsměv a luxusne to hnije .. to bych si tam taky dal hned pořádnej výtlem
to je vec nazoru.ale mam to jednu na dily a ta je tam ma a ty lemy jsou fakt pekny.ta lista ti to chrani od litajicich kaminku ktery ti poskodi lak a uz to jede.

666potky je teď offline  666potky
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 0:04   Citovat  

u nas to riesil chalan nick peto009 tak, ze navarali po dva lemy z felicie na kazdu stranu a vysledny efekt je
super, vraj to bola dost sranda to spravit

ja len ze je aj tato moznost

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 6:59   Citovat  

prelude2.0i napsal:
to je vec nazoru.ale mam to jednu na dily a ta je tam ma a ty lemy jsou fakt pekny.ta lista ti to chrani od litajicich kaminku ktery ti poskodi lak a uz to jede.
ne to neni vec nazoru, to je spravnej nazor Mrk

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 8:33   Citovat  

prelude2.0i napsal:

zadni blatniky reznou zasadne zevnitr, nikdy zvenku...

Luba je teď offline  Luba
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:05   Citovat  

Na Preludu se dá v Hondě objednat celá zadní P/L čtvrtka, stojí tuším něco okolo 13tis...

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 13:36   Citovat  

jdi za jiným klempířem. Já jsem před rokem řesil neco podobného na celice 5G ( mrkačka ), a sice od dveří řidiče až do zadu a celé zadní čelo + na druhé straně lem, včetne podlah od pedálů až do kufru. vyslo mne to i s lakem na 12tis. A to si s tím hrál - ta "zadek" jak je kulatá tak ji tvaroval z proužku plechu Úsměv
Ve finále když sem čeldu rpodával človíčkovi co je tahá na kseft z evropy tak mne srazil na kolena vetou - "první 5g celda za posledních pět let co je poznat že není bouraná na zadek".
Když sem mu ukazoval tehdá fotky z rekonstrukce tak jen kroutil halvou a bral si na klempíru číslo Úsměv

proste hledej a nedávej to prvnímu co se najde, byt do ted delal dobře, protože ta cena je přestřelená - evidentně se mu do toho nechce...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nové plechy na Preludu 4G
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina