Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
čištění koberců a sedaček
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:31   Citovat  

Ahoj,
čím čistíte koberce a sedačky v autě?

Poté, co mi do Cívy na čerňáku prosáklo pár litrů bahnité vody, jsem se rozhodl po vysušení úplně vyčistit všechno kobercovito-sedačkovité, co jde. A ono to nějak moc nejde.. zkoušel jsem to drbat kartáčem, voda+mýdlo, voda+mýdlo+letní voda do ostřikovačů s vůní melounu, dvě celý odpoledne, vyvětral jsem to jeden celej den na slunci s otevřenýma oknama..

.. a stejně když teď nasednu do auta, tak cítím ten bahno-zápach, i když o dost míň, furt to bije do nosu. Čím to dostat pryč? Variantu se sundáním komplet koberců a vyndáním sedaček a praním odděleně moc nepřipouštím, není moc čas, dovolenou z práce nedostanu a auto denně potřebuju.. ocením každý nápad.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:34   Citovat  

a co to nekde nechat vytepovat ?Úsměv ale zaplatis si to mno nicmene nevim kolik ale rekl bych ze to zadna velka palka nebude

... osobne bych to rozebral ..... Úsměv koberce vyndal ..... sedacky drzi tusim na 4 sroubech .. takze bych si je tam eventuelne hodil .... a jeezdil chvilku bez kobercu dokud si to nevycistis do vonavoucka a hlavne dokud nebudes mit cas to tam vratit hm ?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:43   Citovat  

Variantu čištění někde profesionálně považuju minimálně měsíc za nereálné /velmi omezené finance/.. i když asi optimální z hlediska kvality, to připouštím. Litr za čištění pro mě teď docela pálka je..

Tomu rozebrání se snažím obecně vyhnout - jednak bych měl tendenci se na to vykašlat, když bez koberců jde jezdit v poho (teď mě ten zápach motivuje to urychleně vyřešit), druhak je to hodně o vhodném prostoru, a nejlépe o dozoru někoho, kdo ví, který šrouby se mají povolit a kde je jak koberec uchycenej. Elektriku sice umím, ale na mechaniku su dřevo a dost už jsem toho podělal Velmi šťastný

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:55   Citovat  

dj-bobr napsal:
Variantu čištění někde profesionálně považuju minimálně měsíc za nereálné /velmi omezené finance/.. i když asi optimální z hlediska kvality, to připouštím. Litr za čištění pro mě teď docela pálka je..

Tomu rozebrání se snažím obecně vyhnout - jednak bych měl tendenci se na to vykašlat, když bez koberců jde jezdit v poho (teď mě ten zápach motivuje to urychleně vyřešit), druhak je to hodně o vhodném prostoru, a nejlépe o dozoru někoho, kdo ví, který šrouby se mají povolit a kde je jak koberec uchycenej. Elektriku sice umím, ale na mechaniku su dřevo a dost už jsem toho podělal Velmi šťastný

s tebou je to tezky chlape ....Velmi šťastný
jeste udajne existuje nejakej prasek na koberce ( myslim ze se stim cisti koberce jako ze i doma ) .... ktereb bys na to mel nasypat........ parkrat prejet katracem melo by to udelat penu ( mozna tam musi bejt krapet vody ) ..... a nasledne vyluxovat .. nebal bych se to luxovat vysavacem na benzince... Velmi šťastný on to prezije maximalne vyhori mno Velmi šťastný ale rekl bych ze to bude nejak vymysleny aby se to nestavalo protoze lidi jako ja co by luxovaly mokrej koberece je vic....

ale jakej to je pripravek ti nepovim mozna by ti poradili nekde v drogerii .. OK ale nejaky mensi ktera neni samoobsluha ... v samoobsluhach jsou ty prodavacky vicemene tupe... Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 0:16   Citovat  

Jestli má někdo z okolí vysavač na mokrý čištění(plno lidí ho má,pže to bylo děsně cool a mega výhodná akce s utěrkama zdarma,takže se rozhlídni v rodině,poptej známých),kup v supermarketu za 200 Vanish na !!!strojní!!! čištění a sám sobě sám Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 1:05   Citovat  

Díky, rozhodím sítě ve svém okolí Úsměv

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 8:11   Citovat  

hochu u nás v žatci je firma autočist, dělal jsem tam můj bývalý šef mi řekl za vytepováni celeho auta chci 500kč tj sedačky stropnice koberec kufr. takže zas taková hrůza to neni akorat by se to mělo aspon den vyvětrat.

Obsah fóra Honda-club.cz   
čištění koberců a sedaček
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina