Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 19:25   Citovat  

Já mám většinou trochu jiný zkušenosti. Mimo město na 90 jezdím tak 90-140 podle stavu silnice, šířky silniční koruny a jak tu silnici znám. Většinou předjedu auta co jedou sotva 70, což mě vždycky strašně rozčiluje, dával bych jim pokuty za zdržování provozu, kdyby jeli alespoň 90, tak neřeknu ani popel. Pak příjde vesnice, já zbrzdím na 50 (50ku dodržuju v rozmezí 50-55, vyjímečně 60 když spěchám) a všichni co jsem je předjel na 90tce, protože jeli 70 mě zase ve městě předjíždějí, protože na 50ku mravenec .Pak příjde zase konec vesnice, já nahodím svých 90-140 a musím je zase předjíždět, jelikož si jedou pořád svých 70 a tak pořád dokola. To mě vždycky vytáčí k nepříčetnosti naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:03   Citovat  

Naprosto stejná zkušenost jak rotker...a v tý vesnici si mě "dávaj" kolikrát přes plnou.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:19   Citovat  

bordel napsal:
Jojo novej zadek pres havarku tesne pod tabulkovou hodnotu a z frajera vytriskat prachy za hnutej krk a narazeny prsty a zniceny zbozi v kufru Mr. Green

jo jo panove - to sou akorad keci Úsměv a stejne to nikdo neudela .

On dostane pokutu za nedodrzeni vzdalenosti, ale staci mit svedka, ze si to bezduvodne zaslap a pokutu dostanes i ty. A opravdu Vam to stoji, za ty problemi co jsou pak kolem toho?

Pritom je to uplne jednoduchy, jestli chces aby te predjel a nevysel ti za zadkem, tak pri vyjezdu z 50ky, se rozjizdej pomalejc a on snad predjede, pak obcas delam , ze radsi ve meste zastavim bokem na vterinku a at vocas jede dal. Nekdo tohle musi ukoncit a ne chovat se stejne jak se chova clovek prilepenej za tebou ikdyz jak sem psal, jsou lidi kteri si to neuvedomujou. A pokud nespechas a jedes si pohodicku, nevim proc bys nemel pred sebe pustit vocasa - to radsi budes nadavat nad rozbitym naraznikem - Ble .
Ale co vim tak tohle bude jedna s priorit po cem zacnou chodit policajti (kontrola bezpecne vzdalenosti) a vtom jim strasne fandim.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:38   Citovat  

VlastaFR napsal:

Jenom letos 13500 náklady na opravu,70490 vyplaceno na pojistném pořádnej výtlem
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:49   Citovat  

No já když jezdil autobusem do práce tak jsem potkával na autobusáku jednoho frajírka v bílých hadrech bez faldíku a flíčků. Taky čekával na nějaký ten spoj asi směr domu, nebo na diskotéku. Vem to čert. Ale postupem času jsem vyměnil dopravu autobusem za auto. No a tak si to jednou čekám na kolegu u jednoho obchodu a kdopak to přijel s čerstvýma papírama a jemným chmýřím pod bradou. Klučina z autobusáku. HaHaaa Říkám si hmmm kluk si často pouštěl Tokio drift aby s tím starým rozklepaným Renaultem udělal ručkou smyk při příjezdu. No nikomu se nic nestalo, akorád jeho kapánek vyčelili dveře když se snažil vystoupit z auta. Trochu jsem buchl smíchy. Borca to asi trochu nažhavilo a tak si musel zajit koupit cigarety aby se dal dohromady. Když vyšel ven z krabičkou tak musel dokázet že je tu pán on a že může obal z krabičky cigaret hodit v pohodě na zem a né do koše který byl od něho asi 3m. Při nasedání si už dávál pozor aby si zase neublížil. Zapálil jsi, a stylem 300 z místa vyfičel. Chudák auto. Řekl jsem si tak to je fakt Mag..r
No hold měl jsem fakt smůlu a o pár dní jsem ho potkal zase, ale v jízdě, a na tom samém úseku. Kolona...jelo se pomalu...,a za pár metrů prudká zatáčka kde docela často vylitávají kamiony z cesty. No fousek musel zamachrovat, a ukázat, že už může jezdit i on a že má asi schopnosti z Xmena. Hodil myšku a vedle mě si vzpomněl že může byt situace kdy se vyřítí ze zatáčky přinejlepším pro něj jen osobák. Než to stačil zpracovat tak zatáčka byla předním auto v protisměru sní a on se musel násilím nacpat mezi auta. Jinak by bylo po něm. Ale i troubení ostatních ho neodradilo a on za zatáčkou kde byl horizont to zkoušel zas. Prostě v hlavě wc A díky takovým se naše cesty tak hojně červenají. Kdyby mělo na to aspoň auto když né on, ale ten Renault byl rád že se nerozsypal. To byla situace kdy se mi fakt vařila krev naštvanej
A pak jsem ještě kroutil hlavou co si momentálně vzpomínám. Když jsem jel autema a asi půl kilometru od baráku vídím vedle sebe tři kamiony. Ten první uhýbal tomu druhému páč si všiml že v protisměru jedu já a ten třetí jejich úvahu a volnější jízdu asi nechápal a tak z nervu struhnul oba a nejednou byli vedle sebe tři wc wc wc hlavy.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:54   Citovat  

ČR - motoristicky RÁJ !! pořádnej výtlem Velmi šťastný HaHaaa

no .. dnes svaru zboril cikan pred kruhacem..a HÁDEJTE..nedobrzdil a jeste ho odpinkl na dalsi auto..nove 207CC kaputos naštvanej naštvanej

a tehle vocasu se tady nekteri skoro jeste zastavaji a radi jak je dobre se jim uhybat naštvanej

mlatit to po hlave kladivem tak maximalne Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:04   Citovat  

Hlavator napsal:
ČR - motoristicky RÁJ !! :vytlem: :D :lol:

no .. dnes svaru zboril cikan pred kruhacem..a HÁDEJTE..nedobrzdil a jeste ho odpinkl na dalsi auto..nove 207CC kaputos :gr: :gr:

a tehle vocasu se tady nekteri skoro jeste zastavaji a radi jak je dobre se jim uhybat :gr:

mlatit to po hlave kladivem tak maximalne :!: :!:

tak ted si sarkasticky rypnu... - mel mu pribrzdit a pustit ho pred sebe a bejvalo by se to nestalo ;D

a ted vazne... je to des, hold debilu je tu hodne, na tom se shodnem.

btw: debilu jsem se nikdy nezastaval. Jen se snazim, aby se lidi nechovali jeste hur... cim dal od debila, tim lip.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:09   Citovat  

Bitkar napsal:
tak ted si sarkasticky rypnu... - mel mu pribrzdit a pustit ho pred sebe a bejvalo by se to nestalo ;D

a ted vazne... je to des, hold debilu je tu hodne, na tom se shodnem.

no to myslim,ze tady nebylo reseni to mi hlava nebere kdyz pako se na tebe lepi pred kruhacem..ve chvily kdy je temer jiste ze budes brzdit zmatenej cože cože ? to bych ho asi vytahl a normalne ho zabil do hlavy..to tam mel svara dceru naštvanej

pul roku stary auto zmatenej cože cože ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:09   Citovat  

Dnes jsem zjistil, že někeří levopruháci asi rozlišují značky, protože BMW 320D,které ho dojíždělo fofrem uhnul, ale Oktávce (se kterou jsem dojížděl to BMW - asi nespěchal) ani omylem... naštvanej T samý chlápek kolem 50ti let v Ceedu... to snad ne
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:11   Citovat  

Nejhorsi je ze i kdyz budes jezdit sebeopatrneji,predvidave,predpisove a vsechno tak takovyhle debil te prizabije..v lepsim pripade znici jen auto KO
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Dnes jsem zjistil, že někeří levopruháci asi rozlišují značky, protože BMW 320D,které ho dojíždělo fofrem uhnul, ale Oktávce (se kterou jsem dojížděl to BMW - asi nespěchal) ani omylem... naštvanej T samý chlápek kolem 50ti let v Ceedu... to snad ne

das ist tipisch
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:14   Citovat  

Hellborn napsal:

a to si jel v octavii, co tepriv takovej malej nebohej ja hondac ve starym civicu, kerej je rad ze obcas jede, da-li buh a nekdy se i rozjede a dojede levopruhace pro keryho jsem neviditelnej Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:15   Citovat  

vetsinou se uhyba tem co maji xenony - nebo aspon na dalnici sem to zpozoroval
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:19   Citovat  

VlastaFR napsal:

Pokud sám nemá xenony... Aspoň teda Acco vs. Oktávka I. poface... Ble
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:40   Citovat  

VlastaFR napsal:

Vetsinou me strycove v CR neuhybaji skoro vubec a jezdi zasadne vlevo. Kdyz jsou 3 pruhy, tak uprostred a vlevo, jako v Anglii HaHaaa Kdyz je misto, tak jim vycestovanim doprava a znova za ne ukazu kde maji jet, ale nelepim se na nikoho, neblikam, nesvitim dalkovyma, nepredbiham zprava. Nema to smysl a clovek by vyrabel jenom mnohem nebezpecnejsi situaci nez uz je, nema smysl je lekat. Oni totiz vetsinou ani nevi ze delaji neco blbe a kdyz si toho po chvili vsimnou, leknou se a hodi hroznou mysku, obcas se ani nekoukaji doprava kam se "vraci". Pochopitelne taky bliknu, kdyz se za takovym ospalcem plouzim uz moc dlouho. Pozoroval jsem tenhle jev casto a vsiml jsem si, jak se pred ne dostat- ukazali mi to dalsi strycove: rozsvitit dalky a hrnout se tvrde na kufr, on proste uhne. Tohle je debilita nejvyssi urovne. Sam jsem jednomu takovemu idiotovi neuhnul (nebylo kam, protoze vpravo jela kolona tiraku cca o 50 km/h pomaleji) a ten hrozne spechajici clovek mi hned jak se dostal prede me prudce dupl na brzdu, asi "aby me naucil, jak se jezdi v Cechach". Kreteni jsou vsude, jiste ze jsem penil ale nema vyznam nejak vychovavat, oplacet a trestat, tim se staneme jeste vetsimi debily sami.

V Nemecku jinak jednou delali pruzkum s ucasti psychologa, kterym autum uhybaji ridici na dalnici "nejochotneji". Svete div se- ridici dokazou v zrcatku rozeznat sportovni vuz nebo stredni a vyssi tridu, prednostne pry s nejakym sportpaketem. Male hatche s klidne dvojnasobnym vykonem proste musely pribrzdit, i s xenony a hrablem na mravence pod naraznikem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 22:50   Citovat  

Bully napsal:
Sam jsem jednomu takovemu idiotovi neuhnul (nebylo kam, protoze vpravo jela kolona tiraku cca o 50 km/h pomaleji) a ten hrozne spechajici clovek mi hned jak se dostal prede me prudce dupl na brzdu, asi "aby me naucil, jak se jezdi v Cechach".

Tos měl ještě kliku - kolega to odnesl zničeným blatníkem... Kamion v pravém, osobáky v řadě v levém, zezadu přijel nějaký offroad a začal se lepit a vyblikávat, vzhledem k tomu že mezi kamion bylo málo místa,tak kolegamírně přidal,ab předjel další a mohl uhnout, offroad se necpal do mezery mezi kamiony a vrazil do něj, aby přibrzdil a on se dostal o 1 auto dopředu...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 23:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Tos měl ještě kliku - kolega to odnesl zničeným blatníkem... Kamion v pravém, osobáky v řadě v levém, zezadu přijel nějaký offroad a začal se lepit a vyblikávat, vzhledem k tomu že mezi kamion bylo málo místa,tak kolegamírně přidal,ab předjel další a mohl uhnout, offroad se necpal do mezery mezi kamiony a vrazil do něj, aby přibrzdil a on se dostal o 1 auto dopředu...

Kliku? Mozna, ja jezdim proste normalne a nikomu nebudu delat ani naschvaly, ani se pred nim nepodelam, to je vse. Blbcu potkavam za tech x desitek tisic km rocne co najezdim celkem dost, ale tim spis nekoho takoveho nebudu delat ze sebe.
V ankete jsem dal 0, nepotkavam voly kazdy den, spis docela vzacne. Je zvlastni, ze nektery typ ridicu tyhle "zavodniky" a krizove situace vubec doslova pritahuje Cool Cim to asi bude.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 7:30   Citovat  

VlastaFR napsal:

On dostane pokutu za nedodrzeni vzdalenosti, ale staci mit svedka, ze si to bezduvodne zaslap a pokutu dostanes i ty. A opravdu Vam to stoji, za ty problemi co jsou pak kolem toho?

Pritom je to uplne jednoduchy, jestli chces aby te predjel a nevysel ti za zadkem, tak pri vyjezdu z 50ky, se rozjizdej pomalejc a on snad predjede, pak obcas delam , ze radsi ve meste zastavim bokem na vterinku a at vocas jede dal. Nekdo tohle musi ukoncit a ne chovat se stejne jak se chova clovek prilepenej za tebou ikdyz jak sem psal, jsou lidi kteri si to neuvedomujou. A pokud nespechas a jedes si pohodicku, nevim proc bys nemel pred sebe pustit vocasa - to radsi budes nadavat nad rozbitym naraznikem - Ble .
Ale co vim tak tohle bude jedna s priorit po cem zacnou chodit policajti (kontrola bezpecne vzdalenosti) a vtom jim strasne fandim.
Jasny, jsou to jenom keci chtracku, kdyby mi neprisli 3kila z CTR8 presne za tohle, tak me to nenapadne ani napsat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:14   Citovat  

tak pardon Úsměv

jinak klidek jo, stacilo to napsat normalne
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:36   Citovat  

tak jsem to opet procetl a rekl bych, ze se tu utvorily dve skupiny...jedna co se placa po ramenou a jsou hrdi na to, jak to druhemu zakapnou a pak si masti kapsu na pojistce a druha, co se snazi ukazat, ze to neni zrovna idealni zpusob jizdy na komunikacich a ze to jde i normalne....osobne se priklanim k te druhe, ale kazdy by si mel dat ruku na srdce a otevrene si priznat, jak vlastne jezdi on sam, nez tady machrovat jak umi "vyucovat" nebo tady zase moralizovat.....
sam za sebe muzu rict: v obci se snazim dodrzovat rychlost, mimo obec jezdim zdaleka rychleji nez je predepsanych 90...dalnice me nebavi a tam jezdim 120-130 (zalezi samo na aute) ale v zadnem pripade neohrozuju jine ucastniky...nebo se alespon o to snazim...ale uz se mi blizi hranice druheho milionu najetych km a stale bez ujmy na jinych osobach, tak to snad nebude zas tak spatny styl jizdy, byt neni predpisovy Tak to valím bulvy

PS: kdyz se mi nekdo extremne lepi na zadek, tak rozsvicuju zadni mlhovku nebo probliknu brzdy-kdyz to nepomuze, tak davam pruchod plnemu vykonu auta....zatim se mi nestalo, ze by to "ocas" opakoval, naopak drzi si odstup, i kdyz by mohl treba predjizdet....kdyz to funguje u mne, proc ne jinde a zakapavat brzdy to mi hlava nebere Tak to valím bulvy KO
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 12:13   Citovat  

Eso: no je vdet ze mas hodne nalitano a taky v cizine a s velkym autem..to jsou proste zkusenosti ktere cloveka postupne zmeni Mrk
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:46   Citovat  

gizmi napsal:
Eso: no je vdet ze mas hodne nalitano a taky v cizine a s velkym autem..to jsou proste zkusenosti ktere cloveka postupne zmeni Mrk

ještě ti vidim nohy Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:48   Citovat  

spoon napsal:
ještě ti vidim nohy Lucy

Ja myslim ze by to slo este kousek hloubs tudy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:29   Citovat  

HonDan: co cekat od floutka jako jsi ty.. Mrk
Spoon: ja od Esa nikdy nic nechtel a chtit nebudu.. Mrk :twisted:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:31   Citovat  

gizmi napsal:
HonDan: co cekat od floutka jako jsi ty.. Mrk
Spoon: ja od Esa nikdy nic nechtel a chtit nebudu.. Mrk :twisted:

to psal spoon, ale beru to jako poklonu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:35   Citovat  

HonDan: Velmi šťastný hele, bez si hrat s Garfildem a neotravuj papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:41   Citovat  

gizmi napsal:
HonDan: Velmi šťastný hele, bez si hrat s Garfildem a neotravuj papa

garfield uz mi nak omrzel nesouhlas , to s tebou je vetsi sranda Je to tam.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:42   Citovat  

Dal jsem 1. V prumeru to tak bude. Co je zajimave, tak to do urcite miry zalezi na aute. S targou je problemu vic, nez bych si myslel. Dementu, kteri maji problem nechat se predjet a schvalne pridavaji, aby pak v zatackach jeli jak s hnojem, potkavam hodne. Na fabiatiky a podobne plecky tech 125 koni staci, horsi je to s coudicimi nacipovanymi octaviemi (obvykle nejaky otresny tuzing typu chromove ramecky svetel apod.) a nejhorsi s tim, na co kone nestaci (mindrak v cervenem E46, zjevne neco stredne silneho, ale symboly M vsude).

S Accordem je problemu min, xenony a vetsi auto maji i dnes respekt, i kdyz diody to nejsou.
   Návrat  
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:21   Citovat  

tak sem to dneska na posledních 20km ze 205km za 2dny trochu provětral Úsměv líbí se mi jak ta D16Y7 vrní Úsměv předjíždim bezpečně ...přece jen mam pud sebezáchovy a po 2 letech občasnýho ježdění fáčkem to tolik neprasim jako jiní Úsměv ikdyž by to šlo Úsměv
ani na to nemáme gumy ... a já tě 14" kolečkům obutejm v barumkách s profilem asi 60 prostě newěřim Velmi šťastný
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 9:21   Citovat  

WrabCZak_ napsal:
tak sem to dneska na posledních 20km ze 205km za 2dny trochu provětral Úsměv líbí se mi jak ta D16Y7 vrní Úsměv předjíždim bezpečně ...přece jen mam pud sebezáchovy a po 2 letech občasnýho ježdění fáčkem to tolik neprasim jako jiní Úsměv ikdyž by to šlo Úsměv
ani na to nemáme gumy ... a já tě 14" kolečkům obutejm v barumkách s profilem asi 60 prostě newěřim Velmi šťastný
máš se co učit meetallll ještě bezpečné předjíždění pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina