Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakym zpusobem resit nesedici cislo motoru?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:20   Citovat  

Zdravim vsechny, mam takovej problem, premyslim nad jednou Preludkou, jenze je u ni mensi zadrhel v podobe swapu. (h22 za h23) V technicaku je porad napsanej typ a cislo puvodniho motoru. Chtel jsem se zeptat, zda-li se to da resit nejakou oficialni cestou, vsude na netu, kde sem hledal, tak sem nasel jen zmenu cisla motoru, nikoliv typu (2,3 x 2,2). Nejde mi ani tak o technickou a evidencku (zname jak to funguje asi vsichni), ale spis o extremni pripad, kdy bych zpusobil nehodu a doslo na prohlidku auta a tam se zjistilo, ze nesedi cislo motoru... a byl by prusvih. Predem diky za kazdej tip
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:23   Citovat  

legalni cestou to nejde zmenit, a to jakoze nejde s velkym NE.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:25   Citovat  

Číslo motoru ti vymažou za 50 Kč na DI, typ motoru legálně nezměníš ani kdyby ses rozkrájel.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:28   Citovat  

jedinej způsob, který přichází asi v úvahu, je přeražení čísla, ale chce to hodně šikovné ruce, ale jinak legální cesta jak je psáno výše neexistuje KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:30   Citovat  

Smutný mmm, tak to jste me teda moc nepotesili no...o tom prerazeni sem uvazoval, ale nemam to rad, takovyhle prasarny, ja radsi pekne ofiko. Tak na Preludu asi muzu zapomenout :/
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:39   Citovat  

Ale vecne tu nekdo resi swap, tak jak to mate poreseny, lidi ? Na papirech toho motoru, kterej tam davate ?
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:47   Citovat  

pojď se vsadit, že tohle zrovna neřeší muhehe
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:48   Citovat  

Buchtak napsal:
Ale vecne tu nekdo resi swap, tak jak to mate poreseny, lidi ? Na papirech toho motoru, kterej tam davate ?

Buď nijak nebo buchy, buch... Jinak to NEJDE! Nepovolí Ti ani výměnu motorů s rozdílem výkonu 1kW (osobní zkušenost s D16A6 a D16T2 do Shuttla).
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:50   Citovat  

Jedinná možnost, jak to lze legálně, je přez akredita..tzn. Honda ČR. Ale ta kladné stanovisko nevydá.

Jinak swapovaná auta mají povětšinou na STK velmi dobrého známého, který to "přehlédne", nebo si ji těžce zaplatí....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Buď nijak nebo buchy, buch... Jinak to NEJDE! Nepovolí Ti ani výměnu motorů s rozdílem výkonu 1kW (osobní zkušenost s D16A6 a D16T2 do Shuttla).

mmm Smutný a pokud se teda udela buch buch, tak by to melo byt ok, ne? Kdyz nad tim tak premyslim, tak kdo na oko pozna 2,2 od 2,3, ze Úsměv
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 12:38   Citovat  

jojo raznice jediná legální cesta..
někdy stačí překytnout jen jedno číslo/písmenko a vyškrabat opatrně jehlou jiné, ani se razit nemusí..pak to stačí utopit do barvy a je to, ten motorový font se dělá dobře.
Nepudu za toto sedět, že ne...dyt to sou staré auta za pár kaček.. Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:14   Citovat  

jeste jedna moznsot je vybrousit na bloku cele cislo uplne pryc, a ze stareho bloku vzit stitek (vyriznout) s cislem origo... pak specialni lepidlo.... zbytek zakytovat azamazat ... Lucy
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:21   Citovat  

myslim ze takovehle auto se nejlip resi tak, ze si ho nekoupis. Ble

Budes mit problem s prihlasenim pripadne starosti s tim jak to predelat aby to prihlasenim proslo.
Budes mit problem s tim autem jezdit protoze pujde poznat ze tam ten motor nema byt.
Budes mit problem to auto prodat (stejne jako momentalni majitel) a budes muset cekat az se najde nejakej dostatecne hloupej koren co to koupi (stejne jako ceka momentalni majitel...)
A jestli to nakonec od tebe nekdo koupi, tak bude mit problem s prihlasenim pripadne starosti s tim jak...

mam pokracovat? Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:28   Citovat  

Newer napsal:
jeste jedna moznsot je vybrousit na bloku cele cislo uplne pryc, a ze stareho bloku vzit stitek (vyriznout) s cislem origo... pak specialni lepidlo.... zbytek zakytovat azamazat ... Lucy

Chce to detail - původní motor... Ten dost swaperů vymrsknu (obzvlášť pokud kleknul...)
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:45   Citovat  

PreludeZ napsal:
myslim ze takovehle auto se nejlip resi tak, ze si ho nekoupis. Ble

Budes mit problem s prihlasenim pripadne starosti s tim jak to predelat aby to prihlasenim proslo.
Budes mit problem s tim autem jezdit protoze pujde poznat ze tam ten motor nema byt.
Budes mit problem to auto prodat (stejne jako momentalni majitel) a budes muset cekat az se najde nejakej dostatecne hloupej koren co to koupi (stejne jako ceka momentalni majitel...)
A jestli to nakonec od tebe nekdo koupi, tak bude mit problem s prihlasenim pripadne starosti s tim jak...

mam pokracovat? Lucy

ale notak... nevim jak ty ale ja jsem nikdy na technicke ani evidencce nebyl vzdy prez zname at uz moje nebo pratel
a nikdy jsem nemel sebemensi problem a to typek skrtl podvozkem o najezd protoze to mam snizene cca o 7.5 cm, nemam na aute jediny tlumic vyfuku, jen lestene nerez svody , trubka , koncovej dil ...
+ folie, angel eyes atd atd atd, emise mi ani nemerili .... ( a ze bych za to nechal ranec to opravdu ne, pripravil jsem se tim zhruba o 10 litru benzinu mno)

osobne bych cislo vubec neprerazel bylo by mi to jedno, motor starej bych nechal ve sklepe v pripade prodeje bych hodil puvodni a prodal h22a zvlast Úsměv
ale mozna by to ani nebylo potreba ne?Úsměv vzdyt tady na HC foru jsou vsichni fanousci a pokud bych prodaval auto tak lidem tady a ty by to koupili tusim bezproblemu:-)

nicmene buchta me na icq spamuje ze by mohl byt problem kdyby zpusobil dopravni nehodu ale s tim taky neni problem jelikoz likvidatora zajima vozidlo ktere musi pojistovna uhradit ne vozidlo vinika nehody...

ackoli jsi mnou a uricte i dalsimi uznavany guru predevsim prez preludy a vicemene vsechny hondy
zajimalo by me proc jsi az takovy odpurce swapu ? vzdyt sam mas blok z h23 a hlavu z h22 , tudiz se to od swapu prilis nelisi az na to ze jsi nebyl nucen prerazet typ motoru Cool

osobne swap uznavam daleko vic nez cipovani naftovych motoru protoze v pripade swapu dojde k zamene vetsiny zatezovanych soucastek kdezto u chipu poouze premapovani ...
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:53   Citovat  

Si to predstavujes jak hurvinek valku teda - ja mam na aute jen blby folie a mel jsem problem s STK a bez toho aniz bych si to nekde zaridil jsem mel smulu. Neco jinyho je dat jinou hlavu a nechat blok, to fakt typek na STK nepozna nejspis. Nehlede na to ze kdyz nekde nekoho sundas treba tak si toho cajti vsimnou urcite a je to v haji. Pokud si to clovek uvedomuje a ma nekoho kdo mu zaridi bez problemu prihlaseni, STK apod tak dejme tomu. Ale pak je to celkem blbe prodejny uz. To uz at si radsi necha prerazit to cislo, myslim ze zrovna v CR je lidi co to delaji dost Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 13:56  Naposledy upravil Hellborn dne 16.6.2010 , 14:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Newer napsal:
ale notak... nevim jak ty ale ja jsem nikdy na technicke ani evidencce nebyl vzdy prez zname at uz moje nebo pratel
a nikdy jsem nemel sebemensi problem a to typek skrtl podvozkem o najezd protoze to mam snizene cca o 7.5 cm, nemam na aute jediny tlumic vyfuku, jen lestene nerez svody , trubka , koncovej dil ...
+ folie, angel eyes atd atd atd, emise mi ani nemerili .... ( a ze bych za to nechal ranec to opravdu ne, pripravil jsem se tim zhruba o 10 litru benzinu mno)

osobne bych cislo vubec neprerazel bylo by mi to jedno, motor starej bych nechal ve sklepe v pripade prodeje bych hodil puvodni a prodal h22a zvlast Úsměv
ale mozna by to ani nebylo potreba ne?Úsměv vzdyt tady na HC foru jsou vsichni fanousci a pokud bych prodaval auto tak lidem tady a ty by to koupili tusim bezproblemu:-)

nicmene buchta me na icq spamuje ze by mohl byt problem kdyby zpusobil dopravni nehodu ale s tim taky neni problem jelikoz likvidatora zajima vozidlo ktere musi pojistovna uhradit ne vozidlo vinika nehody...

ackoli jsi mnou a uricte i dalsimi uznavany guru predevsim prez preludy a vicemene vsechny hondy
zajimalo by me proc jsi az takovy odpurce swapu ? vzdyt sam mas blok z h23 a hlavu z h22 , tudiz se to od swapu prilis nelisi az na to ze jsi nebyl nucen prerazet typ motoru Cool

osobne swap uznavam daleko vic nez cipovani naftovych motoru protoze v pripade swapu dojde k zamene vetsiny zatezovanych soucastek kdezto u chipu poouze premapovani ...

Zůstává otázkou,jak dlouho to ještě přes známé půjde (kde máš záruku,že za rok dva nebude mít doma naprosto bezcenné auto?) a ne každý je má... Accorda si na evidenčce pěkně fotili, včetně VINka na motoru i kastli...

Co myslíš swapem? Swap je výměna, takže swapuješ i vzduchový filtr... Úsměv Eda má jen upravený původní motor...

Mimochodem Gudano (H-fans) vyprávěl,jak ho jednou kontrolovali policajti a kdoví proč mu koukali i pod kapotu a jeden mu rovnou řekl, že tenhle motor se do téhle CRX nedával...

Osobně bych si auto s jiným nepořešeným motorem nekoupil. Za ty starosti to nestojí...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:00  Naposledy upravil Newer dne 16.6.2010 , 14:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Si to predstavujes jak hurvinek valku teda - ja mam na aute jen blby folie a mel jsem problem s STK a bez toho aniz bych si to nekde zaridil jsem mel smulu. Neco jinyho je dat jinou hlavu a nechat blok, to fakt typek na STK nepozna nejspis. Nehlede na to ze kdyz nekde nekoho sundas treba tak si toho cajti vsimnou urcite a je to v haji. Pokud si to clovek uvedomuje a ma nekoho kdo mu zaridi bez problemu prihlaseni, STK apod tak dejme tomu. Ale pak je to celkem blbe prodejny uz. To uz at si radsi necha prerazit to cislo, myslim ze zrovna v CR je lidi co to delaji dost Úsměv

nechapu v cem je jine dat tam blok z h22 nebo z h23 , uchyceni je stejne , blok na prvni pohled vypada stejne....
a podle maleho TP ti urcite nic nezkontrolujou
podle velkeho tp bude sedet preprazene cislo no takze to ti buze byt taky fuk
a kdyby sli podle VINu kastle u zavaznejsi dopravni nehody tak se to VZDY prokaze a je jedno jestli mas jinou hlavu nebo cely motor jelikoz ve VINU je vse .... (vtec vs nonvtec)
jak sis mohl vsimnout resime swap motoru a ne to zda si prosel STK s foliema Mrk
tady vidis ze jsi musel uz KVULI folim na STK mit znameho -> prehlidl folie, prehlidne i napis VTEC na ventilovem viku... Cooo??? stale mi nedochazi proc tu moralizujete Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Zůstává otázkou,jak dlouho to ještě přes známé půjde (kde máš záruku,že za rok dva nebude mít doma naprosto bezcenné auto?) a ne každý je má... Accorda si na evidenčce pěkně fotili, včetně VINka na motoru i kastli...

Co myslíš swapem? Swap je výměna, takže swapuješ i vzduchový filtr... Úsměv Eda má jen upravený původní motor...

Mimochodem Gudano (H-fans) vyprávěl,jak ho jednou kontrolovali policajti a kdoví proč mu koukali i pod kapotu a jeden mu rovnou řekl, že tenhle motor se do téhle CRX nedával...

nevim co mel Gudano v crx za motor tudiz o tom prilis mluvit nemuzu
ono kdyz do 1.6 das 2.2 vti tak si toho vsimne kazdej
nicmene do prelud se preci jen h22a daval takze to mu policista nerekne OK
stejne jako do civica coupe misto D16 B16 a podobne.
slovickareni ohledne slova swap bych nechal na jine tema , myslim ze jsme si rozumeli ....
Lucy o legalite uprav motoru by jsme mohli polemizovat delsi dobu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:06   Citovat  

Newer napsal:
nevim co mel Gudano v crx za motor tudiz o tom prilis mluvit nemuzu
ono kdyz do 1.6 das 2.2 vti tak si toho vsimne kazdej
nicmene do prelud se preci jen h22a daval takze to mu policista nerekne OK
stejne jako do civica coupe misto D16 B16 a podobne.
slovickareni ohledne slova swap bych nechal na jine tema , myslim ze jsme si rozumeli ....
Lucy o legalite uprav motoru by jsme mohli polemizovat delsi dobu.

Místo D16 tam měl B16...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Místo D16 tam měl B16...

v tom pripade byl pan policista budto znalec nebo netusil o cem mluvi a strelil to od boku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:14   Citovat  

Newer napsal:
v tom pripade byl pan policista budto znalec nebo netusil o cem mluvi a strelil to od boku.

Asi... Každopádně spoléhat na to, že "to nějak půjde" mi přijde dost krátkozraké...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:16  Naposledy upravil Newer dne 16.6.2010 , 14:27, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

kdyby došlo na lámání chleba, a opravdu by se o auto zacal zajímat znalec...
tak v případě preražení Typu motoru na bloku motoru ...
jste sice majitel vozidla ALE
s platnou STK , evidencni kontrolou atd.... -> pochybeni o kontrole vozu neni na vasi strane ... od toho je evidencka ne? zkontroluje se zda vsechno sedi podle TP .... a zda vozidlo neni kradene ci tam neni nelegalni motor atp..
pokud si to tam nenafotili tak adios, fotky se ztratily.... a jste z obliga
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Asi... Každopádně spoléhat na to, že "to nějak půjde" mi přijde dost krátkozraké...

s tim bych az tak nesouhlasil , stk pujde udelat vzdy...
a vratit motor ktery tam patri taky..
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:28   Citovat  

musim pridat komentar protoze mam v aute taky uz 8let jinej motor (byla i nehoda) nikdy zadnej problem nebyl.

ALE:
jsem nervozni jak dlouho budu moct delat STK timhle stylem (+stoji to neco taky navic ze ano)
jsem nervozni aby se nestala nehoda ze nekoho zabiju i kdyz to nebude moje vina treba to nekdo nastuduje co vtom aute je konretne (D15B2 swap za D16A6) a bude problem.
Policie na beznych kontroloach je ke me maximalne slusna takze tam zatim problem nevidim ale jak se rika cokoliv muze prijit..

Celkove musim rict ze jedina cesta jak si ty nase milacky potunit je cesta ktera neni legalni to znamena at uz snizeni auta ci vyfuk bez katu a dalsi a dalsi upravy ktere jsou v neoriginale a muze byt probrem a ten kdo penize ma netuni ale koupi rovnou porsche o takovych se nebavim pochopitelne aby nekdo nerekl kup si sport kat za 20 kterej ma licenci a akreditaci a pak ses vpohode.

Jestli muzu poradit to auto nekupuj ten swap tomu uskodi i jinak nez jenom ze to neni legal je to velky zasah do auta a vzdycky se to nekde projevi at uz nejaky kablicek nebo sroubecek nekdo - nekde neco bude vrzat proste neni to fabrika.

Cool
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:29   Citovat  

Newer napsal:

tak vidis, napriklad ja na STK nikde zname nemam a nedavno kdyz jsem tam byl s Concertem tak me nejdriv chteli vyhodit za prorezle zadni lemy a pak jeste za to ze nemam v papirech zaznam o prerazenem VINu pritom to byla chyba urednice protoze to bylo v nemeckych papirech a pri vystavovani noveho dovozoveho technicaku to tam nenapsali. A urcite bude vetsina lidi co zadneho znameho na STK nemaji coz ti snizuje nasledny prodej.
k te nehode, likvidatora skutecne nezajima tvoje auto ale vysetrovatele ano, takze se muze stat ze kvuli tomu ze zpusobis nehodu a tvoj pojistovna si vycte z protokolu nevyhovujici technicky stav tak po tobe tu castku budou vymahat.
A odpurce swapu jsem hlavne proto ze se to jednak nevyplati, jednak to neni legalni a uplne hlavne proto ze vim z vlastni zkusenosti jak dokazou prudit urednici.

a uplne nakonec, swap se od hybridu zasadne lisi prave v tom ze to je legalni. Zatimco hlava motoru je vymenitelna soucastka o bloku se to same rict neda protoze ten musi byt vzdy vymenen za stejny typ Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 16:12   Citovat  

No, nazory tu zaznely zajimavy...jeste si to cely promyslim. Ale pro me je stezejni, ze auto je az na lak v super stavu (po mechanikovi) a pokud stoji P4G vtec 80k cca a ja ji budu mit za polovic, tak muzu byt vic nez happy. A jasny, ten naslednej prodej bude tezkej, jenze ja si auto kupuju v prvni rade pro sebe a ne pro budouciho majitele Mrk Jeste bych se chtel zeptat funguje to takhle i u prevodovky? (manual za automat) nebo ta se da poresit legalne?
A co se samotnyho auta tyce, tak to udelam jednim z tehle zpusobu.
A) Prerazit cislo na to, ktery je zapsany v technicaku (h23) a poresim si h23 viko (bude sedet?) a max pri velikym zkoumani ma nekdo sanci na to prijit
B) Vybrousit cislo na motoru a pouziju stitek, vyse zminovanej (+ pripadne h23 viko)
C) Zjistil jsem, ze kamarad ma uz rok Preludu 2,3 swapnutou z puvodni 2,0 v technicaku ma napsano Honda Prelude 2,0 typ motoru F20...
Takze pokud by se mi povedlo pouze nechat prepsat timhle stylem motor, tak bych byl uplne z obliga a pripadny problemy (nevim jaky, max ze by nekdo zkoumal ze u H22 znamena ta 22 2,2 litru) by byly na urade, kterej to takhle schvalil
D) Vykaslat se na to auto uplne :/

hlava mi to nebere, kazdej den vidim na namesti otuneny kary, nekde na zahrade upraveny, olaminovany a vsecko to v pohode jezdi...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 16:20   Citovat  

Malá poznámka - změnu typu motoru nelze povolit u nás. V Německu, kde bych úředníky rozhodně nepodezíral z laxního přehlížení platných norem, to kupodivu možné je. Nevím, podle jakých se to řídí pravidel, ale předělat ED9 na EE8 tam rozhodně legálně lze.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 16:24   Citovat  

Newer napsal:
kdyby došlo na lámání chleba, a opravdu by se o auto zacal zajímat znalec...
tak v případě preražení Typu motoru na bloku motoru ...
jste sice majitel vozidla ALE
s platnou STK , evidencni kontrolou atd.... -> pochybeni o kontrole vozu neni na vasi strane ... od toho je evidencka ne? zkontroluje se zda vsechno sedi podle TP .... a zda vozidlo neni kradene ci tam neni nelegalni motor atp..
pokud si to tam nenafotili tak adios, fotky se ztratily.... a jste z obliga

prece bys neposlal policii za tim svym znamym na stk aby ho odvedli v klepetech a jeste neprisel o praci ne? To by se totiz stalo protoze by zacali zkoumat ci je to razitko a podpis...
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:33   Citovat  

Buchtak napsal:
No, nazory tu zaznely zajimavy...jeste si to cely promyslim. Ale pro me je stezejni, ze auto je az na lak v super stavu (po mechanikovi) a pokud stoji P4G vtec 80k cca a ja ji budu mit za polovic, tak muzu byt vic nez happy. A jasny, ten naslednej prodej bude tezkej, jenze ja si auto kupuju v prvni rade pro sebe a ne pro budouciho majitele Mrk Jeste bych se chtel zeptat funguje to takhle i u prevodovky? (manual za automat) nebo ta se da poresit legalne?
A co se samotnyho auta tyce, tak to udelam jednim z tehle zpusobu.
A) Prerazit cislo na to, ktery je zapsany v technicaku (h23) a poresim si h23 viko (bude sedet?) a max pri velikym zkoumani ma nekdo sanci na to prijit
B) Vybrousit cislo na motoru a pouziju stitek, vyse zminovanej (+ pripadne h23 viko)
C) Zjistil jsem, ze kamarad ma uz rok Preludu 2,3 swapnutou z puvodni 2,0 v technicaku ma napsano Honda Prelude 2,0 typ motoru F20...
Takze pokud by se mi povedlo pouze nechat prepsat timhle stylem motor, tak bych byl uplne z obliga a pripadny problemy (nevim jaky, max ze by nekdo zkoumal ze u H22 znamena ta 22 2,2 litru) by byly na urade, kterej to takhle schvalil
D) Vykaslat se na to auto uplne :/

hlava mi to nebere, kazdej den vidim na namesti otuneny kary, nekde na zahrade upraveny, olaminovany a vsecko to v pohode jezdi...
no ja nevim s tom prerazenim typu motoru,ja mel v p4g accordackej motor a prerazil jsem ho a vyhnaly me jak psa ze je zasah do typu motoru a nakonec po vsech pokusech jsem tam nakonec musel dat motor z prelude.

no jedna moznost prece jen existuje.je jednoducha bez prerazeni a podplaceni nakejch sasku a funguje
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakym zpusobem resit nesedici cislo motoru?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina