Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
berete stopare?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

Berete stopare? jak casto?
Nikdy!
44%
 44%  [ 42 ]
Vyjimecne
39%
 39%  [ 37 ]
Bezne, ale vybiram si hodne
11%
 11%  [ 11 ]
Pravidelne a casto
4%
 4%  [ 4 ]
Hlasovalo : 94
Celkem hlasů : 94

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:04   Citovat  

tak udelam dalsi pruzkum. Po precteni pribehu o Rekovi a reakci bordela, ze by nikdy nikoho ciziho nevzal do auta mam vyse uvedenou otazku. Ja osobne beru dle xichtu, hodne se rozmyslim. I okolnosti hrajou roli. Naposledy, kdyz jsem jel ze srazu trnavka, tak jsem pomerne spechal, ale presto jsem zastavil typovi, kterej pochodoval u kraje silnice, kde jeste dloouho nebyla zadna obec a bylo zrovna dost hnusne - zima, vlhko, hnus. Tak jsem to nakonec zaflekoval a typ na prvni pohled vypadal divne, ale byl moc slusnej a pohodovej (na ceste od nemocny rodiny zpet do holandska, kde zije). Pokecali jsme si, proste jsem rad, ze jsem mu pomohl. Sam jsem kdysi taky stopoval a dobry zkusenosti. Clovek pozna zajmavy lidi.

Jak jste na tom vy se stopovanim btw? (jako bonus otazka) :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:08   Citovat  

ANO.. vim jaky to je.. ovsem v dnesni dobe se pro dobrotu dostanete k zebrote.. vytahne v aute nuz nebo zbran a je to Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:10   Citovat  

nejde mi zaškrtnout, že beru jen stopařky... Velmi šťastný
ale poslední dobou moc stopujících u silnic nevídám
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:12   Citovat  

Já jsem darebák, zvolil jsem první možnost HaHaaa Stopaře jsem vzal jedinkrát a jen proto že jsem ho znal a bylo mi blbe nezastavit Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:14   Citovat  

Ajsik napsal:
nejde mi zaškrtnout, že beru jen stopařky... :D
ale poslední dobou moc stopujících u silnic nevídám

to jsem tam chtel dat, ale z dobrych statistickych duvodu sem si to rozmyslel :))

zaskrtni ze si vybiras hodne... to je skoro to samy ;)

btw: jsem jednou vzal peknou stoparku na ceste z honday06 tusim. Po par predjetich s pouzitim vtecu si to nejak rozmyslela a rekla, ze uz chce vystoupit :D Jsem to trochu neodhad :) Pritom nic riskantniho.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:18   Citovat  

Bitkar napsal:
to jsem tam chtel dat, ale z dobrych statistickych duvodu sem si to rozmyslel Úsměv)

zaskrtni ze si vybiras hodne... to je skoro to samy Mrk

btw: jsem jednou vzal peknou stoparku na ceste z honday06 tusim. Po par predjetich s pouzitim vtecu si to nejak rozmyslela a rekla, ze uz chce vystoupit Velmi šťastný Jsem to trochu neodhad Úsměv Pritom nic riskantniho.
pořádnej výtlem to nebylo jízdou, to bylo řidičem HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:19   Citovat  

Bitkar napsal:
to jsem tam chtel dat, ale z dobrych statistickych duvodu sem si to rozmyslel Úsměv)
zaskrtni ze si vybiras hodne... to je skoro to samy Mrk
btw: jsem jednou vzal peknou stoparku na ceste z honday06 tusim. Po par predjetich s pouzitim vtecu si to nejak rozmyslela a rekla, ze uz chce vystoupit Velmi šťastný Jsem to trochu neodhad Úsměv Pritom nic riskantniho.

Jo to už jsem dal...
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:22   Citovat  

Ještě jsem nevzal, ale kolikrát když někoho míjím, tak mám celkem nutkání. Opravdu bych to neriskoval, ještě by se to mohlo nevyplatit. naštvanej Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:22   Citovat  

Henges napsal:
:vytlem: to nebylo jízdou, to bylo řidičem :lol:

tak jako nastoupila a to se jeste netvarila divne... to az kdyz jsem dal za 3 a predjel avii na okrsce :)
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:23   Citovat  

stopaře neberu, taky proč? ... na béňo, pojistku, pneu atd. nepřispějí, máte o něco vyšší spotřebu, příjdete o soukromí a ještě může něco lohnout nebo ohrožovat KO ať si taky něco pořídí nebo ať jezdí sockou OK
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:29   Citovat  

Hlasoval jsem pro Nikdy, ale beru jen známý, jinak ne a to z prostého důvodu. Nedej bože, kdybych se vyboural, tak mě stopař může zažalovat za újmu na zdraví a já bych ho ještě do konce života mohl platit nebo v nejhorším případě, kdyby zahynul při nehodě, tak si jdu dřepnout na tvrdo! Nemluvě o tom, že může kdykoli vyndat nůž apod. Ble
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:40   Citovat  

Já taky beru jen výjiměčně, spíš jen stopařky a nebo lidi co znám.tuhle ráno sem jel do práce a pěkná holka stopuje a já sam v pracovnim tak řikam tak jo zastavim, no cestou sme pokecali já to trošku prohnal a pak vyhodil před praci.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:50   Citovat  

Dřív jsem bral hodně, protože jsem taky kdysi stopoval, dnes už beru méně, protože se bojím. A na řadě míst ani nejde zastavit (dálnice, přivaděče apod.) Ale celkově spíš vezmu než ne. Je fakt, že tím, že za ty lidi ručím, nemůžu jet tak jako bych jel sám Velmi šťastný
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 18:56   Citovat  

já beru jen mušky na nárazníku, ale stále mi nejde do hlavy proč když už jsou na místě kam chtěli tak nevystoupí
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 19:25   Citovat  

Dřív jsem bral hodně, poslední roky neberu po pár nepříjemných zkušenostech. Beru jen lidi co znám třeba když jdou od autobusu atd.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 19:33   Citovat  

Pěknou slečnu bych i vzal. Jednu ...
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 19:35   Citovat  

Moc neberu,ale zrovna nedávno si jedu a dvě mladý hezký holky kolem 20let. Protože mam 5dvéř Úsměv,hned brzdy a už jsme jeli. Holky z Prahy jeli za kamarádkou a hrozně se divili,že v Hořovicích (poloměsto)nejezdí autobus v neděli. Jinak celkem komunikativní,hned se seznamovali za jízdy Lucy . Bohužel přijeli jen na otočku,čili jim říkám,že to nemá cenu Velmi šťastný. Každopádně jsem se divil,že jim nikdo nezastavil, Prý začli stopovat před 30vteřinami pořádnej výtlem
   Návrat  
Juris je teď offline  Juris
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 19:39   Citovat  

kdyby vůbec bylo čím pořádnej výtlem , ale i tak nikdy bych nebral krom známých nesouhlas
   Návrat  
Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 19:54   Citovat  

Já mam sebe i Huga rád takže nikdy ! Velmi šťastný

Sám sem stopoval jednou usnul sem v autobusu a přejel sem svuj cíl asi o 10km zastavila mě až nějaká felina a týpek si mě prej s někym splet ale vzal mě sebou dal sem mu za to páďo a dobrý
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:03   Citovat  

Fish napsal:
Moc neberu,ale zrovna nedávno si jedu a dvě mladý hezký holky kolem 20let. Protože mam 5dvéř Úsměv,hned brzdy a už jsme jeli. Holky z Prahy jeli za kamarádkou a hrozně se divili,že v Hořovicích (poloměsto)nejezdí autobus v neděli. Jinak celkem komunikativní,hned se seznamovali za jízdy Lucy . Bohužel přijeli jen na otočku,čili jim říkám,že to nemá cenu Velmi šťastný. Každopádně jsem se divil,že jim nikdo nezastavil, Prý začli stopovat před 30vteřinami pořádnej výtlem
slecny povozim ale maximalne tak 2ks protoze se do prelude 4g vic nevejde HaHaaa
vzdycky jsou z toho auta tak vyjukany pořádnej výtlem
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:16   Citovat  

peknej patku "tamu na zad" jsem vezl po pulnoci silne "opiveneho" typka . Potom jsem ho ale musel opravdu doslova-a-pismene vykopat z auta. Vozim vzdy a i vselijak vypadajici , jen baby neeeeeeeee
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:27   Citovat  

Beru je a celkem casto,mladice (jednu jsem i vytahl na pizzu jako dik za to,ze jsem mel prohlidku jihlavske veze gratis) i stariky (jeden "dustojnik francouzske lode" me vysel na 1000 a obcerstveni v restauraci - asi pivko,druhy "vedec prednasejici i v Norsku",rika si tusim Starej Petr,asi na 500 a jeste jsem ho vezl do Pribrami,ktera nebyla po ceste).
Jednickovym Accordem jsem z Hondaye vezl do Brna Slovaka,ktery moc nereagoval na to,ze auto nema papiry a ani brzdy v poradku.To kdyz jsem jim po ceste z Plzne k Georgovi s tou moji vezl dva batuzkare,tak veta "kdyby nas staveli policajti,tak se nenapadne ztratte" mela vetsi odezvu.
Suma sumarum - beru vsechny,at je leto nebo zima,pokud jedu sam a mam v aute misto.Jen kdyz by mi nekdo zacal o penezich,tak ho se vsi slusnosti vysadim tam,kde zrovna jsme a hotovo.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:28   Citovat  

Na gymplu a vojně jsem jinak nejezdil,takže ano,beru.Ale už si vybírám podle šatů,situace,celkového dojmu..A řek bych,že stopaři mizej nebo jezdim v blbej čas..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:38   Citovat  

spoon napsal:
Na gymplu a vojně jsem jinak nejezdil,takže ano,beru.Ale už si vybírám podle šatů,situace,celkového dojmu..A řek bych,že stopaři mizej nebo jezdim v blbej čas..

sice nejezdim casto moc dalky, ale neco na tom je... stoparu bejvalo vic.

btw: taky jsem stopoval na vojne. Nejdal to bylo severni cestou z Lipniku nad Becvou (vycvikac spojaru) az domu do Varnsdorfu (takze pres 3/4 CR). Odjel jsem po konci straze po zaderu, takze jeste pozde. Na silnici jsem byl az v 17h a doma jsem byl v 6h rano... az do Lbc dobry (tusim 23h), tam jsem se ale ponekud zasek. Tehdy jsem sel pesky z Liberce a az za Libercem chytil stopa :)) Jo, stopovani ma neco do sebe.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:44   Citovat  

V zelenym jsem neměl problém,kolikrát někdo zastavil,ani jsem nestopoval,přesouval jsem se na vhodnej flek je to dobrý
Jen jednou jsem měl smůlu,když nás z kasína vypustili v sobotu ve 23h,tak jsem šel z Litoměřic přes Kravaře,Žandov domů,projelo jen pár aut a ty na mě dlabaly..Parádní procházka,kdybych šel přes Verneřice,tak víc jak 20km ušetřim,ale bál jsem se,že tam nepojedou auta Velmi šťastný
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:50   Citovat  

... bych tak nejak zhodnotil , ze vice vozi ti , co zazili poradny "komance"
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:03   Citovat  

Stopaře nebrat,fakt člověk nikdy neví co se může stát,navíc když to člověk vidí co kolikrát stopuje HaHaaa
Ale přeci jen jsem vzal,bylo to nedávno,nějaké 2 holčiny od nás stopovaly do sousední vsi ( 4km ) tak jsem udělal dobrej skutek a zastavil jsem,ale nějak se jim asi nelíbilo jak jsem jel zatáčky protože vystřelily z auta bílí jak stěna a skoro ani nepoděkovaly,víckrát jsem je stopovat neviděl Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:12   Citovat  

spoon napsal:
V zelenym jsem neměl problém,kolikrát někdo zastavil,ani jsem nestopoval,přesouval jsem se na vhodnej flek je to dobrý
Jen jednou jsem měl smůlu,když nás z kasína vypustili v sobotu ve 23h,tak jsem šel z Litoměřic přes Kravaře,Žandov domů,projelo jen pár aut a ty na mě dlabaly..Parádní procházka,kdybych šel přes Verneřice,tak víc jak 20km ušetřim,ale bál jsem se,že tam nepojedou auta Velmi šťastný

Ty jsi byl na vojně v LTm? já hned vedle,, v Terezíně a stopem jsem byl celkem brzo doma a většinou na dva záběry, z Terezíne nebo Ltm do Záhrádek a pak rovnou do MB, případně s přestupem v Jestřebí je to dobrý Později mě dali do Doks, takže to už bylo jen kousek...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:14   Citovat  

Problém jsem měl právě jen s dvojcí dívek..Byly to kuřata,tak 13-14,v sobotu odpoledne mezi vesnicema v polích na Litoměřicku,nestopovaly,zuřivě mávaly,chtěly se dostat na nějakou "pouť"..Jedna vedle mně,druhá vzadu...Moc toho nenamluvily,ale všechny CDčka,který jsem měl na sedačce a v kapse sedačky spolujezdce,si tam malá pipi vzala cože cože ?
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:45   Citovat  

stopaře neberu, většinou na ně nemám ani místo v autě, ale když se najde, tak ze strachu jedu dál... nemám důvěru v cizí lidi Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
berete stopare?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina