Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problem s katom
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
stewe je teď offline  stewe
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 21:39   Citovat  

Zdravim vsetkych. Nema nahodou niekto skusenoti s chybovym hlasenim engine control? mam accord 2.4i benzin rok 2004 najazdene 92tis km a na pocitaci v honde mi ukazalo chybny katalyzator. Na emisii mi pri vyssich otazkach hadzalo dobre hodnoty ale pri volnobehu boli dost vysoke. Novy kat stoji okolo 850 eur. Zevraj moze byt vadna aj lamda sonda. V jednej ceskej firme predavajucej katy mi tvrdili ze problem urcite nebude v katalyzatore tak neviem. Je to dost velka suma tak nechcem zbytocne nieco kupit a problem bude niekde inde. Dakujem za rady Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 22:24   Citovat  

Kdyby to byl opravdu katalyzátor, tak ho nahraď nějakým "sportovním" je toho spoustu v tuningshopech, vyjde tě +/- od 4000,- Kč nahoru, podle toho co si vybereš.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 11:40   Citovat  

Taky mi to moc na katalyzator nesedi,logicky by to znelo,kdyby to bylo naopak - kdyz by se pri volnobehu stihly odvadet spaliny a pri vyssich otackach uz ne.A sest let by mel vydrzet,vazelinu snad do nadrze nepridavas...Spis ta lambáda,nejlip pokud se da od nekoho zapujcit na test.

stewe je teď offline  stewe
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 22:29   Citovat  

area07 napsal:
Kdyby to byl opravdu katalyzátor, tak ho nahraď nějakým "sportovním" je toho spoustu v tuningshopech, vyjde tě +/- od 4000,- Kč nahoru, podle toho co si vybereš.

rozmyslal som o sportovom ale moj je riadeny a v strede katu je vstup na druhu lamdasondu. Nasiel som tusim iba kat od Magnaflow ale nikto mi vsak nevedel povedat ci mi nebude hlasit horsie udaje lamda sonda - teda chybove hlasenia. Nenasiel som vsak nic pre tento typ hondy. nasiel som iba univerzaly. Nemate niekto nahodou nejaku firmu ktora by to mohla ponukat? Popripade nema niekto sportovy katalyzator tiez s lamda sondou - ako to spolupracuje s ECU? Dik za rady

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 22:49   Citovat  

stewe napsal:
rozmyslal som o sportovom ale moj je riadeny a v strede katu je vstup na druhu lamdasondu. Nasiel som tusim iba kat od Magnaflow ale nikto mi vsak nevedel povedat ci mi nebude hlasit horsie udaje lamda sonda - teda chybove hlasenia. Nenasiel som vsak nic pre tento typ hondy. nasiel som iba univerzaly. Nemate niekto nahodou nejaku firmu ktora by to mohla ponukat? Popripade nema niekto sportovy katalyzator tiez s lamda sondou - ako to spolupracuje s ECU? Dik za rady

Pročítal jsem web magnaflow a nic tam o tom nepíšou, jak jejich katalyzátor spolupracuje se standartní ECU a lambda sondou ...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
problem s katom
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina