Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
parkovačky 9 x LED / 3 SMD
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 11:22   Citovat  

máte někdo parkovačky LED ?

LED autožárovka 12V s paticí T10 bílá, 9LED/3SMD

potvrďte někdo, že máme na Honda patici T10

Náhradní LED žárovka s paticí T10, bílá, 9x vysocesvítivé 3-čipové SMD LED diody, napájecí napětí 12V, vhodná do parkovacích světel u novějších vozidel, odpovídá žárovce "celosklo" W5W. Svítivost LED diody je podstatně větší než u žárovky 12V 5W. Díky teplotě světla 8000 K jsou LED žárovky ideálním doplňkem do reflektorů s xenonovými výbojkami, kde žluté světlo obyčejné žárovky působí rušivě.

Cena za ks, balení 2ks (pár)

Výhody:
- velmi dlouhá životnost ( až 50 000 h)
- odolné otřesům, častému zapínání a vypínání
- vysoká svítivost
- minimální odběr proudu
- vynikající do vozidel, kde dochází k častému praskání klasických žárovek
- pro všechny osobní vozy, dodávky a motocykly s palubním napětím 12V
- příkon 2,6W
- rozměry: průměr 11,5mm, délka 34mm

u tyhle předpokladam, že by se tam nevlezla :

Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 11:32   Citovat  

jj mame T10, uz se jich par vyzkousel a docela dobry, ale tyhle co mas na obrazku sem jeste nemel, kazdopadne se to vyplati objednat z ebay. U techle veci je to vetsinou cena bez dopravy, a urcite je daleko zajimavejsi nez treba na aukru, jen si pockas dyl.

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 11:48   Citovat  

Becky napsal:
jj mame T10, uz se jich par vyzkousel a docela dobry, ale tyhle co mas na obrazku sem jeste nemel, kazdopadne se to vyplati objednat z ebay. U techle veci je to vetsinou cena bez dopravy, a urcite je daleko zajimavejsi nez treba na aukru, jen si pockas dyl.

tak ta cena neni nijak závratná ... stualarm

u těch prvních 2x 140,- a druhá tušim 2x200,-

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 13:18   Citovat  

tak se mrkni na tohle, myslim ze taky v celku zajimave, a muzes si vybrat z nekolika typu je to dobrý

osobne sem ted naposled koupil tyhle, kdyby si chtel tak ti poslu realny fotky jak svitej, podle me docela prijenmna namodrala barva

ceny docela vtipny, zatim teda nemuzu posoudit kvalitu mam je na aute asi mesic

Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 15:06   Citovat  

Becky napsal:
tak se mrkni na tohle, myslim ze taky v celku zajimave, a muzes si vybrat z nekolika typu je to dobrý

osobne sem ted naposled koupil tyhle, kdyby si chtel tak ti poslu realny fotky jak svitej, podle me docela prijenmna namodrala barva

ceny docela vtipny, zatim teda nemuzu posoudit kvalitu mam je na aute asi mesic

Můžeš sem hodit jednu fotečku z reálu,zajímalo by mě jak to svítí z při pohledu z boku...díky

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 18:14   Citovat  

používám tyhle SMD už přes půl roku a spokojenost OK kupoval jsem je ve výprodeji za 175,-/ks
předtím jsem měl LED a ty mi po pár měsících začaly nejdřív blikat a pak zhasly nadobro...
světlo má o něco chladnější barvu než origo xenon

IMG_56851.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_56851.jpg, 482.67 kB

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 18:27   Citovat  

Mám celé auto osazené LED žárovkama samo krom hlavních H4.. ted Hjedniček teda HaHaaa Parkovačky mám myslím i totožné jak má Xenon04. Je to fajn věc, chtěl jsem to hlavně do blinkrů protože se mi vždy líbilo jak to rychle bliká bez žhavení. Ovšem ledky mají jistou nevyhodu. V noci svítí luxusně ale jak přijde ostré světlo za dne tak jde světlo mizerně videt. Kor u blinkru to je problem. Bavil jsem se i z našim dodavatelem od Osramu a říkal to same, v noci super ale za jasného dne KO Smutný

VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 18:47   Citovat  

Henges napsal:
Mám celé auto osazené LED žárovkama samo krom hlavních H4.. ted Hjedniček teda HaHaaa Parkovačky mám myslím i totožné jak má Xenon04. Je to fajn věc, chtěl jsem to hlavně do blinkrů protože se mi vždy líbilo jak to rychle bliká bez žhavení. Ovšem ledky mají jistou nevyhodu. V noci svítí luxusně ale jak přijde ostré světlo za dne tak jde světlo mizerně videt. Kor u blinkru to je problem. Bavil jsem se i z našim dodavatelem od Osramu a říkal to same, v noci super ale za jasného dne KO Smutný

protoze Ledky ti svitej jen tam kam je zavede samotna jejich optika a nemaj rozptyl vlakna na ktery je postaveny zrdcadlo jak blinkru, tak parkovacek.
By me zajimalo, jak jde videt to zhaveni vlakna Úsměv ? Ja stim opravdu problem nemam. Zarovka se rozsviti v cuku letu.

PS: zrovna v blinkru neni moudry mit ledky, pac jak pises prez den je to mizerne videt a to jednou nekoho bude stat naraznik..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 18:59   Citovat  

VlastaFR napsal:
protoze Ledky ti svitej jen tam kam je zavede samotna jejich optika a nemaj rozptyl vlakna na ktery je postaveny zrdcadlo jak blinkru, tak parkovacek.
By me zajimalo, jak jde videt to zhaveni vlakna Úsměv ? Ja stim opravdu problem nemam. Zarovka se rozsviti v cuku letu.

PS: zrovna v blinkru neni moudry mit ledky, pac jak pises prez den je to mizerne videt a to jednou nekoho bude stat naraznik..
No nenapsal jsi nic co nevim HaHaaa taky proto se ty LEd žárovky dělají s X diodama dokola aby se ten rozptyl zajistil ale i tak to nestačí. A jestli nevidíš žhavení u vláknové žárovky v porovnání s ledkama tak to nevím co bych ti poradil HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 1:09   Citovat  

jsem vyucenej v tomhle odaserict oboru Úsměv

Ty vazne poznas ty milisekundy v rozhaveni zarovky od LED? vlakno ma svoji "dohru" (postupny ochlazovani vlakna) - tam je mozna minus, ale v rozsviceni vlakna zarovky oproti led...

Nech predsudky stranou Úsměv , tvoje a nejenom tvoje oko pozna kulovy. Doted to nedelalo nikomu problemi a to podotykam, ze se i do ted vyrabej spickovy auta se zarovkama v min. v blinkrech

lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 8:24   Citovat  

Souhlasím s Hengesem, žárovka se rozsvítí pomaleji, kdežto dioda hned blikne. Na druhou stranu to není žádný závratný rozdíl.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 8:28   Citovat  

665+1 napsal:
máte někdo parkovačky LED ?

LED autožárovka 12V s paticí T10 bílá, 9LED/3SMD

potvrďte někdo, že máme na Honda patici T10

Náhradní LED žárovka s paticí T10, bílá, 9x vysocesvítivé 3-čipové SMD LED diody, napájecí napětí 12V, vhodná do parkovacích světel u novějších vozidel, odpovídá žárovce "celosklo" W5W. Svítivost LED diody je podstatně větší než u žárovky 12V 5W. Díky teplotě světla 8000 K jsou LED žárovky ideálním doplňkem do reflektorů s xenonovými výbojkami, kde žluté světlo obyčejné žárovky působí rušivě.

Cena za ks, balení 2ks (pár)

Výhody:
- velmi dlouhá životnost ( až 50 000 h)
- odolné otřesům, častému zapínání a vypínání
- vysoká svítivost
- minimální odběr proudu
- vynikající do vozidel, kde dochází k častému praskání klasických žárovek
- pro všechny osobní vozy, dodávky a motocykly s palubním napětím 12V
- příkon 2,6W
- rozměry: průměr 11,5mm, délka 34mm

u tyhle předpokladam, že by se tam nevlezla :

Primo ty d 9led mam na aute uz cca ctvrt roku a naprosto bez problemu a sviti paradne...

Jinak ty kulaty by se tam podle me nevlezly ptz uz ty horni jsou tak tak aby prolezly dirou na parkovacku...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 9:14   Citovat  

Velmi šťastný Promin nechci se tě dotknout ale to že jsi v té oblasti vyučenej a popíráš to tak bude nekde chyba Úsměv Žhavení i "dohra" jak píšeš je u obyč žárovky dobře poznat oproti ledkam... ty jsou ráz na ráz ale žárovka klasická má prostě ač krátkou tak znatelnou dobu žhavení a pohasnutí, neříkám že to je dlouhá doba ale každej pozná ledky když postaveš dve stejny auta vedle sebe a jedno bude mít obyč žárovky a druhy LEDkové přátele

Tady u pašíka jde dobře vidět rychlost ledek

Odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 10:37  Naposledy upravil VlastaFR dne 20.6.2010 , 10:44, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

jasny je tam rozdil a taky sem to napsal, ale ne takovej kterej stoji za zminku. Led technologie je jen nova technologie, ale kdyby se to bralo z hlediska bezpecnosti (rychlosti rozsviceni), tak by se zarovky do aut uz nedavali - jak o ty rychlosti rozsiceni tak basnis.

Mozna tu kazdej mluvime o necem jinym. Ty pises ze je to lepsi, ale v pripadu blinkru kde ma byt zarovka si udelal vic skody jak uzitku - proto sem to tu napsal.

Zarovky se do aut montujou a jeste dlouho budou, pac LED se drzej nesmyslne cenove nahore a dneska cim levnejsi auto, tak tim lip.

Jakou mas odzvu svetelne "houkacky"? Tam ti to nevadi?

Vsechno to beru, ale kdyz to srovnavas s obdobim 120tek kde vse fungovalo opravdu se zpozdenim Velmi šťastný .

Jinak moc pekny video Úsměv ktery mi toho ale moc nereklo. Kdybys tam dal auto se zarovkama a nevel bys o tom tak rozdil nepoznas ani nahodou, uz jen kvuli kvalite videa.,.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 10:37   Citovat  

VlastaFR napsal:
jsem vyucenej v tomhle odaserict oboru Úsměv

Ty vazne poznas ty milisekundy v rozhaveni zarovky od LED? vlakno ma svoji "dohru" (postupny ochlazovani vlakna) - tam je mozna minus, ale v rozsviceni vlakna zarovky oproti led...

Nech predsudky stranou Úsměv , tvoje a nejenom tvoje oko pozna kulovy. Doted to nedelalo nikomu problemi a to podotykam, ze se i do ted vyrabej spickovy auta se zarovkama v min. v blinkrech
vyucenej v oboru a nevis to co pise henges, teda styd se. pozna to kazdej ale ti co sou vyuceni ne Tak to koukám!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 10:40   Citovat  

poradne si precti co sem psal. Je pravda, ze sem to nenapsal nejlip Velmi šťastný . Ale tahle veta je jen kvuli tomu, aby vedel ze vim o cem mluvim a ne ze tu pisu neco co sem nekde slysel. Dik

Ty milisekundy jeste nikomu nezachranili zivot, tak neni treba z toho delat takovy suprovy upgrade

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 11:29   Citovat  

VlastaFR napsal:
Ty pises ze je to lepsi.
Ne, od začátku píšu že je to hezčí , né lepší jako ve funkčnosti ale že se mi to líbí protože prostě rychle blikaj Velmi šťastný

V noci jsou super ale ve dne nic moc tak jak jsem to psal hned na začátku Mrk

VlastaFR napsal:
Jinak moc pekny video Úsměv ktery mi toho ale moc nereklo. Kdybys tam dal auto se zarovkama a nevel bys o tom tak rozdil nepoznas ani nahodou, uz jen kvuli kvalite videa.,.
Jen ukázka rychlosti ledek a vsadím se že s žarovkama by to šlo poznat Úsměv

Prostě stručně řečeno tvrdím že u LED žárovky vidíš jak bliká ale u klasické žárovky vidíš jak se rozesvěcuje a pohasíná Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 11:46   Citovat  

Souhlasim s Hengesem, ledky maji okamzity nastup(0-nesviti, nebo 1-sviti) zarovky maji postupny nastup - zhaveni vlakna. Tady na tom videu je to dobre videt, i kdy se mi zda ze ty zarovky sou najaky extra pomaly.

Odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 11:56   Citovat  

Jo to je dobré názorné video ktere jsem nenašel Velmi šťastný a přesně vystihuje o čem tu píšu Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 11:58   Citovat  

Henges napsal:
Jo to je dobré názorné video ktere jsem nenašel Velmi šťastný a přesně vystihuje o čem tu píšu Mrk

me se taky libi ten "nastup" ale jeste sem nenasel vhodny ledky ktery by se vyrovnaly svitivosti klasickejm zarovkam. Zatim je mam jen v parkovackach a ve tretim vrzdovym svetle.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 12:47   Citovat  

Becky napsal:
me se taky libi ten "nastup" ale jeste sem nenasel vhodny ledky ktery by se vyrovnaly svitivosti klasickejm zarovkam. Zatim je mam jen v parkovackach a ve tretim vrzdovym svetle.
Právě, v noci a šeru svítí luxusně ale za dne slabota.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 19:56   Citovat  

Becky napsal:
Souhlasim s Hengesem, ledky maji okamzity nastup(0-nesviti, nebo 1-sviti) zarovky maji postupny nastup - zhaveni vlakna. Tady na tom videu je to dobre videt, i kdy se mi zda ze ty zarovky sou najaky extra pomaly.

Odkaz

Ok smekam a omlouvam se Úsměv

Me to teda na aute funguje rychlej. Tady jde krasne videt to pomali rozsviceni a pohasinani, na svym sem si tohodle nevsim. Mozna tom ze mam VTi VTEC šuk - joke Úsměv

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 20:11   Citovat  

Becky napsal:
je to tim ze je to toceny nejakym suntem kamerou tak to proste tak je

Obsah fóra Honda-club.cz   
parkovačky 9 x LED / 3 SMD
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina