Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Hondu prelude 5G 2.2vtec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 22:47   Citovat  

konecne nastava cas abych vymenil 2.0 za 2.2 vtec vsechny servery jako sauto cars tipcars yauto annonce bazos vse mam projety....
zaujal me tenhle .. zna nekdo ?
tudy odkaz

nevedel by nekdo o nejaky preludce ? nejlepe do 110k
nebranim se i nakymu dovozu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Viliem je teď offline  Viliem
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:00   Citovat  

Čau,o preludce vím,je to 2.2vti,5.G,136kw,černá metalíza,podle mě stav A1,kdyžtak mi cinkni na 731537090 sdělím ti blišší info
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:00   Citovat  

je tam psáno převzetí leasingu toho sis všiml ? jinak vcelku pěkná
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:02   Citovat  

Idea napsal:
konecne nastava cas abych vymenil 2.0 za 2.2 vtec vsechny servery jako sauto cars tipcars yauto annonce bazos vse mam projety....
zaujal me tenhle .. zna nekdo ?
tudy odkaz

nevedel by nekdo o nejaky preludce ? nejlepe do 110k
nebranim se i nakymu dovozu

nevim co si myslet o tom cistym motorovym prostoru .. jestli nekdo nemaskuje kde vsude to tece..
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:23   Citovat  

Newer napsal:
nevim co si myslet o tom cistym motorovym prostoru .. jestli nekdo nemaskuje kde vsude to tece..

Pokud teče, tak po testovací jízdě budou kapky. Já bych byl šťastnej, dkyby můj motor šel takhle dát do pucu.
Podle mně velice dobrá nabídka ... jenom co s tím leasingem ?
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 6:42   Citovat  

v bazaru je černá matná VTEC
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 9:14   Citovat  

prelude co toto? VTEC
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 9:58   Citovat  

Jo, to je bejvalá Kandíkova (teda fakticky mu stále patří), do které nasypal hafo peněz a určitě je v hodně dobrém stavu. A za ty peníze to je určitě hodně dobrej kup.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 18:18   Citovat  

Minor napsal:
Jo, to je bejvalá Kandíkova (teda fakticky mu stále patří), do které nasypal hafo peněz a určitě je v hodně dobrém stavu. A za ty peníze to je určitě hodně dobrej kup.

o te jsme samozrejme vedel byl jsem se i podivat chci ji ale bohuzel uz je na to kupec .. kazdopadne v sobotu bych chtel poridit uz vteca ... nevite o nejakem .. tenhle se mi zalibil kdyz dam origo zadni naraznik myslim ze nebude spatnej tudy odkaz
   Návrat  
Viliem je teď offline  Viliem
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 19:04   Citovat  

ty asi nemáš zájem o tiptronic?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 19:20   Citovat  

spyda napsal:
prelude co toto? VTEC
H22A8 za 130 tis.vubec bych o nicem nepremyslel a byt tebou okamzite bych jel pro ni.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 19:43   Citovat  

Viliem napsal:
ty asi nemáš zájem o tiptronic?

nee diky manual only
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 19:46   Citovat  

zyx napsal:
H22A8 za 130 tis.vubec bych o nicem nepremyslel a byt tebou okamzite bych jel pro ni.

byli jsem domluveni kdyz se nikdo neozve ze je moje bohuzel se nekdo ozval ... mit ty penize tak nevaham to je jasny bohuzel nemam a jsem omezen .. kazdopadne uz mam smulu .. tak ohlizim po jinem pokud o necem vite doporucte Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 14:53  Naposledy upravil Idea dne 1.7.2010 , 14:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak jsem sem byl na tohle dneska podivat tudy odkaz .. stoji tam v komisnim prodeji .. majiteli jsem volal prohodil par slov ale pak vypadnul signal ,je na slovensku takze se ho urcite jeste na neco zeptat .. prvni dojmy zadni naraznik se mi nelibil to bych dal origo akorat nevim jak by to sedlo stema vyfukama dualnima .. nevite ? motor vypadal ciste pekne a jizda byla pekna , na volnobeh pri 8k rpm slapalo vse jak ma spojka, prevodovka bez problemu .. podvozek je snizen drzel pekne nehoupe se nic neboucha nedrhne ...interier sem tam naka blbost jinak to jde .. nejhorsi jsou budiky ty chromy tam a nalepeny 280 je priserny ... je to narocny sundat? poradi nekdo ? nejak se mi nezdali barvy nekterych dilu karoserie treba levy blatnik a kapota se mi zda trosku jina barva .. zadni naranik taky ale stim se da pocitat neni origo .. tak nevim jinak jizdni vlastnosti stema jsem byl spokojenej nadmiru :vtec:ta mozna obcasna ruznorodost karoserie me zneklidnuje jestli to nebylo bourane kazdopadne zadne znamky ze by auto tahalo nekam nebo v motorovem prostoru slo neco videt tam nejsou .. .. korozi jsem nasle jen kdyz otevru viko kufru tak podtim je tam kouske zrezlej nic hroznyho ... takze krom tech budiku, zadniho narazniku a ty barvy nekterych dilu vypada auto pekne .. pokud nekdo zna byl bych vdecny za kazdou informaci ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 14:54   Citovat  

jo a volant by to chtelo origo na ten sem zapomel ..
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 14:57   Citovat  

Idea napsal:
tak jsem sem byl na tohle dneska podivat tudy odkaz .. stoji tam v komisi .. majiteli jsem volal prohodil par reci ale pak vypadnul signal ,je na slovensku takze se ho urcite jeste na neco zeptat .. prvni dojmy zadni naraznik se mi nelibi to bych dal origo akorat nevim jak by to sedlo stema vyfukama dualnima .. nevite ? motor vypadal ciste pekne a jizda byla pekna , na volnobeh pri 8k rpm slapalo vse jak ma spojka, prevodovka bez problemu .. podvozek je snizen drzel pekne nehoupe se nic neboucha nedrhne ...interier sem tam naka blbost jinak to jde .. nejhorsi jsou budiky ty chromy tam a nalepeny 280 je priserny ... je to narocny sundat? poradi nekdo ? nejak se mi nezdali barvy nekterych dily karoserie treba levy blatnik a kapota se mi zda trosku jina barva .. zadni naranik taky ale stim se da pocitat neni origo .. tak nevim jinak jizdni vlastnosti stema jsem byl spokojenej nadmiru VTEC tak nevim ta mozna obcasna ruznorodost karoserie me zneklidnuje jestli to nebylo bourane kazdopadne zadne znamky ze by auto tahalo nekam nebo v motorovem prostoru slo neco videt tam nejsou .. .. korozi jsem nasle jen kdyz otevru viko kufru tak podtim je tam kouske zrezlej nic hroznyho ... takze krom tech budiku, zadniho narazniku a ty barvy nekterych dily vypada auto pekne .. pokud nekdo zna byl bych vdecny za kazdou informaci ...

Zjisti si VIN, můžu ti to zkusit protáhnout databází ČKP až přijdu po svátcích do práce, ale nic zásadního neslibuju, pokud u bouračky nebyly policajti nic to nenajde. Co se týká různorodosti barev, nemusí to být nutně narvaný, může to bejt třeba poškrábaný a znova lakovaný a netrefenej odstín Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 14:58   Citovat  

Idea napsal:
jo a volant by to chtelo origo na ten sem zapomel ..

Ten volant by u mě posílil podezření z bouračky... Ano, někdo si dobrovolně vyndá airbag a volant dá do garáže, někdo vyndá ten airbag nedobrovolně při bouračce a protože je drahý,tak se dá sportovní a udělá se z toho "přednost" - přeci je menší,líp se drží atd...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 17:05   Citovat  

tak jsem volal ptal se .. a je pravda ze jiny barvy maj jen narazniky a kapota(ta se lisila od blatniku) kapota je zamracena a byla nove strikana kuli tomu mraceni proto se mi nezdali ty barvy je pravda ze technicky je dobra a znamky po bouracce muzu vyloucit jen sem myslel kuli tem barvam ale to je vysvetleny a nic jinaciho tomu nenasvedcuje tak snad to vyjde
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Hondu prelude 5G 2.2vtec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina