Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sprinty , uličky ? Poradte prosim
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 19:39   Citovat  

Za mě civic 4-5G a s motorem B16
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 19:47   Citovat  

osiris napsal:
aha, tady nekdo nebyl mladej a blbej ale rovnou se narodil dospelej, chytrej a ve vsech smerech dokonalej je to dobrý

neboj taky jsem byl takovej a od jinych se slysel to co jsem ted napsal. ale nikdy bych si nekupoval auto abych vypadal na semaforech jako king.

jinak auto z odkazu od lekeho je pro tebe jak delany. jeste bych dal nejaky polepy najaky osvetleni podvozku a radio na plnej knedlik a bude to presne to co chces.
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 19:52   Citovat  

Aliin napsal:
Za mě civic 4-5G a s motorem B16

Za me C4g VT,ale vicemene v serii VTEC
   Návrat  
Lukaseek je teď offline  Lukaseek
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 20:38   Citovat  

Vokys napsal:
neboj taky jsem byl takovej a od jinych se slysel to co jsem ted napsal. ale nikdy bych si nekupoval auto abych vypadal na semaforech jako king.

jinak auto z odkazu od lekeho je pro tebe jak delany. jeste bych dal nejaky polepy najaky osvetleni podvozku a radio na plnej knedlik a bude to presne to co chces.

tak ted se šeredně mýlíš ja jsem spíš zastance něčeho nenapadnyho já spíš radši ukažu to co je pod kapotou VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 20:40   Citovat  

G4G sedi jako prase a pomale urcite neni VTEC
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 20:49   Citovat  

Kup si 4gVT od Darka,můžeš na světlech nazouvat i nahřejváky svatoušek
   Návrat  
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 20:51   Citovat  

osiris napsal:
urcite to chce neco malyho a nenapadnyho to vitre zrak nejlip Úsměv takze nejaqkej civic ( typer r, vti ) nebo i accord type r, integra vypada rychle hned na prvni pohled a muzou se bat Úsměv

Malé a nenápadné? To chce crxku se swapem B16A1,která jede stejně jako ITR,což je ta moje napřÚsměv A možná je i na prodej
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:21   Citovat  

osiris napsal:
aha, tady nekdo nebyl mladej a blbej ale rovnou se narodil dospelej, chytrej a ve vsech smerech dokonalej je to dobrý

MOJE SLOVA OK
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:26   Citovat  

SonnyX napsal:
MOJE SLOVA OK

zavodnickym obdobim si musi projit kazdej, koupi si "motokaru" vyblbne se, sklidni a pak koupi normal auto a jezdi slusne Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:29   Citovat  

osiris napsal:
zavodnickym obdobim si musi projit kazdej, koupi si "motokaru" vyblbne se, sklidni a pak koupi normal auto a jezdi slusne Úsměv

presne tak,ja taky jeste obcas blbnu,jsem mladej...ale neco malo uz mam odjezdeno a taky si trikrat rozmyslim,jestli toho blbce v golfu na te krizovatce pojet nebo klidanko zaradit dvojku ve 2tis... Úsměv
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:44   Citovat  

SonnyX napsal:
presne tak,ja taky jeste obcas blbnu,jsem mladej...ale neco malo uz mam odjezdeno a taky si trikrat rozmyslim,jestli toho blbce v golfu na te krizovatce pojet nebo klidanko zaradit dvojku ve 2tis... Úsměv

vzhledem k tomu, ze si obcas zablbne i tatka, tak to asi bude individualni Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:00   Citovat  

Quiksilver napsal:
Malé a nenápadné? To chce crxku se swapem B16A1,která jede stejně jako ITR,což je ta moje napřÚsměv A možná je i na prodej
Jen tak mimochodem, za kolik?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:03   Citovat  

Za me MR2 - nejlepsi pomer cena/technika a nebo nejakou 4x4 od Subaru.. a kdyz uz motokaru, tak uno-turbo Velmi šťastný

PS: je ti doufam jasne, ze z 99% ti tu kazdy rekne to co sam ma? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:37   Citovat  

gizmi napsal:
Za me MR2 - nejlepsi pomer cena/technika a nebo nejakou 4x4 od Subaru.. a kdyz uz motokaru, tak uno-turbo Velmi šťastný

PS: je ti doufam jasne, ze z 99% ti tu kazdy rekne to co sam ma? Velmi šťastný

pak este clio I 16V, clio II Sport, twingo gt, swift gt a podobny motokary Úsměv z novejsich treba eclipse, celica, 3000GT tema sem se vozil a bomba Úsměv nebo klasicky bmw m3/m5
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:46   Citovat  

Gizmi, Osiris: kluci nezapomeňte, že by s tim chtěl i jezdit ne to jen opravovat Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:51   Citovat  

posero napsal:
Gizmi, Osiris: kluci nezapomeňte, že by s tim chtěl i jezdit ne to jen opravovat Mrk

delas jak kdyby Honda byla neznicitelna, kazdy auto musis udrzovat v takovym stavu aby vydrzelo tvoje zachazeni Úsměv
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 23:55   Citovat  

osiris napsal:
delas jak kdyby Honda byla neznicitelna, kazdy auto musis udrzovat v takovym stavu aby vydrzelo tvoje zachazeni Úsměv

zrovna mě to vyprávěj pořádnej výtlem jen si uvědom co stojí údržba vti (koukni do mojí garáže, investice za poslední rok a něco) a pak aut co tady píšete.....
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 14:57   Citovat  

bud legendu c4g vtec ,nebo c6g HB taky s B16kou poface(větší bezpečí) nebo ITR

ale napsal jsem to špatně ... v tvém případě u tebe na žebříčku bych viděl 6g
c4g už je auto kochací-mazlící né na denodenní ježdění
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:29   Citovat  

PAKO napsal:
bud legendu c4g vtec ,nebo c6g HB taky s B16kou poface(větší bezpečí) nebo ITR

ale napsal jsem to špatně ... v tvém případě u tebe na žebříčku bych viděl 6g
c4g už je auto kochací-mazlící né na denodenní ježdění

Presne tak! je to dobrý
Takze EG6 nebo EK4...zalezi,jestli preferujes pomer vykon/hmotnost nebo bezpeci...
   Návrat  
Lukaseek je teď offline  Lukaseek
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 18:57   Citovat  

Leke napsal:
Presne tak! je to dobrý
Takze EG6 nebo EK4...zalezi,jestli preferujes pomer vykon/hmotnost nebo bezpeci...

urcite spis vykon/hmotnost ale jinak jak pisete ITR pokud se mohu zeptat co je na ni zvlastniho ? je v tech sprintech nejaky rozdil oproti civicu ? pokud neni tak lina a drzi dobre v zatackach tak bych bral mozna i ji VTEC OK prece jenom za tu cenu a za to co tam chci do toho hodit pak nechci litovat :hehe:
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 19:13   Citovat  

Lukaseek napsal:
urcite spis vykon/hmotnost ale jinak jak pisete ITR pokud se mohu zeptat co je na ni zvlastniho ? je v tech sprintech nejaky rozdil oproti civicu ? pokud neni tak lina a drzi dobre v zatackach tak bych bral mozna i ji VTEC OK prece jenom za tu cenu a za to co tam chci do toho hodit pak nechci litovat :hehe:

Nechci tě urazit, ale když se ptáš co je tak zvláštního na ITR tak si jí raději nekupuj, nebo to někde rozvěsíš. Neber to jako výpad, ale je to fakt jedovatý auto, nedoporučoval bych ho ani začátečnikovi, ani jako přestup z něčeho slabého. Majitelé ITR ti o ní napíšou víc. Oproti Civikovi má samosvor, původně byla ITR postavená jako okruhové auto pro civilní použití - kdyžtak mě opravte.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 19:24   Citovat  

posero napsal:
zrovna mě to vyprávěj pořádnej výtlem jen si uvědom co stojí údržba vti (koukni do mojí garáže, investice za poslední rok a něco) a pak aut co tady píšete.....
MR2 je stejne tak neporuchova jako honda.. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 19:28   Citovat  

posero napsal:

mas pravdu, ja vim, moje JEDNO zadni lozisko stoji 9500kc Velmi šťastný kolik by asi chteli pro ATR Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:39   Citovat  

area07 napsal:
Nechci tě urazit, ale když se ptáš co je tak zvláštního na ITR tak si jí raději nekupuj, nebo to někde rozvěsíš. Neber to jako výpad, ale je to fakt jedovatý auto, nedoporučoval bych ho ani začátečnikovi, ani jako přestup z něčeho slabého. Majitelé ITR ti o ní napíšou víc. Oproti Civikovi má samosvor, původně byla ITR postavená jako okruhové auto pro civilní použití - kdyžtak mě opravte.

tak tak...

Lukaseek napsal:

co bys s ní chtěl provádět? ITR je surový sporťák, který nepotřebuje už snad víc nic než kvalitní údržbu... max tak překopat trochu motor na JDM verzi a dostat z ní 190 místo 180 poníků, ale tam naženeš desetinky... stačí požádat někoho kdo ITR má ať tě sveze, myslím, že sevřené půlky budeš mít ještě půlhodiny po jízdě...
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:45   Citovat  

Lukaseek napsal:

No celá je taková zvláštní Velmi šťastný ...tady nějaký info.
je toďáblik ale dokáže bejt i klidňoučká ...Area07->je to mí první auto a dá se to. Jen se musí jezdit s mozkem OK ale často je těžký odolat Je to tam. ...jen se připrav že budeš mít vítr v peněžence, já sem věčně suchej Velmi šťastný
Jinak ve sprintech zas takovej rozdíl není...já dostal v Mimoň od kdejakýho Cívi a Céra Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 23:55   Citovat  

pff na to si kup nejaky uno turbo, vypada to jako nakupni taska od mati, ale jak je to prifoukly tak to pojede vetsinu aut.

Podle toho stylu co tady pises a formovani vet bych ti nedoporucoval zadny Type-R, byl by to nevyuzity potencial za nemalo penez. Navic tyhle motory jsou celkem narocne na udrzbu a hlavne na zachazeni, takze myslim ze by jsi to brzy pohrbil a mozna i sebe.

Celkove bych ti asi zadnou hondu nedoporucil...spise nejaky nissan gti, mozna lepsi bawor.

Ono ty VTI nejsou zase takovy zazrak, dnes to pojede lepsi diesel. Jetojenom porad 1.6 a ve vetsich rychlostech jde absence nm znat.

Master88: je to 200ps vs 190ps, otazka svodu a ecu.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 0:19   Citovat  

infinity napsal:
pff na to si kup nejaky uno turbo, vypada to jako nakupni taska od mati, ale jak je to prifoukly tak to pojede vetsinu aut.

Podle toho stylu co tady pises a formovani vet bych ti nedoporucoval zadny Type-R, byl by to nevyuzity potencial za nemalo penez. Navic tyhle motory jsou celkem narocne na udrzbu a hlavne na zachazeni, takze myslim ze by jsi to brzy pohrbil a mozna i sebe.

Celkove bych ti asi zadnou hondu nedoporucil...spise nejaky nissan gti, mozna lepsi bawor.

Ono ty VTI nejsou zase takovy zazrak, dnes to pojede lepsi diesel. Jetojenom porad 1.6 a ve vetsich rychlostech jde absence nm znat.

Master88: je to 200ps vs 190ps, otazka svodu a ecu.

Jo pravda EU: 190, US: 195, JP:200
jsem se nějak šeredně spletl...

jinak všechny malo oběmovky míň táhnou ve vyšších rychlostech, ale stejně, kdo potřebuje dneska jet víc jak 160-180?
   Návrat  
Jarda-SannyCars je teď offline  Jarda-SannyCars
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:49   Citovat  

bych mu dodporucil sveho bubaka prelude 5G 2,2vti 200ps setre stim kazde vti co mu nabizite a jeste je to pohodlne Velmi šťastný
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:55   Citovat  

nauc se ridit. nevymejslej hovadiny a pak si kup naky dospely auto. jestli uz ses na tomhle levelu, tak si kup C4g od darka. asi nej auto na hc co je v soucasny dobe na prodej. a nema na nej ani itr, ani vti a ani dalsi podobny blaboly. nehlede na to, ze to auto vypada uplne obyc. navic kdyz to nekam prasknes, tak to ma klasickou 4g kastli a dilu na to je mraky. takze jestli to myslis aspon trosku vazne, tak tohle je jedina volba
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:37   Citovat  

Winie napsal:
nauc se ridit. nevymejslej hovadiny a pak si kup naky dospely auto. jestli uz ses na tomhle levelu, tak si kup C4g od darka. asi nej auto na hc co je v soucasny dobe na prodej. a nema na nej ani itr, ani vti a ani dalsi podobny blaboly. nehlede na to, ze to auto vypada uplne obyc. navic kdyz to nekam prasknes, tak to ma klasickou 4g kastli a dilu na to je mraky. takze jestli to myslis aspon trosku vazne, tak tohle je jedina volba

až na to, že to bude pravděpodobně to poslední co by udělal Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sprinty , uličky ? Poradte prosim
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina