Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Motor D16A8
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
crxsak je teď offline  crxsak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 10:04   Citovat  

Ahoj lidičky prosím nabídněte mi někdo kdo má ma prodej Motor na CRX 2g. typ D16A8 92Kw pouze férové jednání přesný počet najetých KM ,stav motoru, co je potřeba vyměnit,kolik žere oleje atd. nabízejte prosím nějaké solidní ceny záleží na vás buď tady nebo do SZ. děkuju moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 10:38   Citovat  

Vím o jednom za 3000 Kč. není mů , ale kamaráda. Má nějaké divné tlaky. Víc se dozvíš na 776084206
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 10:59   Citovat  

dík moc jinak tlaky jsi změřím na místě jinač nechápu proč se mi od romana na ceru zadřela nejspíš klika olej sem vyměnil dal se i průplachový pro jistotu a dal sem tam valvoline 10W40 a cca po 1000km oleje tam bylo dost asi 2mm pod horní rýskou prostě motor zniceho nic za jízdy zhasl a jak sem ho nastartoval tak za cca 2s chcípl a něco v tom zakvičelo zkoušeli jsme hýbat z klikou klíčem a šla dost z tuha takže nevím co stím je bud je klika přidřená nebo něco nahoře budu vědět více večer
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 11:11   Citovat  

Člověče tak to nechápu... To se jako zadřela ta A8 v bílém Céru? Vždyť to běhalo pěkně - bez potíží to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 11:30   Citovat  

no ta v tom bilem ceru Bueee nechapu jak se to mohlo stát ůdržba byla perfektní jelo to táhlo to jen akorád by mě zajímalo kdo dělal opravy neboy to musel být pěkný amatér naštvanej zadek jak je uchycení tlumiče na ramenu byl povolený šroub to bylo na zabití auto plavalo jak na vodě sem to spravil dal sem nové brzdy na předek Brembo kotouče desky TRW zajel sem jich jako dobře motor měl nalítané 288 tisic muj bratranec říkal že ten motor mi brzo odejde nebo to tolik nevydrží já auto zezačátku nevytáčel a pak sem to párkrát vytočil do omezovače no problemo a zničeho nic prostě se mi začali kupit problemy začalo to stratováním ze sem treba na 3x musel nastartovat ale pokazde chytlo pak vlastne stím zadkem to sem spravil a ted ten motor to nechápu jako říkám bratranec mi udělá GO motoru komplet ale říkal mi tak 65 litru naštvanej a to je docela dost velký ranec zmatenej takže nezbude asi nic jiného než sehnat jiný motor říkám nevím jestli to je spodek ale já počítám z nejhorším takže musí se vše prozkoumat a zjistit a zajistit Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 11:33   Citovat  

Neblbni -seženeš jiný motor za 6K a bude to v pohodě..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 15:25   Citovat  

tak uvidim co a ja kdo nabidne to mi hlava nebere jinac pokud neseženu tak budu muset osefovat tu go :hehe:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 9:26   Citovat  

to nikdo nemáté motor d16A8 cože cože ? ? nabízejte prosím Honda
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 10:08   Citovat  

GO nevyjde na 65:), ale levná taky zrovna není. Materiál cca 20 tisíc. Podle toho, co všechno měníš a děláš. Těch D16A8 je málo, protože většina crx má D16Z5 (dovoz z Německa), zatímco A8 byly ze Švýcarska a snad i Rakouska. Občas se dá najít i concerto nebo rover 200 GTi s tímhle motorem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 10:10   Citovat  

Vím ještě o jednom , ale je v karoserii bez které na prodej nepujde..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 10:20   Citovat  

no myslím právě celkovou GO jenom přebrousit klika prý ůdajně stojí cca. 15t kč naštvanej a kdybych dělal GO tak už určitě komplet spodek vrch a vše dát rozhodně za kvalitnější díly muhehe já sem právě spíše takový člověk co jsi radši počká a přišetří na kvalitnější díly než abych tam dával nějaké (polské šmejdy neznačkové) a pak to udělá ještě více škody než užitku určitě vím že někteří lidé jsi myslí že ty peníze se mi už nevrátí(náhodná nebo nečekaná prodej) ale není to lepší dát do auta než do nějakých nesmyslných věcí typu(drogy alkohol a podobná svinstva Ble ) no ale to jsem odběhl od tématu Velmi šťastný jinač děkuju za každou radu a pomoc kdyby jsi náhodou věděl kdo má motor k sehnání tak bych byl rád za každého jinač ano D16A8 je dovezená ze schweizu je to i v TP a dávat tam motor z Rovera nevím radši dát origo honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 10:28   Citovat  

V roveru je ten motor stejný - jen má jiné ventilové víko (design). Máš pravdu v tom , že je lepší ty penízky šoupnout třeba do auta než do matů, chlastu,drog atp , ale řekl bych že je ještě lepší sehnat sizachovalý motůrek co má najeto kolem 200 tis a ten ti poslouží ještě nějaký ten Km. A kdyby ne - tak náklady na takový motor se dneska pohybují už od 5 tis. Do kastle si ho hodíš sám (pokud máš kde a čím) a ještě se něco přiučíš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 10:39   Citovat  

no právě že sehnat zachovalý motor A8 je docela problém přesně jak říkal minor je tu hodně D16Z5 a sem tam se obeví D16A9 k prodeji a navíc sehnat motor co má najeto kolem 200tkm (zázrak pod 200tkm) je docela těžké ještě je tu jedna možnost sehnat motor z A9 a nechat akreditovat od Hondy ale nevím jestli by páni mi to schválili spíše počítám že ne a druhá šoupnout tam motor z A9 nic nepřepisovat jen pak udělat po známosti STK nebo evi při případném prodeji a to jsou o5 zbytečné problémy zmatenej jinač ještě newím co stím motorem je nedíval sem se na to až dneska odpoledne se na to podivam možná ani motor nebudu potřebovat a může být chyba někde jinde
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 13:04   Citovat  

Změnu typu oficiálně neprosadíš. Takže můžeš vzít i motor Z5 nebo A9, ale vždycky ho holt musíš označit jako A8.
Přebroušení kliky rozhodně nestojí 15 litrů, než se rozhodneš pro podobné akce, radši se tady poptej, ať zbytečně nenaletíš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 15:16   Citovat  

Tak určo se poptám já to vím od strejdy co má servis že u něj ve vsi dělá klučina go motoru a za kliku bere 15 nevím kdo kde jinde zatím sem se o to nějak nezajímal jak neseženu a8 tak potom jedine a9 mam na ni i ecu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 17:40   Citovat  

Opravdu nikdo nemá motor k prodeji? Bueee
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 18:13   Citovat  

crxsak napsal:
nevid to tak cerne, plno lidi delalo go, chce to rozhodit kouknout co je KO, pak resit nejakou kliku
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 20:17   Citovat  

crxsak napsal:

Vím o slušném motoru, najeto asi 200000, hlava je po výměně gufer, ale chtělo by to ještě vyměnit kroužky a možná preventivně i ojniční ložiska. Je to ale D16Z5, cena 8000. Pokud tě to zajímá, pošlu ti přes SZ kontakt na majitele.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 20:35   Citovat  

Do vyberu cilu pridavam Rovery serii 400,v te "zapujcene" 416GTi jsem predvcirem A8ku steloval taky Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Krčmík je teď offline  Krčmík
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 20:48   Citovat  

Cau chlape tak to me fakt mrzi to s tim motorem .... jsem z toho celej takovej rozladenej. Zadni napravu asi delal Petr ten preddchozi majitel na tu jsem ani nesahnul. Jenom na predek tak sis urcite vsiml a to jsme delal ve spolupraci s mym dvornim mechanikem Tomasem ktereho zna i Maggoth a za toho bych dal ruku do ohne. Kurwa zapnu komp a mam po nalade , ten motor si taaak pekne vrnel a tahnul ach jooo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:01   Citovat  

Romane tak už vím co stím je mluvil sem z bratrancem a je to ještě dobré říkal že do 10ti tisíc oprava asi je to chytle na spodku a trosku vrch da se stím točit spodek z tuha ale jde říkal mi šálky ložiska nahoře sou chytle vačky ktere pujdou přebrousit říkal jsem mu že uděláme toho více takže nesmutni nemaš proč je to 22 let stare auto a stim musi pocitat kazdy že něco skazí navíc najeto 290 tkm takže neměj z toho těžkou hlavu za to nemůžeš
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:10   Citovat  

Se divím , že se krčmajz ještě nevybulil... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:11   Citovat  

Minore děkuju za info přece jen bych zůstal u a8 vím i o jedné a9 za 6 i z převodovkou za 6 co má najeto 170tkm a to řeknu 100% jistotou a motor v super kondich je to bývalé crx od mého bratrance co mi dáva do kupy to moje prodal to klukovi který to bouchl na levé kolo chudák až brečel to bylo crx u ktereho sem razantně cítil zátah do sedačky jezdil stím i sprinty z pár umístěníma 2x 1místo 1x 3místo pak musel prodat z důvodu přírustku do rodiny Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:12   Citovat  

crxsak napsal:
Romane tak už vím co stím je mluvil sem z bratrancem a je to ještě dobré říkal že do 10ti tisíc oprava asi je to chytle na spodku a trosku vrch da se stím točit spodek z tuha ale jde říkal mi šálky ložiska nahoře sou chytle vačky ktere pujdou přebrousit říkal jsem mu že uděláme toho více takže nesmutni nemaš proč je to 22 let stare auto a stim musi pocitat kazdy že něco skazí navíc najeto 290 tkm takže neměj z toho těžkou hlavu za to nemůžeš
přátele

Vačky kup jiné, brousit je - pokud nechceš rovnou přebrušovat na ostřejší - nemá cenu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:21   Citovat  

Minore a šly by na a8 dat vačky z a9? Ty motory by měly být totožé snad to mi hlava nebere jen tam je rozdíl myslím ve svodech v jiné ecu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 22:38   Citovat  

Jo, jsou stejný. Ale bacha, nevím, jestli je nemusíš brát i s uložením. To by musel říct někdo znalejší.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2010 , 23:41   Citovat  

Tak i tak děkuju každá rada se cení zlatem je to dobrý dílu na a9 je dost naštěstí z ex cera
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 1:34   Citovat  

crxsak napsal:
Tak i tak děkuju každá rada se cení zlatem je to dobrý dílu na a9 je dost naštěstí z ex cera
neni jednodusi tam dat tu A9 celou?
   Návrat  
Krčmík je teď offline  Krčmík
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 7:48   Citovat  

A proc tam nedas ten motor od bratrance ktery mi ho nabizel tu A9ku ? Stejne uz tam mas jeho ECU Úsměv ja to kdysi tak resil na civicovi ESi ja mel motor v TP D16Z7 , koupil jsem D16Z6 a kamos mi to prerazil Úsměv a ani na STK nepoznali nic a byl klid. A asi te to vyjde nejlevneji.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 14:44   Citovat  

Romane no jo ale když tam dam a9 tak je tam pry nějaký problem že tam něco nesedí zmatenej že je tam něco jinak než u a8 nevím moc sem mu nerozuměl jak mi volal
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Motor D16A8
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina