Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
sprint Veyron vs McLaren SLR
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.7.2007 , 17:17   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 12:35   Citovat  

Ten veyron je 4x4? a mercedes nahon na zadek?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 12:39   Citovat  

bych radsi videl race na okruhu... nejlip veyron vs F1
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 18:01   Citovat  

Bitkar napsal:
bych radsi videl race na okruhu... nejlip veyron vs F1

No na okruhu by veyron dostal jak male decko oproti f1
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 18:02   Citovat  

I kdyz...kdyby to byl aktualni monopost hondy tak by to bylo vyrovnane Velmi šťastný Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 20:36   Citovat  

Mozna kdyby veyrona trosku poladili nejaky kridla a jeste roztahnout tak by se treba malinko drzel Velmi šťastný
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 21:41   Citovat  

vždy když projel Veyron,tak to bylo jak když proletí stíhačka Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 22:32   Citovat  

Akceleruje to jak motorka. Úsměv Ale kdyz se rozjede F1 tak uz tam ty rychlosti pak sazi fakt rychle.

300 km/h tam ma hned nevim jak veyron.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:16   Citovat  

Na jakou školu mám jít abych mohl testovat takoví auta Velmi šťastný
   Návrat  

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:23   Citovat  

No Veyron je masakr,ale dival jsem se spatne nebo to slrko byl automat? Kdyz byla kamera v aute tak ridic neradil. Cooo??? Cooo???
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 17:35   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No Veyron je masakr,ale dival jsem se spatne nebo to slrko byl automat? Kdyz byla kamera v aute tak ridic neradil. Cooo??? Cooo???

Tohle jsou snad vsechno automaty ne? SLR pokud vim delali jenom v automatu s moznosti rucniho razeni. A veyron nevim, ale taky tam bude nejakej automat s moznosti radit... Parkrat sem uz mel tu cest Veyrona videt (obcas s nim do BB Centra prijede Passer), ale nevim jestli me to nadchlo. Krany auto to kazdopadne je, ale za ty penize... Jinak SLR se mi nelibi a jeste pusobi, ze je horzne maly.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 17:39   Citovat  

rooney napsal:

Zkus zurnalistiku a uchytit se v anglii. V cechach se k testovani tohohle nedostanes. Ale kdyz nebudes tak naorocnej, tak i v CR se da testovat kdeco... A nebo se zkus nechat najmout na myti aut u nejakyho sejka. Ale blby je, ze kdyz zjistis, ze mu s autama prasis, tak ti necha ufiknout ptaka a preradi te na nejakou nedustojnou praci (aspon to teda tvridili v nejakym dokumentu).
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 7:32   Citovat  

Opet jsem nasr*anej.Kde na to vzali prachy a proc vubec resi sprinty jeste Cooo??? :twisted:
Mercedes 16milionu...masina jak prase a proste maji jeste za potrebi srovnavat s veyronem.Akorat bych se jeste vic nasr*al ze 16milionu za auto je malo protoze to nejede. svatoušek
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 7:33   Citovat  

ten by me dal i na zpatečku svatoušek
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:39   Citovat  

pro všechny znalce ....na smíchově mají 959 !!!!!
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:41   Citovat  

das 16 mega za caru a porazi te kdejakej yeron od bugati, Úsměv proste shit, hondaaaa
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:59   Citovat  

norsi napsal:
rooney napsal:

Zkus zurnalistiku a uchytit se v anglii. V cechach se k testovani tohohle nedostanes. Ale kdyz nebudes tak naorocnej, tak i v CR se da testovat kdeco... A nebo se zkus nechat najmout na myti aut u nejakyho sejka. Ale blby je, ze kdyz zjistis, ze mu s autama prasis, tak ti necha ufiknout ptaka a preradi te na nejakou nedustojnou praci (aspon to teda tvridili v nejakym dokumentu).

Mno heh dík mě by stačilo testovat i škodovky hlavně že si může jezdit s autama a nemusím někde makat jako šroub Smutný . Ale v tí anglii to by byla peckla mno častou koukám na "Páty stupeň" uvádí to tam Tiff Needell s jednou kočkou a ještě jedním chlapem. A jak koukám když se tam předhánějí na okruhu s ferrari,porchaky,AStony atd atd atd a prostě co si při tom užijou legrace když to přetočí a pálej tam gumy =D tak je mě do breku, taková práce teda to musí bejt luxus. A nikde do Arabskejch emirátu nebo tak nejdu =D poškrábu mu to tam nechtic a dopadnu jak si říkal =D.
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:00   Citovat  

Marfi napsal:
ten by me dal i na zpatečku svatoušek

Proč tolik skromnosti? To nejde srovnávat když ten Veyron má 1001PS a ITR 190 =). Ale na zpátečku by si ho rozdrtil toho bych se nebál Cool
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:41   Citovat  

CRXMANN napsal:

Na Smichove jsou hlavne :mravenec:. Kdyz se se tam stavil jentak a sel se podivat na triumpha o kteryho by mel mozna zajem jeden znamej, tak na me koukali jak na debila co obtezuje a kdyz jsem se zeptal, jestli se muzu podivat nahoru, tak mi rekli, ze ne ze nemaj cas. A kdyz jsem odjizdel, tak vidim, jak tam ten typ jde a jentak si oprasuje auta...

Kdyz sme tam byli se skritkem shanet neco na Capriho, tak taky celkem neschopny i kdyz ten starej pan, co vzdycky sedi vzadu se pomoct celkem snazil. Zato kdyz sem tam byl 14 predtim, zaparkoval tam CLSo a vystoupil v obleku, tak se mohli po_at a div me do tech aut necpali nasilim. A to jsem tam byl akorat koupit ceduli na garaze jako darek... Vazne tenhle styl jednani nemam rad
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:57   Citovat  

rooney napsal:
norsi napsal:
rooney napsal:

Mno heh dík mě by stačilo testovat i škodovky hlavně že si může jezdit s autama a nemusím někde makat jako šroub Smutný . Ale v tí anglii to by byla peckla mno častou koukám na "Páty stupeň" uvádí to tam Tiff Needell s jednou kočkou a ještě jedním chlapem. A jak koukám když se tam předhánějí na okruhu s ferrari,porchaky,AStony atd atd atd a prostě co si při tom užijou legrace když to přetočí a pálej tam gumy =D tak je mě do breku, taková práce teda to musí bejt luxus. A nikde do Arabskejch emirátu nebo tak nejdu =D poškrábu mu to tam nechtic a dopadnu jak si říkal =D.

Anglie mi sympaticka neni, kdyz jsem tam byl tak se anglicani chvoali desne povysene a byli dost neprateslky, ale ta tradice club cars a malejch klubovejch orkuhu se mi desne libi. Tady kdyz se chce clovek z Prahy projet po okruhu, tak ma smulu a nebo pojede kvuli 30minutam na nacpanym okruhu 200km do brna... Tam je okruhu spousta a u spousty plati, ze po zaplaceni clenstvi muzes jezdit kdyz chces...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 10:07   Citovat  

norsi napsal:
CRXMANN napsal:

Na Smichove jsou hlavne :mravenec:. Kdyz se se tam stavil jentak a sel se podivat na triumpha o kteryho by mel mozna zajem jeden znamej, tak na me koukali jak na debila co obtezuje a kdyz jsem se zeptal, jestli se muzu podivat nahoru, tak mi rekli, ze ne ze nemaj cas. A kdyz jsem odjizdel, tak vidim, jak tam ten typ jde a jentak si oprasuje auta...

Kdyz sme tam byli se skritkem shanet neco na Capriho, tak taky celkem neschopny i kdyz ten starej pan, co vzdycky sedi vzadu se pomoct celkem snazil. Zato kdyz sem tam byl 14 predtim, zaparkoval tam CLSo a vystoupil v obleku, tak se mohli po_at a div me do tech aut necpali nasilim. A to jsem tam byl akorat koupit ceduli na garaze jako darek... Vazne tenhle styl jednani nemam rad

no a já si drze zašel okouknul málem poslintal a nikdo neřekl ani borůvkovej koláč.....
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 10:10   Citovat  

borůvkovej koláč šuk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 10:12   Citovat  

norsi napsal:
rooney napsal:
norsi napsal:
rooney napsal:

Anglie mi sympaticka neni, kdyz jsem tam byl tak se anglicani chvoali desne povysene a byli dost neprateslky, ale ta tradice club cars a malejch klubovejch orkuhu se mi desne libi. Tady kdyz se chce clovek z Prahy projet po okruhu, tak ma smulu a nebo pojede kvuli 30minutam na nacpanym okruhu 200km do brna... Tam je okruhu spousta a u spousty plati, ze po zaplaceni clenstvi muzes jezdit kdyz chces...

Aha mno já v Anglii ještě nikdy nebyl ,ale snad se někdy zajedu kouknout s del sol Úsměv do Londýna. Takže nemůžu soudit,ale stěmi okruhy to máš pravdu mno v čr je to hrůza,a letos ještě to dobu zkrátili tuším o nějakejch pět minut a zdražili o 100,- v Brně. Jestli to mají v tí anglii takhle vyřešení tak to je paráda mno Úsměv
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 10:37   Citovat  

CRXMANN napsal:
norsi napsal:
CRXMANN napsal:

no a já si drze zašel okouknul málem poslintal a nikdo neřekl ani borůvkovej koláč.....

A maj ho nahore nebo dole? Nahoru uz je zakaz vstupu bez doprovodu a kdyz nemaj pocit, ze neco prodaj, tak jsou liny tam jit Smutný Kazdopadne 959 je uzasnej stroj... Co tam maj jeste zajimavyho? By me zajimalo, jak tahle firma funguje, protoze auta obmenujou celkem casto a pochybuju, ze by jich zvladli prodat tolik... Takze hadam, ze budou mit nekde sklad a z nej to budou na showroomu obmenovat... Tam bych se chtel podivat
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 28.8.2007 , 15:33   Citovat  

Tak vysledek me vubec neprekvapuje, slr jede hezky ale veyron je proste veyron.

Jinak si nedovedu predstavit ani jedno z tech aut bez aut. prevodovky. To by byli v servisech po kazdodeni projizdce..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
sprint Veyron vs McLaren SLR
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina