Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 16:07   Citovat  

Tak jaké vysvětlení padne zde? HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 16:08   Citovat  

Bohuzel, tech lidi je vic, vcetne me. Jedna vec je mit pochopeni diky starymu pratelstvi, druha je ze sebe nechat delat 2,5 roku blbecka a poslouchat porad nejaky pribehy.

Rekl bych, ze nejvic smutny je, kdyz lidi z HC jeste donedavna obdivovali rychly upraveny auta, ktery si v podstate sami zaplatili Smutný
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 16:44   Citovat  

Chlapi, tohle nesnáším! Naštestí se mi to ješte nikdy nestalo a doufám že ani nestane, ale moje řešení by bylo v první rade zistit kde se nachází a osobne se sním stretnout, což múže bejt problém, ale když se chce tak de všechno. Až pak po zistení, co tedy, bych uvažoval dál.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 16:57   Citovat  

vubec nevim co resite, zajdi si za nejakym advokatem, je to levny a efektivni...jo a taky narozdil lidi odsud ti skutence poradi co a dal.
1) konzultace s advokatem cca 500-1000kč (vem si vsechny podklady sebou a rikej jak to skutecne bylo)
2) advokat ti rekne jakou mas sanci na uspech pokud by to slo k soudu, zaroven ti rekne jake uskali te muzou potkat a kolik te to vse bude stat

takhle si zatim daroval Esovi 50.000kc a pokud chces v tom rozdavani pokracovat (a klidne i ostatni) tak Vam rad sdelim svuj ucet je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 20:11   Citovat  

a když je takto podvedeno více lidí (co tak slyšim) advokát a následně soud se na to bude dívat hnedka jinak,ne??
kdyby to byl ojedinělý případ,ale toto?? to snad ne
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 9:31   Citovat  

Jsme rád, že je to v klidu zatím.

Jinak co se týká hodnoty. Do 5tis přestupek, nad 5tis trestný čin.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 9:32   Citovat  

mrgrudge napsal:
Měli ste si to tady nejdřív pročíst a poradit se chlapi, je tu mnohem víc dovozců aut (Rom, Alicante a určitě ještě další) a tady na moje dva uvedené je jen samá chvála, tady ste si docela naběhli, přeju štěstí mno Smutný

Na Esa byla drive taky sama chvala, bohuzel...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 9:53   Citovat  

CRXMANN napsal:
Ať je situace jakákoliv prosím všechny aby zde přestali VEŘEJNĚ navrhovat řešení zavánějící jakýmkoliv nelegálním způsobem, nestavte se na tu nejnižší úroveň prosím
Samozřejmě že na vlastní názor máte právo, ale pozor jak to napíšete přátele

si myslím, že se tu nenavrhuje nic strašného, navíc tahle metoda funguje obecně daleko lépe, než se popotahovat atd. je jasné kdo je tu v právu, tak proč tomu právu nejít trochu naproti...

jinak obecně pokud p. Essl dluží více lidem a tedy řekl bych, že 500 korun je možná zanedbatelné, ovšem částky jako 50 000, to už nejsou kapesné... hromadná žaloba ... ono se to dostane do slušných částek... člověk se pak až diví...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 9:58   Citovat  

master88 napsal:
si myslím, že se tu nenavrhuje nic strašného, navíc tahle metoda funguje obecně daleko lépe, než se popotahovat atd. je jasné kdo je tu v právu, tak proč tomu právu nejít trochu naproti...

jinak obecně pokud p. Essl dluží více lidem a tedy řekl bych, že 500 korun je možná zanedbatelné, ovšem částky jako 50 000, to už nejsou kapesné... hromadná žaloba ... ono se to dostane do slušných částek... člověk se pak až diví...

jde o to, že toto jsou stránky občanského sdružení a proto neni moudrý tu navádět k čemukoliv nezákonýmu. i když třeba ''rozumnýmu''
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 10:08   Citovat  

docela by me zajimalo, kolik z vas uz ma (kladny) zkusenosti s vybusenim dluhu zpatky.....
ja to videl akorat ve filmu, a nikoho takovyho z myho okoli neznam, a ze pres svyho ucetniho znam lidi, kterym jsou dluzeny statisice a miliony kc
a taky by me zajimalo co bych vybusil nekde, "kde nic neni, ani smrt nebere" - obavam se silne, ze prdku.....

jestli je u Esa nic, nebo neco, na to neumim odpovedet....
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 13:22   Citovat  

kandik napsal:
docela by me zajimalo, kolik z vas uz ma (kladny) zkusenosti s vybusenim dluhu zpatky.....
ja to videl akorat ve filmu, a nikoho takovyho z myho okoli neznam, a ze pres svyho ucetniho znam lidi, kterym jsou dluzeny statisice a miliony kc
a taky by me zajimalo co bych vybusil nekde, "kde nic neni, ani smrt nebere" - obavam se silne, ze prdku.....

jestli je u Esa nic, nebo neco, na to neumim odpovedet....

Hele mas celkem pravdu, ale je to tak 50-50, zalezi na koho narazis.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 13:57   Citovat  

Eso mi dluží od podzimu loňského roku 130000. Od března mám podepsaný dlužní úpis, splatný v dubnu. Zatím jsem se vždycky dočkal jen slibů. V lednu mi sliboval zaplatit ze stavebního spoření, pak z prodeje dílny, civica, odtahovky a já už ani nevím čeho.
Pokud byste někdo podnikal nějaké legální kroky k vymožení peněz, připojím se.
Ano, jsem důvěřivý blbec, nemusíte mi to říkat, vím to sám.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 14:00   Citovat  

Minor napsal:
Eso mi dluží od podzimu loňského roku 130000. Od března mám podepsaný dlužní úpis, splatný v dubnu. Zatím jsem se vždycky dočkal jen slibů. V lednu mi sliboval zaplatit ze stavebního spoření, pak z prodeje dílny, civica, odtahovky a já už ani nevím čeho.

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 14:06   Citovat  

Minor napsal:

Tak to koukám! i tobě?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 14:10   Citovat  

I mně, Brute.
Považoval jsem to za soukromou záležitost a nechtěl mu veřejně přidělávat problémy, ale trpělivost mi už došla a podle toho, co slyším, dluží peníze kdekomu, takže pokud by někdo chystal vymáhání legální cestou, připojím se.
Jinak bych to dál považoval za soukromou věc, za svůj osobní omyl.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 14:25   Citovat  

kandik napsal:

No pokud muzu rict za sebe, tak mam jednu kladnou zkusenost s vymozenyma penezma, nyni resi ta sama firma jeste kamosovu zalezitost, uvidime, jak to dopadne.

Kazdopadne to jsou hosi, se kteryma bych se ve spatnym zaplist nikdy nechtel a pritom vse resi v mezich zakona.

Ale u toho Essla je dulezity, jestli ma sam nejakej majetek, pokud dluzi kam se podiva a nema ani floka, tak se z nej nic nedostane. A rozbit mu usta neni reseni, akorat je to o pruser.
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 15:09   Citovat  

Minor napsal:
I mně, Brute.
Považoval jsem to za soukromou záležitost a nechtěl mu veřejně přidělávat problémy, ale trpělivost mi už došla a podle toho, co slyším, dluží peníze kdekomu, takže pokud by někdo chystal vymáhání legální cestou, připojím se.
Jinak bych to dál považoval za soukromou věc, za svůj osobní omyl.
kazdopadne mu ty penize nedarujte to nejvetsi hloupost!

podat zaloby a exekuce na nej.to je fuk jestli neco ma nebo ne.jak si nekdy neco koupi hned na nej skocej a seberou mu to.proste bude mit ze zivota peklo a aspon to mu muzete ustedrit je to dobrý

drzim palce s vyresenim OK
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 15:15   Citovat  

nej řešení je se spojit a pak teprve podniknout právní kroky,nežli to roztroušeně vymáhat,stojí to méně poplatků .
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 16:29   Citovat  

sice offtopic ale ponaučení:

Zhruba před 5ti lety jsem v kooperaci s jedním dovozcem/opravářem aut dovezl 2 auta z Německa na prodej s tím že mi je tady prodá a budou nějaký koruny. Jevilo se to jako dobrý nápad, zajeli jsme do Němec, já zaplatil ty 2 auta, hurá do Čech do bazaru a pak nastalo čekání kdy budou prodaný. Auta dával do bazaru ten můj "kolega" takže jsem v ruce neměl nic a bylo to jen o důvěře. Čekal jsem na peníze dva měsíce, mezitím byla samozřejmě série telefonátů a slibů (asi znáte sami) až sem zajel do bazaru kde měli auta být - nebyli tam. To už jsem jeho slibům nevěril vůbec, poprosil jsem o pomoc jednoho chasníka, ten mu vzal jeho auto do zástavy a v té době "kamarád" mi dovezl obě auta před barák celej uraženej ať si je prodám sám. Kde auta byli ty dva měsíce netuším, a rači sem po tom nepátral.

Dneska ten člověk dluží kam se podívá, jsou to poměrně velký částky, protože si bral zálohy na auta a na opravy, ale bydliště má na městským úřadě a je hlášenej na pracáku, majetek nemá. Hotovo, tečka, věřitelé mají smůlu.

Takže jednejte rychle ať je ještě co vymáhat. Tenkrát jsem z toho vybruslil beze ztráty a od tý doby jsem .... chytřejší ne Úsměv ale pozornější.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 17:37   Citovat  

tak ja svuj dluh resim jednou prazkou agenturou a zatim zda se fungujou, dluznik bohuzel ne. Dostali z nej splatkovej kalendar, ale zatim nejak neplati. Tak jsem na ne ted zvedavej no. Ale jednani a secko dobry, smlouvu o postoupeni pohledavky poslali mailem jeste predem, secko pekne transparentni, jasny, zadny podvodnici, komunikace s nima taky ujde. Hlavne nemusim nikam litat a shanet toho vola co mi dluzi (ne Essla, nekoho jinyho), protoze sam jsem celej den v praci a tezko bych ho nahnal.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 18:24   Citovat  

POKUD MA KDOKOLIV POCIT, ZE BYL MOU OSOBOU POSKOZEN, MA MOZNOST TO RESIT...TEL KONTAKT NA ME JE VSUDE ZNAM, +420 721 112112, PRIPADNE PRO DORUCENI PISEMNOSTI: SPOLI 20, 381 01 čESKÝ KRUMLOV.....MOBIL MAM NONSTOP ZAPNUTY Z PRACOVNICH DUVODU, TAKZE VYMLUVY TYPU, ZE SE MI NEDA DOVOLAT JSOU SMESNE...

sam k tomu jen dodam, ze nechapu o co chlapcum jde, penize jim byly vraceny zpet, tak co to ma byt? a pokud ne, tak jsou rok v klidu a pak se rovnou ozvou na forum, aniz by se snazili o domluvu? to mi hlava nebere

a co se tyce minora, tak je to bohuzel pravda, jen par lidi tusi co me k tomu vedlo a proc neni davno vse srovnano...skoda ze nenapsal i moji snahu o jakousi kompenzaci, kdyz jsme mu treba nabizel itr, bubaka apod....

takze kdyz to shrnu, kdo ma potrebu neco resit, at uz pravni cestou ci jinou, jsem k dispozici, na obe varianty jsem pripraven...

dal to nebudu komentovat, slibil jsem crxmanovi, ze to budu resit v klidu, byt bych rad poukazoval na blbosti napsane vuci mne...ale nema to cenu, vsichni do situace vidi lepe nez samotni akteri, jak jsem tak zjistil Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 19:53   Citovat  

Esovi: ano, kromě slibů jsem mohl mít v rámci řešení i itr nebo preludu, pokud bych si připlatil. Problém je, že jsem ta auta nechtěl a žádné peníze jsem stejně neměl, protože je máš ty.
A pokud jsi itr nebo preludu prodal, mohl jsi mi ty peníze dát.
Sám víš, jak dlouho se to s tebou snažím nějak slušně vyřešit a výsledek je prostě nula.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 19:58   Citovat  

eso-sannycars napsal:
.... sam k tomu jen dodam, ze nechapu o co chlapcum jde, penize jim byly vraceny zpet, tak co to ma byt? a pokud ne, tak jsou rok v klidu a pak se rovnou ozvou na forum, aniz by se snazili o domluvu? to mi hlava nebere....

Takže peníze dostali? Nebo já tomu fakt nerozumím čoveče. Napíšeš, že je dostali a pak že rok neřešili ... to mi hlava nebere
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:09   Citovat  

Minor napsal:
A pokud jsi itr nebo preludu prodal, mohl jsi mi ty peníze dát.

Myslím, že problém je přesně ve zvýrazněném slově. Eso prostě tohle slovo nemá ve slovníku, tak ho chudáka omluvte.
Mimochodem zajímavý portál, ta justice.cz, mrkněte se sami na jedno trestní řízení: průběh řízení 1T61/2010, Esa můžete zastihnout 14.7. v 10:00 na okresním soudu v Českém Krumlově číslo dveří 23/II. patro, teda jestli se dostaví, viz. informace o jednání 1T61/2010
Podotýkám že s uvedným řízením nemám nic společného ani netuším o co se jedná, jen mě Google správně nasměroval.
   Návrat  
OzzyVti je teď offline  OzzyVti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:42   Citovat  

Jako myslite ze je normalni aby se tady vytahovalo vsechno nejhorsi na cloveka kteryho ste oni nosili na rukou a dekovali mu za sponzoring HonDaye??? Ano asi ma nejake problemy ale myslim ze Eso je clovek se kterym se da mluvit.
Padam: nechapu proc tady vytahujes jeho soukromej zivot?? Prijde ti to normalni?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:48   Citovat  

OzzyVti napsal:
Jako myslite ze je normalni aby se tady vytahovalo vsechno nejhorsi na cloveka kteryho ste oni nosili na rukou a dekovali mu za sponzoring HonDaye??? Ano asi ma nejake problemy ale myslim ze Eso je clovek se kterym se da mluvit.
Padam: nechapu proc tady vytahujes jeho soukromej zivot?? Prijde ti to normalni?

Sponzoring Honday nech stranou. Nech úplně stranou Honda-club .... tohle jsou spory soukromých osob. přátele
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:50   Citovat  

OzzyVti: mluvit se s ním asi dá, ale muž činu to směrem ke svým závazkům evidentně není.
Nevím proč by měl sponzor nějaké akce mít výhody oproti normálním slušným lidem, to mi zavání inspirací českou politikou a korupcí, kdy si "vyvolení" vytvářejí vlastní pravidla. Odkázát na veřejně dostupnou informaci mi přijde naprosto normální, klidně může být jen účastníkem v tom trestním řízení, z justice.cz se to nepozná a nikde netvrdím, že je to řízení vedeno proti němu. Třeba nám nějaký místní advokát nebo soudce vysvětlí jaká má informace o nařízeném jednání význam. Rád se nechám poučit.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:51   Citovat  

kecá...zab ho Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:52   Citovat  

eXi_ napsal:
kecá...zab ho Mrk

Tys mi zase rozbil pořádnej výtlem
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 7:13   Citovat  

eso-sannycars napsal:
POKUD MA KDOKOLIV POCIT, ZE BYL MOU OSOBOU POSKOZEN, MA MOZNOST TO RESIT...TEL KONTAKT NA ME JE VSUDE ZNAM, +420 721 112112, PRIPADNE PRO DORUCENI PISEMNOSTI: SPOLI 20, 381 01 čESKÝ KRUMLOV.....MOBIL MAM NONSTOP ZAPNUTY Z PRACOVNICH DUVODU, TAKZE VYMLUVY TYPU, ZE SE MI NEDA DOVOLAT JSOU SMESNE...

sam k tomu jen dodam, ze nechapu o co chlapcum jde, penize jim byly vraceny zpet, tak co to ma byt? a pokud ne, tak jsou rok v klidu a pak se rovnou ozvou na forum, aniz by se snazili o domluvu? to mi hlava nebere

a co se tyce minora, tak je to bohuzel pravda, jen par lidi tusi co me k tomu vedlo a proc neni davno vse srovnano...skoda ze nenapsal i moji snahu o jakousi kompenzaci, kdyz jsme mu treba nabizel itr, bubaka apod....

takze kdyz to shrnu, kdo ma potrebu neco resit, at uz pravni cestou ci jinou, jsem k dispozici, na obe varianty jsem pripraven...

dal to nebudu komentovat, slibil jsem crxmanovi, ze to budu resit v klidu, byt bych rad poukazoval na blbosti napsane vuci mne...ale nema to cenu, vsichni do situace vidi lepe nez samotni akteri, jak jsem tak zjistil Ble

No ale na novou ITR prachy byli, co? to snad ne KO Nerad komentuju neco o cem vim wc , ale je videt ze se snazis jen nejakym zpusobem ze vseho vykroutit - jasne zavolejte mi, napiste mi jsem pripraven a ochoten.... pořádnej výtlem kiss me A jak to vypada tak vsichni co si stezuji tak si jen vymysleji. Kdyz uz i Minor se pridal Tak to koukám!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina