Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 7:41   Citovat  

padam napsal:
OzzyVti: mluvit se s ním asi dá, ale muž činu to směrem ke svým závazkům evidentně není.
Nevím proč by měl sponzor nějaké akce mít výhody oproti normálním slušným lidem, to mi zavání inspirací českou politikou a korupcí, kdy si "vyvolení" vytvářejí vlastní pravidla. Odkázát na veřejně dostupnou informaci mi přijde naprosto normální, klidně může být jen účastníkem v tom trestním řízení, z justice.cz se to nepozná a nikde netvrdím, že je to řízení vedeno proti němu. Třeba nám nějaký místní advokát nebo soudce vysvětlí jaká má informace o nařízeném jednání význam. Rád se nechám poučit.

Tohle je docela podpasovka, reste tu konkretni spory (napr. Minor vs Eso apod.), ale netahejte sem něco, o čem nevíte zhola nic, to není fér, snažte se zachovat určitou diskuzní kulturu, byť se Vám stalo sebevětší příkoří.
Proč jde Eso k soudu Ti rozhodně neřeknu, už jen, že si tuhle informaci vytáhl a nic o daném problému nevíš hovoří jasnou řečí, snažíš se tu někoho veřejně linčovat, aneb když "oni" hází jablky, hodím si taky...srabárna chlapče, nic jiného.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 8:13   Citovat  

Aceman:nikoho nelinčuje,jen ukázal,kde ho můžou potkat,pokud se jim to nedaří Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 8:20   Citovat  

Aceman napsal:
Tohle je docela podpasovka, reste tu konkretni spory (napr. Minor vs Eso apod.), ale netahejte sem něco, o čem nevíte zhola nic, to není fér, snažte se zachovat určitou diskuzní kulturu, byť se Vám stalo sebevětší příkoří.
Proč jde Eso k soudu Ti rozhodně neřeknu, už jen, že si tuhle informaci vytáhl a nic o daném problému nevíš hovoří jasnou řečí, snažíš se tu někoho veřejně linčovat, aneb když "oni" hází jablky, hodím si taky...srabárna chlapče, nic jiného.

a co jsi udelal ted ty ? soudis celkem dost drze Padama

nehodil to sem napr. proto, ze to nekdo objasni, doplni chybejici info, vyvrati anebo se prihlasi ... atd
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 8:39   Citovat  

Aceman napsal:
...reste tu konkretni spory (napr. Minor vs Eso apod.), ale netahejte sem něco, o čem nevíte zhola nic...

Už jsem to psal na začátku, nesnažím se tu řešit osobní spory, někoho dehonestovat a tak podobně, pouze uvádím, že pokud by někdo podnikal legální, opakuji legální kroky k získání peněz, připojím se se svou pohledávkou. Jsem v tomhle bohužel dost laxní a navíc jsem pořád doufal, že to nebude muset zajít tak daleko. Bohužel pro mě mít nebo nemít 130000 znamená dost velký rozdíl a to, že mi ty peníze chybí, mi přináší řadu následných problémů.
   Návrat  
OzzyVti je teď offline  OzzyVti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 9:05   Citovat  

Aceman napsal:

je to dobrý přesně tak, souhlas.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 9:56   Citovat  

Chapu Te Minore, jsi dost stary na to, abys veci resil v klidu, bohuzel, nekdy to nelze, lide jsou ruzní, bohuzel...
Nerad resis osobni spory verejne, ale presto si ten svuj zde uvedl, k tomu bych chtel rici, ze si neudelal vubec nic spatneho, nemusis kvuli tomu mit vycitky, jsi proste zklamany, vlozil si svou duveru do cloveka, který ji neopetoval, mas naproste pravo zde svuj pribeh zverejnit. To se ale neda rici o nekterych dalsich zde na foru a na ty jsem chtel upozornit, tohle se nedela, hovorit o nekonkretních věcech, vznikaji pak famy a povery, ktere nejsou ku prospechu jak Esa, tak zde přítomných mládežníků.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:03   Citovat  

Aceman napsal:
Chapu Te Minore, jsi dost stary na to, abys veci resil v klidu, bohuzel, nekdy to nelze, lide jsou ruzní, bohuzel...
Nerad resis osobni spory verejne, ale presto si ten svuj zde uvedl, k tomu bych chtel rici, ze si neudelal vubec nic spatneho, nemusis kvuli tomu mit vycitky, jsi proste zklamany, vlozil si svou duveru do cloveka, který ji neopetoval, mas naproste pravo zde svuj pribeh zverejnit. To se ale neda rici o nekterych dalsich zde na foru a na ty jsem chtel upozornit, tohle se nedela, hovorit o nekonkretních věcech, vznikaji pak famy a povery, ktere nejsou ku prospechu jak Esa, tak zde přítomných mládežníků.

palec nahoru za tento příspěvek OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:15   Citovat  

Aceman napsal:
Chapu Te...... zde přítomných mládežníků.

Rozumná řeč. je to dobrý
Ostatně doufám, že u mě o žádný "spor" ani nejde. Eso dluh uznává, ale já bohužel - ať už z jakýchkoli důvodů - peníze stále nemám.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:01  Naposledy upravil kingart dne 3.7.2010 , 18:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OzzyVti napsal:
Jako myslite ze je normalni aby se tady vytahovalo vsechno nejhorsi na cloveka kteryho ste oni nosili na rukou a dekovali mu za sponzoring HonDaye???

technicky vzato sponzoroval Honday vlastne Minor a jemu podobni, kterym Eso nevraci penize, ale kupuje si za to ruzne veci Chápeš!

eso-sannycars napsal:
takze kdyz to shrnu, kdo ma potrebu neco resit, at uz pravni cestou ci jinou, jsem k dispozici, na obe varianty jsem pripraven...

takze kdyz to shrnu tak si za cizi penize kupuje dostava/vymenuje veci pro svou vlastni potrebu (novou ITR kterou urco nezbytne potreboval vic nez vratit penize Minorovi) a jeste ke vsemu, kdyz ty penize chteji po nem vratit, tak je pripravenej s temi jejich penezi zaplatit pravnika, aby ty sve penize nedostali - HUSTÝ KO KO KO
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:21   Citovat  

Minor napsal:
Už jsem to psal na začátku, nesnažím se tu řešit osobní spory, někoho dehonestovat a tak podobně, pouze uvádím, že pokud by někdo podnikal legální, opakuji legální kroky k získání peněz, připojím se se svou pohledávkou. Jsem v tomhle bohužel dost laxní a navíc jsem pořád doufal, že to nebude muset zajít tak daleko. Bohužel pro mě mít nebo nemít 130000 znamená dost velký rozdíl a to, že mi ty peníze chybí, mi přináší řadu následných problémů.
130 000? To už by mu ........... naštvanej

Chápeš! Příspěvek editován adminem Chápeš!
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 14:43   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No ale na novou ITR prachy byli, co? to snad ne KO Nerad komentuju neco o cem vim wc , ale je videt ze se snazis jen nejakym zpusobem ze vseho vykroutit - jasne zavolejte mi, napiste mi jsem pripraven a ochoten.... pořádnej výtlem kiss me A jak to vypada tak vsichni co si stezuji tak si jen vymysleji. Kdyz uz i Minor se pridal Tak to koukám!

nechcel som do toho vstupovat, ale ako vidim, viaceri tu pisete o 'novej' ITR a o prachoch za nu. kedze pravdu vie len Eso + byvaly majitel ITR + ja, tak vas mozem ubezpecit, ze Eso za ITR nedal ani korunu. nebudem rozpisovat podrobnosti, ale berte to ako fakt.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 15:32   Citovat  

vti [906team] napsal:
nechcel som do toho vstupovat, ale ako vidim, viaceri tu pisete o 'novej' ITR a o prachoch za nu. kedze pravdu vie len Eso + byvaly majitel ITR + ja, tak vas mozem ubezpecit, ze Eso za ITR nedal ani korunu. nebudem rozpisovat podrobnosti, ale berte to ako fakt.

To je sice mozny, ale kdyz nekomu dluzim ranec tak nebudu machrovat s novou ITR, kterou pokud dostanu teda "zadarmo" tak ji hned strelim a vratim dluh.
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 15:40   Citovat  

Aceman napsal:

Viz. komentář spoona, mě je jedno jestli se účastní toho řízení jako poškozený, viník, nebo svědek, tipnul bych si ale, že svědky soud podobným způsobem u jednání neuvádí. Je to informace, kdy a kam se má dostavit pro případ, že by s ním někdo chtěl mluvit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 18:27   Citovat  

Chytas se stebla travy, ruku na srdce Padame, Eso zde uvedl svuj telefon i adresu, reci o nejake moznosti zastihnuti jsou tedy v tomto pripade dosti liché.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 18:48   Citovat  

Aceman: nikde nepíše, že je to adresa na které se zdržuje, tučně označená formulace níže pěkně vystihuje to, že asi preferuje právní cestu řešení jakýchkoliv sporů...
Informace o tom řízení veřejně dostupná např. po zadání jeho jména na bing.com hned na první stránce, takže ho linčují tak akorát vyhledávače.

eso-sannycars napsal:
POKUD MA KDOKOLIV POCIT, ZE BYL MOU OSOBOU POSKOZEN, MA MOZNOST TO RESIT...TEL KONTAKT NA ME JE VSUDE ZNAM, +420 721 112112, PRIPADNE PRO DORUCENI PISEMNOSTI: SPOLI 20, 381 01 čESKÝ KRUMLOV.....MOBIL MAM NONSTOP ZAPNUTY Z PRACOVNICH DUVODU, TAKZE VYMLUVY TYPU, ZE SE MI NEDA DOVOLAT JSOU SMESNE...

takze kdyz to shrnu, kdo ma potrebu neco resit, at uz pravni cestou ci jinou, jsem k dispozici, na obe varianty jsem pripraven...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 19:01   Citovat  

Mimochodem, když bych se já stavěl ke splácení svých závazků odpovědně tak bych místo výletu na Nordscheife poslal věřiteli těch 15-20.000 co bych tam za víkend nechal. Každý jsme ale jiný.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 19:05   Citovat  

padam napsal:
Mimochodem, když bych se já stavěl ke splácení svých závazků odpovědně tak bych místo výletu na Nordscheife poslal věřiteli těch 15-20.000 co bych tam za víkend nechal. Každý jsme ale jiný.

presne tak, jsou to jen kecy... kdyby nekomu dluzil a fakt se snazil a tudiz by veritel dostaval aspon neco, tak by nikdo nepip. Vykrucuje se jako sroub. To samy muj dluznik, taky furt, ze jo, i uznava dluh, podepsal splatkovej kalendar, ale furt neplati, furt se vymlouva, mlzi, donekonecna. Vsadim se, ze vymahaci tohle znaj dobre a videj dnes a denne dluzniku jako je Eso.
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2010 , 9:48   Citovat  

Aceman napsal:
Chytas se stebla travy, ruku na srdce Padame, Eso zde uvedl svuj telefon i adresu, reci o nejake moznosti zastihnuti jsou tedy v tomto pripade dosti liché.

Nechtěl jsem se k debatě vyjadřovat protože nejsem aktérem, ale jde vidět že si s Esem asi nejednal když nastal problém.

Moje blízká zkušenost. Kamarád koupil převodovku z VTi od pana Essla za 15.000czk, nandali jsme na auto a ejhle. Převodovka měla trojku na maděru. Vše bylo OK Eso se omluvil ať jí přiveze (mezitím se zjistilo že ta původní je OK jen zlobila spojka) tudíž kamarád mu dovezl převodovku zpátky a následně si měl dojet pro peníze. Výmluvy výmluvy výmluvy. stylu "zapadl jsem" atd...Možná jsem to nepopsal přesně jak to bylo ale jsou tam dva fakty Eso dostal převodovku zpátky ale kamarádovi pořád nějak chybý 15.000Kč dva roky stará záležitost.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.7.2010 , 16:41   Citovat  

z neceho musi mit na tuning aut Mrk
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:07   Citovat  

Jojo, kdyz jsem sem napsal zkusenost meho kamarada Pavla, tak jsem byl poslan na forum usmrkanku a davem umlcen (vsichni stali za Minorem, zrejme protoze je tu Minor velky nepsany sef, ktery se Esa sam zastal...), kdyby jste se nad tim mym prispevkem alespon lehce zamysleli, tak tu dnes nebreci kazdy druhy clen fora... Hold na kazdem spruchu, pravdy trochu. Alespon ho muzute u soudu pak pozdravovat, kolega Pavel pozdrav tez zasila Hihi Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:53   Citovat  

bordel napsal:
Jojo, kdyz jsem sem napsal zkusenost meho kamarada Pavla, tak jsem byl poslan na forum usmrkanku a davem umlcen (vsichni stali za Minorem, zrejme protoze je tu Minor velky nepsany sef, ktery se Esa sam zastal...), kdyby jste se nad tim mym prispevkem alespon lehce zamysleli, tak tu dnes nebreci kazdy druhy clen fora... Hold na kazdem spruchu, pravdy trochu. Alespon ho muzute u soudu pak pozdravovat, kolega Pavel pozdrav tez zasila Hihi Je to tam.

No, pokud někomu věřím (ať už oprávněně nebo ne), tak se ho i zastanu. Jinak doufám, že tu lidé mají vlastní názory a neřídí se podle toho, co nějaký psaný či nepsaný šéf říká či píše. Nepamatuju se přesně, o jaké témo šlo a co jsem tam psal, když mi to najdeš, budu rád. Ale chtěl bych věřit, že jsem tě na žádné forum usmrkánků neposílal.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 0:04   Citovat  

Minor napsal:
No, pokud někomu věřím (ať už oprávněně nebo ne), tak se ho i zastanu. Jinak doufám, že tu lidé mají vlastní názory a neřídí se podle toho, co nějaký psaný či nepsaný šéf říká či píše. Nepamatuju se přesně, o jaké témo šlo a co jsem tam psal, když mi to najdeš, budu rád. Ale chtěl bych věřit, že jsem tě na žádné forum usmrkánků neposílal.

Clanek by tu mohl byt nekde na smetisti. Konkretne ty jsi me nikam neposilal. Slo mi spise o to, ze lide, kteri si prectou nejakou zkusenost, prectou si par prispevku, z kterych vypliva, za to tak asi nebude a automaticky vse odlozi, protoze si to nekdo vymyslel a vubec nad tim neuvazuji, jestli je to vubec mozne. Slo o nakup BMW M3 nebo 330Ci, kdy Eso sliboval fotky a informace nekolika velmi dobrych aut od sveho dodavatele. Po nekolika telefonatech ktere probihaly 1-2tydny rekl, ze posle odkazy do inzerce. Ve finale odeslal jeden odkaz na mobile.de a pak po rozhorceni kamarada, Eso vse ukoncil tim, ze z neho chtel potencialni kupec jen vymamit kontakty na ty jelo libovy auta. Nastesti zadnou zalohu kamarad neslozil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 9:40   Citovat  

Prohledal jsem i smetiště, ale nic jsem nenašel, takže už nemohu soudit, co jsem tam psal nebo nepsal. Většinou se nejspíš v podobném případě omezím na konstatování, že já mám s dotyčným dobré zkušenosti, prostě napíšu svůj názor, pokud je těmi dobrými zkušenostmi podložen:)
Jestli máš pocit, že tě pak na základě něčeho podobného dav umlčel, tak za to fakt nemůžuÚsměv
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 9:03   Citovat  

Ano, taky se stalo, že Esso dovezl něco co nebylo úplně OK (kdysi). Ale nakonec se vše vyřešilo k absolutní spokojenosti (alespoň z naší strany - on už asi moc spokojený nemohl být, něco ho to určitě stálo).

Ale OPRAVDU mnohokrát děkuji za to, že mi nyní pomohl, když mi umřelo auto 800km od Brna v Německu. Sice byl naštěstí poblíž (poblíž je několik set km), ale i tak by asi jiný způsob jak auto dostat zpět nebyl - tedy byl, ale výrazně dražší.

Přiznávám, že sem na diskuzi už moc nechodím, takže jsem tuto diskuzi nečetl, a volal jsem mu úplně náhodou, když jsem si vzpomněl že kontakt mám ještě stále v telefonu.
Nevím kde je pravda, vždy se něco může po..., ale znám spoustu podvodníků, kteří už X krát změnili číslo, dělají pokaždé něco jiného atd.

A co se týče skrytých vad - je fakt že ten rozsudek co tu byl je divný, protože nejde až tak o to kdo co ví a zatají to, ale o vady, které mohly být při běžné prohlídce a při zachování obvyklé pozornosti zjištěny. Takže to že auto je N1 a přitom má 5 sedaček musím snad vidět hned... (nebo co to tam bylo).
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 18:18   Citovat  

Taky jedna zkušenost...

Zadřela se mi kladka, respektive se mi zadřelo ložisko na napínací kladce (blbost za 200kc a práce na půl hoďky), 50km od NordSchleife při cestě domů v sobotu odpoledne kolem druhé hodiny (vzdálenost od domova 700km)...
V německu v sobotu odpoledne na dálnici neřešitelný problém... Dojel jsem bez chlazení jen 2km na úplně opuštěné parkoviště... Tam jsem auto nechal a jel s kámošem druhým autem do čech, nemohl jsem u auta zůstat Smutný

Zkrátím to...
- 14.30 telefon ESOvi
- 16.30 připravená odtahovka na odjezd
- 18.30 sraz s odtahovku na hranicích, předání klíčů, dokumentů a popisu místa
- 20.00 já doma
- 01.30 odtahovka na místě, naložení auta
- 11.00 auto v pořádku a bez poškození u mě doma

cena 2/3 oproti standardní ceně a to se nebavíme o rychlosti a o tom, že to bylo v sobotu odpoledne

Takže moje zkušenost je dobrá, stačilo by říct, že nemůže nebo že to nejde, ale během hodiny sehnal řidiče pro druhou odtahovku a vše vyřídil... Kdyby se na mě vykašlal, řešil bych to těžce a stejně bych mu nemohl nic vyčítat...
   Návrat  
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 10:04   Citovat  

...tak jsem přišli na to, že Esso má asi nějaký návali, či co. Jednou v pohodě a pak švindl jak vrata Velmi šťastný A začátky pouze obtěžují Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 10:18   Citovat  

Veselac napsal:
...tak jsem přišli na to, že Esso má asi nějaký návali, či co. Jednou v pohodě a pak švindl jak vrata Velmi šťastný A začátky pouze obtěžují Úsměv

...nechápu to mi hlava nebere
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:45   Citovat  

Dokaze se mu ted nekdo dovolat prosim?? Cekam na nej ted jak trubka v Duisburgu...a telefon jen vyzvani...

Dik za pomoc... Kdyz Vam to zvedne, tak jestli mam stale cekat nebo se otocit a jet zpet?? dik. OK

+420721112112
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 17:01   Citovat  

...uz to nekdo zkousel, please??

Celkem me to tu uz prestava bavit...furt cekat. Ble
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 17:19   Citovat  

trocha tolerance by neskodila...jedu pres 800km a ze mam zpozdeni je snad pochopitelny ne?
zrovna od tebe bych cekal jiny pristup Ble
ps:a neplet si duisburg s darmstadtem nebo se umis teleportovat? šuk kdybys cekal nekde v aute, tak to chapu, ale kdyz se valis na posteli....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina