Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
cenzura
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 4
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 19:25   Citovat  

tudy odkaz pro pana cenzuristu zavirače...mé ponožky mají s autem hodně společného....mám je propocené ze strachu když řídím auto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 19:27   Citovat  

Jojo a na moje upozornění Mr. Green
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 19:31   Citovat  

To jsem byl já. Tobě to možná přišlo vtipné, příspěvek obdržel modrou, mně to vtipné nepřišlo. Spíš k pláči...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 19:54   Citovat  

Hellborn napsal:
To jsem byl já. Tobě to možná přišlo vtipné, příspěvek obdržel modrou, mně to vtipné nepřišlo. Spíš k pláči...
teď píšeš o které anketě??? to snad ne
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 20:16  Naposledy upravil Daver dne 23.1.2008 , 23:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Smazal jsem ty dva příspěvky, které na diskuzi neměly co dělat a bude-li se podobná situace opakovat, udělám to znova, pak už jen následuje BAN !

PAKO máš-li pocit, že anketa je směšná, napiš to do jejího vlákna, ale nedělej ze mě debila!
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 20:36   Citovat  

Třeba ti nechtěl kazit vlákno, třeba se jen snažil o humornější přístup. Takových třeba může být víc. Každý se vyjadřujeme jinak, já jsem do zmíněného vlákna napsal, že jsem si mezi odpověďmi nevybral možnost, se kterou bych se ztotožnil. Podle mě Pako udělal totéž, jen jiným způsobem. Davere, neber všechno jako útok na sebe, podle mě odvádíš v klubu bezva práci a tvé příspěvky zní většinou velmi rozumně (když zrovna nevyskakuješ jako čertíkÚsměv ) a pokud budou mít lidi pocit, že je Pako se svým humorem mimo místu, sami si to přeberou.
Prostě si nemůžu pomoct, z dob totáče jsem na všelijaké cenzurování, zakazování a tak nějakej asi moc citlivej.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 20:47   Citovat  

Minor napsal:
Třeba ti nechtěl kazit vlákno, třeba se jen snažil o humornější přístup. Takových třeba může být víc. Každý se vyjadřujeme jinak, já jsem do zmíněného vlákna napsal, že jsem si mezi odpověďmi nevybral možnost, se kterou bych se ztotožnil. Podle mě Pako udělal totéž, jen jiným způsobem. Davere, neber všechno jako útok na sebe, podle mě odvádíš v klubu bezva práci a tvé příspěvky zní většinou velmi rozumně (když zrovna nevyskakuješ jako čertíkÚsměv ) a pokud budou mít lidi pocit, že je Pako se svým humorem mimo místu, sami si to přeberou.
Prostě si nemůžu pomoct, z dob totáče jsem na všelijaké cenzurování, zakazování a tak nějakej asi moc citlivej.

To je hezký, zní to ovšem, jakože já jsem vosk. Lidi si to přeberou a Daver ? Ten je přece v radě, ten to musí zvládnout! ... ne nemusí Minorku, já mám krom klubu ještě horší starosti a přece se snažím je odsouvat a věnovat se tadytěm lidem. Ztrácím sílu. Podporu sice máme, ale je taková "normální", kdežto temná strana má grandiózní nástupy, které berou dech a především sílu.

Nevím, jestli to PAKO myslel ze srandy, ale v tuto chvíli jsem přesvědčen, že ne. Že se opět "zvedl ze židle" nad absurdností mé ankety.

Něco bych tobě a vůbec všem okolo rád řekl. Já jsem jen člověk a nejsem nikterak silný člověk po psychické stránce. Jediný důvod, proč dělám to, co dělám je, že mi není lhostejné, co s klubem bude. A co za to ? Žaludeční vředy, nespavost a podrážděnost ? ... K tomu 18 hodin denně v práci a mám zaděláno na kryslou pumpu. A garantuju, že takto tu mezi námi "vyvolenými" nepracuji sám.

Zvedněte někdo ruku, kdo mě chce nahradit v pozici a osobně mu přivezu symbolické křeslo ze Sconta (ale jen z výprodeje, nejsem zas takovej pracháč :chichi: )!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 20:58   Citovat  

Co ti mám k tomu napsat? Snad jen to, že doufám, že to všechno ve zdraví přečkáš a zachováš přízeň hondám i těm nevděčným hondařům.
A k tomu si možná ještě trochu povzdechnu - ale není to myšleno ani na tebe ani na nikoho jiného, je to prostě takový obecný neadresný povzdech - že mi řada lidí říká, že už radši ani nic nepíšou, aby je někdo neobvinil ze závisti, nepřejícnosti, snahy ovládnout či rozvrátit klub a tak podobně.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:03   Citovat  

PAKO napsal:
teď píšeš o které anketě??? to snad ne

O té, na kterou si "stěžuješ", že je zamčená a na smetišti! Vidím to podobně jako Daver a s Vaším přístupem na to, slušně řečeno, hodně brzo hodím bobek.
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:10   Citovat  

Minor napsal:
Co ti mám k tomu napsat? Snad jen to, že doufám, že to všechno ve zdraví přečkáš a zachováš přízeň hondám i těm nevděčným hondařům.
A k tomu si možná ještě trochu povzdechnu - ale není to myšleno ani na tebe ani na nikoho jiného, je to prostě takový obecný neadresný povzdech - že mi řada lidí říká, že už radši ani nic nepíšou, aby je někdo neobvinil ze závisti, nepřejícnosti, snahy ovládnout či rozvrátit klub a tak podobně.

Máš pravdu, k tomuto tématu jsem se vyjádřila jednou, podle mne vcelku neutrálně, a už to taky neudělám.

Daver: Vydrž, Ty i ostatní z rady, myslím, že máte podporu většiny. I když zas na druhou stranu, bylo by asi lepší, kdyby ti, co vás podporují, nemlčeli, ale aspoň to napsali, abyste tu podporu cítili víc.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:10  Naposledy upravil Daver dne 23.1.2008 , 21:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:

665+1 napadla dneska dobrá myšlenka a sice sestavit z členů klubu, kteří mají zájem, kontrolní komisi, která by šetřila případ "Desperádo" nezávisle od rady. Rada by jim mohla dát podklady, které má, ať to prořeší a případně mohou chtít další vysvětlení. Následně vytvoří závěr a vše zveřejní.

Mě se ta myšlenka moc líbí. A co s ní udělá pár lidí, kteří jsou hákliví na jakékoliv slovo radních ? Pohrajou si ... takže co z dobrého úmyslu vnikne ? Inu například: "rada se chce zbavit odpovědnosti a především práce a chce to hodit na někoho jiného" ... chápeš mě, co tím myslím ?

A k tomu povzdechu ... přečteš-li, si má slova výše, uvidíš v tom podobnost a velkou! Navíc já zhruba vím, kdo si předmětná slova tvého povzdechu myslí ... a jsou to stále ti samí. Happy, PAKO, Tygr a možná pár dalších "méně významných". <- oprava dodatečně, tady jsem si uvědomil, žes to možná nemyslel jen ve vztahu k radě vs. lid, ale i lid. vs. lid ... teda doufám, žes to tak myslel ... to pak dává smysl i příspěvek lucy je to dobrý

Něco ti a všem okolo opět pošeptám. Je mi to sakra líto !!!! Protože třeba s PAKEM jsme se včera hodinu vykecávali o jeho mládí a autech a dneska tohle. Happy to samé. Každý osobní styk je naprosto v pohodě. Až mě napadá myšlenka zde zakázat cokoliv ve věcích chodu OS řešit. Pouze na schůzích.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:20   Citovat  

Lucy napsal:
Máš pravdu, k tomuto tématu jsem se vyjádřila jednou, podle mne vcelku neutrálně, a už to taky neudělám.

Daver: Vydrž, Ty i ostatní z rady, myslím, že máte podporu většiny. I když zas na druhou stranu, bylo by asi lepší, kdyby ti, co vás podporují, nemlčeli, ale aspoň to napsali, abyste tu podporu cítili víc.

S tou podporou je to tak, jak píšeš. My po nikom nechceme, aby nás nosili na ramenou, to ne, snad jen trošku pomoci v těchto chvílích, kdy jsme "hlasem lidu", ale trošku bez hlasivek Bueee

A pokud nejsme hlasem lidu, stačí aby kterýkoliv člen založil anketu, či příspěvek, že žádá naše ostoupení (nejsme tu kvůli moci, stejně žádnou nemáme!) ... anebo že nám chce pomoci, protože má lepší nápady, jak to či ono udělat. A stalo se ? Ne! Jen "buzerace" co děláme blbě. Děláme blbě i to, že si necháváme za 200 lidí kálet na hlavu ?? to mi hlava nebere
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:43   Citovat  

Daver napsal:
S tou podporou je to tak, jak píšeš. My po nikom nechceme, aby nás nosili na ramenou, to ne, snad jen trošku pomoci v těchto chvílích, kdy jsme "hlasem lidu", ale trošku bez hlasivek Bueee

A pokud nejsme hlasem lidu, stačí aby kterýkoliv člen založil anketu, či příspěvek, že žádá naše ostoupení (nejsme tu kvůli moci, stejně žádnou nemáme!) ... anebo že nám chce pomoci, protože má lepší nápady, jak to či ono udělat. A stalo se ? Ne! Jen "buzerace" co děláme blbě. Děláme blbě i to, že si necháváme za 200 lidí kálet na hlavu ?? to mi hlava nebere

Držte se a zvládnete to. Na ramenou bych asi neunesla ani jednoho z vás, ale držím palce, a máte všichni mou podporu. A určitě nejen mou!!! Lucy OK
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:49   Citovat  

Lucy napsal:
Držte se a zvládnete to. Na ramenou bych asi neunesla ani jednoho z vás, ale držím palce, a máte všichni mou podporu. A určitě nejen mou!!! Lucy OK

Jasně mojí taky OK OK OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:50   Citovat  

Mno hele, když ta banda "rozvracečů" nepochopí, že si ničí vlastní "firmu" ... vyprdnem se na to a založíme si vlastní ... a bude nás to bavit a budem se mít rádi je to dobrý
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 21:55   Citovat  

Hlavní je duševní zdraví OK
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jen na okraj a pod čarou.
Kvůli blbostem a vzájemnému osočování se tu objeví neuvěřitelně příspěvku. To tolik vadí trochu odlehčení a "kravin" ?
Jinak se podepisuji pod to, co napsal Minor
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:01   Citovat  

Rom. napsal:
Hlavní je duševní zdraví OK
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jen na okraj a pod čarou.
Kvůli blbostem a vzájemnému osočování se tu objeví neuvěřitelně příspěvku. To tolik vadí trochu odlehčení a "kravin" ?

To máš asi pravdu, trochu si připadám, že je to jak kauza Vondráčková a její prsa (nebo co to bylo) to mi hlava nebere

Ale asi začínám i cítit, jaké to je z pohledu Helenky, když do ní všichni šijí a ona není flegmatik ...

A hlavně Rome, problém není v tom odlehčení, problém je v tom, že víme, jak to dotyčný myslel, pče ho známe a to je to horší. Pro neznámého to asi vypadá jako fraška, což mi štve, ale nejsem bezcitnej stroj, za to se omlouvat nebudu. je to dobrý Peace kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:16   Citovat  

Daver napsal:
To máš asi pravdu, trochu si připadám, že je to jak kauza Vondráčková a její prsa (nebo co to bylo) to mi hlava nebere

Ale asi začínám i cítit, jaké to je z pohledu Helenky, když do ní všichni šijí a ona není flegmatik ...

A hlavně Rome, problém není v tom odlehčení, problém je v tom, že víme, jak to dotyčný myslel, pče ho známe a to je to horší. Pro neznámého to asi vypadá jako fraška, což mi štve, ale nejsem bezcitnej stroj, za to se omlouvat nebudu. je to dobrý Peace kouř

Jasně, určitě nejsem úplně v obraze, ale
Vždyť jsme všichni hlavně magoři do Hond, každej jsme jinej, odjinud, mladší, starší, chytřejší, nejchytřejší (téměř všichni) . Tak voco de ??? Fakt mám někdy pocit, že se bojuje proti, třídnímu nepříteli (mojí generaci (40) netřeba vysvětlovat) vnějšímu nepříteli, nebo proti komu ? Chováte se, jako kdyby jste bránili firmu, co vydělává miliony, vlastnil ji rodinný klan 5 generací předků a děti by bez ní šli žebrotou.
Možná jsem starej, nebo mladej, určitě blbej, ale fakt to nechápu ...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:28   Citovat  

jak psal Daver, dal bych šanci i jinejm, necht ukazou, co v nich je. A to nemyslim vubec ve zlym. OK např.: gizmi, happy, tygr nebo i minor by mohli uchopit tu "parádní" výzvu z dob minulých a najit odpovědi na jejich otázky.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:28   Citovat  

Rom. napsal:
Vždyť jsme všichni hlavně magoři do Hond, každej jsme jinej, odjinud, mladší, starší, chytřejší, nejchytřejší (téměř všichni) . Tak voco de ??? Fakt mám někdy pocit, že se bojuje proti, třídnímu nepříteli (mojí generaci (40) netřeba vysvětlovat) vnějšímu nepříteli, nebo proti komu ? Chováte se, jako kdyby jste bránili firmu, co vydělává miliony, vlastnil ji rodinný klan 5 generací předků a děti by bez ní šli žebrotou.

Blbej určitě nejseš a to už jen proto, žes napsal tohle. Ano je to tak, kauza je celá o .. o ... o ničem ... o napadání, osobních nesympatiích či snad zaujatosti ...

Ano maniaci do Hond, to jsme ... já už se moc těším, až si svý nový CTR budu moci postavit na značky a vozit se a vylepšovat a kecat a závodit a všechno ... ale tohle, tohle je politika Rome a tam nikdo není bratr a už vůbec ne 230lidí ! Jsme Češi ... a Češi nejen že si neváží vlastní země, neváží si ani vlastní svobody a už vůbec né jeden druhého. A to je celý problém ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:43   Citovat  

Daver napsal:
Blbej určitě nejseš a to už jen proto, žes napsal tohle. Ano je to tak, kauza je celá o .. o ... o ničem ... o napadání, osobních nesympatiích či snad zaujatosti ...

Ano maniaci do Hond, to jsme ... já už se moc těším, až si svý nový CTR budu moci postavit na značky a vozit se a vylepšovat a kecat a závodit a všechno ... ale tohle, tohle je politika Rome a tam nikdo není bratr a už vůbec ne 230lidí ! Jsme Češi ... a Češi nejen že si neváží vlastní země, neváží si ani vlastní svobody a už vůbec né jeden druhého. A to je celý problém ...

Ale to je jasný a chápu to. Jenže věnujme se věcem co nás spojují ( Honda ) a ne co nás dělí. Abychom řešily politické názory, na to tu taky není nikdo (nebo teda většina) zvědavá. Jestli jde o osobní věci, vyřešte je stranou. Jestli jde o peníze, asi nezbývá než udělat tlustou čáru a dál třeba zeštíhlit klub jen na fungování stránek, jen na to vybrat min. příspěvky a vše ostatní řešit komerční cestou. Kdo do toho dá své peníze a čas tak mám možnost a šanci něco taky vydělat. Přijde mi blbost vybírat peníze od lidí a přerozdělovat třeba na butik, Honday apod. Pak je to strašně neprůhledné a napadnutelné.
Ale jsem nečlen a je to můj osobní názor
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:44   Citovat  

Daver napsal:
665+1 napadla dneska dobrá myšlenka a sice sestavit z členů klubu, kteří mají zájem, kontrolní komisi, která by šetřila případ "Desperádo" nezávisle od rady. Rada by jim mohla dát podklady, které má, ať to prořeší a případně mohou chtít další vysvětlení. Následně vytvoří závěr a vše zveřejní.

Mě se ta myšlenka moc líbí. A co s ní udělá pár lidí, kteří jsou hákliví na jakékoliv slovo radních ? Pohrajou si ... takže co z dobrého úmyslu vnikne ? Inu například: "rada se chce zbavit odpovědnosti a především práce a chce to hodit na někoho jiného" ... chápeš mě, co tím myslím ?

A k tomu povzdechu ... přečteš-li, si má slova výše, uvidíš v tom podobnost a velkou! Navíc já zhruba vím, kdo si předmětná slova tvého povzdechu myslí ... a jsou to stále ti samí. Happy, PAKO, Tygr a možná pár dalších "méně významných". <- oprava dodatečně, tady jsem si uvědomil, žes to možná nemyslel jen ve vztahu k radě vs. lid, ale i lid. vs. lid ... teda doufám, žes to tak myslel ... to pak dává smysl i příspěvek lucy je to dobrý

Něco ti a všem okolo opět pošeptám. Je mi to sakra líto !!!! Protože třeba s PAKEM jsme se včera hodinu vykecávali o jeho mládí a autech a dneska tohle. Happy to samé. Každý osobní styk je naprosto v pohodě. Až mě napadá myšlenka zde zakázat cokoliv ve věcích chodu OS řešit. Pouze na schůzích.
DAVERKU můžem vykecávat dále...anketu jsem založil proto že mi přišlo velmi trapné že anketa tvá se za 1 tváří jako anketa oficiální 2 můžu si anonymně vybrat pouze z černé nebo bílé,nesouhlasím li s ani jedním,a tudíš chtěl bych vyjádřit svůj názor abych podpořil tvou snahu o urovnání napětí(má odpověď by byla ano,už toho bylo dost,ale žádná minulost nejde šoupnout pod koberec a musíme se s ní vyrovnat)tím pádem bych vystoupil z anonymity a šup...byl bych zase,,,teda pořád jsem za rýpala,závistivce,přebírače moci atd...proto jsem vytvořil duplicitní parodii na něco co se mi ve výběru odpovědí zdá jako trapné.To že s někým pokecáš neznamená že s tebou bude vždy zcela souhlasit,bylo by to hezké kdyby to tak bylo,ale nereálné.Dokonce ti kteří se zřekli hlasovat..protože jimjedna či dvě možnosti chybí,nevidí výsledky hlasování...propříště bych prosil alespoň k jedné odpovědi zařadit zdržel jsem se hlasování,aby mohli popřípadě zjistit výsledek průběžný...a jak jsem ti již řekl ač mám výhrady a jiné názory v různých věcech tak nic proti radě nemám,stojím za ní včetně předsedy foxe.Nechci převrat ,ani nikoho sesadit
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:49   Citovat  

Tygr myslím ukázal, co umí, Jihlavskými srazy a dokazuje to i technickými články. A pokud jde o mě, po dešlí úvaze jsem odmítl znovu kandidovat do rady, protože na tu "politiku" tam nejsem asi ten správný člověk, a místo toho se věnuji korekturám článků.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 22:53   Citovat  

Rom. napsal:

Blbej nejsi. Jde o řeší otázky z minulosti (závazky někdy z roku 2006),kdy se dělaly chyby, se kterýma se teď dá stejně houby udělat... A kdy nepracovala pořádně rada ani kontrolní komise... A když tu je snaha zjistit mínění víc lidí (protože v diskuzi se hádá max. 10lidí), tak tu Pako dělá podle mě rádoby vtipné hlasování o ponožkách, které dostalo modrou kartu, tak jsem je jako moderátor zamkl a dal na smetiště. Pako má dobrý nápady,ale tímhle "odlehčením" mě zklamal a ještě to je cenzura, když to ještě bylo v pokecu o autech? Navíc, když u toho hlasování ano/ne Daver napsal, proč je hlasování pouze ano/ne a ne další možnosti (totiž,že rada chce minulost vyřešit, pouze se chtěla dozvědět,zda komplet veřejně - což bude trvat dýl, bude se ptát víc lidí a bude to déle "zdržovat" od další nové práce,která má zamezit,aby k podobným chybám už nedocházelo nebo jen pár lidmi, kteří se v tom nejvíc angažují a zveřejnit výsledek.) Jiný smysl to hlasování nemá...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 23:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Blbej nejsi. Jde o řeší otázky z minulosti (závazky někdy z roku 2006),kdy se dělaly chyby, se kterýma se teď dá stejně houby udělat... A kdy nepracovala pořádně rada ani kontrolní komise... A když tu je snaha zjistit mínění víc lidí (protože v diskuzi se hádá max. 10lidí), tak tu Pako dělá podle mě rádoby vtipné hlasování o ponožkách, které dostalo modrou kartu, tak jsem je jako moderátor zamkl a dal na smetiště. Pako má dobrý nápady,ale tímhle "odlehčením" mě zklamal a ještě to je cenzura, když to ještě bylo v pokecu o autech? Navíc, když u toho hlasování ano/ne Daver napsal, proč je hlasování pouze ano/ne a ne další možnosti (totiž,že rada chce minulost vyřešit, pouze se chtěla dozvědět,zda komplet veřejně - což bude trvat dýl, bude se ptát víc lidí a bude to déle "zdržovat" od další nové práce,která má zamezit,aby k podobným chybám už nedocházelo nebo jen pár lidmi, kteří se v tom nejvíc angažují a zveřejnit výsledek.) Jiný smysl to hlasování nemá...
helby byla to jasná politická cenzura...pokud mě paměť neklame tak většinou zde upozorníte že příspěvek je ve špatné sekci
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 23:10   Citovat  

PAKO napsal:
DAVERKU můžem vykecávat dále...anketu jsem založil proto že mi přišlo velmi trapné že anketa tvá se za 1 tváří jako anketa oficiální 2 můžu si anonymně vybrat pouze z černé nebo bílé,nesouhlasím li s ani jedním,a tudíš chtěl bych vyjádřit svůj názor abych podpořil tvou snahu o urovnání napětí(má odpověď by byla ano,už toho bylo dost,ale žádná minulost nejde šoupnout pod koberec a musíme se s ní vyrovnat)tím pádem bych vystoupil z anonymity a šup...byl bych zase,,,teda pořád jsem za rýpala,závistivce,přebírače moci atd...proto jsem vytvořil duplicitní parodii na něco co se mi ve výběru odpovědí zdá jako trapné.To že s někým pokecáš neznamená že s tebou bude vždy zcela souhlasit,bylo by to hezké kdyby to tak bylo,ale nereálné.Dokonce ti kteří se zřekli hlasovat..protože jimjedna či dvě možnosti chybí,nevidí výsledky hlasování...propříště bych prosil alespoň k jedné odpovědi zařadit zdržel jsem se hlasování,aby mohli popřípadě zjistit výsledek průběžný...a jak jsem ti již řekl ač mám výhrady a jiné názory v různých věcech tak nic proti radě nemám,stojím za ní včetně předsedy foxe.Nechci převrat ,ani nikoho sesadit

Takže místo toho, abys jako všichni ostatní, co uvádíš, napsal, že ti nevyhovuje žádná možnost a zdržuješ se hlasování, tak mně zesměšňuješ ...

Kdybys byl formát, napíšeš mi ICQ nebo zprávu, že by to chtělo ještě možnost "zdržuju se" kuli počtu členů celkově (což je mimochodem dobrá myšlenka) ... ale ty ne ...

Pako ještě stále platí tvé vystoupení z klubu, o kterém si tolik hovořil na "staré" diskuzi a snad i tady? Nebo si za svými slovy už nestojíš ? Protože věřím, že pokud tě to tu už otravuje, rada si najde čas a do 24 hodin jednomyslně schváli tvé vystoupení, ikdyž nebude podáno dle stanov.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 23:28  Naposledy upravil Hellborn dne 23.1.2008 , 23:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PAKO napsal:
helby byla to jasná politická cenzura...pokud mě paměť neklame tak většinou zde upozorníte že příspěvek je ve špatné sekci

Politická cenzura? Fajn, tak já na to fakt už s...!

Občas taky něco smáznu a nejsem z moderátorů sám... Ale to už je fuk... Ráno uvidím...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2008 , 23:34   Citovat  

Daver napsal:
Takže místo toho, abys jako všichni ostatní, co uvádíš, napsal, že ti nevyhovuje žádná možnost a zdržuješ se hlasování, tak mně zesměšňuješ ...

Kdybys byl formát, napíšeš mi ICQ nebo zprávu, že by to chtělo ještě možnost "zdržuju se" kuli počtu členů celkově (což je mimochodem dobrá myšlenka) ... ale ty ne ...

Pako ještě stále platí tvé vystoupení z klubu, o kterém si tolik hovořil na "staré" diskuzi a snad i tady? Nebo si za svými slovy už nestojíš ? Protože věřím, že pokud tě to tu už otravuje, rada si najde čas a do 24 hodin jednomyslně schváli tvé vystoupení, ikdyž nebude podáno dle stanov.
zdržuji se komentáře...tohle je na icq...ano byla to parodie,ale né zesměšnění tebe..jestli ti to tak osobně vyznělo promiň...ale nepsaljsem to proto abych tě zesměšnil...chci se ti dokázat totiž stále dívat do očí když se potkáme...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2008 , 10:16   Citovat  

teda me by to na miste davera taky pekne nastvalo... v tom sem za nim. Mel si mu to napsat na icq. Vydrz dejvidku... mi fakt rozum zustava stat. Hlavne mi do ted nikdo nevysvetlil co podle nich znamena "vyporadat se s minulosti". Lidi, cetli jste to cely? jestli ne, tak radsi drzte usta. Nebo mi nekdo konkretne vysvetlete, co dal chcete aby se delo?! protoze dle me uz se vic stat momentalne nemuze.
A taky me pekne stve to, co rika i daver - a sice, ze kdyz je tu jakakoliv snaha, tak se dycky najde nekdo, kdo zpochybni tu snahu, zpochybni umysly ty snahy, duvody, za chvili lidi budou zpochybnovat, ze neco zpochybnujou. Furt tady vsechno nekdo zpochybnuje, se na to podivejte - copak takle se muze debata dobrat konce??? Nekteri nejmenovani jste fakt padli na hlavu, aspon nekdy, nekteryma prispevkama.
Chvili mi pripada, ze to tady nektery lidi snad i bavi, ze se proste nemuzou odpoutat od debaty a resej problemy, ktery uz neexistujou a oni si toho nevsimli. Lidi, uz se od toho trochu odpoutejte, chce to nadhled.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2008 , 10:47  Naposledy upravil Hellborn dne 24.1.2008 , 10:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No a já se na dnešek zas jednou dobře vyspal. Úsměv Včera jsem se rozhodl, že skončím jak s funkcí v komisi, tak s členstvím ve sdružení. Konečné rozhodnutí jsem si nechal na ráno a žádná změna...

Důvody:

Každá snaha o cokoli je tu ihned zpochybněna, hodně lidí nenapíše svůj názor (jasně, nemusí všemu úplně rozumět,ale to je problém se zeptat a pak napsat svůj názor?), podpora se pak (možná) ukáže až když je "to" nahnuté nebo někdo vyletí...

Pro to se mám nervovat? Sedět a vymýšlet různá řešení, chodit spát pozdě, přemejšlet, jestli jsem náhodou něco
neposoudil špatně a nebude z toho průšvih, nemít čas na manželku, hádat se s ní? Řešit problémy z minulosti,kdy na to každý z vysoka ... (víte co,že?)

Proč???? Jen proto,že mám klub rád?

Ta láska ke klubu mi stačila dřív (celý +/- 4 roky,co se o okolo něj
motám, snažím se radit a pomáhat), ale ty lidi (jak kritici, tak ti mlčící) mi všechno totálně
zhnusili!

Na rozdíl od internetových vystupovačů z klubu, kteří ale zrušení svého členství nikdy nedokončili a další rok mají "otevřená zadní vrátka",že zaplatí a jsou zpět, už mám napsanou a podepsanou rezignaci i vystoupení z klubu a odpoledne, až půjdu zaplatit ručení na VTi, to posílám doporučeně Foxovi do sídla sdružení.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
cenzura
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina