Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
podvozek na c5g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
svabis je teď offline  svabis
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:24   Citovat  

Zdravim,

můžete mi prosím poradit jakej podvozek na c5g HB 3dv...??
nesháním podvozek na okruhy ale spíše pro komfortnější jízdu....
cenu bych rád kolem 8-10 tisíc za komplet sadu
má cenu kupovat podvozky kolem těch 6 tisíc?značky typu V-MAXX, AKX atd....
co třeba značka Supersport..? či kayba Excel-g?

Dík pifko
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:32   Citovat  

hoj, napis uzivateli beastti tady z fora, je to kamos, na aute ma mylsim FK za 5-6t a je pardni!!

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:34   Citovat  

svabis napsal:
Zdravim,

můžete mi prosím poradit jakej podvozek na c5g HB 3dv...??
nesháním podvozek na okruhy ale spíše pro komfortnější jízdu....
cenu bych rád kolem 8-10 tisíc za komplet sadu
má cenu kupovat podvozky kolem těch 6 tisíc?značky typu V-MAXX, AKX atd....
co třeba značka Supersport..? či kayba Excel-g?

Dík pifko

KYB je dobrá volba za slušnej peníz

paskvilům typu FK, V-Max atd. se vyhni

Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:35   Citovat  

Dejf napsal:
KYB je dobrá volba za slušnej peníz

paskvilům typu FK, V-Max atd. se vyhni

muzu vedet proc?? 1duvod, mel si ho? vyzkousel si ho? pochybuju o tom, mam xx znamych co maji treba i jom za 4,5t a je to parada

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:36   Citovat  

TRUcKER napsal:
muzu vedet proc?? 1duvod, mel si ho? vyzkousel si ho? pochybuju o tom, mam xx znamych co maji treba i jom za 4,5t a je to parada

každý svého štěstí strůjcem Mrk

Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:39   Citovat  

duvod, nemas zadny, jenom chytre reci Tak to valím bulvy omg, nemluv, kdyz nevis, jo vidim, ze mas itr a plno uprav, to chapu, ale on to chce na c5g a do mesta, tak proc kupovat drahe, kdyz ty fk, jsou v pohode, sedi to jako pribite a zase uplne tvrde to neni a nastavitelna vyska tam je taky

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 17:14   Citovat  

TRUcKER napsal:
duvod, nemas zadny, jenom chytre reci Tak to valím bulvy omg, nemluv, kdyz nevis, jo vidim, ze mas itr a plno uprav, to chapu, ale on to chce na c5g a do mesta, tak proc kupovat drahe, kdyz ty fk, jsou v pohode, sedi to jako pribite a zase uplne tvrde to neni a nastavitelna vyska tam je taky
KO tyhle komentaře sou nejlepší. piše to asi proto že s tim asi má zkušenost. osobně bych taky něco zvolil ve vyšší cenové relaci aby pak neřešil nějaké problémy.a do mě.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:00   Citovat  

a co supersport?, maj cenu kolem tech 8 tisíc za sadu... máte zkušenosti někdo?
prej jako lepší náhrada za serii jsou červený Koni?? víte jaký je to typ či cenu

beastti je teď offline  beastti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:26   Citovat  

cau jak pise trucker mam podvozek od FK automotive a nemuzu si na nic stezivat jen na ty nase ostravske cesty, je stavitelny, takze pokud si ho upravis jak chces, zrovna tedka sem natiral trmeny a bubny tak sem ho obetrel vlhkou hadrou a vypada jako novy, mam ho druhy rok a jezdim v lete i v zime a zatim neni poznat ze by mel byt spatny.

zalezi na tobe jestli invesujes do podvozku a pak ho vytluces na nasich cestach. ja jsem ho menil protoze jsem mel unavene origa a auto bylo o dva centaky na levou stranu.

ale samozdrejme cena = kvalita s tim ic nenadelas.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:44   Citovat  

TRUcKER napsal:

kde sedí jak přibitej? na kvalitní cestě? takovej podvozek udělá i uplnej negramot... nicméně mě je to celkem šumák co si kdo dá na auto... ptal se, tak jsem odpověděl, kolem 12000 ( možná i levnějš ) se daj sehnat KYB a ty jsou trošku jinde naž nějaký FK a podobný podvozky z hračkárny. FK nejsou schopný udělat ani světla do kterejch by neteklo, natož podvozek...

a že je někdo spokojenej? o tom nepochybuju, každý zboží má svýho kupce. slyšel jsem plno lidí, který kupujou auta zásadně u AAA a taky jsou spokojený

proboha, stačí zapojit mozek, co to asi bude za kvalitu, pokud to stojí 6k... podvozek a gumy vás držej na silnic ( přelož si to třeba jako naživu ) a já bych rozhodně svůj život něčemu takovýmu nesvěřil, na to jsem mladej...

holt nejsme tak bohatí, aby jsme kupovali levné věci... a jak jsem řekl, každý svého štěstí strůjcem...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 22:03   Citovat  

Dejf napsal:
kde sedí jak přibitej? na kvalitní cestě? takovej podvozek udělá i uplnej negramot... nicméně mě je to celkem šumák co si kdo dá na auto... ptal se, tak jsem odpověděl, kolem 12000 ( možná i levnějš ) se daj sehnat KYB a ty jsou trošku jinde naž nějaký FK a podobný podvozky z hračkárny. FK nejsou schopný udělat ani světla do kterejch by neteklo, natož podvozek...

a že je někdo spokojenej? o tom nepochybuju, každý zboží má svýho kupce. slyšel jsem plno lidí, který kupujou auta zásadně u AAA a taky jsou spokojený

proboha, stačí zapojit mozek, co to asi bude za kvalitu, pokud to stojí 6k... podvozek a gumy vás držej na silnic ( přelož si to třeba jako naživu ) a já bych rozhodně svůj život něčemu takovýmu nesvěřil, na to jsem mladej...

holt nejsme tak bohatí, aby jsme kupovali levné věci... a jak jsem řekl, každý svého štěstí strůjcem...

ten KYB seženu za 12 ale bez pruzin ne? pride mi to moc penez nato, že chci něco jako lepší serii.. hold japonec no...

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 22:06   Citovat  

svabis napsal:
ten KYB seženu za 12 ale bez pruzin ne? pride mi to moc penez nato, že chci něco jako lepší serii.. hold japonec no...
jo je to docela dost za ty prachy uz by si moch mit vejskove stavitelnej weitec Úsměv na tu znacku sem slysel zatim docela dobry hodnoceni Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 23:06   Citovat  

svabis napsal:

většina jich je dělaná na seriové pružiny... lepší? a to znamená nutně tvrdší?

Bazzi napsal:
jo je to docela dost za ty prachy uz by si moch mit vejskove stavitelnej weitec Úsměv na tu znacku sem slysel zatim docela dobry hodnoceni Úsměv

to je jako kdyby si chtěl koupit pšt let starýho acorda a řekl bys, že za ty prachy je novej logan

navíc k čemu je to dobrý, nastaví to jednou a už na to nikdy nesáhe, navíc nastavovat výšku kompresí pružiny je hloupý a podvozek pak pořádně nefunguje. většinou funguje ( aspoň trochu ) pouze ve velice uzkém nastavení

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 9:42   Citovat  

nemylsim ani tak nutně tvrdší, jen ta serie je měkká jak ho*no, takže dyby to bylo krapítko tvrdší nezlobil bych se.... to se dá použít KYB se seriovejma pružinama jo? ja myslel jen sportovní tlumiče a sportovní pružiny, nějak to míchat to je bastlení ne? třeba sport. tlumiče + serie pružiny...

co ta značka supersport.. máte někdo zkušenosti?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 7:56   Citovat  

svabis napsal:
nemylsim ani tak nutně tvrdší, jen ta serie je měkká jak ho*no, takže dyby to bylo krapítko tvrdší nezlobil bych se.... to se dá použít KYB se seriovejma pružinama jo? ja myslel jen sportovní tlumiče a sportovní pružiny, nějak to míchat to je bastlení ne? třeba sport. tlumiče + serie pružiny...

co ta značka supersport.. máte někdo zkušenosti?

proč bastl, když je to pro ně naladěný

zeptej se Bitkaře, ten ti řekne víc, má tuhostně štelovací KYB, kterej je určenej na seriový pružiny. vezl mě a nefunguje špatně

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 8:50   Citovat  

jezdil jsem na FK který bylo již používané nevím jak dlouho a v jakých podmínkách, ale než vytekly tlumiče tak to bylo dobrý
teď jezdím na V-Maxxx cca 3tkm a taky dobrý, auto sedí líp než na seriovým podvozku, spíš je to stejný a jen díky nižším tlumičům je poznat trochu drncání

supersport jsem měl doma taky, ale dřív jsem prodal auto než jsem to stihl namontovat

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:48   Citovat  

Petura napsal:
jezdil jsem na FK který bylo již používané nevím jak dlouho a v jakých podmínkách, ale než vytekly tlumiče tak to bylo dobrý
teď jezdím na V-Maxxx cca 3tkm a taky dobrý, auto sedí líp než na seriovým podvozku, spíš je to stejný a jen díky nižším tlumičům je poznat trochu drncání

supersport jsem měl doma taky, ale dřív jsem prodal auto než jsem to stihl namontovat

když píšeš že FK a V-maxx jakžtakž šli, tak by se dalo řící že supersport, který sou dražší ( kolem 8 ) by mohli bejt lepší........?

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 10:03   Citovat  

svabis napsal:
když píšeš že FK a V-maxx jakžtakž šli, tak by se dalo řící že supersport, který sou dražší ( kolem 8 ) by mohli bejt lepší........?

no řeknu to takhle, z těchto třech jmenovaných mi všechny přišli naprosto stejný zpracováním jediný supersport se lišil barevně Úsměv
jinak supersport měl známej na Fokusu a až na vrzající tlumič taky OK

plno lidí si chválí weitec, je o něco dražší ale dle recenzí výtečně fungující, nesehnat za lepší cenu V-Maxxx tak jsem kupoval weitec

Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 14:24   Citovat  

Pokud sháníš podvozek napiš mi SZ, něco by jsme dohnali, jinak doporučuji opravdu kvalitní značku, ně žadný JOM, V-Maxx atd...pokud možno Weitec, KW, HR, a tedka jsou nový AP sportfahrwerke...to ti můžu sehnat za rozumný peniz

Obsah fóra Honda-club.cz   
podvozek na c5g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina