Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 46
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:20   Citovat  

ReNo napsal:
Tomu rikas trosku odlehcenej? Vzdyt jsi nemel ani dvirka od predniho kastliku Velmi šťastný
Nacez ja mel plnou vybavu, vcetne zapojene klimosky, vcetne 4ws, vcetne kapoty HaHaaa
Sve kone jsem premeril nedavno ... a je to vice jak 260 Cool

to jsou mi zase ale vymluvy Tak to valím bulvy ty mas zase lehoucky sparco sedacky, zatimco jarda ma original tezky sesle vcetne vyhrivani...atd atd...a ze jezdis s klimou je tvoje hloupost, pak brecis, ze furt musis grilovat Velmi šťastný

kazdopadne jak psal jarda.....sprinty v dnesni dobe jsou uplne o nicem, tatam je doba, kdy jezdivalo na mimon vic jak 250 zavodniku, v kazdy kategorii se tahali o setinky atd.....dneska kdo zajede pod 14 tak je kral, na to staci nazout mekky slicky a mit motor v kondici

az zase budou jezdit takto upraveny auta, a casy pod 13s v 1,6 tak to zacne byt zase zajimave, v dnesni dobe je to KO

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:47   Citovat  

eso-sannycars napsal:
to jsou mi zase ale vymluvy Tak to valím bulvy ty mas zase lehoucky sparco sedacky, zatimco jarda ma original tezky sesle vcetne vyhrivani...atd atd...a ze jezdis s klimou je tvoje hloupost, pak brecis, ze furt musis grilovat Velmi šťastný

Vzpamatuj se.
Za prve. Jednalo se tu o sazku pod 14.0 nekdy z roku 2008. V te dobe jsem mel uplne jinou vahu vozu a Sparco sedacku jsem fakttt nemel (mam ji v aute asi 2 mesice).
A za druhe, coz je podstatne dulezitejsi. Jestli tu nekdo brecel, ze musi poradat grilovacku, pak jsem to rozhodne nebyl ja. Jsem exhibicionista a kdybych tu sazku o grilovacku neprohral, tak bych ji stejne poradal, nebot jde o to sezvani pratel a ne o nejakej zajetej cas. Takze jestli mas pocit, ze jsem si tu stezoval, ze jsem nezajel tolik a tolik a ted brecim v ruzku ... tak to jsi na poradnem omylu Velmi šťastný
Mimochodem, kdybys byl na one poradane grilovacce, kterou jsem si nadherne uzil, tak bys pochopil Cool

Jinac ok, nektere kategorie sprintu jsou na tom hure a hure z pohledu zajetych casu .. ale jine zase lepe a lepe. Kdo by kdy rekl, ze iceman pojede pod 12.0 .. a ReNo pod 13,5, ze Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 10:56   Citovat  

ReNo napsal:
Vzpamatuj se.
Za prve. Jednalo se tu o sazku pod 14.0 nekdy z roku 2008. V te dobe jsem mel uplne jinou vahu vozu a Sparco sedacku jsem fakttt nemel (mam ji v aute asi 2 mesice).
A za druhe, coz je podstatne dulezitejsi. Jestli tu nekdo brecel, ze musi poradat grilovacku, pak jsem to rozhodne nebyl ja. Jsem exhibicionista a kdybych tu sazku o grilovacku neprohral, tak bych ji stejne poradal, nebot jde o to sezvani pratel a ne o nejakej zajetej cas. Takze jestli mas pocit, ze jsem si tu stezoval, ze jsem nezajel tolik a tolik a ted brecim v ruzku ... tak to jsi na poradnem omylu Velmi šťastný

Mimochodem, kdybys byl na one poradane grilovacce, kterou jsem si nadherne uzil, tak bys pohocpil Cool
vzpamatuj se ty jestli nepoznas ironii
ja jsem chtel jen naznacit, 13,5 na 260ps je nic moc...moje M3 je naprosta serie, tudiz snad jeste 286 ps, 1460kg (ne-li vic, pac mam klimu i sibr)a 13,6 (jo vlastne jsme mel spolujezdcovu sedacku venku)
takze ty exhibicionisto, zklidni se, vyndej klimu , tim zajedes dobrej cas a muzes rozdavat moudra dal Velmi šťastný přátele

a jestli mas pocit, ze nektery auta "uz jedou", tak doporucuju vylet do madarska, at pochopis, ze opravdu jeste nejedou Ble
přátele

Jinac ok, nektere kategorie sprintu jsou na tom hure a hure z pohledu zajetych casu .. ale jine zase lepe a lepe. Kdo by kdy rekl, ze iceman pojede pod 12.0 .. a ja pod 13,5, ze Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 11:15   Citovat  

Eso, takze cituji specialne pro Tebe na co jsem reagoval. Bot jsi to asi necetl. Velmi šťastný

reno musim si malinko rejpnout k te prednasce si tam rikal ze chces s 260konama atakovat 14s na mimoni
ja jen ze jsem to atakoval letos s 200konama :o)) i kdyz trosku odlehcenej

A ted k tomu Tvemu porovnani s BMW M3 .. ktere ma :

pozitiva :
+ 20ps
podstatne vyssi kroutici moment
lepsi rozlozeni celkoveho vykonu (ja mam vykon pouze ve spicce)
nahon na zadek - dost rozdil pri startu

negativa :
vetsi ztrata vykonu pri prevodu na kola
tezsi o 180kg

To mi prijde pomerne vyrovnany souper Úsměv
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 12:55   Citovat  

eso-sannycars napsal:

kazdopadne jak psal jarda.....sprinty v dnesni dobe jsou uplne o nicem, tatam je doba, kdy jezdivalo na mimon vic jak 250 zavodniku, v kazdy kategorii se tahali o setinky atd.....dneska kdo zajede pod 14 tak je kral, na to staci nazout mekky slicky a mit motor v kondici

az zase budou jezdit takto upraveny auta, a casy pod 13s v 1,6 tak to zacne byt zase zajimave, v dnesni dobe je to KO

tudy odkaz

Tak tvoje legendární jízda za 12,6 je stále legenda asi tě dlouho nikdo nepokoří, jestli vůbec. Ale zase dát jen slicky a vykuchat nestačí, i s 197 ps jsem zajela teprve teď v týnci 13,8, teď se budu pokoušet pod 13,5s. Snad příští rok po další úpravě už to bude taky pod 13(doufám), hold sem střevo na rozjezdy tak mi to prostě bude trvat déle. A váhově sem na tom 1008 kg bez řidiče ....

Teď v kategorii 1,6 je hodně zajímavej mišan a teda počkám si jak dopadne cooks je to dobrý
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 14:38   Citovat  

ach jo, doba je zla a to vacsine neprospieva a preto sa to prejavuje globalne - priemerne casy sa zhorsuju, ludia menej investuju a obracaju kazdu korunu. zlepsili sa len jednotlivci a aj tych je dost malo. a casom ich to asi tiez prestane bavit, lebo zmizne konkurencia. ak sa chce niekto zlepsovat, tak musi bojovat proti silnejsim, inak to nema vyznam. na druhu stranu, ked je konkurencia o 5 rokov popredu, tak to tiez nefunguje lebo nikomu asi nestoja tie preinvestovane peniaze za tych par sekund slavy (ak to nie je taky magor ako ja...)

keby sa zlepsila celkova ekonomicka situacia tak si myslim, ze by sa niekto nasiel, kto by aj u vas zacal s organizaciou naozajstnych sprinterskych pretekov vo formate celorocneho sampionatu, ktory bude mat rozumne zazemie, ale toto este asi chvilu potrva. aj u nas je to len druhy rocnik a stale je co zlepsovat.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:23   Citovat  

Zase se tady měřej pindíci tak to bych neměl chybět Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:46   Citovat  

Marfi napsal:

to teda HaHaaa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:20   Citovat  

Marfi napsal:

A jé wokurka to rozsekl. Tak kdy vyrazíš na silnice??? Už tu chybíš dost dlouho je to dobrý přátele Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 13:34   Citovat  

Tak..došel jsem do fáze kdy řeším podvozek..ten zelenej Weitec je už celkem KO..alespoň se mi to dle chování auta zdá..
Teď mi jde o jednu věc..potřebuju sehnat novej..,aby tu byl nejdýl do 14ti dní, byl pokud možno japonskej, a nebyl moc sníženej ani tvrdej, chci prostě lepší sérii, velmi jsem byl spokojen s chováním auta Lenky - ta tam má TOKICO a je to paráda.. dokáže mi někdo z vás poradit než začnu googlit a obvolávat ?

Nechci stavitelnej ani tuhostně ani vejškově, prostě klasika tlumiče pružiny nějaký normální, i díky těm 16kám a vejfuku úplně dole (už je pěkně nakopanej :/ ) tam musím volit rozumný snížení a rozumnou tuhost...přemýšlím i nad sérií.......... to mi hlava nebere

Taky je problém, aby to byl set skutečně pro EE8, někteří prodejci píšou že to je stejné ale není, ověřeno u Minora. Díky předem za rady..

PS.: Pokud by jste někdo věděl o novém hlavním brzdovém válci na EE8 a někom, kdo je schopnej objednat EBC brzdy, sem s tím...budu vděčněj..už mi zbejvá jen podvozek, brzdy a opravit lak........... díky Honda přátele

už to chci mít za sebou to martirium kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 20:31   Citovat  

a ještě jedna věc..pomalu ale jistě mě začínají bavit "zatáčky" takže pokud by šlo přihlédnout i k tomu Úsměv
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 21:51   Citovat  

ohledne brzd a toho podvozku bych zkusil napsat Infinitimu urcite ti neco poradi a rekne co a jak pripadne sezene a objedna přátele
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 21:52   Citovat  

cocks napsal:
a ještě jedna věc..pomalu ale jistě mě začínají bavit "zatáčky" takže pokud by šlo přihlédnout i k tomu Úsměv

Nechci stavitelnej ani tuhostně ani vejškově, prostě klasika tlumiče pružiny nějaký normální, i díky těm 16kám a vejfuku úplně dole (už je pěkně nakopanej :/ ) tam musím volit rozumný snížení a rozumnou tuhost...přemýšlím i nad sérií to mi hlava nebere ...

pokud chceš jezdit "zatáčky" tak ti serie asi stačit nebude KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 8:39   Citovat  

Hondik napsal:
ohledne brzd a toho podvozku bych zkusil napsat Infinitimu urcite ti neco poradi a rekne co a jak pripadne sezene a objedna přátele

jj, dostal jsem od Lenny tip i na wheelmana tak jim napíšu oboum a uvidím...dík přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 8:44   Citovat  

Lojzik napsal:
pokud chceš jezdit "zatáčky" tak ti serie asi stačit nebude KO

to asi ne, ale kolikrát mi přišlo, že auto se sériovým podvozkem je v zatáčkách čitelnější, předvídatelnější a celkově se s tím dá jezdit "rychleji" bez toho, abych přišel o vejfuk, lemy, vanu atd...... nebo se to najednou zničehonic utrhlo bez možnosti návratu...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 8:53   Citovat  

cocks napsal:
to asi ne, ale kolikrát mi přišlo, že auto se sériovým podvozkem je v zatáčkách čitelnější, předvídatelnější a celkově se s tím dá jezdit "rychleji" bez toho, abych přišel o vejfuk, lemy, vanu atd...... nebo se to najednou zničehonic utrhlo bez možnosti návratu...

klasicka vlastnost kazde hondy... drzi, drzi, drzi a potom je vsechno spatne
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:10   Citovat  

ninja napsal:
klasicka vlastnost kazde hondy... drzi, drzi, drzi a potom je vsechno spatne

nemyslim, seriovy podvozok sice cosi drzi, ale v pohode sa da kontrolovat smyk. prave po vymene za lepsi podvozok sa dostanes do stavu, ked podrzi este viac ale potom ked sa utrhne, tak uz mas o dost vyssie bocne zrychlenia a tazsie to ustojis.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:12   Citovat  

vti [906team] napsal:
nemyslim, seriovy podvozok sice cosi drzi, ale v pohode sa da kontrolovat smyk. prave po vymene za lepsi podvozok sa dostanes do stavu, ked podrzi este viac ale potom ked sa utrhne, tak uz mas o dost vyssie bocne zrychlenia a tazsie to ustojis.

jojo svatá pravda je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:20   Citovat  

Dejf napsal:
jojo svatá pravda je to dobrý

jo, taktéž souhlasím...prostě se posune hranice dál, ale pak je to o to větší peklo..

Kámoš má Sunnyho GTI N14 a co se s tím autem (sériovým podvozkem) dá dělat..defacto když to přeženu tak ho vodí bokem pod plnym zatáčkou..to se mi moc líbilo Úsměv ..to je (bohužel) lepší než rovinka Úsměv ..všechny ty meziplyny, apexy...mmmmm HaHaaa
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:27   Citovat  

Asi zalezi dost na gumach ne?. Ja jezdim jeste na zimakach Se stydím a jak pretacivej tak nedotacivej je dycky strasne citelnej... Zato na letnakach kdyz se mi to utrhlo, mel jsem uz trochu bobky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:29   Citovat  

maryo napsal:
Asi zalezi dost na gumach ne?. Ja jezdim jeste na zimakach Se stydím a jak pretacivej tak nedotacivej je dycky strasne citelnej... Zato na letnakach kdyz se mi to utrhlo, mel jsem uz trochu bobky...

joooo pravda.........pravda pravda on tam vlastně měl zimáky.... no ale prostě dobrý..jinak s těma bobkama jsem na tom podobně ale ikdyž sprinty jsou priorita, tak prostě v poslední době to občas zkouším a ty zatáčky maj prostě něco do sebe.. .. ale taky se ještě dost bojim..hlavně by to na takový počiny asi chtělo sériovej volant..tady mi to už jednou uteklo z pod pracek..a to jsem ten volant docela držel (samozřejmě oběma rukama) ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 9:45   Citovat  

cocks napsal:
joooo pravda.........pravda pravda on tam vlastně měl zimáky.... no ale prostě dobrý..jinak s těma bobkama jsem na tom podobně ale ikdyž sprinty jsou priorita, tak prostě v poslední době to občas zkouším a ty zatáčky maj prostě něco do sebe.. .. ale taky se ještě dost bojim..hlavně by to na takový počiny asi chtělo sériovej volant..tady mi to už jednou uteklo z pod pracek..a to jsem ten volant docela držel (samozřejmě oběma rukama) ..

ne seriovej, ale pořádnej...ne nějaký chrastítko pro tuzíky Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 12:22   Citovat  

Dejf napsal:
ne seriovej, ale pořádnej...ne nějaký chrastítko pro tuzíky Hihi

však mám..zůstal tam ještě z německa, černej victor, je kvalitní, pevnej, s dobrym povrchem ,žádný chrómy bláznivý, má i atesty spoustu papírů k tomu..no prostě to je jedna z mála věcí, které už nemusím řešit.

Šlo mi samozřejmě o průměr, ale to jistě víš Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 12:54   Citovat  

cocks napsal:
však mám..zůstal tam ještě z německa, černej victor, je kvalitní, pevnej, s dobrym povrchem ,žádný chrómy bláznivý, má i atesty spoustu papírů k tomu..no prostě to je jedna z mála věcí, které už nemusím řešit.

Šlo mi samozřejmě o průměr, ale to jistě víš Mrk

ne, myslel jsem pořádnej Hihi Mrk

omp-volant-od2021.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
omp-volant-od2021.jpg, 43.73 kB

OPM_VELOCITA_semisovy_volant_OD1958.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
OPM_VELOCITA_semisovy_volant_OD1958.jpg, 38.56 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 0:36   Citovat  

Dejf napsal:
ne, myslel jsem pořádnej Hihi Mrk

jo takhle HaHaaa ..no ot už je jiná liga..
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 6:27   Citovat  

na ten je lepsi poridit si rukavice,jinak se ten semis brzo osoupe.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2010 , 20:37   Citovat  

Tak jsem kápnul na tenhle podvozek..měl bych jej mít ještě zhruba o 1000 levněji.. názory ?
Weitec jsem tam doteď měl, ale je vejškově neštelovatelnej (potřebuju mít auto relativně vysoko) a hlavně už asi špatnej.

tudy odkaz
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2010 , 5:32   Citovat  

No já bych do toho šel, značka si myslím dobrá, ale na tom asi moc nesejde, pže i přesto, že někdo vychválí podvozek např. D2, tak někomu prostě bude fungovat parádně a někomu po půl roce tlumiče vytečou a je po zábavě.. Já mám x-let starý H&R, najeto asi milion KM a nemám problém.. Je to asi o štěstí Je to tam. FTEK POWA
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2010 , 9:43   Citovat  

ChuCky napsal:
No já bych do toho šel, značka si myslím dobrá, ale na tom asi moc nesejde, pže i přesto, že někdo vychválí podvozek např. D2, tak někomu prostě bude fungovat parádně a někomu po půl roce tlumiče vytečou a je po zábavě.. Já mám x-let starý H&R, najeto asi milion KM a nemám problém.. Je to asi o štěstí Je to tam. FTEK POWA

Tak pokud já vím, tak D2 je jen Brandová značka, která dává svý loga na určitý už z výroby no name komponenty, který si pak akorát obranduje..
Já měl předtím taky x let starý HRka ale taky už byl jeden KO, navíc pružiny už orezlý atd čert ví kolik mu bylo..ten jsem nechal pepoviCRX na repasi..

Tak uvidíme no, asi ho objednám..

Jinak já si taky nestěžoval až potom, co jsem se svezl v Lenky céru... to doporučuju všem, který si myslej, že maj auto ok (jako já) ..ten podvozek a celkově chování auta jako celku je jako u novýho auta..bez přehánení... je to práce Ramika a doporučuju....má prostě pro auto cit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2010 , 9:49   Citovat  

cocks napsal:
Tak jsem kápnul na tenhle podvozek..měl bych jej mít ještě zhruba o 1000 levněji.. názory ?
Weitec jsem tam doteď měl, ale je vejškově neštelovatelnej (potřebuju mít auto relativně vysoko) a hlavně už asi špatnej.

tudy odkaz

až na to, že se výška šteluje předpětim pružiny, tak že při změně výšky rozhodíš celej podvozek. navíc funguje v docela uzkym rozsahu nastavení...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina