Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
86r.v. 323 gtx bf2
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
EjdyR je teď offline  EjdyR
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 10:36   Citovat  

je tady nekdo, kdo se vyzna nejenom v hondach, ale i v tehle zapeklite 1.6t ? Úsměv .. auto ma mensi prasklinu na turbu, vubec nechtelo jet, urval jsem komplet vyfuk od svodu.. a uz to celkem jede, ale tech 150koni to asi nebude navic turbo tlaci snad az od 4.5tis poradnej. cim to muze byt, spatny wastegate,propousti moc? Tu prasklinu bych netipoval:X je na vyfukovec casti
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 17:17   Citovat  

EjdyR napsal:
je tady nekdo, kdo se vyzna nejenom v hondach, ale i v tehle zapeklite 1.6t ? Úsměv .. auto ma mensi prasklinu na turbu, vubec nechtelo jet, urval jsem komplet vyfuk od svodu.. a uz to celkem jede, ale tech 150koni to asi nebude navic turbo tlaci snad az od 4.5tis poradnej. cim to muze byt, spatny wastegate,propousti moc? Tu prasklinu bych netipoval:X je na vyfukovec casti

Odkud jsi?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 18:42   Citovat  

Břeclav

Rada36 napsal:
Odkud jsi?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 20:48   Citovat  

ano Breclav. Nejjiznejsi morava. Jinak jami, muj mluvci xD
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 21:50   Citovat  

EjdyR napsal:
ano Breclav. Nejjiznejsi morava. Jinak jami, muj mluvci xD

prasklina na výfukové části zpusobuje uniky plynu ve chvíli kdy má bejt WG zavřená a tudíž by mely vsechny plyny procházet přes turbínu a ne ucházet mimo.

Další vec je že "pocitove" to tech 150PS nebude mít už kvuli převodum 4x4 - pokud máš v háji nebo značne optřebovanej zadní dif tak auto pojede is plným výkone pocitove huře než cca 130PS předohrab o stejné váze ..

osobne si mylsím že turnína je zralá na repas a bez penez s tím nc neudeláš .. pokdu jsi auto pořídil do 10tis, připrav si tak 2-3násobek na to dát jen motor a turbo do stavu aby to aspon tech 140-150PSů melo..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:18   Citovat  

psal jsem s hanysx asi pred mesicem a rikal mi, ze bude mit na prodej turbo ve slusnem stavu i s neprasklyma svodama. cena do 5tis. Sel bych do toho, kdybych si mohl byt 100% jisty, ze ma ta prasklina opravdu takovy vliv na cely prubeh vykonu/toc.momentu, nebo ze ma to me turbo uz unaveny wg. jeste bych nechal pretesnit hlavu(gufera,obrousit ventily,vacky..nebo co vse se dela)-3tis.. a pak by to snad mohlo litat:) ten diferak nepoznam,jestli je moc opotrebovany.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:44   Citovat  

EjdyR napsal:
psal jsem s hanysx asi pred mesicem a rikal mi, ze bude mit na prodej turbo ve slusnem stavu i s neprasklyma svodama. cena do 5tis. Sel bych do toho, kdybych si mohl byt 100% jisty, ze ma ta prasklina opravdu takovy vliv na cely prubeh vykonu/toc.momentu, nebo ze ma to me turbo uz unaveny wg. jeste bych nechal pretesnit hlavu(gufera,obrousit ventily,vacky..nebo co vse se dela)-3tis.. a pak by to snad mohlo litat:) ten diferak nepoznam,jestli je moc opotrebovany.

skus podložit džák WG tak aby to drželo déle zavřené - pozdeji otvíralo, případne pokud je stavitelná ta osicka z akterou WG actuator tahá tak ji prodluž, ale teřba u CT26 ( supra ) ma i malá prasklina u WG kua velkej dopad na projev motoru.
Přetesnení hlavy nepomuže ( pokud není fouklé tesnení pod hlavou ), zabrousení ventilových sedel a ventilu s tím co píšeš aby se veslo do 3 tis bude tak nijek audelané že to budou jen vyhozené peníze. pokud chceš aby to neco skuetčne udelalo, tak si připrav spíše nová sedla, vodítka a asi i ventily ( zatím co sem videl ventily po xperimentech s tlakem na BF/BG gtx/R tak i kusy ventilu chybely Velmi šťastný ).
Měřil jsi komprese? kontroloval si tesnost zbytku soustavy? neuniká ti nekde vtduch ( deravé IC atd.. )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 13:42   Citovat  

kdyz ja ani nevim jak to wg a drzak toho wg vypada:X jen vim, ze to tam nekde je a muze to byt ve spatnem stavu:X .. nevim ani z ktere strany turba to je, ty mas gtr mazdu, ze? Ne gtx. sedla, voditka a i ventily, na kolik to vyjde? 16 ventilu to nebude asi nejlevnejsi Úsměv jestli je foukla ta hlava, taky zrovna nepoznam :X ale vypada pekne nechutne to tesneni a cely blok zachcany od oleje.. a kdyz jsem to mooc prehral, tak to vypadalo jakoby se hrnula para z pod toho tesneni, tezko rict, jestli se jen neodparoval ten olej co tam byl poteceny. Jo tesnost soustavy jsem kontroloval a nic neunika a komprese jsem nemeril, ale zaridim, aby je zmeril znamy
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 18:35   Citovat  

to spíš bude čoudit zahřátej od svodů ten olej vyblitej na bloku..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 21:39   Citovat  

EjdyR napsal:
kdyz ja ani nevim jak to wg a drzak toho wg vypada:X jen vim, ze to tam nekde je a muze to byt ve spatnem stavu:X .. nevim ani z ktere strany turba to je, ty mas gtr mazdu, ze? Ne gtx. sedla, voditka a i ventily, na kolik to vyjde? 16 ventilu to nebude asi nejlevnejsi Úsměv jestli je foukla ta hlava, taky zrovna nepoznam :X ale vypada pekne nechutne to tesneni a cely blok zachcany od oleje.. a kdyz jsem to mooc prehral, tak to vypadalo jakoby se hrnula para z pod toho tesneni, tezko rict, jestli se jen neodparoval ten olej co tam byl poteceny. Jo tesnost soustavy jsem kontroloval a nic neunika a komprese jsem nemeril, ale zaridim, aby je zmeril znamy

mel jsem 2x GTX ( BG 1.8 T 4X4 ) silnější byl na hranici 250PS..

WG actuator je ta bandaska na turbíně co z ní jde tyčka a hejbe "něčím v turbu"..

výfukový ventil cca 250-300,-
sací ventil cca 150kč
vodítko cca 50kč
hydro cca 160kč

nejdražší bude práce na té hlavě ( pokud má být odvedena profesionálně = dobře ), proto se rozhodni kolik do toho chceš vrazit a zda to má smysl pokud je zybtek auta zrezlej, nebo je spatnej podvozek.. je to o tom co od auta čekáš a co s ním plánuješ.

fouklá na hlavě - ztrácí se voda nebo hadice jsou po zahřátí motoru ( a prohnání ) tvrdé a nejdou zmáčknout
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 22:39   Citovat  

EjdyR napsal:
. a kdyz jsem to mooc prehral, tak to vypadalo ...

hlavně at už se ti nepřehřeje Úsměv je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 16:19   Citovat  

asi bych radej poridil 1.8 t awd, nez nasypat hromadu penez do tehle. kastla je prorezla, podvozek .. no, neplave to, drzi to. vic bych to radej nerozebiral Je to tam.

jinak, jenom pro predstavu, jak to asi (ne)jede jsem natocil video, SE k750i otresna kvalita a jeste jsem hybal s rukou KO tudy odkaz

a ten wg, ja proste nevim, kde co jak :X prikladam tedy fotku toho, o cem si myslim, ze by to mohlo byt Mr. Green

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
86r.v. 323 gtx bf2
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina