Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čína XYZ a TypeR ultras na okruzích...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 9
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:11  Naposledy upravil Dany dne 3.5.2011 , 15:30, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Trošku se chci dotknout znovu dvou ožehavých témat, první je, jak jsou na tom tedy mé "čínské" věci od XYZ-racing dělané na Taiwanu a ta druhá je rozdílnost komplexního tuningu, aby auto opravdu celkově fungovalo, oproti sprintovým závodům, jaký je rozdíl v adrenalinu a jaká je to náročnost na auto a řidiče, musí každý posoudit sám. Nicméně já osobně bych jel radši jednou ročně na NS než 5x někam na sraz a sprinty (což už vyjde cenově podobně) ... Protože pokud tedy sprinty, tak jen profi-ligu, jako je například maďarsko... Nevím, kolik českých "sprinterských" vítězů by mělo v vdané kategorii šanci třeba v tom Maďarsku...

Vím, že ty naše auta mají problém nějak výrazně pokořit 14s hranici na 402m, nicméně, myslíte si, že mě automaticky předjede na NS auto, které dělá 402m za 13s???
Loko má na autě mnou doladěný podvozek XYZ-racing SuperSport a já jsem si doladil Tein MonoFlex, dále já mám třeba od XYZ-racing "čínské" brzdy oproti Lokovým AP-racing...
Oba používáme stejný semislick Falken RT-615 a díky mým problémům s motorem, který není zatím dodělán, máme i srovnatelný výkon, jak se zjistilo posledně na brzdě (já teď 230HP ale jen 205Nm krouťák, Loko 222HP ale 225Nm), nicméně důležité nejsou absolutní hodnoty, ale průběh...

Jak auta fungují se můžete podívat na videjkách, pokud obětujete těch 30minut času, myslím, že pochopíte, o čem NS a komplexní tuning je... Proč a kolik vteřin odečítáme od celkového času, je dole v popisu videjí napsáno, byl velký provoz a vždy tam byla nějaká žlutá fáze, takže člověk dost ztratil, ale protože mám dalatogy (z Performance Boxu), můžu pak jednotlivé ztráty jednoduše porovnáním s jinou jízdou dopočítat...

Loko ... cca 8:56 ... tudy odkaz
Dany ... cca 8:41 ... tudy odkaz
Dany ... cca 8:20 ... tudy odkaz

V příloze je graf rychlostí průjezdů jednotlivých zatáček, kde je vidět, že podvozek XYZ umožňuje srovnatelné rychlosti průjezdů jako Tein a že brzdy od XYZ brzdí stejně jako brzdy od AP přestože jeden okruh NS má přibližně jako pět okruhů v Mostě... Dany modrá, Loko červená...

Nakonec abych předešel nějakým nesmyslným debatám o reálnosti času, je to čas BTG (tedy z Bridge do Gantry), tak jak se jezdí při volných jízdách a ne celý okruh. Pokud chcete z toho dostat čas na celý okruh, musíte k času BTG připočítat (v případě CTR) asi 25s. Proč tolik, to jsem detailně rozebral u sebe a nechci to opakovat tudy odkaz (příspěvek 02. kvě 2010 1:04:43), ale věřte, že to je poměrně přesně, jsem dost precizní...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:25   Citovat  

kuky kuk klobouk dolu
... takovejch clanku vi hodne zajimavy
btw slusna pila ... OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:25   Citovat  

Ten rozdíl v čase je daný tím, že takový koule to tam vyslat jako Dany jsem prostě neměl. Že by mě limitovala technika je naprosto bezpředmětné tady rozebírat... Ale já si tu svojí techniku ošahám a pak mu zatopím klukovi ušatému! :twisted: VTEC
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:29   Citovat  

podle grafu mel na skoro na kazdym useku vyzsi rychlost mmm Velmi šťastný
jako z toho onboardu se nemuzu odtrhnout ....
asi to budu muset shlednout vsechno vickrat
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:37   Citovat  

Mmmm, tak jakoze smekam, paradni jizda...pakrat mi zatrnulo i za tebe Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:37   Citovat  

moc pěkný je to dobrý taky bych se tam chtěl někdy mrknout až budu mít pořádný auto... a na kolik to vyjde takový výlet ?
já si zatím takhle jezdím v GT4 VTEC
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:44   Citovat  

shaman napsal:
moc pěkný je to dobrý taky bych se tam chtěl někdy mrknout až budu mít pořádný auto... a na kolik to vyjde takový výlet ?
já si zatím takhle jezdím v GT4 VTEC

S CTR 7g, ubytko 2 noci, spotrebak + benzin , 8kol na NS, celkem do cca 15 000 Kc
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:50   Citovat  

šiklo by se strmější řízení ,co?
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:51   Citovat  

LK7R napsal:
S CTR 7g, ubytko 2 noci, spotrebak + benzin , 8kol na NS, celkem do cca 15 000 Kc

díky, to není zas tak strašný... začínám šetřit Velmi šťastný
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:51   Citovat  

OK pánové klobouk dolu je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:53   Citovat  

Ehm, pokud bys mel 8:20, tak vis koho si mimo jine porazil ?
8:22 Nissan Skyline GT-R R32 Motoharu Kurosawa
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:54   Citovat  

hmmm
jako ted koukam s kamosem po netu ... a

mel bys zacit uvazovat ze zavres kramek s pocitacema a zacnes zavodit .. Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:56   Citovat  

Pozor! Neplést si čas BtoG a čas na jedno letmé kolo!!! Na jízdách pro veřejnost se nedá zajet letmé kolo ale jen BtoG.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:57   Citovat  

Buchtak napsal:
Ehm, pokud bys mel 8:20, tak vis koho si mimo jine porazil ?

Takže ještě jednou pro ty víc ... co si to nepřečtou celé...

Cituji ještě jednou konec svého článku:
Nakonec abych předešel nějakým nesmyslným debatám o reálnosti času, je to čas BTG (tedy z Bridge do Gantry), tak jak se jezdí při volných jízdách a ne celý okruh. Pokud chcete z toho dostat čas na celý okruh, musíte k času BTG připočítat (v případě CTR) asi 25s. Proč tolik, to jsem detailně rozebral u sebe a nechci to opakovat odkaz (příspěvek 02. kvě 2010 1:04:43), ale věřte, že to je poměrně přesně, jsem dost precizní...

A jinak myslíš, že s tou jednou skoro zastávkou 8:38, podel tebe tedy 16s za Nissanem GT-R jna 20km je špatnej čas???

Prosím, pište jsem příspěvky jen Ti, co víte o čem je BTG nebo si to prosím přečtěte pořádně...

Děkuji
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 11:59   Citovat  

Jo takhle. To ale nic nemeni na to, ze je to dobrej cas.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:01   Citovat  

Takže pro ještě přeložím jednou:

Loko celé kolo cca 9:20
Dany celé kolo cca 8:45 (jinak u sebe na stránkách mám datalog z kola, které jsem minule bez provozu zajel BTG za 8:15.5 takže celé kolo asi 8:40
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:04  Naposledy upravil ReNo dne 26.7.2010 , 12:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dany napsal:
Takže ještě jednou pro ty víc ... co si to nepřečtou celé...

Cituji ještě jednou konec svého článku:
Nakonec abych předešel nějakým nesmyslným debatám o reálnosti času, je to čas BTG (tedy z Bridge do Gantry), tak jak se jezdí při volných jízdách a ne celý okruh. Pokud chcete z toho dostat čas na celý okruh, musíte k času BTG připočítat (v případě CTR) asi 25s. Proč tolik, to jsem detailně rozebral u sebe a nechci to opakovat odkaz (příspěvek 02. kvě 2010 1:04:43), ale věřte, že to je poměrně přesně, jsem dost precizní...

A jinak myslíš, že s tou jednou skoro zastávkou 8:38, podel tebe tedy 16s za Nissanem GT-R jna 20km je špatnej čas???

Prosím, pište jsem příspěvky jen Ti, co víte o čem je BTG nebo si to prosím přečtěte pořádně...

Děkuji

Bych zduraznil, ze to neni za Nissan GT-R .. ale za Nissan Skyline GT-T R32 ... ponekud veliky rozdil ve vozech. Nejen v rocniku vyroby OK
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:05   Citovat  

je to dost zajimavej cas Úsměv na to a to prosim neber jako urazku ....
ze tam jezdili o dost lepsi auta Úsměv
sice je to technicka trat no ale porad si limitovan vykonem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:06   Citovat  

PAKO napsal:
šiklo by se strmější řízení ,co?

Tak šiklo, né že né, nicméně já si to nějak už vodím do zatáček rozevláté, takže jsem si na to už zvyknul a naučil se s tím žít...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:06   Citovat  

jako pekny porovnani, ale beztak to dle me nema vahu. Byste museli vybrat nekde par ruznych zatacek a zkouset je co to da nekolikrat dokolecka (idealne jeden jezdec dycky). Na NS to je proste o tom, kde se na to citi ridic nez kde se na to citi podvozek. A z videa mi prislo, ze loko to ma nedotacivejsi. Mozna by to chtelo primy porovnani uhlu natoceni volantu nekde v nejaky zatacce v presnym bode, kde jste meli podobnou rychlost, ale i tak, kazdej muze mit jinej prujezd. To je proste tezky srovnavat.
Kazdopadne videa zupa!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:11   Citovat  

ReNo napsal:
Bych zduraznil, ze to neni za Nissan GT-R .. ale za Nissan Skyline GT-R R32 ... ponekud veliky rozdil ve vozech. Nejen v rocniku vyroby OK

To byla ironie, pokud se na to video podíváš, tak pochopíš, že nemůžu jet 20s za GT-R R35, dva tam jsou a jak jedou na rovině je snad vidět...

Ale rád bych tam viděl tvých 260HP se sekvenci, to bys měl dát vpoho těch 8minut, myslím si na podzim, až tam pojedem znovu a budu mít auto dodělané, tak se dost hlasitě chystám těch 8minut pokořit. NEpojedeš s náma???

Jen pro info, zatím jsem dal na NS 22kol, takže zatím to tak moc najeté nemám...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:16   Citovat  

Dany napsal:
To byla ironie, pokud se na to video podíváš, tak pochopíš, že nemůžu jet 20s za GT-R R35, dva tam jsou a jak jedou na rovině je snad vidět...

Ale rád bych tam viděl tvých 260HP se sekvenci, to bys měl dát vpoho těch 8minut, myslím si na podzim, až tam pojedem znovu a budu mít auto dodělané, tak se dost hlasitě chystám těch 8minut pokořit. NEpojedeš s náma???

Jen pro info, zatím jsem dal na NS 22kol, takže zatím to tak moc najeté nemám...

Ja tu nepisu jak ridim ja .. ani ze nekdo z vas jede spatne. Znam Loka moc dobre. Jestli on pise, ze nejede kudlu jak ty ... pak to neco znamena .. pac on jezdi kudlu jak prase ... Velmi šťastný
Jen jsem chtel zduraznit, ze pises, ze 20s za Nissanem GT-R a tak to proste neni. GT-R R32 je skvely vuz take, ale je uz 21 let starej a neda se srovnavat s GT-R novym.
Totiz spousta lidi zde zna pouze nove GT-R .. a priradi si vysledek k tomu, ze jsi byl 20s za nim .. a to by byla opravdu mylna predstava ...
Ja osobne bych na NS s preludou nejel. Nebal bych se o svuj cas, ale spise si myslim (a to verejne), ze by to auto neprezilo. Staci mi mosteckej okruh, tam dokazu zajet slusnej vysledek (mam ho najetej totiz) Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:17   Citovat  

Bitkar napsal:
jako pekny porovnani, ale beztak to dle me nema vahu. Byste museli vybrat nekde par ruznych zatacek a zkouset je co to da nekolikrat dokolecka (idealne jeden jezdec dycky). Na NS to je proste o tom, kde se na to citi ridic nez kde se na to citi podvozek. A z videa mi prislo, ze loko to ma nedotacivejsi. Mozna by to chtelo primy porovnani uhlu natoceni volantu nekde v nejaky zatacce v presnym bode, kde jste meli podobnou rychlost, ale i tak, kazdej muze mit jinej prujezd. To je proste tezky srovnavat.
Kazdopadne videa zupa!

Jasně, to je pravda s tím souhlasím. Můj styl je daleko více agresivnější a náročnější pro auto, ale zase je podřízený k němu setup auta. Jezdím to obráceně než se má a přibližně od třetiny zatáčky jezdím naplno, protože si v první třetině zatáčky nechám auto jít do lehké přetáčivosti, proto ten pocit, že to je méně nedotáčivé. Tento styl je spíš rallyový, ale mě vyhovuje i když je o něco pomalejší, Loko jezdí správně čistě okruhově...

Jenže to by pořád znamenalo, že ten podvozek není o tolik horší, ale mě šlo jen o to dokázat, že to není takový shit, jako se o tom mluvilo, myslím, že je vidět kam se ten podvozek řadí... Může tam někdo přijet na Koni, HP, HR nebo KW, dáme datalog a porovnáme... Pořád je tohle víc, než ty teoretický kecy, které se o tom tady vedly, si myslím...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:20   Citovat  

ReNo napsal:
Ja tu nepisu jak ridim ja .. ani ze nekdo z vas jede spatne. Znam Loka moc dobre. Jestli on pise, ze nejede kudlu jak ty ... pak to neco znamena .. pac on jezdi kudlu jak prase ... Velmi šťastný
Jen jsem chtel zduraznit, ze pises, ze 20s za Nissanem GT-R a tak to proste neni. GT-R R32 je skvely vuz take, ale je uz 21 let starej a neda se srovnavat s GT-R novym.
Totiz spousta lidi zde zna pouze nove GT-R .. a priradi si vysledek k tomu, ze jsi byl 20s za nim .. a to by byla opravdu mylna predstava ...
Ja osobne bych na NS s preludou nejel. Nebal bych se o svuj cas, ale spise si myslim (a to verejne), ze by to auto neprezilo. Staci mi mosteckej okruh, tam dokazu zajet slusnej vysledek (mam ho najetej totiz) Úsměv

A jakej máš tedy čas v Mostě, jen pro porovnání?

U nás to je takhle:
1:58.5 ... ESO ... Civic 1.6 Turbo ... slick
1:58.9 ... Dany ... CTR7G ... slick
1:59.5 ... Pipka ... S2000 ... slick
1:59.9 ... Michal ... S2000 ... slick
2:01.0 ... Martin ... BMW Z4 3.0Si ... slick
2:02.3 ... ESO ... ITR ... semislick
2:03.1 ... Kaufi ... CTR8G ... slick
2:06.7 ... Walker ... CTR7G ... semislick
2:07.0 ... Padam ... CTR8G ... semislick
2:08.4 ... ESO ... ATR ... UHP
2:16.0 ... Well ... Mazda MX-5 NBFL 1,6 ... semislick
2:28.7 ... Ondras ... Civic EP2 ... UHP
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:31   Citovat  

Dany napsal:
A jakej máš tedy čas v Mostě, jen pro porovnání?

U nás to je takhle:
1:58.5 ... ESO ... Civic 1.6 Turbo ... slick
1:58.9 ... Dany ... CTR7G ... slick
1:59.5 ... Pipka ... S2000 ... slick
1:59.9 ... Michal ... S2000 ... slick
2:01.0 ... Martin ... BMW Z4 3.0Si ... slick
2:02.3 ... ESO ... ITR ... semislick
2:03.1 ... Kaufi ... CTR8G ... slick
2:06.7 ... Walker ... CTR7G ... semislick
2:07.0 ... Padam ... CTR8G ... semislick
2:08.4 ... ESO ... ATR ... UHP
2:16.0 ... Well ... Mazda MX-5 NBFL 1,6 ... semislick
2:28.7 ... Ondras ... Civic EP2 ... UHP

Jestli je porad stejna trat jako minule jaro .. tak jsem mel 1:59,7 .. co si tak pamatuju. Mereni z g-tech race modu. Mel jsem i kameru, lec pujcenou a baterka bohuzel dosla uz pri cekani v depu (jsem zjistil az po stahnuti doma) Smutný
A bylo to bez sekvence, prevodovka klasicka H22A5 - 20% zkracenej prevod, pneu Bridgestone Potenza RE-050A Úsměv
Esicko za cilovkou uz bylo Úsměv

EDIT: Doma zkusim najit danej zaznam z g-techa OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:42   Citovat  

ReNo napsal:
Jestli je porad stejna trat jako minule jaro .. tak jsem mel 1:59,7 .. co si tak pamatuju. Mereni z g-tech race modu. Mel jsem i kameru, lec pujcenou a baterka bohuzel dosla uz pri cekani v depu (jsem zjistil az po stahnuti doma) Smutný
A bylo to bez sekvence, prevodovka klasicka H22A5 - 20% zkracenej prevod, pneu Bridgestone Potenza RE-050A Úsměv
Esicko za cilovkou uz bylo Úsměv

EDIT: Doma zkusim najit danej zaznam z g-techa OK

Nebo můžeš jet někdy s náma a dostaneš Performance Box a máme dalatog na světě. Ke všem časům u nás jsou datalogy, aby nevznikali žádné pochyby o důvěrohodnosti. G-techu já osobně úplně nevěřím, měli jsme tam auto, co s G-techem dalo 2 minuty a s PerformanceBoxem to bylo nejlépe za 2:02, což netvrdím, ani že to je tvůj případ, ani že ten G-tech je špatnej, ale jen já víc věřím PB...

Mě by taky zajímalo, jak ta Preluda a hlavně kde je rychlá... Mě přijdou 2 minuty na ní moc, má sériové brzdy (nebo ne?)... Ale netvrdím, že se nepletu, protože ani ESA s civiciem jsem na 1:58.5 netipoval Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:44   Citovat  

Dany jede mega peklo už sem to psal myslim že by se tady těžko hledala konkurence.Kolik zajel vubec eso?
Jinak Reno wokurka vyřazuje do zatáček takže pochybuju že zajel 1,59:-)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:50   Citovat  

Marfi napsal:
Dany jede mega peklo už sem to psal myslim že by se tady těžko hledala konkurence.Kolik zajel vubec eso?
Jinak Reno wokurka vyřazuje do zatáček takže pochybuju že zajel 1,59:-)

Jak jede Reno nevím, viděl jsem ho jen sprintovat, takže jsem zvyklý lidi neškatulkovat, dokud je nevidím řídit, nicméně je pravda, že hodně lidí se pod Martinovým a mým instruktážním vedením na okruhu výrazně zlepšilo a to je asi největší odměna, když vidím, jak jsou usměvaví.

Co se týká ESA, nestačil ITR dodělat, s časových a finančních důvodů...

Jinak moje CTR má seriovou hmotnost, těžké sedačky z 30th a jezdím to kvůli vyvážení i se subwooferem a rezervou Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:51   Citovat  

Dany napsal:
Nebo můžeš jet někdy s náma a dostaneš Performance Box a máme dalatog na světě. Ke všem časům u nás jsou datalogy, aby nevznikali žádné pochyby o důvěrohodnosti. G-techu já osobně úplně nevěřím, měli jsme tam auto, co s G-techem dalo 2 minuty a s PerformanceBoxem to bylo nejlépe za 2:02, což netvrdím, ani že to je tvůj případ, ani že ten G-tech je špatnej, ale jen já víc věřím PB...

Mě by taky zajímalo, jak ta Preluda a hlavně kde je rychlá... Mě přijdou 2 minuty na ní moc, má sériové brzdy (nebo ne?)... Ale netvrdím, že se nepletu, protože ani ESA s civiciem jsem na 1:58.5 netipoval Velmi šťastný

Mam ozkousenou metodu, ze na stejnem miste vzdy na chvilicku dvakrat trosku slapnu spojku. Tim si pri naslednem zpracovani oznacim prujezd dalsiho kola Úsměv
Samozrejme nemuzu rucit za casy z G-techa. Prave proto jsem chtel i kameru OK
Mel jsem Brembo + ferodo .. seriova velikost. Nejsem ale typ brzdici na posledni chvilku. Tam jsou obrovske rezervy. Take nikde netvrdim, ze jsem milovnik zatacek (NS si lajznu .. az po porizeni Lotusu Exige R).
Tendle rok chci dotahnout brzdy (jsem sprinter, takze sice mam moznost dat brzdy z EVA 9, ale tim dost ztratim na sprintu, bot nenasadim moje special 15" kola Smutný ...
Proste porad premyslim, zda je dam ci ne .. zatim spise ne Cool
Ale pri pristim mereni sil s mosteckym okruhem vezmu i kameru. Necu ale pote slyset, ze jsem zvysil snimkovani obrazu .. jen abychh .... HaHaaa

marfi : Jak se to vubec dela se sekvenci .. pres spojku jen? Velmi šťastný meetallll Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 12:55   Citovat  

ReNo napsal:
Mam ozkousenou metodu, ze na stejnem miste vzdy na chvilicku dvakrat trosku slapnu spojku. Tim si pri naslednem zpracovani oznacim prujezd dalsiho kola Úsměv
Samozrejme nemuzu rucit za casy z G-techa. Prave proto jsem chtel i kameru OK
Mel jsem Brembo + ferodo .. seriova velikost. Nejsem ale typ brzdici na posledni chvilku. Tam jsou obrovske rezervy. Take nikde netvrdim, ze jsem milovnik zatacek (NS si lajznu .. az po porizeni Lotusu Exige R).
Tendle rok chci dotahnout brzdy (jsem sprinter, takze sice mam moznost dat brzdy z EVA 9, ale tim dost ztratim na sprintu, bot nenasadim moje special 15" kola Smutný ...
Proste porad premyslim, zda je dam ci ne .. zatim spise ne Cool
Ale pri pristim mereni sil s mosteckym okruhem vezmu i kameru. Necu ale pote slyset, ze jsem zvysil snimkovani obrazu .. jen abychh .... HaHaaa

No wokurko sem na tebe zvedavej na stopkach sem si taky myslel že jezdim pod 2min a byl sem rád za nakejch 2:05:)Auto jede takže problém sedí na sedačce:-)

marfi : Jak se to vubec dela se sekvenci .. pres spojku jen? Velmi šťastný meetallll Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čína XYZ a TypeR ultras na okruzích...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina