Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čína XYZ a TypeR ultras na okruzích...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 9
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:03   Citovat  

Mužu potvrdit, že Danymu CTR funguje neskutečně dobře - svez jsem se s nim ted Nurburgringu. Naháněl tam o třídu až dvě výkonější auta. Konkurenci ala renault rs, clio rs nechavá dost daleko za sebou OK a přál bych vam zažít, kdydž ho chytne závodnickej amok ... ten mu přidá nejmí dalších 30hp Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:12   Citovat  

ReNo napsal:
Mam ozkousenou metodu, ze na stejnem miste vzdy na chvilicku dvakrat trosku slapnu spojku. Tim si pri naslednem zpracovani oznacim prujezd dalsiho kola Úsměv
Samozrejme nemuzu rucit za casy z G-techa. Prave proto jsem chtel i kameru OK
Mel jsem Brembo + ferodo .. seriova velikost. Nejsem ale typ brzdici na posledni chvilku. Tam jsou obrovske rezervy. Take nikde netvrdim, ze jsem milovnik zatacek (NS si lajznu .. az po porizeni Lotusu Exige R).
Tendle rok chci dotahnout brzdy (jsem sprinter, takze sice mam moznost dat brzdy z EVA 9, ale tim dost ztratim na sprintu, bot nenasadim moje special 15" kola Smutný ...
Proste porad premyslim, zda je dam ci ne .. zatim spise ne Cool
Ale pri pristim mereni sil s mosteckym okruhem vezmu i kameru. Necu ale pote slyset, ze jsem zvysil snimkovani obrazu .. jen abychh .... HaHaaa

marfi : Jak se to vubec dela se sekvenci .. pres spojku jen? Velmi šťastný meetallll Velmi šťastný

To je právě ta nepřesnost, protože z auta se nikdy netrefíš na stejné místo, to už je přesnější, když tě někdo měří z venku... Tyhle časy u nás vůbec nepočítáme...

Jednoduchá úvaha: V zaváděcím kole si hezky hledáš místo kde a vždy to někdy zmáčkneš o něco později, projedeš kolo a najíždíš na cíl, protože cítíš, že to kolo není špatné, snažíš se soustředit na to, abys to nezmačknul pozdě a vždy zmáčkneš o něco dříve, tím se ti časově ten okruh zkrátí a máš zajímavej čas, dá se to poznat podle toho, že kolo před nebo kolo po máš vždy výrazně horší, což se pak přisuzuje čemukoli...
Mám vyzkoušeno, že ten rozdím může dělat i víc než vteřinu a to to ani nemusí být úmysl Úsměv

Takhle to je neoddiskutované, datalog z PB je proti tomu přeci jen přesný, navíc ho teď umím dát do onboardu, takže má každý přehled, jak se jede rychle, a to všechny rychlosti jsou dle GPS, takže tacho ještě +5% Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:15   Citovat  

665+1 napsal:
Mužu potvrdit, že Danymu CTR funguje neskutečně dobře - svez jsem se s nim ted Nurburgringu. Naháněl tam o třídu až dvě výkonější auta. Konkurenci ala renault rs, clio rs nechavá dost daleko za sebou OK a přál bych vam zažít, kdydž ho chytne závodnickej amok ... ten mu přidá nejmí dalších 30hp Velmi šťastný

Tak to až bude mít ten motor konečně správnej výkon, tak jsem už těsně pod 300 koněma HaHaaa To už potom konečně začneme brát i středně rychle jedoucí GT3 a ne jen ty pomalojedoucí :twisted:
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:16   Citovat  

665+1 napsal:

Že by něco jako lokova rozkynklaná hlava pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:20   Citovat  

Marfi napsal:
Že by něco jako lokova rozkynklaná hlava pořádnej výtlem

Já jsem na tebe na podzim Marfušo zvědavej, tentokrát už tě nezachrání ani novomanželka a jedeš Úsměv
A jestli s tvým výkonem nedáš těch 8 minut, tak seš pomalej na volantu a mrtvej Homolka Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:23   Citovat  

Dany napsal:
To je právě ta nepřesnost, protože z auta se nikdy netrefíš na stejné místo, to už je přesnější, když tě někdo měří z venku... Tyhle časy u nás vůbec nepočítáme...

Jednoduchá úvaha: V zaváděcím kole si hezky hledáš místo kde a vždy to někdy zmáčkneš o něco později, projedeš kolo a najíždíš na cíl, protože cítíš, že to kolo není špatné, snažíš se soustředit na to, abys to nezmačknul pozdě a vždy zmáčkneš o něco dříve, tím se ti časově ten okruh zkrátí a máš zajímavej čas, dá se to poznat podle toho, že kolo před nebo kolo po máš vždy výrazně horší, což se pak přisuzuje čemukoli...
Mám vyzkoušeno, že ten rozdím může dělat i víc než vteřinu a to to ani nemusí být úmysl Úsměv

Takhle to je neoddiskutované, datalog z PB je proti tomu přeci jen přesný, navíc ho teď umím dát do onboardu, takže má každý přehled, jak se jede rychle, a to všechny rychlosti jsou dle GPS, takže tacho ještě +5% Mrk

Mnoo, kdyz to udelam pred danou zatackou jako znameni, ze je to ona ... pak ji zacnu brzdit vzdy na stejnem miste .. tak je to docela presne OK
Ale i tak to neberu na sekundy ... rikam si, ze jsem se vesel pod 2m ... a priste si to chci potvrdit i kamerou Úsměv

Mimochodem, G-tech bych moc nehanil. Osobne mi zmeril dost presne vysledky v porovnani s brzdou a i casy na sprintu odpovidaji oficialnim casum OK

Tak ci onak .. zavodnikum zdar .. at uz sedi v cemkoliv a snazi se o rovinku ci zatacku .. na sterku nebo asfaltu je to dobrý
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:24   Citovat  

Dany napsal:
Já jsem na tebe na podzim Marfušo zvědavej, tentokrát už tě nezachrání ani novomanželka a jedeš Úsměv
A jestli s tvým výkonem nedáš těch 8 minut, tak seš pomalej na volantu a mrtvej Homolka Velmi šťastný

A kolik jel kaufi s gtr?No manželka povolila ale převodovka ne.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:30   Citovat  

ReNo napsal:
Mnoo, kdyz to udelam pred danou zatackou jako znameni, ze je to ona ... pak ji zacnu brzdit vzdy na stejnem miste .. tak je to docela presne OK
Ale i tak to neberu na sekundy ... rikam si, ze jsem se vesel pod 2m ... a priste si to chci potvrdit i kamerou Úsměv

Mimochodem, G-tech bych moc nehanil. Osobne mi zmeril dost presne vysledky v porovnani s brzdou a i casy na sprintu odpovidaji oficialnim casum OK

Tak ci onak .. zavodnikum zdar .. at uz sedi v cemkoliv a snazi se o rovinku ci zatacku .. na sterku nebo asfaltu je to dobrý

Jak říkám, ta nepřesnost měření pramení vždy spíš z lidské chyby, ne toho měřáku, nicméně pro krátké vzdálenosti dobrá, ale třeba mi tam chybí právě ta GPS position, nedá se ten datalog srovnat třeba podle vzdálenosti pro porovnání zatáček a brzdných bodů atd...

Na sprint a měření výkonu asi stačí Úsměv, pro telemetrii je ale bohužel obtížně použitelný Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:33   Citovat  

Marfi napsal:
A kolik jel kaufi s gtr?No manželka povolila ale převodovka ne.

Kaufi nejel závodit, ale na výlet Úsměv takže časy nedával, vozil lidi a bavil se...

Jestě jsme nestihli natočit moje auto zvenku, zrovna, když jsme se na to chystali, tak kontrolovali kamery Smutný chtěl jsem vidět, jak se to auto chová ... Počkám do příště, až se Loko zrychlí a natočí mě on Velmi šťastný to bude naháněná...
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:38   Citovat  

Dany napsal:
Počkám do příště, až se Loko zrychlí a natočí mě on Velmi šťastný to bude naháněná...

Už si musím pomalu vymyslet nějakou tu výmluvu proč jsem to jako nebyl rychlej pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:40   Citovat  

LK7R napsal:
Už si musím pomalu vymyslet nějakou tu výmluvu proč jsem to jako nebyl rychlej pořádnej výtlem

já myslím medvěde, že to máš taky dost v P..I Velmi šťastný

Tak dobře, já pojedu o něco pomaleji Hihi
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:41   Citovat  

LK7R napsal:

... natočeno prvních 5 zataček Velmi šťastný z prvního vozu a na zbytek to ruzně sestřihat z aut, který vyrazej dřív Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:47   Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 13:51   Citovat  

665+1 napsal:
... natočeno prvních 5 zataček Velmi šťastný z prvního vozu a na zbytek to ruzně sestřihat z aut, který vyrazej dřív Úsměv

Já bych to tak nehrotil... Úsměv

Myslím, že dobře jezdí Loko, Saty, Kaufi (pokud ho někdo nedojíždí), ale v poslední době dělá velký pokrok Eso, ale i Marfi a další... Je to jen o tom chtít se něco naučit a snažit se poslouchat... Nekecat o tom, ale dělat to...

Myslím si, že Loko a Saty by mě už asi ani nemuseli poslouchat, přesto a nebo právě proto hlavně oni se snaží do sebe vstřebat co nejvíce rad a postřehů... Stejně jako se snažím poslouchat já...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 14:54   Citovat  

Buchtak napsal:
Ehm, pokud bys mel 8:20, tak vis koho si mimo jine porazil ?
8:22 Nissan Skyline GT-R R32 Motoharu Kurosawa

Dany je samozrejme skvely jezdec (v podstate neznam z fora nikoho kdo byl ze sveho auta vymackal to co on) ale pan Kurosawa je trochu vetsi strelec viz onboard s2000 AP1

AD Cina:
Samozrejme, ze kritizuji hlavne ti, kteri v podstate vubec nevi o co jde, coz je v cesku celkem bezne, takze bych se tim vubec nezabyval Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:09   Citovat  

infinity napsal:
Dany je samozrejme skvely jezdec (v podstate neznam z fora nikoho kdo byl ze sveho auta vymackal to co on) ale pan Kurosawa je trochu vetsi strelec viz onboard s2000 AP1

No, nechci Ti brát iluze, on jede BTG za nějakých 8:17, já to jel minule bez žluté fáze, ale bez letmého startu za 8:16 (On vyjíždí přímo z parkoviště a my musíme jezdit zpomalovacím pruhem ještě asi 300m, proto mám pod Bridge o 30km/h méně), bohužel nešlo natáčet, takže v příloze je "pouze" kompletní datalog a svědek Loko a další. Tím pádem jsem ale sám sobě stoupnul v očích Velmi šťastný a už si toho cením víc...
Ale je pravda, že pan Kurosawa měl k dispozici horší auto Úsměv a horší pneu, takže určitě narozdíl ode mě dostal z auta maximum, ale i tak to není špatný ne??? Si mě představ jak tlačím po NS pana Kurosawu před sebou...
Já bych se zadokolou nedal ani 10minut, ale překvapilo mě, že jsem na dost místech rychlejší ... Výhoda zašpérované předokoly...

Pust si současně obě videa a uvidíš sám...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:27   Citovat  

infinity napsal:
AD Cina:
Samozrejme, ze kritizuji hlavne ti, kteri v podstate vubec nevi o co jde, coz je v cesku celkem bezne, takze bych se tim vubec nezabyval Mrk

Jinak ale za tohle musím dát jednoznačně palec nahoru... OK To je si myslím opravdu správné vystižení...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:36   Citovat  

Ještě Dany zapoměl dodat, že pan Kurosawa zkoušel stabilitu na obrubníku jen jednou a on v každé druhé zatáčce pořádnej výtlem. Když jsem jel jako spolujezdec a vyhoupli jsme se na horizont "Flugplatz" tak sem si v duchu říkal "tak to sem teda zvědavej jak se to tý rychlý pravý naskládáme" pořádnej výtlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:38   Citovat  

danny a myslis, ze on jel na semislickach? :) co bylo za gumy pred temi x lety? ;)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:42   Citovat  

infinity napsal:

Pusť si obě videa vedle sebe, ten začátek až po to, něž mě zbrzdí ten Lotus, jedeme stejně rychle, jen pan Kurosawa má výhodu, že akceleruje dříve, tudíž získal rozhodující náskok 30km/h asi 2sec do první zatáčky, pokud si pak ten onboard posuneš do 2/3, jak jsem předjel toho Focuse, zase tu díky dřívější akceleraci získává pan Kurosawa lehký náskok, který vlastně vydrží až do cíle... A jak říkám, tohle není zdaleka moje nejrychlejší kolo...

Každopádně díky za videjko...
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:48   Citovat  

kazdopadne pan Kurosawa u toho ale vypada rozhodne vic cool .. navic lakyrky kouř
oba pekny onboardy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:50  Naposledy upravil Dany dne 26.7.2010 , 16:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bitkar napsal:
danny a myslis, ze on jel na semislickach? Úsměv co bylo za gumy pred temi x lety? Mrk

Píšu, že má horší auto a horší pneu...

EDIT: A já jsem Dany s jedním n, ten Danny se dvěma je někdo úplně jiný, prosím neplést. Děkuji Mrk
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:51   Citovat  

Vubec jsem tady nechtel rozvyrit nejakou diskuzi typu kdo mel jake auto, gumy atd Nápad je tu! Myslim, ze to Dany zajel moc pekne a to ze mel lepsi auto...tak o tom to snad je, ne? Upravovat auto tak, aby bylo rychlejsi/stabilnejsi a co nejvice vyhovovalo stylu jizdy majitele. Skoda, ze se toho nedrzi vsichni "tuneri" a pred "upravama" nenasbiraji dostatek informaci, ci patricne know-how
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:51  Naposledy upravil LK7R dne 26.7.2010 , 16:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bitkar napsal:
danny a myslis, ze on jel na semislickach? Úsměv co bylo za gumy pred temi x lety? Mrk

No já si myslím, že jel na tom co se na S2000 dávalo a to byly Bridgestone Potenza S-02 a to skoro semislick byl (zdroj wikipedia S2000). Dole pro porovnání dezén BS a Falkenu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 15:55   Citovat  

LK7R napsal:
No já si myslím, že jel na tom co se na S2000 dávalo a to byly Bridgestone Potenza S-02 a to skoro semislick byl

Pokud to byla Bridge S-02 PP, tak ta rozhodně hůř nedržela, má dokonce výrazně nižší index opotřebení (Falkeny jsou semi ale hodně tvrdé ... 200, proti tomu Toyo 100 a bridge taky 100) a na té zadokole to je určitě ještě lepší, než ty Falkeny, takové optimální pneu...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 16:00   Citovat  

infinity napsal:
Vubec jsem tady nechtel rozvyrit nejakou diskuzi typu kdo mel jake auto, gumy atd Nápad je tu! Myslim, ze to Dany zajel moc pekne a to ze mel lepsi auto...tak o tom to snad je, ne? Upravovat auto tak, aby bylo rychlejsi/stabilnejsi a co nejvice vyhovovalo stylu jizdy majitele. Skoda, ze se toho nedrzi vsichni "tuneri" a pred "upravama" nenasbiraji dostatek informaci, ci patricne know-how

Ano máš pravdu, ani já se nechci s panem Kurosawou nějak porovnávat, na to jsem zase sebekritický... Byla to spíš nadsázka, že už mě někdo srovnává s Kurosawou Úsměv

Jediné ponaučení co z toho chci vyzvednout, že je strašně důležité, aby auto bylo upravené komplexně, protože mám lepší převodovku, podvozek, brzdy (a možná i o chlup pneu), než měl k dispozici pan Kurosawa, tak jsem dorovnal i menší výkon motoru. To potvrzuje mé heslo, že motor není to, co tě drží na silnici a že co neubrzdíš, to neukecáš... Proto u mě se upravuje motor buď současně nebo až následně, co jsou upravené ostatní části...

Hawk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 16:02   Citovat  

infinity napsal:
Vubec jsem tady nechtel rozvyrit nejakou diskuzi typu kdo mel jake auto, gumy atd :idea: Myslim, ze to Dany zajel moc pekne a to ze mel lepsi auto...tak o tom to snad je, ne? Upravovat auto tak, aby bylo rychlejsi/stabilnejsi a co nejvice vyhovovalo stylu jizdy majitele. Skoda, ze se toho nedrzi vsichni "tuneri" a pred "upravama" nenasbiraji dostatek informaci, ci patricne know-how

svata pravda, vse nejen to tucny.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 17:25   Citovat  

ja jsem zklaman, tesil jsem se, jak si tam zasprintuju a misto toho jsem musel furt kroutit volantem a slapat brzdu to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 20:34   Citovat  

muzete popsat investice do auta jen pro zvedavost Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 20:53   Citovat  

dimitar napsal:
muzete popsat investice do auta jen pro zvedavost Úsměv

Ono to nemá až tak moc vypovídací schopnost, protože třeba na mém autě se všechno zkouší a testuje. (několik diferenciálů, podvozků, úprav motorů, brzd a podobně)

Dneska již mám tolik možností srovnání, zkušeností a poznatků, že dokážu postavit auto více méně na "míru"

Postavit takové auto bude záležet na mém soukromém stupni úprav, řekněme, že toto je trojka, taková jednička začíná na nějakých 150tis.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čína XYZ a TypeR ultras na okruzích...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina