Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Praskle predni sklo
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Fixx je teď offline  Fixx
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 15:07   Citovat  

Pred tydnem sem si vsiml, ze mam asi od kaminku praskle predni sklo uplne v pravem hornim rohu. Vypadalo to v poho, ze by to slo i opravit, ale dnes sem ujel asi 50km a od toho mistecka se rozjela prasklina asi 25cm, takze to musim zacit nejak resit. Nevite jestli se to da nejak uhrat na pojistovnu, kdy znemam pripojisteni skla? A jestli ne, tak jesli mame nekde v Brne slevu na vymenu. Predem diky za info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 15:38  Naposledy upravil spoon dne 8.12.2007 , 15:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jedině jestli to máš u pojišťovny,kdy se při připojištění to sklo nemusí vyfotit..Pak tam bud mít známýho nebo ukecat pojišťováka.S tím sklem asi moc jezdit nemůžeš,když se ti to rozlejzá,tudíž tak na měsíc a půl odstavit,poté nahlásit pojistnou událost.... Lucy Ale já nic neřek HaHaaa
Nebo jednodušší cesta-vzít si to z povinného ručení někoho známého..O body nepřijde,jelikož se to nehlásí na PČR,takže mu max.pojišťovna nepřipíše nějakej ten bonus na příští rok,ale to mu ty pětikilčem určitě rád vynahradíš kouř
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 15:45   Citovat  

pozor na jednu vec. Dle nove zakona Ti nesmi prasklina zasahovat do mista kde jede sterac. Jinac je to za pokutu 5t-10t a bez ridicaku pul roku az rok ...
to same jako jizda bez SPZ ... priprav se na pripadny opruz Úsměv
   Návrat  
Fixx je teď offline  Fixx
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 16:03   Citovat  

Uff od sterace je to jeste dalkeko, je to v miste kde je k draze steracu asi nejdal. Zkusim to asi napsat na kamose, co nedavno nekoho potukal, takze uz bonus nema. Nemuzou mu pak treba zvednou povinny kdyz bude mit jakoze dve pojistne udalosti, obe resene bez policie?
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 16:21   Citovat  

Fixx napsal:
Uff od sterace je to jeste dalkeko, je to v miste kde je k draze steracu asi nejdal. Zkusim to asi napsat na kamose, co nedavno nekoho potukal, takze uz bonus nema. Nemuzou mu pak treba zvednou povinny kdyz bude mit jakoze dve pojistne udalosti, obe resene bez policie?

Napiš mi SZ něco s tim uděláme,měl jsem taky takový problém.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 19:36   Citovat  

Fixx napsal:

Nic mu udělat nemůžou kouř To by musel provést několikrát něco v horní hranici plnění a to už je v řádech milionů..V tom případě by mu akorát mohli vypovědět smlouvu,ale s opodstatněným odůvodněním nebo přičíst malus,jenže to se moc nepraktikuje zzzzzzz Skla už jsem pár členům vyřizoval (i jiné mušky) a je to brnkačka.Kdyby něco,kontakty tu na mě jsou,poradim ti,když už to nejde přímo,páč nás dělí celá republika přátele
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 21:41   Citovat  

spoon napsal:
Jedině jestli to máš u pojišťovny,kdy se při připojištění to sklo nemusí vyfotit..Pak tam bud mít známýho nebo ukecat pojišťováka.S tím sklem asi moc jezdit nemůžeš,když se ti to rozlejzá,tudíž tak na měsíc a půl odstavit,poté nahlásit pojistnou událost.... Lucy Ale já nic neřek HaHaaa
Nebo jednodušší cesta-vzít si to z povinného ručení někoho známého..O body nepřijde,jelikož se to nehlásí na PČR,takže mu max.pojišťovna nepřipíše nějakej ten bonus na příští rok,ale to mu ty pětikilčem určitě rád vynahradíš kouř

O body nepříjde ale o to bonus může a to se vyplatí když se ti zvedne pak pojistka o 2-3000 pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 22:04   Citovat  

Robik napsal:
O body nepříjde ale o to bonus může a to se vyplatí když se ti zvedne pak pojistka o 2-3000 pořádnej výtlem

Nemyslim si,že bude mít auto tolik let,aby měl bonus 2-3000 kouř Sám jsem ještě nikdy nic neprovedl a nemám ani ty 2tis zzzzzzz
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 22:28   Citovat  

Tak jestli máš bonus 5% se není čemu divit pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ne vážně kámoš tak naletěl...měl už bonusy tuším 35% a pěkně se vypinkal...nemluvě o tom že existují i malusy Mr. Green
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 22:34   Citovat  

ReNo napsal:
pozor na jednu vec. Dle nove zakona Ti nesmi prasklina zasahovat do mista kde jede sterac. Jinac je to za pokutu 5t-10t a bez ridicaku pul roku az rok ...
to same jako jizda bez SPZ ... priprav se na pripadny opruz Úsměv

tak prozatim bych koupil mensi sterace, takova nejmensi investice pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 22:42   Citovat  

Robik napsal:
Tak jestli máš bonus 5% se není čemu divit pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ne vážně kámoš tak naletěl...měl už bonusy tuším 35% a pěkně se vypinkal...nemluvě o tom že existují i malusy Mr. Green

O malusech jsem psal,ale za něčí čelní sklo..pochybuju..Mám 30% a pořád to ani dvojka není přátele
Nic,jen jsem psal jak by to šlo,jiný možnosti mě nenapadaj,možná ještě ulovit někoho ve služebním vozidle,tak papa
   Návrat  
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 18:50   Citovat  

Mám podobnej problém, prasklo mi z ničeho nic na mé hondě civic přední sklo do tvaru kotvy cca 5x5cm. Zajímalo by mě, zda-li je nějaká možnost uhrát to na pojištovnu, případně jak je to možné vzít z pojistky někoho jiného? Jak to funguje? Nemám zkušenosti, za každou radu budu moc rád.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 19:27   Citovat  

domluvíš se s ivanem ten zavolá na jeho pojistovnu ze mu od auta odletel kamínek a rozbil ti okno.ty zavolas na ivanovu pojistovnu ze ti ivan rozbil okno a ivanova pojistovna ti to zaplati.ivan=fiktivní osoba.jinak nove okno pro člena 25OOkč meetallll
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:12   Citovat  

A je to vyzkoušené? To ani jeden z nás nemusí mít připojištěné sklo? Fakt se nepřichází o bonnusy?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:12   Citovat  

A je to vyzkoušené? To ani jeden z nás nemusí mít připojištěné sklo? Fakt se nepřichází o bonnusy?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:25   Citovat  

je to vyzkousene 9tis za nove sklo od pojistovny a 2500 nove Mr. Green ale jestli seš wokurka tak ti to neprojde tak bacha pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:32   Citovat  

Noé otázkou je, jak se pozná okurka:-) Né vážně, co zjištujou, přijede likvidátor, nebo jak to je? To fakt nemusí mít ani jedna starna pojištěné sklo? Jsem u Genereli
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:35   Citovat  

hele přijde likvidator k tobe domu prohleda ti celej beják i lednici a když nenajde zavařený wokurky tak seš v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:39   Citovat  

Dobrý, prdelky...Úsměv No mně ted moc do smíchu nejní, mám na skla u aut smůlu..U fáčka 3 a tuhle hondu mám týden apraskne mi sklo na dvoře z ničeho nic, asi naprasko a pak se teplotními změnami rozlezla ta ptrasklina. No a prostě potřebuju to nějak pořešit. Nikdy jsem nic takového nedělal, na fáčko jsme vždy sehnal sklo za 500Kč a bylo,a ler tohle asi nebude taková (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:42   Citovat  

Tak mohl by si trošku popsat, jak to chodí...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:43   Citovat  

tak tam dej wokno s fáčka Velmi šťastný hele dělá se to tak jak sem ti napsal jediný co muže ten co ti to jakoby rozbil okno tak přijít o bonus kterej muže bít třeba 50kč.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:45   Citovat  

JAsný, no mám kámoše, kterej se o bonusy nechtíc připraví pravidelně cca každe 2 měsíce, tak s ním by neměl být problém..Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 20:49   Citovat  

no tak s takovejhlema kamosema to právě delaj wokurky meetallll když bude nekomu rozbijet ono kazdej mesic nebo porad bourat muše se v tom nekdo štourat OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 22:23   Citovat  

No jo, to byla legrace..No mám takovej wokurkovskej smysl pro humor..Má autí rok a ještě k tomu litra, tak bonusy v podstatě žádný a když tak v řádu desetikorun..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2008 , 22:24   Citovat  

Ale až mi to projde, tak doufám, že mě pasuješ na starou zkušenou ředkev jako jsi ty:-)
   Návrat  
fannis je teď offline  fannis
PříspěvekZaslal: 28.1.2008 , 9:32   Citovat  

Podle me si myslim ze je nejlepsi si zaplatit u cesko pojistovny pripojisteni celniho skla stoji to 500,- rocne a mas vystarano. Zkus najit nekoho kdo ti sjedna pojistku na okno bez prohlednuti. CP je proste nej nedela rozdil jestli je to okno za 2.000 nebo za 15.000 zako nejake pojistovny. Jinak ja mam bonus na svy prelude cca 3.500 a to uz se vyplati platic 8.000 místo 12.000.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Praskle predni sklo
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina