Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada ohledně podvozku na A6G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 15:23   Citovat  

Zdravim vás kolegové a nadšenci,
potřebuji poradit, ptz sám to asi nevymyslím. Rád bych se proto poradil se zkušenějšími co dělat.
Mam acco 6G 1.8Vteca, problem je ten, že mám uplne k.o. tlumiče, tím k.o. myslim, že záoceánský parník má vetsi stabilitu nez moje acco. Na aute jsou 17" kola ET40 a pneu 215/50. Planuji koupit nove tlumice kayaba, a jelikoz jsou na aute 17tky a auto je tak trochu jako kozicka rad bych ho trosku snizil. Jenze pri snizeni 30 mam strach aby se mi ty kola tam bezproblemu vlezly, jeden člen mi tu nabizi ATR pruziny o kterych hodne uvazuji.
Moje otazka tedy zni co udelat nejlepe tak abych mel auto trochu niz a pritom mi nikde nic neskrtalo.
Jde mi o to abych tam mohl dat pruziny i s tlumici zaroven...
Mozna to pisu jak wokurka tak snad pochopite o co mi jde..
Diky moc
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 15:57   Citovat  

Trosku jsem o tom premyslel. Tlumice ti podle vseho auto nezvednou. Kdyz je mas K.O. tak je vymen. Ale nepocitej s tim ze se ti auto zvedne. Tlumic ti vysku nedrzi. O to se stara pruzina a to jak je na tlumici ulozena.

Z toho plyne ze kdyz das nove tlumice nic se s vyskou vozu nemeni.

Pak ti jen zustava nechat stavajici parametry pneu. Vypada to hezky. Mezirku tam mas malinkou. Pokud by ti to skrtalo, da se to zvyšit. Rozhodne snadneji nez snizit. Mluvim o financni strance.

Nebo pak sliknout stavajici sprcky a nandat tam 45/205. Jsou tu lidi kteri s temahle kolama jezdi na snizenym podvozku. zkus se po nich mrknout a poptat. Davej si bacha na ETcko!!!

Pokud to snizis s novyma tlumicema a stavajicima sprckama urve ti to lemy pořádnej výtlem

PS: neplave ti to az po tom, jak si dal ty novy kola. Ono se ti totis mohlo zvednout teziste tak, ze to auto zacalo plavat. Jen takova domenka. Asi to bude blbost, protoze mam pocit ze si na to nadaval uz pred nejakou dobou...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 16:11   Citovat  

krtekm napsal:
Trosku jsem o tom premyslel. Tlumice ti podle vseho auto nezvednou. Kdyz je mas K.O. tak je vymen. Ale nepocitej s tim ze se ti auto zvedne. Tlumic ti vysku nedrzi. O to se stara pruzina a to jak je na tlumici ulozena.

Z toho plyne ze kdyz das nove tlumice nic se s vyskou vozu nemeni.

Pak ti jen zustava nechat stavajici parametry pneu. Vypada to hezky. Mezirku tam mas malinkou. Pokud by ti to skrtalo, da se to zvyšit. Rozhodne snadneji nez snizit. Mluvim o financni strance.

Nebo pak sliknout stavajici sprcky a nandat tam 45/205. Jsou tu lidi kteri s temahle kolama jezdi na snizenym podvozku. zkus se po nich mrknout a poptat. Davej si bacha na ETcko!!!

Pokud to snizis s novyma tlumicema a stavajicima sprckama urve ti to lemy pořádnej výtlem

PS: neplave ti to az po tom, jak si dal ty novy kola. Ono se ti totis mohlo zvednout teziste tak, ze to auto zacalo plavat. Jen takova domenka. Asi to bude blbost, protoze mam pocit ze si na to nadaval uz pred nejakou dobou...

noo ja byl i na testu tlumicu a tam mi rekli ze jsou uz uplne unaveny, a to bylo pred tema kolama...
Jinak daji se ty lemy vytahnout aniz bych to musel nejak resit s tmelenim nebo lakovanim?i dokonce navarovanim?
Vim ze t maji borci snizeno o 35 na 17" ale maji profil 40 nebo 45...
a co ty ATR ruziny melo by to smysl?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 16:30   Citovat  

Vytahovani je jisty reseni. Je to urceny prave na to, aby se nemusela resit barva atd. Pokud nechas gumy co mas, nesnizuj. Pokud das jine sniz jak to maji ostatni. Nejakej -1cm (a to jeste nevis jiste) nema smysl.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 16:59   Citovat  

krtekm napsal:
Vytahovani je jisty reseni. Je to urceny prave na to, aby se nemusela resit barva atd. Pokud nechas gumy co mas, nesnizuj. Pokud das jine sniz jak to maji ostatni. Nejakej -1cm (a to jeste nevis jiste) nema smysl.

To myslis ted ty ATR pruziny?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 17:35   Citovat  

jj

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada ohledně podvozku na A6G