Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 10
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 11:38   Citovat  

EDIT by PreludeZ: Tema useknuto od "Cocksovi se staví EE8 project", o sprintech pokracujte prosim zde

Odkaz

PK by měl ještě zabrat, toto není good..možná sis měl cocksíku nechat změřit tlaky od Idaha..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:11   Citovat  

Chucky, Chucky, co to tomu Cocksovi děláš? Hihi
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:13   Citovat  

Minor napsal:

Jsem si take rikal.
Chucky = cocksova nejhorsi nocni mura HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:18   Citovat  

Minor napsal:

Já? Já nic, to moje B16A2 VTEC
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:21   Citovat  

ocividne to chuckymu jede lepe je to dobrý
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:28   Citovat  

ChuCky napsal:
Já? Já nic, to moje B16A2 VTEC

OK
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:53   Citovat  

ChuCky napsal:
tak to pardón, jsem rád že jsi to uvedla na pravou míru Velmi šťastný Ale i tak úctyhodný výsledek..otázka je, jestli to za ty peníze stojí..

Mno mě to za ty peníze rozhodně stojí. Bohužel ITR ani CTR mě moc nezaujalo a když sem řešila jestli to prodat a koupit S2000 tak sem dala raději přednost vti. Chtěla sem upravovat a u S2K bych skončila hned u ECU na kterou bych neměla. Neříkám ITR, CTR i S2000 jsou lepší auta po všech stránkách, ale hlavní je co stím má člověk v plánu Mrk

Jinak pěkné videjko Mrk

A Cocksovi to jelo teda jak ? A nějakej čas ?
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:01   Citovat  

Tak chucky má ale o dost kg mene ne kdyz ma swap?Ale s vačkama by to mel cooks dohnat a nasekat.Takže je tam urcite neco spatne.troufam si rict ze crxo ktere si mel ode me jelo lepe ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:16   Citovat  

Marfi napsal:
Tak chucky má ale o dost kg mene ne kdyz ma swap?Ale s vačkama by to mel cooks dohnat a nasekat.Takže je tam urcite neco spatne.troufam si rict ze crxo ktere si mel ode me jelo lepe ne?

nevim kolik mel cocks v nadrzi, ja ji mel skoro prazdnou, takze jestli mam o 120kg méně? zase mám těžkej výfuk a svody...potrubí kua uzký z ED9.. Takže až dám svody, vyfuk a snizim setrvacny hmoty...to bude cajmrsk. Jak rikas, s tema upravama by si me mel dat.. Mrkni na Lojzíka jak mu to jede a utratil v tom 10K? Treba to je jen spatne naladeny..
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:20   Citovat  

ChuCky napsal:
nevim kolik mel cocks v nadrzi, ja ji mel skoro prazdnou, takze jestli mam o 120kg méně? zase mám těžkej výfuk a svody...potrubí kua uzký z ED9.. Takže až dám svody, vyfuk a snizim setrvacny hmoty...to bude cajmrsk. Jak rikas, s tema upravama by si me mel dat.. Mrkni na Lojzíka jak mu to jede a utratil v tom 10K? Treba to je jen spatne naladeny..

No 120kg je sakra znát u 1,6ky. Chtělo to ještě vyrovnat váhu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:23   Citovat  

ChuCky napsal:

Lojzikovo crxo jezdilo o chlup lepe nez moje.Ma tam jen svody vyfuk a jednotku ne?Je to proste auto v kondici
a dobre udelane z nemecka nebo kde ho zemi koupil.Po těch letech mi prijde ze je to kus od kusu i kdyz sou stejne upravy.Nekde to proste funguje dobre a nekde ne.100kg je velkej rozdil na sprinty to by moh eso vypravet ten vse dohanel kilama:-)
Kolik si chucky vubec zajel?Zalezi jak takhle casomira byla nastavena a jak moc presna ale treba moje tak dobre casy nejezdila.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:33   Citovat  

Marfi napsal:
Lojzikovo crxo jezdilo o chlup lepe nez moje.Ma tam jen svody vyfuk a jednotku ne?Je to proste auto v kondici
a dobre udelane z nemecka nebo kde ho zemi koupil.Po těch letech mi prijde ze je to kus od kusu i kdyz sou stejne upravy.Nekde to proste funguje dobre a nekde ne.100kg je velkej rozdil na sprinty to by moh eso vypravet ten vse dohanel kilama:-)
Kolik si chucky vubec zajel?Zalezi jak takhle casomira byla nastavena a jak moc presna ale treba moje tak dobre casy nejezdila.

Nevim jestli můžu ventilovat, co tam všechno má, to by měl povědět on pokud chce:) Ale jen toto tam není... Váha hraje roli, to ví každý, to byl taky jeden z důvodů proč jsem postavil swap a nešel do EE8.. Nevim jak tato časomíra, ale z mimoně mam časy 2009 @ 14.5 a 2010 @ 14.6..lojzik jezdi cca o 0.2 sek lépe.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:37   Citovat  

ChuCky napsal:
Nevim jestli můžu ventilovat, co tam všechno má, to by měl povědět on pokud chce:) Ale jen toto tam není... Váha hraje roli, to ví každý, to byl taky jeden z důvodů proč jsem postavil swap a nešel do EE8.. Nevim jak tato časomíra, ale z mimoně mam časy 2009 @ 14.5 a 2010 @ 14.6..lojzik jezdi cca o 0.2 sek lépe.

No a kolik si zajel ted?Tak jestli jezdi 14,4 a ted jel pod 14 tak nastavena casomira o pul sekundy nic moc to by pro cokse znamenalo 14,9Úsměv
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:38   Citovat  

Marfi napsal:

Ty a nebylo to řidičem? HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:41   Citovat  

Marfi napsal:
No a kolik si zajel ted?Tak jestli jezdi 14,4 a ted jel pod 14 tak nastavena casomira o pul sekundy nic moc to by pro cokse znamenalo 14,9Úsměv

prvni start me kojak vyplasil driv nez jsem stacil zavrit okna a druhej jsem propalil..cas byl tusim 14.5 bo 14.6... a cocks tam mel 14.38, to vim presne přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 13:41   Citovat  

Dany napsal:
Ty a nebylo to řidičem? HaHaaa

Ne řidič je speciální:-)Tak jestli někdo stále jezdí 14,4 na auto nešáh a najednou tam je 13,9 tak to asi nebude uplně v pohoděÚsměvAž budou časy tak se kouknem jeste na dalsi lidi co jezdej je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 16:02   Citovat  

ReNo napsal:
Jsem si take rikal.
Chucky = cocksova nejhorsi nocni mura HaHaaa
kdepak kdepak, si měl vidět cockse jak bledne když PK HaHaaa . ale jinak klukům to jede dobře
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 16:21   Citovat  

Zuz@ napsal:
Mno mě to za ty peníze rozhodně stojí. Bohužel ITR ani CTR mě moc nezaujalo a když sem řešila jestli to prodat a koupit S2000 tak sem dala raději přednost vti. Chtěla sem upravovat a u S2K bych skončila hned u ECU na kterou bych neměla. Neříkám ITR, CTR i S2000 jsou lepší auta po všech stránkách, ale hlavní je co stím má člověk v plánu Mrk

Jinak pěkné videjko Mrk

A Cocksovi to jelo teda jak ? A nějakej čas ?

Tak ono s2k zase tak moc upravovat neni treba, jestli to bude mit 240 nebo 260 koni to u toho auta zase tak moc roli nehraje. Zalezi k cemu auto mas...
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 16:50   Citovat  

120kg u 1.6 asi 0.5 sekund nebo vic...podle me asi Lktr ma dobry motor lepsi prevodovka a zael cas jako Cocks ...musise to srovnat tak pred tim to auto jezdilo casi prez 15.2 a tet 14.3 -120kg 13.7 minimalne ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 17:42   Citovat  

sablos napsal:
kdepak kdepak, si měl vidět cockse jak bledne když PK HaHaaa . ale jinak klukům to jede dobře

Moc dobre jim to jede. Az jim tu jejich dolehcene letadla zavidim.
Dimi mi porad rikal, ze by BP potrebovala poradnou odlehcovaci kuru.
Ale ja su proti a asi navzdy budu, bot na vitezstvi v moji kategorii by to stejne nestacilo. Uzlikuv Fiat X1/9 ted zajizdi rovnych 12,0 a jeste neni spokojen OK
To si radeji pustim audio a budu delat, ze zadne letadlo kolem neproletelo HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 17:56   Citovat  

dimitar napsal:
120kg u 1.6 asi 0.5 sekund nebo vic...podle me asi Lktr ma dobry motor lepsi prevodovka a zael cas jako Cocks ...musise to srovnat tak pred tim to auto jezdilo casi prez 15.2 a tet 14.3 -120kg 13.7 minimalne ...

Tak zase opatrně mícháme jablka s hruškama, Loko nemá auto postavené na sprinty, proti CRX nesmyslně velkou váhu, krátkou převodovku a tvrdé semislick, takže než se kola chytnou je tam zase ztráta okolo 0.5s a tak můžeme pokračkovat... Odlehčené CTR7G se setupem cca 230HP a 220Nm jezdili v Mimoni 402m za 13.2 až 13.5 ...

Musí se opravdu srovnávat srovnatelné...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 18:09   Citovat  

Dany napsal:
Tak zase opatrně mícháme jablka s hruškama, Loko nemá auto postavené na sprinty, proti CRX nesmyslně velkou váhu, krátkou převodovku a tvrdé semislick, takže než se kola chytnou je tam zase ztráta okolo 0.5s a tak můžeme pokračkovat... Odlehčené CTR7G se setupem cca 230HP a 220Nm jezdili v Mimoni 402m za 13.2 až 13.5 ...

Musí se opravdu srovnávat srovnatelné...

Mimon jezdim uz hodne let. Jedine CTR, ktere se kdy dostalo pod 13.5 (13,34), byl Benny. A ten mel udajne 260ps, upravenou prevodovku na sprinty (asi zkracenou = si nepamatuju) a hlavne neuveritelne odlehceno na 900kg.
Sprinty jsi v te dobe jezdil take. Kolik mel udajne koni maturuv civic a presto se nedostal pod 13.7 take vis.
Jeste bych take zminil, ze CTR ma 6 rychlosti. To je obrovska vyhoda.
Nechci se tu hadat, ale kdyz udaje, pak presne OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 18:31   Citovat  

ReNo napsal:
Mimon jezdim uz hodne let. Jedine CTR, ktere se kdy dostalo pod 13.5 (13,34), byl Benny. A ten mel udajne 260ps, upravenou prevodovku na sprinty (asi zkracenou = si nepamatuju) a hlavne neuveritelne odlehceno na 900kg.
Sprinty jsi v te dobe jezdil take. Kolik mel udajne koni maturuv civic a presto se nedostal pod 13.7 take vis.
Jeste bych take zminil, ze CTR ma 6 rychlosti. To je obrovska vyhoda.
Nechci se tu hadat, ale kdyz udaje, pak presne OK

Benny měl 220HP a 220Nm když už tedy přesně, jen výfuk a jednotku, převodovku právě sériovou dlouhou s LSD a sériové brzdy, aby mohl dát 16" kola a malý průměr...
To samé udělal Luther a jezdil kolem 13.6

Když se podíváš do historie, já zajel v roce 2005 na HSM v Mimoni 13.8... Auto v té době bylo vlastně séiové, jen postavená krátká převodovka s LSD (měl jsem ho jako první) a sériové brzdy. Auto mělo asi 215HP a 210Nm. Dal jsem rallyový slick o rozměru 230/590/16 a díky tomu zajel takový čas. Jakmile jsem auto dal na velké brzdy a musel jsem dát 17" kola, přestože jsem zvýšil výkon, na sprintu jsem se dostal vždy max. na 14s, nicméně já to jezdím neodlehčený a v setupu takovém, jako jezdím každý den, takže já těch 14s zajedu kdykoli a kdekoli, to je jediná výhoda...

Jinak Matura jezdil také lepší časy, když ještě neměl krátkou převodovku a velké brzdy... To je věc jiná... Nesmíme zapomenout na Hoška...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 18:37   Citovat  

Dany napsal:
Benny měl 220HP a 220Nm když už tedy přesně, jen výfuk a jednotku, převodovku právě sériovou dlouhou s LSD a sériové brzdy, aby mohl dát 16" kola a malý průměr...
To samé udělal Luther a jezdil kolem 13.6

Když se podíváš do historie, já zajel v roce 2005 na HSM v Mimoni 13.8... Auto v té době bylo vlastně séiové, jen postavená krátká převodovka s LSD (měl jsem ho jako první) a sériové brzdy. Auto mělo asi 215HP a 210Nm. Dal jsem rallyový slick o rozměru 230/590/16 a díky tomu zajel takový čas. Jakmile jsem auto dal na velké brzdy a musel jsem dát 17" kola, přestože jsem zvýšil výkon, na sprintu jsem se dostal vždy na 14s, nicméně já to jezdím neodlehčený a v setupu takovém, jako jezdím každý den, takže já těch 14s zajedu kdykoli a kdekoli, to je jediná výhoda...

Jinak Matura jezdil také lepší časy, když ještě neměl krátkou převodovku a velké brzdy... To je věc jiná... Nesmíme zapomenout na Hoška...

Benny mi osobne rikal jina cisla. I to, ze ma upravenej motor. Ten mu pote zacal zlobit. I vahu mam od neho a to bylo opravdu plne odlehceni. Vnitrek, dvere, kufr, haupna .. proste vse lehke OK
Co kdy zajel maturuv civic si muze kazdej najit. Pod 13.7 to zcela urcite nebylo. Nevim tedy o tom, ze by jedinej civic, krom bennyho, zajel Tebou zmineny cas.
Jestli si myslis, ze by zajel, pak napis, ze si myslis, ze by mel zajet. Nepis o tom, ze se tak stalo.
Nestalo se tak a to je realita

Ale ze jsi to ty, jdu si to radeji overit. Budu brat Mimon od rozumneho casu, kdy se merilo profi OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 18:44   Citovat  

Ještě jednou se omlouvám za offtopic ale ještě jen pár info k renově pravdivým údajům...

Tady je rok 2005 ... valky8 ... tudy odkaz
Tady je rok 2006 ... valky9 ... tudy odkaz
Tady je rok 2006 ... valky10 ... tudy odkaz

Ono se o těch autech povídalo, že mají 300koní a podobně (hlavně u těch, co je nemohli porazit), ale pravda je jiná, takže pokud někdo chce znát opravdu pravdu, může se mě zeptat, ale už nebudu tady zamořovat topic, čímž se cocksovi omlouvám...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 18:50   Citovat  

Dany napsal:
Ještě jednou se omlouvám za offtopic ale ještě jen pár info k renově pravdivým údajům...

Tady je rok 2005 ... valky8 ... tudy odkaz
Tady je rok 2006 ... valky9 ... tudy odkaz
Tady je rok 2006 ... valky10 ... tudy odkaz

Ono se o těch autech povídalo, že mají 300koní a podobně (hlavně u těch, co je nemohli porazit), ale pravda je jiná, takže pokud někdo chce znát opravdu pravdu, může se mě zeptat, ale už nebudu tady zamořovat topic, čímž se cocksovi omlouvám...

Ok, tedy.
Ani jeden z uvedenych, krom bennyho ultralightu, se nedostal pod 13,6.
Ze lide povidaji a nemaji grafy ... vsichni mame svuj nazor na udajnych 300ps v maturovo civicu.
Ale ze by se LK7R na slickach nedostal pod 14.0? Ridic je to vybornej a poradnou porci koni v civicu v te dobe take mel.
Proste a jednoduse, uverim... az uvidim graf daneho vozu a pritom zajede pod 13,5 přátele
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 19:47   Citovat  

1. Kdo chce vědět, co tam mám tak ať se mrkne na začátek topicu..
2. Lojzik má auto buď ve stavu jánevimjakym že mu to tak jede, a nebo spíš kecá..on málokdo popravdě řekne co a za kolik tam má..já nemám potřebu to tajit ikdyž bych moh tvrdit, že tam mam sérii..
3. Co se týče Chuckyho, tak mu to jede líp..nevím, proč zajel horší čas ale prostě mu to jede líp..nevím, jak je to s kilama, pokud se nepletu, tak váhově je rozdíl mezi ED9 a EE8 pouze díky brzdám, motoru, nějaký výbavě navíc a nápravnici...Minor jistě doplní Úsměv ..nevím, jak to má ChuCky zda tam má ED9 jen A2 je tam daná, pak by možná byl o něco lehčí ale nemyslím si, že by to bylo nějak výrazný..měl jsem cca 1/5 nádrže..

Jinak s časem jsem víceméně spokojen, na tom jednom sprintu s Lojzíkem mi dal asi o půl auta, což jsem koukal, až jsem tomu sám nevěřil, ale stejně je okolo toho všeho takový divný mračno...nechce se mi věřit tomu, že se udělá spodek a pojede to najednou jako střelený..další věcí je asi to, že bych měl dát 14" slicky místo 15" ..a nebo dát 13" a nebudu muset řešit převodovku..nebo se pletu ? Protože ta je prý údajně taky zdrojem mé "pomalosti" ..A2 má prý lepší..

Jak píše Marfi, taky se mi zdá, že někdo nasype do motoru nesmysl a pořád to nejede jak by mělo a někdo koupí auto a to prostě jede jako prase a ještě k tomu je v sérii...no nevim no..čert ví. ..jinak potvrzuju že teď to konečně jede zhruba srovnatelně s tou jeho bejvalkou..ta jela strašnej nesmysl na to, že to byla defacto série.

Pro mě je teď jen otázkou, zda nechat spodek udělat u PK, nebo to přece jen dát pištovi, pokud se mu do toho ovšem vůbec bude chtít, když už to začal dělat někdo jinej...jenže mám trochu obavy abych zas nevyhodil ranec za něco, o čem nejsem úplně přesvědčen, že bude fungovat, byť je zlepšení znatelné....pořád ale čekám na něco, co sejde zhůra, dá cocksovi facku, pošteluje tam jánevimco a konečně už nebudu furt hloubat nad tim ,KOLIK DO TOHO BUDU MUSET JEŠTĚ NACPAT, ABYCH PŘESTAL ŘEŠIT CHUCKYHO A JEHO PEKELNEJ SWAP, kterej mě a mou peneženku neustále zesměšňuje...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 19:57   Citovat  

cocks napsal:
1. Kdo chce vědět, co tam mám tak ať se mrkne na začátek topicu..
2. Lojzik má auto buď ve stavu jánevimjakym že mu to tak jede, a nebo spíš kecá..on málokdo popravdě řekne co a za kolik tam má..já nemám potřebu to tajit ikdyž bych moh tvrdit, že tam mam sérii..
3. Co se týče Chuckyho, tak mu to jede líp..nevím, proč zajel horší čas ale prostě mu to jede líp..nevím, jak je to s kilama, pokud se nepletu, tak váhově je rozdíl mezi ED9 a EE8 pouze díky brzdám, motoru, nějaký výbavě navíc a nápravnici...Minor jistě doplní Úsměv ..nevím, jak to má ChuCky zda tam má ED9 jen A2 je tam daná, pak by možná byl o něco lehčí ale nemyslím si, že by to bylo nějak výrazný..měl jsem cca 1/5 nádrže..

Jinak s časem jsem víceméně spokojen, na tom jednom sprintu s Lojzíkem mi dal asi o půl auta, což jsem koukal, až jsem tomu sám nevěřil, ale stejně je okolo toho všeho takový divný mračno...nechce se mi věřit tomu, že se udělá spodek a pojede to najednou jako střelený..další věcí je asi to, že bych měl dát 14" slicky místo 15" ..a nebo dát 13" a nebudu muset řešit převodovku..nebo se pletu ? Protože ta je prý údajně taky zdrojem mé "pomalosti" ..A2 má prý lepší..

Jak píše Marfi, taky se mi zdá, že někdo nasype do motoru nesmysl a pořád to nejede jak by mělo a někdo koupí auto a to prostě jede jako prase a ještě k tomu je v sérii...no nevim no..čert ví. ..jinak potvrzuju že teď to konečně jede zhruba srovnatelně s tou jeho bejvalkou..ta jela strašnej nesmysl na to, že to byla defacto série.

Pro mě je teď jen otázkou, zda nechat spodek udělat u PK, nebo to přece jen dát pištovi, pokud se mu do toho ovšem vůbec bude chtít, když už to začal dělat někdo jinej...jenže mám trochu obavy abych zas nevyhodil ranec za něco, o čem nejsem úplně přesvědčen, že bude fungovat, byť je zlepšení znatelné....pořád ale čekám na něco, co sejde zhůra, dá cocksovi facku, pošteluje tam jánevimco a konečně už nebudu furt hloubat nad tim ,KOLIK DO TOHO BUDU MUSET JEŠTĚ NACPAT, ABYCH PŘESTAL ŘEŠIT CHUCKYHO A JEHO PEKELNEJ SWAP, kterej mě a mou peneženku neustále zesměšňuje...

Problém tuningu je, že pokud to neuděláš, tak nevíš Úsměv

Co já nadělal nepřesností a omylů, než jsem se to naučil poskládat správně a vyzkoušel co je nutné, co dobré a co zbytečné...

Nicméně, já bych spodkem začal, nikoli o něm dodatečně uvažoval, tím jsem řekl myslím vše...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 20:03   Citovat  

coks:napis mi do sz ja ti napisu co stim a kam to dat at uz ti to konecne jede.

Reno:Dany ti psal ze loko nema sprint karu.Kdyz das stalej prevod jede to hned lip ale ne na sprintu protoze to tam prohrabes a nechas tam spoustu sekund.Ted tam nebylo zadne ctr udelane na sprinty.Pred x lety nejlepe zajel fakt asi luther kterej mel hodne odlehceno a mel na aute jen par veci.Ale toco ted cock zajel je dobrej cas ale tenhle cas dokaze zajet crxo bez vaček a jestli ma coks vacky a dobre nalazene auto tak ten cas by mel bejt jinej.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 20:07   Citovat  

Marfi napsal:
coks:napis mi do sz ja ti napisu co stim a kam to dat at uz ti to konecne jede.

Reno:Dany ti psal ze loko nema sprint karu.Kdyz das stalej prevod jede to hned lip ale ne na sprintu protoze to tam prohrabes a nechas tam spoustu sekund.Ted tam nebylo zadne ctr udelane na sprinty.Pred x lety nejlepe zajel fakt asi luther kterej mel hodne odlehceno a mel na aute jen par veci.Ale toco ted cock zajel je dobrej cas ale tenhle cas dokaze zajet crxo bez vaček a jestli ma coks vacky a dobre nalazene auto tak ten cas by mel bejt jinej.

Vzdyt my tu ale mluvime o LK7R pred lety. Kdyz jsme se honili my tri o setinky Velmi šťastný
Ted uz Mimon nejezdi Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina