Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 10
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:00   Citovat  

vti [906team] napsal:
ci je to A1 alebo A2 je to fuk, ked tam vymenis vacky co cocks uz vymenene ma. spodok je v principe rovnaky. okrem toho, neviem ci ma chucky elektriku povodnu OBD0 alebo OBD1 ako som mal ja.

mám to přepojené na OBD1, ECU P30...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:02   Citovat  

ChuCky napsal:

to je to lepsie riesenie, ECU je zatial seriova ?
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:18   Citovat  

Uz jsou to 3 roky, jinak k mymu autu:

3x laminatovy dvere (prodany Benymu), lamino kapota, horcikovy 15" kola vzadu, 16" Enkei RPF1 Racing + extramekke slicky 200/600 coz je min nez serie, takze nahradily zkracenou prevodovku.

Motor naprosta serie, jen sani Injen a komplet lauf Supersprint a Invidia.

Vaha auta bez radia, kobercu, vsech zbytecnych plisku z interieru atd. 970 kg.

Snazil jsem se o zajeti super casu, ale meritko byla vzdy jen Mimon. Povedlo se mi i 13.2 v Jindrichove hradci, ale krome trati je to predevsim o poradateli a rovnani na sprinty. Staci si stoupnout 10 cm pred fotobunku a super cas je razem na svete, pac pri prujezdu startem uz je misto 0 jista pocatecni rychlost.

Nechci se nikoho dotknout, ale zajet regulerne slusnej cas neni tak jednoduchy, zvlast kdyz jedu poprve ci podruhe. Chce to plne vyuzit potencial auta a v takovem rezimu se musi auto chvili poznavat. Souhlasim s Renem, ze upravy a vykon auta neni umerny zajetymu casu. Clovek se parkrat zlepsi na hodne slusnej cas, ale pak je rad za kazdou setinku.
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:18   Citovat  

ChuCky napsal:

a někdy by jsme mohli udělat hokus pokus a vyměnit si ECU. Chtěl jsem to někdy udělat s Prckem ale on nechtěl
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:37  Naposledy upravil ChuCky dne 3.8.2010 , 10:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lojzik napsal:
a někdy by jsme mohli udělat hokus pokus a vyměnit si ECU. Chtěl jsem to někdy udělat s Prckem ale on nechtěl

nemohli, Ty mas OBD0 Úsměv

vti [906team]: Ano ecu mam seriovou, chci ji upravit az prijdou nejake upravy..ted musim jako prvni vyresit vyfuk a svody..

a jak pise Luther...casy z Hondaye jsou jen orientacni mezi nami, nemuzete je srovnavat s casy z jinych srazu, bo jsme stali tak 30cm od startovacich fotobunek jestli neprehanim....
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 10:40   Citovat  

Lojzíkovi: Musel bys mít redukci na ecu a rozdělovač z motoru B16A2, překopaný na konektory A1.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 11:07  Naposledy upravil infinity dne 3.8.2010 , 11:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vti [906team] napsal:
jej, konecne vidim vysledky z toho slavneho HD2008, kde som sa tiez az po vyhlaseni vysledkov dozvedel, ze moj cas tam uz nie je. i ked vidim, ze v tomto pdf-ku je a ako pozeram, tak jediny, ktory bol pod 14s !
nechcem sa tiez vracat k tomu, ze som zbytocne siel 2x500km, tam zajazdil absolutne najlepsi cas a nakoniec siel domov so zmiesanymi pocitmi. ako vidim, nebol som sam, kto doplatil na Renov protest...
btw: tu su moje jazdy, nevidiet tam semafor, ale nemam pocit, ze by som ani v jednej ulial start:
youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8KT5si_HagA&NR=1[/youtube]
youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O7WwMARFN8U[/youtube]

myslite si, ze to boli realne casy oproti normalnej casomiere ? moje auto v tom setupe zajazdilo 13.09s:
img]http://www.906team.sk/new/images/timeslips/20080920_vti_time1.jpg[/img]
a Esova ITR v street kategorii (semislick a ziadne odlahcenie) 13.217s:
img]http://www.906team.sk/new/images/timeslips/20080920_itr_rekord.jpg[/img]

tento rok mam pocit, ze vela aut zajazdilo lepsie casy ako by sa dalo ocakavat a neverim, ze to je tym, ako isiel vyvoj dopredu. preto ked chcete mat realne udaje a nechce sa vam trepat na SantaPod drahu do Anglicka, tak treba prist do Madarska alebo na Slovensko a skusit zajazdit nejaky cas na certifikovanej casomiere.
btw: na slovensku jazdia 2ks ITR (jedna je v principe seria, len laminat predna kapota, zvody, vyfuk, semislicky, ziadne odlahcenie) a jazdia vytrvalo casy 14.0, pripadne za idealnych podmienok 13.9s. odbrzdenych maju 200-205ps.

Pista:
No vidis, ja zase neverim, ze esova ITR mohla jezdit casy typu 13.2. Na hd jsem proti ni jel sprint a slo videt, ze dvoulitr na 3ku, 4ku taha trochu jinak nez upravena 1.8. Na cilovce rozdil asi ~auto, podle casomiry ~0.2s. Samozrejme jede pekne, ale ty casy 13.2 atp mi nesedi...to bych se tim padem teoreticky dostal se soucasnym restriktivnim setupem pod 13s bez zadnych dalsich uprav a porad ve "street" upravach, coz se mi az tak moc nezda.
Dalsi vec co se mi nezda, je zpochybneni HD casu, jestli esova itr mela v madarsku 13.2 tak proc by na HD (kde jsou udajne lepsi casy) mela 13.6?
V podstate kdyz to zhrnu, tak vlastne auta ktera zpochybnujes jsi nikdy nevidel jet a soudis to podle nejakych teoretickych vypoctu a teoretickych porovnani, nebo tomu tak neni?

Marfi: Z vykonovych veci: vetsi objem, vyssi kompresni pomer. Hlava (vc manifoldu a klapky) je seriova ITR bez zasahu. Bolt-ony samozrejmosti (i kdyz je pravda ze se na 2.0 hodi jine komponenty)
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 11:34   Citovat  

[quote="infinity"]Pista:
No vidis, ja zase neverim, ze esova ITR mohla jezdit casy typu 13.2. Na hd jsem proti ni jel sprint a slo videt, ze dvoulitr na 3ku, 4ku taha trochu jinak nez upravena 1.8. Na cilovce rozdil asi ~auto, podle casomiry ~0.2s. Samozrejme jede pekne, ale ty casy 13.2 atp mi nesedi...to bych se tim padem teoreticky dostal se soucasnym restriktivnim setupem pod 13s bez zadnych dalsich uprav a porad ve "street" upravach, coz se mi az tak moc nezda.

Ale Infi já sem jel jen na semislikách v rozměru 195 a Eso jezdil přímo na slikách, měl oddělaný zadní křídlo a taky má odježděno mnohem víc sprintů. Já jedu snad svůj čtvrtý sprint. Nevím jak moc velký rozdíl by to byl v čase, ale určitě by zajel lepší čas. A to jsem první jízdu kde sem měl lepší čas jel s otevřenými okny. Každopádně na 3,4 stupeň ti to táhlo lépe. Objem je objem OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 11:45   Citovat  

Pista psal ze 13.2 je na semislikach ve street upravach (takze predpokladam ze musi byt i predni sedacka atd.).
Nevim jak to tam sazi eso, ale tvoje jizda me prisla v pohode, ale jelikoz sprinty nejezdim a jsem drevo, tak to taky nemuzu moc posoudit

ja nevim, proste tohle je presne duvod proc me sprinty vubec nebavi, jsou to furt jenom nejaky zpochybneni, dohady a mereni pindiku o milimetry Mrk Mnohem vice srandy si uziju, kdyz se nekde svezu Mrk Uz to dal nebudu rozebirat, pokud se nikdo slusne nezepta jako reno, nebudu to resit Úsměv

Kazdopadne myslim, ze letosni casy na HD jsou v poradku.

PS: myslim, ze cocksuv topic brzy dozene epicky topic s "modelkama" pořádnej výtlem
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 11:50   Citovat  

infinity napsal:
Pista psal ze 13.2 je na semislikach ve street upravach (takze predpokladam ze musi byt i predni sedacka atd.).
Nevim jak to tam sazi eso, ale tvoje jizda me prisla v pohode, ale jelikoz sprinty nejezdim a jsem drevo, tak to taky nemuzu moc posoudit

ja nevim, proste tohle je presne duvod proc me sprinty vubec nebavi, jsou to furt jenom nejaky zpochybneni, dohady a mereni pindiku o milimetry Mrk Mnohem vice srandy si uziju, kdyz se nekde svezu Mrk Uz to dal nebudu rozebirat, pokud se nikdo slusne nezepta jako reno, nebudu to resit Úsměv

Kazdopadne myslim, ze letosni casy na HD jsou v poradku.

PS: myslim, ze cocksuv topic brzy dozene epicky topic s "modelkama" pořádnej výtlem

časomíra doufám je v pořádku Úsměv
taky bych možná začal jezdit něco jinýho než sprinty, ale jak se znám, tak bych to někam poslal což je právě důvod mého setrvání ve sprintech, nemůžu si dovolit ot někde rozstřelit.

a znovu opakuju, přestaňte mi tady tapetovat naštvanej offtopic
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 12:08   Citovat  

vti [906team] napsal:
plne suhlasim s tym co pises o tych casoch. flame nechajme bokom, mozme to prebrat niekedy osobne, idealne na sprintoch. u nas na slovensku bude v sobotu 14.8. v Senici (kusok od ceskych hranic) posledne kolo tohtorocnych sprintov kde bude certifikovana casomiera, takze prid a hodime rec. a kludne dotiahni aj nejake CTR nech vidime ako to realne jazdi a ci vobec porazia seriove ITR Úsměv

Bydlim ted v Moste, takze to mam strasne dalekooo. Nacez mi nejde zaradit dvojka bez spojky. Bohuzel jsem to zjistil az pri zkusebni jizde na HD Smutný
Zkusim to trosku poladit a zajet sem do nemec.
Ale kdyz vidim ty casy zajete v moji kategorii... tak je to opravdu jen na omrknuti brutalni konkurence VTEC
Ale o tom to je. Vitezem s mym tankem uz nebudu. Ale zase jim ukazu, ze i cesi se umi starat o Honda jak designove .. tak vykonove Honda OK
Preju ale hodne stesti tam. Nejaky rekord bys urcite rad Lucy

cocks, se omlouvam za offtopic ... ale proste jsem musel .. znas tooo přátele
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 12:22   Citovat  

infinity napsal:
Je pravda, ze jsem byl odlehcen maximalne co mi to ted dovoluje. Mohl bych jeste akorat sundat rozpery, radio+repraky a vnitrni plasty, tim bych ale usetril max 10kg...ale s casem bych asi moc nehnul, takze na rovinu reknu ze bych to rychleji asi nezajel.

Na vaze jsem nebyl, moudrejsi budu nejspise tento mesic kdy budu vyvazovat podvozek na el.vahach. Ale kdybych vychazel z toho, ze ex-esovic ITR ma 1000kg, tak moje je cca o 20-25kg tezsi. Na druhou stranu ja jako ridic vazim 65 Velmi šťastný Takze rekneme 1090kg s ridicem, coz je oproti Tobe cca o 1/4 tuny lehci auto Mr. Green

Ja myslim, ze pokud tak moc honis setinky, tak bys to mel jeste dost odlehcit, vyhazet 4WS a jine kraviny. Ta vaha Te strasne brzdi...

Nevim o jakem CTR se bavite, ale jestli melo 900kg a rekneme nejake normalni upravy motoru, tak to muselo jezdit snad pod 13 Úsměv

nase ITR mela 1000kg pri max odlehceni...ve stavu co ji ma nyni speedy, ma 1050kg

a jinak nechapu o cem se tu hadate, resp spis rena to mi hlava nebere jak psal dany - sprinty v cr jsou nyni na tak nizke urovni, ze ani ja, kdysi zaprisahlej sprinter nemam naladu je jezdit...
reno: vytahni auto do madarska na profi uroven s PROFI CASOMIROU a pak tu neco res, jinak to jsou jen dohady (a neda mi to si nerypnout, ale v zadnem pripade neverim, ze zajedes most pod 2 minuty jak jsem tu nekde cetl) Mrk

a abych pomohl i cocksovi: nasad 13 kola, mekky slicky, dej prevodovku se sperou a razem budes jezdit kolem 13,5
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 12:28   Citovat  

infiniti, speedy: za 14 dni je hned za hranicema na slovensku drag race s profi casomirou, vemte svoje itr, ja vezmu taky a muzem tam pomerit sily
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 12:29  Naposledy upravil Dany dne 3.8.2010 , 12:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
Tak muj zaverecnej proslov (asi desatej uz HaHaaa ).
Vse zaclo tim, ze Dany rekl, ze bezne odlehcene CTR s vykonem 220ps zajizdeli Mimon v casech mezi 13,2-13,5. To jsem stal a stojim proti.
Jediny civic zajel v Mimoni tento cas. Byl to Benny. Zcela urcite mel 220ps ci vice. Rozhodne byl upravenej a hlavne mel vahu cca 900kg. To je o 300kg mene nez serie!
Dalsi nejlepsi cas drzi Luther a to 13,6. Pozadal jsem ho o sepsani svych zkusenosti s CTR. Ma jich rozhodne dost OK
Pote uz se jen spustil flame, kterak Renuv protest, ze Dany vyjel pred zelenou, a Dany to i chlapsky sam priznal, obral dalsi o poharky Ble
Nezpomente, jsem ReNo, jsem preci odpadlik HaHaaa
Amen
VTEC

Ty totiž všechno překrucuješ, jak se ti to hodí...

Podívej se, co jsem opravdu napsal...

Tak zase opatrně mícháme jablka s hruškama, Loko nemá auto postavené na sprinty, proti CRX nesmyslně velkou váhu, krátkou převodovku a tvrdé semislick, takže než se kola chytnou je tam zase ztráta okolo 0.5s a tak můžeme pokračkovat... Odlehčené CTR7G se setupem cca 230HP a 220Nm jezdili v Mimoni 402m za 13.2 až 13.5 ...

Není tam nic o tom, že jsou málo odlehčené ani to, že jsou sériové !!! Mluvil jsem o normálně upravenejch autech a odlehčenejch (tady jsem měl na mysli Bennyho, nejdříve měl asi 220HP pak těch 230HP a větší krouťák...
Teprve následně jsem mluvil o autech s 220HP a běžném odlehčení, tam jsem udával čas 13.7-13.8 tak mě už neštvi...

Buď čti pořádně nebo se na to vykašli, platí co co jsem napsal, pleteš jablka s hruškama, navíc když si budu chtí rejpnout, měl by ses snad trefovat do kategorie do 2500ccm, ne???

EDIT:
A to stím protestem mě taky vadí jen proto, že mi to nikdo, ani ty, nedokázal přijít říct, abych si mohl zajet čas, pak jsem jen půjčil auto na blbnutí bráchovi a šel opravovat Kozinovo, o vaší anulaci jízd jsem se dozvěděl až při vyhlášení... Lituju Pištu, to bych byl naštvanej ještě víc...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 12:32   Citovat  

Cocks, dela mi to problem, ale vydrzim nereagovat. Jsem uz starej chlap, mel bych to dokazat naštvanej
Rozhodne Ti preju, at Ti auto slouzi jak ma VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 13:12   Citovat  

infinity napsal:
Pista:
Dalsi vec co se mi nezda, je zpochybneni HD casu, jestli esova itr mela v madarsku 13.2 tak proc by na HD (kde jsou udajne lepsi casy) mela 13.6?
V podstate kdyz to zhrnu, tak vlastne auta ktera zpochybnujes jsi nikdy nevidel jet a soudis to podle nejakych teoretickych vypoctu a teoretickych porovnani, nebo tomu tak neni?

tak v skratke:
mne je jedno comu kto veri, ale ked jazdis na certifikovanej casomiere, tak existuju dokazy:
pozrel som ako to bolo v madarsku a tam zajazdila ITR cas 13.287s v PROFI kategorii, cize na 15kach slickoch a bez sedaciek - tudy odkaz
na zaciatku dalsej sezony to bolo uz v strete s casom 13.777s - tudy odkaz
rozdiel je markantny hlavne kvoli startu

ten best time bol zajazdeny na slovensku v roku 2008 - pohladaj ESSL v tomto subore - tudy odkaz tam boli ale kategorie inak ako od roku 2009 a kedze to bolo len na tomto konkretnom zavode inak, tak si nepametam, co tam bolo povolene a co nie.

a este k tomu co som zvyraznil - vsetky tieto casy co som tu poslal, su zo zavodov, na ktorych som bol osobne, to auto (esovo byvale ITR) poznam dost dobre, lebo som ho ja ladil. a co sa tyka casov na HD2008, tak tam mala ITR dokonca 14.134s co je skoro 1s horsie ako ine jazdy v tom istom roku na casomiere, ktorej veri cela dragracova komunita. ak sa dobre pametam, tak na HD2008 sa cas meral od zapnutia zelenej na semafore a teda je v tom zapocitana aj reakcna doba, co absolutne skresluje vysledky ale vysvetluje rozdiely.

btw: mohol by nejaky moderator teda toto tema rozdelit na dve, lebo osobne si myslim, ze ohladne sprintov je tu napisanych dost vela veci, ktore by sa stratit nemuseli a mozeme debatovat dalej bez toho, aby sme tu dalej sirili offtopic
dakujem.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 13:23   Citovat  

uz tu na to nejakou dobu koukam co tu vytvarite kuky kuk

na chvili to zamknu nez to rozdelim at tu nepribyvaji dalsi reakce...
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 13:36   Citovat  

Rozdeleno, muzete pokracovat...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 14:02   Citovat  

vti [906team] napsal:
tak v skratke:
mne je jedno comu kto veri, ale ked jazdis na certifikovanej casomiere, tak existuju dokazy:
pozrel som ako to bolo v madarsku a tam zajazdila ITR cas 13.287s v PROFI kategorii, cize na 15kach slickoch a bez sedaciek - tudy odkaz

ten best time bol zajazdeny na slovensku v roku 2008 - pohladaj ESSL v tomto subore - tudy odkaz tam boli ale kategorie inak ako od roku 2009 a kedze to bolo len na tomto konkretnom zavode inak, tak si nepametam, co tam bolo povolene a co nie.

a este k tomu co som zvyraznil - vsetky tieto casy co som tu poslal, su zo zavodov, na ktorych som bol osobne, to auto (esovo byvale ITR) poznam dost dobre, lebo som ho ja ladil. a co sa tyka casov na HD2008, tak tam mala ITR dokonca 14.134s co je skoro 1s horsie ako ine jazdy v tom istom roku na casomiere, ktorej veri cela dragracova komunita. ak sa dobre pametam, tak na HD2008 sa cas meral od zapnutia zelenej na semafore a teda je v tom zapocitana aj reakcna doba, co absolutne skresluje vysledky ale vysvetluje rozdiely.

btw: mohol by nejaky moderator teda toto tema rozdelit na dve, lebo osobne si myslim, ze ohladne sprintov je tu napisanych dost vela veci, ktore by sa stratit nemuseli a mozeme debatovat dalej bez toho, aby sme tu dalej sirili offtopic
dakujem.

Jen chci podotknout, že pokud někdo nekecá, tak to je zrovna tento člověk... Nemá to zapotřebí a hlavně už něco ukázal... Uznávám ho, přestože jsem s ním nikdy na žádném projektu nepracoval a nejsem s ním nijak propojen, jen aby mě někdo nenapadl kvůli předpojatosti... Jak jezdí jeho auta, hovoří za vše...

A přesně k té časomíře na HD2008, to že jsem startoval na hranici, když skočila zelená, nic neříká o tom, že jsem ulil start, pouze jsem narozdíl od ostatních vymazal reakční dobu, kvůli tomu si myslím, byla diskvalifikace času nespravedlivá, ale jak říkám, mohlo to být malinko před zelenou... Já si jen odpočítal dobu, jak rychle ty barvy na semaforu padají a startoval podle toho...

Letos se mi osobně ty časy také zdají moc optimistické, přesto je nijak neznevažuji, ale byl bych rád, kdyby to třeba Infinity potvrdil na nějaké certifikované časomíře, nebo třeba alespoň dojel ke mě na měření. Provádí se sice "jen" PerformanceBoxem a vždy na stejné dráze letiště v Panenském Týnci, takže nějaké porovnání tam je... Startujeme tam i proti a časy průměrujeme... Každopádně bych měl přímé srovnání s několika CTR včetně grafu zrychlení a to se již dá prezentovat...
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 16:31   Citovat  

tet me napadlo co se mi stalo pred rokem koupil sem motor od Eso asi s cerveni civic komplet is mapu na ecu dal sem to do auta a me pojel Ozzy Smutný misil sem sundat 50 kilogramu a vyhrat HD 2009...po dodelani spodku a doladeni dopadlo to na 13.1 minon...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 17:26   Citovat  

Dany napsal:

Letos se mi osobně ty časy také zdají moc optimistické, přesto je nijak neznevažuji, ale byl bych rád, kdyby to třeba Infinity potvrdil na nějaké certifikované časomíře, nebo třeba alespoň dojel ke mě na měření. Provádí se sice "jen" PerformanceBoxem a vždy na stejné dráze letiště v Panenském Týnci, takže nějaké porovnání tam je... Startujeme tam i proti a časy průměrujeme... Každopádně bych měl přímé srovnání s několika CTR včetně grafu zrychlení a to se již dá prezentovat...

letos to financne nevyjde. Budu rad kdyz dodelam vse na podvozkove casti a vyjde aspon 1-2x nejaky vylet na masaryk. Pres zimu chci jeste dodelat sani, manifold, klapku, svody. Soucasne dily nesedi vetsimu objemu. Pak rad nekam dojedu. At uz k Tobe nebo do performance testu. Co se tyce zrychleni, tak cil je 0-200 pod 22s. samozrejme me zajima i 100-0 a 0-160-0 Vse v ramci street uprav, auto pouzivam bezne, tak stejne jako ty nebo loko. Co se tyce vykonu, tak ten je zmereny...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 0:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
tak v skratke:

dakujem.

tady bych te pisto opravil: ten muj cas 13,77 ve street kategorii neni s itr ale s moji s2000, je to finalova jizda proti karlosovi s lotusem
nase itr nikdy nejela street kategorii, pouze profi nebo test(alenka), ale cas 13,2 jsem dokazal zajet jak v madarsku, tak na slovensku...vlastne dokonce i v cechach ve slusovicich, ale to neberu jako smerodatne Velmi šťastný
kazdopadne jsem presvedcen, ze bych dokazal zajet o 0,5s lepe nez ted auto zajelo na HD...precejen ultra mekky slicky + par triku a vic jak sto startu na sprintech se musi projevit Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 6:34   Citovat  

eso-sannycars napsal:
tady bych te pisto opravil: ten muj cas 13,77 ve street kategorii neni s itr ale s moji s2000, je to finalova jizda proti karlosovi s lotusem
nase itr nikdy nejela street kategorii, pouze profi nebo test(alenka), ale cas 13,2 jsem dokazal zajet jak v madarsku, tak na slovensku...vlastne dokonce i v cechach ve slusovicich, ale to neberu jako smerodatne Velmi šťastný
kazdopadne jsem presvedcen, ze bych dokazal zajet o 0,5s lepe nez ted auto zajelo na HD...precejen ultra mekky slicky + par triku a vic jak sto startu na sprintech se musi projevit Cool

pravdu mas, tych 13.77s bolo modre eSko.
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 17:25   Citovat  

joo dojdite do senice a spravte tam ITR battle Úsměv)) par ich dojde aj zo slovenska tak mozete porovnat Mrk))

kód:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=6257439&id=313680636612

Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 20:28   Citovat  

Že vás to furt baví nesouhlas zmatenej
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 10:32   Citovat  

hondamens napsal:
Že vás to furt baví nesouhlas zmatenej
¨¨¨¨

konecne to nekdo rek Velmi šťastný je to dobrý hadate se jako deti.. ja myslel ze se auto stavi pro sebe a svuj pozitek at uz z jakykoli stranky a ne proto abych z toho vedle sebe udelal blbce...???
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 11:50   Citovat  

carvi napsal:

konecne to nekdo rek Velmi šťastný je to dobrý hadate se jako deti.. ja myslel ze se auto stavi pro sebe a svuj pozitek at uz z jakykoli stranky a ne proto abych z toho vedle sebe udelal blbce...???

Spis jde o to porovnat odvedenou praci s konkurenci a nemit pocit falesny vyjimecnosti Mrk
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 20:48   Citovat  

vti [906team] napsal:
jej, konecne vidim vysledky z toho slavneho HD2008, kde som sa tiez az po vyhlaseni vysledkov dozvedel, ze moj cas tam uz nie je. i ked vidim, ze v tomto pdf-ku je a ako pozeram, tak jediny, ktory bol pod 14s !
nechcem sa tiez vracat k tomu, ze som zbytocne siel 2x500km, tam zajazdil absolutne najlepsi cas a nakoniec siel domov so zmiesanymi pocitmi. ako vidim, nebol som sam, kto doplatil na Renov protest...
btw: tu su moje jazdy, nevidiet tam semafor, ale nemam pocit, ze by som ani v jednej ulial start:

Odkaz

Odkaz

myslite si, ze to boli realne casy oproti normalnej casomiere ? moje auto v tom setupe zajazdilo 13.09s:

a Esova ITR v street kategorii (semislick a ziadne odlahcenie) 13.217s:

tento rok mam pocit, ze vela aut zajazdilo lepsie casy ako by sa dalo ocakavat a neverim, ze to je tym, ako isiel vyvoj dopredu. preto ked chcete mat realne udaje a nechce sa vam trepat na SantaPod drahu do Anglicka, tak treba prist do Madarska alebo na Slovensko a skusit zajazdit nejaky cas na certifikovanej casomiere.
btw: na slovensku jazdia 2ks ITR (jedna je v principe seria, len laminat predna kapota, zvody, vyfuk, semislicky, ziadne odlahcenie) a jazdia vytrvalo casy 14.0, pripadne za idealnych podmienok 13.9s. odbrzdenych maju 200-205ps.¨

promiň,ale příde mi směšné že tady brečíš kvůli pohárku,kde si soupeřil v 1.6 tkách s turbem proti atmo KO
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 21:29   Citovat  

misan napsal:
promiň,ale příde mi směšné že tady brečíš kvůli pohárku,kde si soupeřil v 1.6 tkách s turbem proti atmo KO

ide o toto "konecne vidim vysledky z toho slavneho HD2008, kde som sa tiez az po vyhlaseni vysledkov dozvedel, ze moj cas tam uz nie je. i ked vidim, ze v tomto pdf-ku je a ako pozeram"

ako by si sa tvaril keby si zajazdil hoc kde na hoc jakom preteku(nemusia to byt sprinty) fakt slusny cas a potom by ta takto odfajcili? Úsměv urcite by si bol spokojny drzal <> a krok Velmi šťastný peace
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 23:26   Citovat  

Trocha inspirace pro sprintery: Velmi šťastný

sledujte čas Civica na stopáži videu startuje +/- v 4:19

Odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech