Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 10
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 7:54   Citovat  

misan napsal:
promiň,ale příde mi směšné že tady brečíš kvůli pohárku,kde si soupeřil v 1.6 tkách s turbem proti atmo KO

tu neslo o pohar ani o to, v akej kategori som jazdil, ale skratka ked zajazdis na nejakom podujati absolutne najlepsi cas, tak by som ocakaval nejake ocenenie alebo uznanie. okrem toho usporiadatel ma zaradil do tej kategorie aj s tym, ze vedel co v tom aute je a nikto sa az do vyhlasenia vysledkov netvaril, ze tam nemam co robit.
a to, ze som to po dvoch rokoch znova vytiahol bolo len preto, lebo som az teraz zistil, ze som nebol jediny, kto ostal takto poskodeny. fakt si myslis, ze keby sa toto stalo niekomu inemu, tak by to preslo tak hladko, ze sorry a cau parky. keby tam bol marat so svojou 1.6 turbo, tak by bol v tej istej kategorii ako ja, ale to by uz asi bolo fer, lebo ho vsetci zeriete ako poloboha. sorry, ale musel som to uz napisat i ked neviem, ci som spravne zvolil slova.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:03   Citovat  

vti [906team] napsal:
tu neslo o pohar ani o to, v akej kategori som jazdil, ale skratka ked zajazdis na nejakom podujati absolutne najlepsi cas, tak by som ocakaval nejake ocenenie alebo uznanie. okrem toho usporiadatel ma zaradil do tej kategorie aj s tym, ze vedel co v tom aute je a nikto sa az do vyhlasenia vysledkov netvaril, ze tam nemam co robit.
a to, ze som to po dvoch rokoch znova vytiahol bolo len preto, lebo som az teraz zistil, ze som nebol jediny, kto ostal takto poskodeny. fakt si myslis, ze keby sa toto stalo niekomu inemu, tak by to preslo tak hladko, ze sorry a cau parky. keby tam bol marat so svojou 1.6 turbo, tak by bol v tej istej kategorii ako ja, ale to by uz asi bolo fer, lebo ho vsetci zeriete ako poloboha. sorry, ale musel som to uz napisat i ked neviem, ci som spravne zvolil slova.

OK
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:14   Citovat  

2Bera napsal:
OK

já vím ,že to pořadatele skonili,
taky nevím proč třeba neposlali pohár dodatečně i kyby ho měli nechat udělat znova, myslím že času na to měli dost,to je už jejich problém, KO
já klidně tu medaili za druhé místo vrátím,v tom problém nevidím
naštěstí se letos se už polepšili a dali speciáli,protiže jezdit z wheelem v jedné kat.to si myslím uzná každý by bylo nespravedlivé,jako to bylo tehdy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:19   Citovat  

vti [906team] napsal:

no jak se asi moch každý tvářit,když tam uřadoval Eso,a nevím jak otatní ale já byl zticha už jen z toho důvodu. a myslím si že se to nelíbilo asi nikomu v 1.6tkách ,toť můj názor
nebo myslíš kdyby tam jezdili ve všech kat 3 foukačky a zbytek atmo,že by to bylo spravedlivé?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:24   Citovat  

misan napsal:
já vím ,že to pořadatele skonili,
taky nevím proč třeba neposlali pohár dodatečně i kyby ho měli nechat udělat znova, myslím že času na to měli dost,to je už jejich problém, KO
já klidně tu medaili za druhé místo vrátím,v tom problém nevidím
naštěstí se letos se už polepšili a dali speciáli,protiže jezdit z wheelem v jedné kat.to si myslím uzná každý by bylo nespravedlivé,jako to bylo tehdy

ako pisem, o pohar ani tak nejde, len by som ocakaval, ze problem sa bude riesit na mieste a nie len casom na fore.

a rozdelenie kategorii nikdy nebude spravodlive pre vsetkych, wheelman by asi tiez mohol nadavat ze jeho auto este nie je uplne special v porovnani s mojim zavodakom (s principialne rovnakym motorom ale robil som este o sekundu lepsie casy lebo mam ine veci, ktore uz su naozaj cisto dragraceove)
preto je dobre, ked sa jazdi podla standardnych pravidiel ako je to napriklad v madarsku a u nas, ale kedze sa uz jazdi aj profi liga, tak s tym samozrejme prichadzaju aj nove problemy, lebo pre tych najrychlejsich uz ide o prachy, tak obcas ide aj fairplay bokom...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:31   Citovat  

misan napsal:
no jak se asi moch každý tvářit,když tam uřadoval Eso,a nevím jak otatní ale já byl zticha už jen z toho důvodu. a myslím si že se to nelíbilo asi nikomu v 1.6tkách ,toť můj názor
nebo myslíš kdyby tam jezdili ve všech kat 3 foukačky a zbytek atmo,že by to bylo spravedlivé?

neviem co si myslel s tym, ze tam uradoval Eso, ja som tam prisiel prave s Esom a on tam mal akurat ITR s ktorou jazdila Alenka. on bol rovnako prekvapeny ako ja ked sa vyhlasili vysledky. mne bolo jedno v akej budem jazdit kategorii, chcel som si zajazdit. okrem toho v 1.6kach bol byvaly Esov cerveny civic a potom este myslim laminatovy vrcharsky special od PK, to podla teba bolo viacej fer ako obycajna seriova jednovackova 1.5ka, ktora tam aj spet prisla po vlastnej ose a to nie zrovna maly kus ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:31   Citovat  

vti [906team] napsal:
ako pisem, o pohar ani tak nejde, len by som ocakaval, ze problem sa bude riesit na mieste a nie len casom na fore.

a rozdelenie kategorii nikdy nebude spravodlive pre vsetkych, wheelman by asi tiez mohol nadavat ze jeho auto este nie je uplne special v porovnani s mojim zavodakom (s principialne rovnakym motorom ale robil som este o sekundu lepsie casy lebo mam ine veci, ktore uz su naozaj cisto dragraceove)
preto je dobre, ked sa jazdi podla standardnych pravidiel ako je to napriklad v madarsku a u nas, ale kedze sa uz jazdi aj profi liga, tak s tym samozrejme prichadzaju aj nove problemy, lebo pre tych najrychlejsich uz ide o prachy, tak obcas ide aj fairplay bokom...

¨já se do maďarska rád podívám,je to rozhodně uplně jiná liga,nevím jak na slovači ale u nás je to se sprintama hooodně špatné,časy si tu nemůžeš porovnávat vůbec protože je časomíry jsou ubohé a každá jiná a když je už stejná tak je trať dokopce nebo zkopce,¨
že jsem takto píšu neznamená že ti nefandím,naopak se mi oturbené hondy velice líbí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:37   Citovat  

area07 napsal:
Trocha inspirace pro sprintery: Velmi šťastný

sledujte čas Civica na stopáži videu startuje +/- v 4:19

Odkaz

dobre video, mal som tiez zopar takychto (de)motivujucich linkov, ale neviem ich teraz na rychlo najst.

inak chris miller je tak trosku z inej galaxie, uz som to tu posielal, jeho best ET je 8.5s s tym, ze to jazdi v street kategorii ! jeho auto ma sice cez 1000kg ale aj cez 1000whp...

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:39   Citovat  

vti [906team] napsal:
neviem co si myslel s tym, ze tam uradoval Eso, ja som tam prisiel prave s Esom a on tam mal akurat ITR s ktorou jazdila Alenka. on bol rovnako prekvapeny ako ja ked sa vyhlasili vysledky. mne bolo jedno v akej budem jazdit kategorii, chcel som si zajazdit. okrem toho v 1.6kach bol byvaly Esov cerveny civic a potom este myslim laminatovy vrcharsky special od PK, to podla teba bolo viacej fer ako obycajna seriova jednovackova 1.5ka, ktora tam aj spet prisla po vlastnej ose a to nie zrovna maly kus ?

teď nevím přesně jak to tam bylo s těmi auty,ale vím,že jsem byl druhý a správně jsem měl být třetí
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
dobre video, mal som tiez zopar takychto (de)motivujucich linkov, ale neviem ich teraz na rychlo najst.

inak chris miller je tak trosku z inej galaxie, uz som to tu posielal, jeho best ET je 8.5s s tym, ze to jazdi v street kategorii ! jeho auto ma sice cez 1000kg ale aj cez 1000whp...

Odkaz

Odkaz

tak s tím 8.5 bych se asi hodně bál jet Tak to koukám!
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:45   Citovat  

Kdo zná mě a Pištu, případně zákulisí, ví, že ani mě ani jemu nešlo o pohár, nicméně problém je v tom, jak se ta diskvalifikace provedla... Tak už to prosím pochopte...

Pokud by někdo přišel a řekl, jsou na tebe stížnosti, že jsi špatně odstartoval a škrtáme ti čas, budu se dohadovat, ale nakonec se seberu a pojedu to zajet znovu, jenže pokud mi někdo nic neřekne a dozvím se to až na vyhlášení, že si někdo stěžoval a na základě této stížnosti mi škrtají dva časy, tak mi to přijde unfér...

Pištu to stálo ještě víc, ale vemte si, že já kvůli tomu najel 250km, celý den tam zůstal a pak z toho nemám nic???

Prostě šlo o tu formu, jakou se to udělalo, o tom jestli to bylo správné nebo ne, můžeme jen diskutovat. To že jsem zkrátil reakční dobu na minimum díky tomu, že jsem si to odpočítal, ještě neznamená, že jsem ulil start, ačkoli jsem vystartoval dříve, než auto vedle mě, ale to řekl už tehdy Kozina, co startoval se mnou, že na tom startu příšerně zaspal...

Proto už na sprinty HD nejezdím a pojedu tam, až bude časomíra fungovat, jinak to nemá vypovídací schopnost a věřím víc PerformanceBoxu, nikomu nebráním, pokud chce, může se zúčastnit měření, které dělám na letišti v Panenském Týnci, když je dost aut, vychází to na jednoho na 500kč a kromě 402m měříme i další věci...
0-100, 0-160, 0-200, 402m, 1000m, brzdy 100-0 a 160-0 plus pružné zrychlení a výsledkem je pak i kompletní křivka zrychlení...
Není to nejpřesnější, ale má to nějakou vypovídací a porovnávací schopnost... Můžu dát dva grafy zrychlení přes sebe a hned je vidět, kdo a kde ztrácí a podobně...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 8:48  Naposledy upravil ReNo dne 6.8.2010 , 9:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dany napsal:
Kdo zná mě a Pištu, případně zákulisí, ví, že ani mě ani jemu nešlo o pohár, nicméně problém je v tom, jak se ta diskvalifikace provedla... Tak už to prosím pochopte...

Pokud by někdo přišel a řekl, jsou na tebe stížnosti, že jsi špatně odstartoval a škrtáme ti čas, budu se dohadovat, ale nakonec se seberu a pojedu to zajet znovu, jenže pokud mi někdo nic neřekne a dozvím se to až na vyhlášení, že si někdo stěžoval a na základě této stížnosti mi škrtají dva časy, tak mi to přijde unfér...

Pištu to stálo ještě víc, ale vemte si, že já kvůli tomu najel 250km, celý den tam zůstal a pak z toho nemám nic???

Prostě šlo o tu formu, jakou se to udělalo, o tom jestli to bylo správné nebo ne, můžeme jen diskutovat. To že jsem zkrátil reakční dobu na minimum díky tomu, že jsem si to odpočítal, ještě neznamená, že jsem ulil start, ačkoli jsem vystartoval dříve, než auto vedle mě, ale to řekl už tehdy Kozina, co startoval se mnou, že na tom startu příšerně zaspal...

Proto už na sprinty HD nejezdím a pojedu tam, až bude časomíra fungovat, jinak to nemá vypovídací schopnost a věřím víc PerformanceBoxu, nikomu nebráním, pokud chce, může se zúčastnit měření, které dělám na letišti v Panenském Týnci, když je dost aut, vychází to na jednoho na 500kč a kromě 402m měříme i další věci...
0-100, 0-160, 0-200, 402m, 1000m, brzdy 100-0 a 160-0 plus pružné zrychlení a výsledkem je pak i kompletní křivka zrychlení...
Není to nejpřesnější, ale má to nějakou vypovídací a porovnávací schopnost... Můžu dát dva grafy zrychlení přes sebe a hned je vidět, kdo a kde ztrácí a podobně...

Zcela v klidu se jen ptam.
Koukam do tech vysledku. V druhe serii, pocitane, jsou dalsi dva casy jezdce Dany s cislem 242 (cislo a jmeno stejne jako v prvni serii). Nejlepsi cas 14,9, stejne jako kozinuv nejlepsi cas. To jsi teda neridil ty?
Je to jen muj dotaz OK

Edit : reakcni doba ... proc je sprinter diskvalifikovan pokavad je jeho reakcni doba mensi nez 0,1s? Nebot si to take predpocital a nereagoval az na zelenou. Merime tu preci rychlost vozu a tak neni fer predpocitavat, kdyz ostatni vyjizdeji az na zelenou přátele

Mimochodem, skrtl se ti pouze jeden cas a to prave ten zminovany.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:04   Citovat  

ReNo napsal:
reakcni doba ... proc je sprinter diskvalifikovan pokavad je jeho reakcni doba mensi nez 0,1s?

toto funguje na Honday alebo aj niekde inde ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:09   Citovat  

vti [906team] napsal:
toto funguje na Honday alebo aj niekde inde ?

Neee, na HD bohudik funguje fotobunka uz OK

Ale toto je ve sportu. V atletice. Pokavad reaguje sprinter (bezec) v tesnem case po vystrelu (pod 0,1s od vystrelu), pak je diskvalifikovan nebo se opakuje start a az pri druhem ulitem startu je vyrazen. Proste to maji spocitano, ze lidske telo nedokaze tak rychle reagovat = zkusil stesti drivejsim startem ci spise ho vystrelila nervozita OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:29   Citovat  

ReNo napsal:

Ale toto je ve sportu. V atletice. Pokavad reaguje sprinter (bezec) v tesnem case po vystrelu (pod 0,1s od vystrelu), pak je diskvalifikovan nebo se opakuje start a az pri druhem ulitem startu je vyrazen. Proste to maji spocitano, ze lidske telo nedokaze tak rychle reagovat = zkusil stesti drivejsim startem ci spise ho vystrelila nervozita OK

ono je to troska diskriminujuce, lebo to je len empiricka skusenost, ze ludske telo reaguje v nejakom case. tak isto ako trenuju bezci samotny beh je mozno trenovat aj reakcie. polemizovat o tom, ze ci je hranica desatina alebo dve mozeme, ale zatial existuje dost udalosti, ktore nie su poriadne vysvetlene (napr. ludsky magnetizmus, ale to sme uz dost od temy)... co ak existuje clovek, ktory ma rychlejsie reakcie len nebol zaradeny v statistickej vzorke ?

na certifikovanej casomiere je to o tom, ze odkedy svietia vsetky pre-stage svetla sa pocita nahodny cas kym zasvieti startovacie svetlo a trafit na nahodu start je dost problem, hlave vo finalovych jazdach je to wabank, lebo ak spravis redlight (ulejes start), tak sa ti podla pravidiel nepocitaju ziadne body za cely pretek !
mozem pozriet namatkovo najlepsie reakcne casy, ale viem, ze okolo 15stotin uz dobri jazdci vedia jazdit. obcas sa zadari samozrejme ulet - kamos dal 7tisicin, ale to uz bolo v zapale boja a hlavne vtedy mali este inak spravene svetla - 4 oranzove nabiehali postupne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:52   Citovat  

vti [906team] napsal:
ono je to troska diskriminujuce, lebo to je len empiricka skusenost, ze ludske telo reaguje v nejakom case. tak isto ako trenuju bezci samotny beh je mozno trenovat aj reakcie. polemizovat o tom, ze ci je hranica desatina alebo dve mozeme, ale zatial existuje dost udalosti, ktore nie su poriadne vysvetlene (napr. ludsky magnetizmus, ale to sme uz dost od temy)... co ak existuje clovek, ktory ma rychlejsie reakcie len nebol zaradeny v statistickej vzorke ?

na certifikovanej casomiere je to o tom, ze odkedy svietia vsetky pre-stage svetla sa pocita nahodny cas kym zasvieti startovacie svetlo a trafit na nahodu start je dost problem, hlave vo finalovych jazdach je to wabank, lebo ak spravis redlight (ulejes start), tak sa ti podla pravidiel nepocitaju ziadne body za cely pretek !
mozem pozriet namatkovo najlepsie reakcne casy, ale viem, ze okolo 15stotin uz dobri jazdci vedia jazdit. obcas sa zadari samozrejme ulet - kamos dal 7tisicin, ale to uz bolo v zapale boja a hlavne vtedy mali este inak spravene svetla - 4 oranzove nabiehali postupne.

Tak tam predpokladam, ze jsou nauceni na uplynuly cas. Odpocet svetel je presne danej. Takze bych veril, ze se to da "nasrotit". U bezcu je to horsi. Tam reknou "pripravit" ... a cekas az se vystreli. Coz rozhodne neni konstantni doba.
Ale buh vi, jak tomu je. Stacilo mi vcera slyset v radiu, ze cevy v lidskem tele maji 150 000 km. Ze by se s nima dala obepnout zemekoule .. Jsou mi proste veci to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:56   Citovat  

ReNo napsal:
Tak tam predpokladam, ze jsou nauceni na uplynuly cas. Odpocet svetel je presne danej. Takze bych veril, ze se to da "nasrotit". U bezcu je to horsi. Tam reknou "pripravit" ... a cekas az se vystreli. Coz rozhodne neni konstantni doba.
Ale buh vi, jak tomu je. Stacilo mi vcera slyset v radiu, ze cevy v lidskem tele maji 150 000 km. Ze by se s nima dala obepnout zemekoule .. Jsou mi proste veci to mi hlava nebere

vsak som pisal, ze doba medzi pre-stage (pripraveny) a startom je nahodna a teda neda sa naucit, maximalne to risknut, ked uz dlho stojis Úsměv cize je to presne ako v atletike, akurat ta nikto nediskriminuje nejakym hranicnym casom 1 desatina sekundy Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 9:59   Citovat  

vti [906team] napsal:
vsak som pisal, ze doba medzi pre-stage (pripraveny) a startom je nahodna a teda neda sa naucit, maximalne to risknut, ked uz dlho stojis Úsměv cize je to presne ako v atletike, akurat ta nikto nediskriminuje nejakym hranicnym casom 1 desatina sekundy Úsměv

Pockej, co je presne pripraveny? Dejme tomu jako vsechny cervene u formule a start je posledni faze = prechod na zelenou?

Ja bral, ze pripraveny = cekam na care na spusteni semaforu HaHaaa
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:19   Citovat  

misan napsal:

mas v tom zmatek misane, ja jsem nikdy na zadnym HD nesprintoval a pokud jsi myslel uradoval jako organizoval, tak to jsem mel loni na HD sprinty pod taktovkou a bylo udelano tolik kategorii, ze asi kazdej mel sanci dostat ten pohar Cool
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:21   Citovat  

To je pravda, já jich třeba měl doma asi dvacet:) Když je ke mně Eso uložil pro lidi, co by si je měli posléze vyzvednout.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:25   Citovat  

ReNo napsal:
Pockej, co je presne pripraveny? Dejme tomu jako vsechny cervene u formule a start je posledni faze = prechod na zelenou?

Ja bral, ze pripraveny = cekam na care na spusteni semaforu HaHaaa

tu je stromcek, funguje to takto:
pre-stage zasvieti ked predne koleso prejde na prvu fotobunku
stage ked koleso prejde na druhu fotobunku co znamena, ze auto stoji pripravene na start
ked su obe auta pripravene na start (svieta tie vrchne 4 svetla) tak sa automaticky zacne proces startu - odpocita sa nahodny cas a bliknu vsetky startovacie svetla - oranzove a nasledne hned zelene.
ak ulejes start, tak ti ostane svietit cervene svetlo, co znamena, ze si sa pohol este pred zasvietenim zeleneho svetla. v principe sa startuje ked zasvietia oranzove svetla, ale reakcia sa myslim pocita az od zeleneho svetla.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:25   Citovat  

to je vidiet ako to funguje:

Odkaz

a ked uz piseme o sprintoch tak prihodim este nejake videjka z doby minulej:

Odkaz

a takto som isiel na zaciatku roka proti Opel Corsa 500hp:

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 10:48   Citovat  

vti [906team] napsal:
tu je stromcek, funguje to takto:
pre-stage zasvieti ked predne koleso prejde na prvu fotobunku
stage ked koleso prejde na druhu fotobunku co znamena, ze auto stoji pripravene na start
ked su obe auta pripravene na start (svieta tie vrchne 4 svetla) tak sa automaticky zacne proces startu - odpocita sa nahodny cas a bliknu vsetky startovacie svetla - oranzove a nasledne hned zelene.
ak ulejes start, tak ti ostane svietit cervene svetlo, co znamena, ze si sa pohol este pred zasvietenim zeleneho svetla. v principe sa startuje ked zasvietia oranzove svetla, ale reakcia sa myslim pocita az od zeleneho svetla.

Ok, dekuji za vysvetleni OK
Jsem to bral jako na g-techu. Nastavim 0,4s nebo 0,5s jako odpocet kazdeho ze svetel ... tam se da reakce naucit perfektne OK
Jsem rad, ze existuje klasicka fotobunka Se stydím
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 9:49   Citovat  

ReNo napsal:
Zcela v klidu se jen ptam.
Koukam do tech vysledku. V druhe serii, pocitane, jsou dalsi dva casy jezdce Dany s cislem 242 (cislo a jmeno stejne jako v prvni serii). Nejlepsi cas 14,9, stejne jako kozinuv nejlepsi cas. To jsi teda neridil ty?
Je to jen muj dotaz OK

Edit : reakcni doba ... proc je sprinter diskvalifikovan pokavad je jeho reakcni doba mensi nez 0,1s? Nebot si to take predpocital a nereagoval az na zelenou. Merime tu preci rychlost vozu a tak neni fer predpocitavat, kdyz ostatni vyjizdeji az na zelenou přátele

Mimochodem, skrtl se ti pouze jeden cas a to prave ten zminovany.

Kdyby si to četl celé víš, že auto měl pak půjčené brácha, protože já jsem opravoval auto Kozinovi celý zbytek sprintů...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 9:54   Citovat  

ReNo napsal:

Můžeš být v klidu, mě rozhodně nervozita nevystřelila, jednoduše jsem si to odpočítal (odhadl), jinak tohle jsme dělali na sprintech u s Maturou a Hoškem, když mi někdo řekne, že funguje fotobuňka, jako tehdy bylo řečeno, je to totiž jedno. To že potom nakonec nefungovala nebyl můj problém !!!

To se totiž, asi zapomnělo tady říct, bylo řečeno před starty, že funguje fotobuňka a tudíž je jedno, jak se odstartuje...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 13:28   Citovat  

ad sprinty na Honday 2008.
- Časomíra bohužel měřila od spuštění zeleného světla a ne až protnutí čidla.

- nikdo z pořadatelů nejezdí a nikdy nejezdil spritny, tudíž rozdělení bylo takové jaké bylo a nikdo nepředpokládál že se objeví jakékoliv auto, které by se vymykalo fairplay kategorii (turba, kompresory ...v česku nebylo ani jedno takové auto )...ano letos, už s tím bylo počítáno (poučeni z chyb)

- jediný kdo se k tomu další rok postavil jako chlap (kupodivu) byl ESO, který to celé zorganizoval a asi k všeobecné spokojenosti, krom zatracené časomíry.

- Letos opět pořadatelsky NIKDO (vzhledem k problémům ESA sme rozhodli o tom, že jej vynecháme) a celkem úspěšně postavené kategorie ... ale jak tu někdo psal, vždy to k někomu bude nespravedlivé.
- časomíra letos byla externí a o její přesnosti, funčnosti apod. nic nevím, protože sprinty mne nezajímají, ale mohu zjistit co to měřilo a jak to fungovalo.

- prioritně je Honday určen k setkání příznivců a ne k tomu aby vytvářel konflikty mezi stejně postiženýma lidma a jestli spritny budou dělit komunitu na dva tábory, tak se zruší úplně a bude to jen kdo z koho a s kým chce. KO

- k proběhlím diskvalifikacím se nemohu vyjádřit, neboť jsem je nerozhodoval, ale když mi řekli jak tam například Pišta vyskakoval měl jsem co dělat abych si to nešel s ním osobně vyřídit, protože vše se dá dojednat slušně. Nakonec byla právě jeho účast příkladem, kterému jsme chtěli předejít a já tu teď jako člen rady a jeden z hlavních organizátorů říkám, že nás velmi mrzí diskvalifikace jak jeho, tak Danyho, tak ostatních, kteří investují své peníze a vědomosti do svého koníčku a pak je to takovým způsobem degradováno. Poučili jsme se a já osobně rád přivítám na dalším ročníku jak Pištu, který jistě má co ukázat, tak Danyho, tak ostatní vlastnící podobné skvosty.

- co se týká profičasomíry na tu bohužel nemáme. Dokud se k nám sponzoři budou otáčet zády, zbydou nám pouze tato udělátka, což je asi škoda, vzhledem k narůstající popularitě sprintů.

Tímto bych chtěl debatu ohledně Honday 2008 uzavřít a na tuto černou stránku naší Hondaysprinterské minulosti rychle zapomenout a pokud možno na vždy.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 13:52   Citovat  

ReNo napsal:
Ok, dekuji za vysvetleni OK
Jsem to bral jako na g-techu. Nastavim 0,4s nebo 0,5s jako odpocet kazdeho ze svetel ... tam se da reakce naucit perfektne OK
Jsem rad, ze existuje klasicka fotobunka Se stydím

takhle na semafory se jezdil loni Drag cup,už s profi časomírou Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 14:36   Citovat  

CRXMANN napsal:
ad sprinty na Honday 2008.
- Časomíra bohužel měřila od spuštění zeleného světla a ne až protnutí čidla.

Ano, já to beru a ani si nestěžuju, tak to prosím neberte, vzniklo to tak jak vzniklo a konečná...

Problém byl takový, že nazačátku se řeklo, že můžeme startovat jak chceme, protože funguje fotobuňka, která nakonec nefungovala a v tom byl problém... A za to ani já ani Pišta nemohl a pokud by někdo řekl, že to nefungovalo a je třeba jet znovu, neměl bych s tím sebemenší problém, ale tohle nikdo prostě neřekl...

Základ problému je dle mě ten, nevím, jestli si na to ještě někdo vzpomene, že nám prvním startujícím se řeklo, že fotobuňka funguje...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 15:16   Citovat  

CRXMANN napsal:
- k proběhlím diskvalifikacím se nemohu vyjádřit, neboť jsem je nerozhodoval, ale když mi řekli jak tam například Pišta vyskakoval měl jsem co dělat abych si to nešel s ním osobně vyřídit, protože vše se dá dojednat slušně.

tak toto ma dost rozladilo. neviem kto a co ti rekl, ale ked sa vyhlasili vysledky, tak potom ako som sa dozvedel, ze tam moje casy neboli, som nespravil nic ine, len som sa otocil a bez slova odisiel k mojmu auto prezuvat kolesa, lebo by som asi niekomu ublizil osobne ja. nehovorim o tom, ze som este zapocul vykriky ze turbo do hondy nepatri a podobne, ale na toto som uz absolutne ignoroval. takze ak ma niekto pocit, ze som tam vyskakoval, tak by mal prestat hulit alebo brat ine drogy.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 15:24   Citovat  

vti [906team] napsal:
tak toto ma dost rozladilo. neviem kto a co ti rekl, ale ked sa vyhlasili vysledky, tak potom ako som sa dozvedel, ze tam moje casy neboli, som nespravil nic ine, len som sa otocil a bez slova odisiel k mojmu auto prezuvat kolesa, lebo by som asi niekomu ublizil osobne ja. nehovorim o tom, ze som este zapocul vykriky ze turbo do hondy nepatri a podobne, ale na toto som uz absolutne ignoroval. takze ak ma niekto pocit, ze som tam vyskakoval, tak by mal prestat hulit alebo brat ine drogy.

Ano, tohle je pravda, mám pocit, že se beze slova otočil, zanadával si něco pro sebe a šel k autu, dokonce pár lidí se ještě nevěřícně ptalo, proč nevyhrál a jen řekl, že to nebude komentovat...
Já to měl jednodušší, nestačil jsem tam ani dojít, dodělával jsem Kozinovi auto a byl jak prase, než jsem se stačil umýt, bylo po všem Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina