Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou servokapalinu?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tomcathonda je teď offline  tomcathonda
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:16   Citovat  

Nazdar všem, dnes jsem chtěl doplnit servokapalinu (mám Accord 2.2 VTEC, r.v. 1997) a prodavač v obchodě mi po poradě se svojim počítačem řekl, že neví, jakou mi má prodat, protože mu to píše něco o speciálnim typu a nevyhodí mu to jakou kapalinu mi má dát...Smutný tak prosím o radu, co dáváte vy do svojich aut? Díky..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:20   Citovat  

Rom. prodava kapalinu origo do serva : viz. tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:23   Citovat  

použij jakýkoliv dextron 2 a výše nebo ATF ( je to to samé ), primárne určené pro automatické převodovky.. rodzíl nepoznáš, jen to místo po 60tis vymeníš po 50 ( pro jistotu )Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 14:01   Citovat  

Pokud budeš dolévat, tak jenom to co tam máš. ATF bych tam dával jenom když bych měnil celou náplň a i taky bych se toho bál, že to zničí těsnění.
Origo PSF je jistota a není tak drahá aby se musela řešit alternativa.

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 14:04   Citovat  

Mam doma origo PSF kdybys potreboval dolit ..urcite by te to vyslo levneji nez kupovat celou litrovku Úsměv ale sem z Phy..jinak ja za sebe doporucuju fkt jen PSF!!

litroka v honde je asi za 450kc Mr. Green

tomcathonda je teď offline  tomcathonda
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 14:18   Citovat  

Dobrá, díky vám všem za rady, jdu do toho PSF. Jinak pro hlavator díky moc za nabídku, v Pze budu tuhle středu dopoledne, cca.kolem 10 h, kdyby se ti to hodilo dolití by mi určo stačilo,tak se můžeme domluvit kde si dát sraz, pokud nemůžeš tou dobou nic se neděje, koupím litrovku a pak mizím na letiště a do teplých krajin:)

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 15:25   Citovat  

o tesnení se bát nemusíš, hinda si ho stejne nevyrábí, ale kupuje od výrobcu co to delají pro x dalších takže pokud meníš komplet v klidu tam nalej jakekoliv ATF se normou D2 a výše

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 15:35   Citovat  

Idaho napsal:
o tesnení se bát nemusíš ...

informace z Honda - DE jsou opačné Úsměv

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 15:37   Citovat  

Rom. napsal:
už přes rok a půl mám servo kapalinu z OMV naka obyč a nepozoruju žeby mi někde teklo ani ubývalo to mi hlava nebere žebych měl zázračný těsnění???

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 16:02   Citovat  

nvm..tak casto se nedolejva a nemeni Tak to valím bulvy tak proc tam davat neco jineho nez je predepsano..zvlast kdyz to nestoji buhvijaky majlant Tak to valím bulvy

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 16:45   Citovat  

Kdybych mel hydraulicky servo,tak jedine Honda PSF a mam ciste svedomi kouř

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 18:08   Citovat  

Rom. napsal:

informacemohou být, mel jsem hondy 4roky a nikdy sem nic nepozoroval ackoliv sem to provozoval na texaco ATF Úsměv

Mpohl bych citovat X informací oficiálních dealeru nejen Hondy, které se absolutne rozcházejí se skutečností Úsměv

( viz třeba doživotní nápln převodovky, doživotní řetezový rozvod ..atd atd.. ) takže bych se nedivil kdyby to byl jejich marketingový tah jak si zabezpečit prodej ATF které sice nestojí majlant ale pořád stojí 3x víve než jiné ATF dostačující kvality..

jinak k dolívání- pokud víš co tam je ( jsi si jistej - nalej to samé, pokud nevíš tak je v podsate jedno co tam naleješ je to vždy 50:50

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 20:18   Citovat  

pardon, že se vmísim ale nechápu proč experimentovat? stojí to za to Cooo???

jestli musíte mít mermomocí to nejlevnější udělam vam cenu na starline dexronII pořádnej výtlem

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 20:27   Citovat  

Idaho napsal:
informacemohou být, mel jsem hondy 4roky a nikdy sem nic nepozoroval ackoliv sem to provozoval na texaco ATF Úsměv

Mpohl bych citovat X informací oficiálních dealeru nejen Hondy, které se absolutne rozcházejí se skutečností Úsměv

( viz třeba doživotní nápln převodovky, doživotní řetezový rozvod ..atd atd.. ) takže bych se nedivil kdyby to byl jejich marketingový tah jak si zabezpečit prodej ATF které sice nestojí majlant ale pořád stojí 3x víve než jiné ATF dostačující kvality..

jinak k dolívání- pokud víš co tam je ( jsi si jistej - nalej to samé, pokud nevíš tak je v podsate jedno co tam naleješ je to vždy 50:50

nevím co je na tom nejasného ,vysloveně to je dané ,prostě nápln stačí na jednu životnost převodovky,že ta dožije z důvodů nevýměny náplně je neduležité ale vydrží prostě do konce... Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 20:47   Citovat  

PAKO napsal:
nevím co je na tom nejasného ,vysloveně to je dané ,prostě nápln stačí na jednu životnost převodovky,že ta dožije z důvodů nevýměny náplně je neduležité ale vydrží prostě do konce... Úsměv

pořádnej výtlem tak tohle je krásně napsaný je to dobrý

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 22:46   Citovat  

co na to jinýho napsat.I když mám hondy rád,tak zastoupení značky Honda jako takové v evropě vědomě lže a podvádí...když dá doživotní záruku na rozvodoví řetěz,ten dle mne je ještě životnější když je to jen sférický výplod fantazie,přece nebudou dávat záruku na něco co v autě doopravdy je .Prostě bohužel kvalitní auta se skončila dělat v 90sátých letech ,teď je to jen konzum konzum konzum.Koupit rychle znehodnotit koupit nové ,to je to co každej prodejce chce.Koupit nové auto mít ho 2-5let prodat a zase znova...kdo ho koupí už nemá ten pocit že to auto by mělo vydržet víc ,je přeci ojeté .Je jen minimum aut co při koupi drží hodnotu nebo naopak po vyjetí ze salonu jsou ještě draší .docela by mne zajímalo co z 10-20letých ojetin(dnešních aut) bude pro mladé kultovní záležitost(jestli vydrží ty auta tu dobu)jako je civic ,crx,golf,calibra,celica...mozná leon a fábka ,budou laciné,v dostatečném množství dostupné ještě bych to viděl na sviště

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 0:35   Citovat  

PAKO napsal:
co na to jinýho napsat.I když mám hondy rád,tak zastoupení značky Honda jako takové v evropě vědomě lže a podvádí...když dá doživotní záruku na rozvodoví řetěz,ten dle mne je ještě životnější když je to jen sférický výplod fantazie,přece nebudou dávat záruku na něco co v autě doopravdy je .Prostě bohužel kvalitní auta se skončila dělat v 90sátých letech ,teď je to jen konzum konzum konzum.Koupit rychle znehodnotit koupit nové ,to je to co každej prodejce chce.Koupit nové auto mít ho 2-5let prodat a zase znova...kdo ho koupí už nemá ten pocit že to auto by mělo vydržet víc ,je přeci ojeté .Je jen minimum aut co při koupi drží hodnotu nebo naopak po vyjetí ze salonu jsou ještě draší .docela by mne zajímalo co z 10-20letých ojetin(dnešních aut) bude pro mladé kultovní záležitost(jestli vydrží ty auta tu dobu)jako je civic ,crx,golf,calibra,celica...mozná leon a fábka ,budou laciné,v dostatečném množství dostupné ještě bych to viděl na sviště

ÁMEN
A proto buďme rádi za naše staré vrány, milujme je a opečovávejme, protože to jsou poslední kvalitní auta, které mají ducha. Všechno co je vyrobeno po roce 2000 je výše zmiňovaný konzum. Je to smutný, ale je to tak.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou servokapalinu?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina