Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problem : nestandartni RZ (SPZ) 320*160
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 10:28  Naposledy upravil Luky dne 11.8.2010 , 21:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vymenil jsem zadni naraznik za jiny (sice originalni dil ale JDM), ktery nema standartni vylisek na rozměr RZ 520*110 ale na rozmer 320*160.

Následně mi na registru vozidel rekli ze mi nedaji RZ s jinym rozmerem a tvrdi ze musim mit schvaleni od Hondy nebo zapsanou v TP nejakou vyjimku coz nemam. Smutný
A v Hondě ČR mi rekli ze nic takoveho jeste nedavali. to mi hlava nebere

nesetkal jste se s tim nekdo nahodou ? a jak to resit ?

diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 10:32   Citovat  

musíš to mít v TP že se jedná o US verzi ,s japoncema nepochodíš ,pravostrané auta kromě Veteránů zde nepřihlásíš.
a nebo známé a nebo penízky. Pro ně je to bez papíru nehomologovaný díl a ten tam nemá co dělat.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 11:10   Citovat  

šel bych na magistrát s prosbou a snažil se domluvit ... "nabourali mi auto zezadu a sehnal jsem jen takovýhle nárazník, a nejde mi tam dát normální RZ" atd. Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 12:15   Citovat  

Rom. napsal:
šel bych na magistrát s prosbou a snažil se domluvit ... "nabourali mi auto zezadu a sehnal jsem jen takovýhle nárazník, a nejde mi tam dát normální RZ" atd. Velmi šťastný

tuhle variantu jsem zkousel ale neuspesne Smutný

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 12:17   Citovat  

tak to asi budes muset vzit normal spz, rozstrihat, posvarovat pismenka do kupy a udelat z toho tu jp :)

btw: kdyz pujdes na urad, ze ti ukradli znacky a zes tam mel US... to asi bude stejnej problem co?

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 12:27   Citovat  

To Ti Honda fakt nemůže napsat,že to je díl na Preludu,ale s jiným rozměrem? Ani kdybys jim poslal homologační značky z nárazníku?

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 13:30   Citovat  

mam podobny problem, nechal jsem si zavarit viko kufru a umisteni pro RZ je nyni dole v narazniku (naraznik je to tuningovy a je pro USA znacky) u nas je rozmer 320x160mm, citace vyhlasky: "Tabulku registrační značky vozidel tvoří obdélník se zaoblenými rohy s poloměrem zaoblení 10 mm o rozměrech 320 x 160 mm pro osobní automobil, který má v technickém průkazu zapsán prostor pro umístění této tabulky registrační značky. Upravuje to vyhlaska o registraci vozidel č. 243/2001Sb. §24 odst. 1 písm. e) Tak a ted jak ten zapis dostat do technickeho prukazu - naraznik neni homologovan je to dovoz z USA to mi hlava nebere

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 14:09   Citovat  

Hellborn napsal:
To Ti Honda fakt nemůže napsat,že to je díl na Preludu,ale s jiným rozměrem? Ani kdybys jim poslal homologační značky z nárazníku?

ty homologacni znacky najdu kde ?

jinak po druhem telefonatu to snad vypada o neco lepe , slibili mi ze by nejake dobrozdani mohli dat ... tak to musim nafotit poslat a pak uvidim ... jsem zvedav kolik to bude stat to mi hlava nebere

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 17:37   Citovat  

odkud jsi, v ostrave nebude problem

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 17:54   Citovat  

pockat. problem bude spis v tom ze v cr znacka ve formatu 280x200 neexistuje, ne? v cr sou bud klasicky, nebo kostky ktery jsou tusim 360x360 a us format kterej je 360x160. takze pokud mas diru mensi, tak to si jaksi v riti, ne?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:00   Citovat  

TRUcKER : jsem z Havl. Brodu takze asi nic Smutný

Winie: 280*200 je standartni rozmer SPZ , nicmene tet jsme to jeste pro jistotu zmeril a chtelo by to spis tu co pise mot 320*160. nicmene problem zustava ...

zitra cekam odpoved z Hondy tak uvidime....

jinak standartni rozmery pro CR na osobni auta by mely byt 280*200, 320*160 a 520*110

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:21   Citovat  

Luky napsal:
TRUcKER : jsem z Havl. Brodu takze asi nic Smutný

Winie: 280*200 je standartni rozmer SPZ , nicmene tet jsme to jeste pro jistotu zmeril a chtelo by to spis tu co pise mot 320*160. nicmene problem zustava ...

zitra cekam odpoved z Hondy tak uvidime....

jinak standartni rozmery pro CR na osobni auta by mely byt 280*200, 320*160 a 520*110
je divne ze ti to nechtej dat, ja byl na urade a dal sem mu ramecek z usa, ze ten rozmer potrebuju, a on prisel s tim ze takovy presne nemaji a je to jen o kouesk vetsi, ale tvar byl stejnej, tak sem ho vzal a bylo to a nikdo nic nerikal ani v tp nic napsano nebylo, nekteri nevi co by si vymysleli aby to nemuseli dat

Dydy je teď offline  Dydy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:31   Citovat  

prostě klasika v Čechách, někde no problém a jinde to prostě nejde ani za boha...sám bych mohl vyprávět to mi hlava nebere

prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:41   Citovat  

Brnďa napsal:
je divne ze ti to nechtej dat, ja byl na urade a dal sem mu ramecek z usa, ze ten rozmer potrebuju, a on prisel s tim ze takovy presne nemaji a je to jen o kouesk vetsi, ale tvar byl stejnej, tak sem ho vzal a bylo to a nikdo nic nerikal ani v tp nic napsano nebylo, nekteri nevi co by si vymysleli aby to nemuseli dat
ja koupil na preludku zadni viko z anglicky verze s oknem na kostku a na dopravce mi daly jeste metr abych si zmeril diru aby vedel jakou mi ma dat a v pohode to mi hlava nebere

tak si zavolej na dopravce vedouciho at ti laskave vysvetli proc bys nemoh dostat spz jaka tam pasuje,nehlede na to terrano i pajero maj kostkaty taky a zadny ameriky to nejsou.to jsou jen keci aby nemusely nic delat to je cely!!! to snad ne

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 0:25   Citovat  

prelude2.0i napsal:
ja koupil na preludku zadni viko z anglicky verze s oknem na kostku a na dopravce mi daly jeste metr abych si zmeril diru aby vedel jakou mi ma dat a v pohode to mi hlava nebere

tak si zavolej na dopravce vedouciho at ti laskave vysvetli proc bys nemoh dostat spz jaka tam pasuje,nehlede na to terrano i pajero maj kostkaty taky a zadny ameriky to nejsou.to jsou jen keci aby nemusely nic delat to je cely!!! to snad ne

jestli ty Terana a Pajera to nemaji zapsano v TP, ze mohou mit tento format RZ (podle vyhlasky je to podminkou, aby v TP mely nejaky zaznam...)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 7:51   Citovat  

tak nakonec jsme to vyřešil tak ze mi Honda ČR zašle za 1000,- potvrzení o tom vozidlo , bylo ve výrobě alternativně vybavováno nárazníkem se čtvercovým prolisem registrační značky, s tím nárazník je plně záměnný s nárazníkem s obdélníkovým výřezem a je dodáván jako originální náhradní díl Honda. Následně mi na odboru dopravy dají značku o požadovaném rozměru.

tak snad to někomu jestě pomůže kdyby to nahodou řešil. Zajímavé že v jiném okrese to jde i bez toho, holt žijeme v ČR... to snad ne

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 9:13   Citovat  

Toto jsem taky řešil. Značku ti vydají na magistrátu. Je to jednoduchý cvik,pokud se vymlouvají že musíš mít zapsanou vyjímku v TP, tak si tupci musí uvědomit že tu vyjímku tam musí zapsat oni. Mě ji taky nechtěli dát,tak jsem to řešil přes šéfovou dotyčného pána u okenka,nakonec tedy zvedl líný zadek od stolu,fyzicky zkontroloval že se normální rozměr nevejde,zapsal vyjímku,dal značky co jsem chtěl a odešel jsem.

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 10:34   Citovat  

Luky napsal:
tak nakonec jsme to vyřešil tak ze mi Honda ČR zašle za 1000,- potvrzení o tom vozidlo , bylo ve výrobě alternativně vybavováno nárazníkem se čtvercovým prolisem registrační značky, s tím nárazník je plně záměnný s nárazníkem s obdélníkovým výřezem a je dodáván jako originální náhradní díl Honda. Následně mi na odboru dopravy dají značku o požadovaném rozměru.

tak snad to někomu jestě pomůže kdyby to nahodou řešil. Zajímavé že v jiném okrese to jde i bez toho, holt žijeme v ČR... to snad ne

dobry vedet, tohle by mohlo vyeresit i muj problem, na Preludy se taky delal prolis pro ctvercovou RZ a byl to taky original Honda dil, dalo se to jednodusse zamenit, prolis ve viku kufru je stejnej, rozdil je jen v te plastove vanicce do, ktery pak prijde RZ (to ze ta znacka nakonec nebude ve viku ale dole v narazniku, uz na urade neuvidi Velmi šťastný )

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 10:50   Citovat  

a jeje, teďka bude mít každá šestá Honda tyhle značky.. zmatenej

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 12:55   Citovat  

Luky napsal:

tak za 5,- prodávej kopii pro značkuchtivé Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 13:05   Citovat  

PAKO napsal:
tak za 5,- prodávej kopii pro značkuchtivé Úsměv

Velmi šťastný Velmi šťastný no jen 200 lidi a mam to zpatky HaHaaa

je to sice hodne penez za razitko... ale porad lepsi jak lakovat jinej naraznik a menit ho.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 19:40   Citovat  

kdys uz tu resite papiry od hondy, kdys mi prisel od hondy dpopis ze moje auto plni euro 2, zaplatil sem 500kč, a bylo to vytiskle pouze na papire kde bylo cervene Honda , myslite ze na urade vola do hondy a overuje si to? nebo proste mu to staci? Protoze jestli mu staci ten papir tak neni problem si ho vytisknout Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
problem : nestandartni RZ (SPZ) 320*160
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina