Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 10
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 16:33   Citovat  

CRXMANN napsal:
ad sprinty na Honday 2008.
- k proběhlím diskvalifikacím se nemohu vyjádřit, neboť jsem je nerozhodoval, ale když mi řekli jak tam například Pišta vyskakoval měl jsem co dělat abych si to nešel s ním osobně vyřídit, protože vše se dá dojednat slušně. Nakonec byla právě jeho účast příkladem, kterému jsme chtěli předejít a já tu teď jako člen rady a jeden z hlavních organizátorů říkám, že nás velmi mrzí diskvalifikace jak jeho, tak Danyho, tak ostatních, kteří investují své peníze a vědomosti do svého koníčku a pak je to takovým způsobem degradováno. Poučili jsme se a já osobně rád přivítám na dalším ročníku jak Pištu, který jistě má co ukázat, tak Danyho, tak ostatní vlastnící podobné skvosty.

Co tu porad mluvite o diskvalifikaci?
Bylo zruseno prvni kolo sprintu. Neprobehla zadna diskvalifikace - trest za poruseni neceho.

Dle Tveho by bylo ok, ze nekteri z ucastniku, i kdyz neplanovane, ziskali lepsi cas diky spatne funkcni technice?
Myslim si, ze zrusit prvni kolo bylo fer. Dany nebyl jedinej s vyjezdem pred zelenou. Bohuzel uz ale dale netusim, zda se zruseni prvniho kola vyhlasilo.
přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 16:58   Citovat  

ReNo napsal:
Bylo zruseno prvni kolo sprintu. Neprobehla zadna diskvalifikace - trest za poruseni neceho.

Dle Tveho by bylo ok, ze nekteri z ucastniku, i kdyz neplanovane, ziskali lepsi cas diky spatne funkcni technice?
Myslim si, ze zrusit prvni kolo bylo fer. Dany nebyl jedinej s vyjezdem pred zelenou. Bohuzel uz ale dale netusim, zda se zruseni prvniho kola vyhlasilo.
přátele

Ale to je přesně ta subjektivní stránka věci, proč na druhou stranu má někdo na nefunkční něco doplatit, jde tu o princip, mě je fakt jedno, že jsem ten pohár neměl, jde mi o to, že mi to nikdo neřekl napřed a prostě si někdo něco zruší, protože se mu to hodí ... Úsměv

Já si prostě myslím, že jsem vyjel současně s padnutím zelené barvy, pouze jsem nereagoval na zelenou, ale dříve, to ale automaticky není ulitej start... Lidi kteří fandí a obdivují ReNa viděli, jak jsem jel dříve, lidi, kteří fandí mě mi řekli, že jsem se pohnul už když svítila zelená, topotvrdil i Kozina, se kterým sjem startoval a který sám řekl, že příšerně zaspal...
Takže kde je absolutní pravda??? To se prostě nedá zjistit... Ty máš z mého pohledu pohár nefér a tím to pro mě končí, ani Ti ho nezávidím, užij si ho, mám jich z Rally plnou skříň a ty mají pro mě opravdovou cenu... Hihi A pak ještě jeden z Mimoně, kdy jsem skončil absolutně třetí na rychlostní zkoušce ze všech aut, tohle já počítám za slušnou prezentaci...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 18:23   Citovat  

Dany napsal:
Ale to je přesně ta subjektivní stránka věci, proč na druhou stranu má někdo na nefunkční něco doplatit, jde tu o princip, mě je fakt jedno, že jsem ten pohár neměl, jde mi o to, že mi to nikdo neřekl napřed a prostě si někdo něco zruší, protože se mu to hodí ... Úsměv

Já si prostě myslím, že jsem vyjel současně s padnutím zelené barvy, pouze jsem nereagoval na zelenou, ale dříve, to ale automaticky není ulitej start... Lidi kteří fandí a obdivují ReNa viděli, jak jsem jel dříve, lidi, kteří fandí mě mi řekli, že jsem se pohnul už když svítila zelená, topotvrdil i Kozina, se kterým sjem startoval a který sám řekl, že příšerně zaspal...
Takže kde je absolutní pravda??? To se prostě nedá zjistit... Ty máš z mého pohledu pohár nefér a tím to pro mě končí, ani Ti ho nezávidím, užij si ho, mám jich z Rally plnou skříň a ty mají pro mě opravdovou cenu... Hihi A pak ještě jeden z Mimoně, kdy jsem skončil absolutně třetí na rychlostní zkoušce ze všech aut, tohle já počítám za slušnou prezentaci...

Nekdo ma rad tluste .. nekdo hubene ...
Ja mam rad srinty. Mam doma pres 30 poharu a ty maji pro me tez opravdovou cenu HaHaaa

V jednom Te ale musim silne zklamat. Nevim o tom, ze bych napadl Tvuj zajety cas v prvnim kole. Prisel jsem tam s tim, ze jsem Te videl vyjet pred zelenou pri nefunkcni fotobunce. Netusil jsem Tvuj cas. Netusil jsem ani svou pozici. Teda pokavad mi pamet dobre slouzi Úsměv
Slo mi o princip. Videl jsem Te vystartovat pred a pak jsem se dozvedel o nefunkcni fotobunce. Pri svem sprintu jsem o jeji nefunkcnosti take nevedel. Proto jsem take zajel stejne casy v prvnim i druhem kole.
Princip je, ze kdyz selze technika a neexistuje moznost zpetneho prozkoumani startu a je cas na dalsi kolo, pak se proste prvni kolo zrusi a udela se nove.
To mi prijde zcela bezna vec ve svete sportu. Osobne bych se tomu take nebranil. I kdyby me to stalo financni dotaci a jak Ti rikam, nevim o tom, ze bych znal Tvuj cas. Casy jsem zjistil az ve druhem kole. Byla dlouha pauza mezi a tak jsem si sel prezout na cestovni pneu, nebot se mi chovani sliku nelibilo(pote jsem zjistil, ze jsou podhustene). A tak jsem si zajel cas ve druhem kole na beznych kolech a sel se zeptat na rozdil.
Takze neni pravdou, ze jsem vedel Tvuj cas a ten jsem napadl. Ja jsem napadl nefunkcnost fotobunky a pridal to, ze zrovna Tebe jsem videl vyjet pred. Je mi lito, ze jsi, jak ty sam rikas, nejel osobne dalsi kola. Vynechala by se cela tato debata. Jeste vice je mi lito u Pisty, nebot on byl opravdu nejrychlejsi a proste to odnesl.
Mimochodem, existovala tato debata :
Naseká Kozinovo CTR ReNovo Preludce na Honday Sprintech?
Povidalo se, nevim co je pravdy, ze ma Kozina od Tebe postavenej velmi podobnej setup jako mas ty. Kozina dostal o poradnej kus a to jsem nejel na slikach. OK

Ale muzeme si to klidne rozdat znovu. Takova mala satisfakce pro Tebe. Jestli teda nepohrdnes zajetim si na klasickej tuning sraz. Kdyz vyhrajes ... dam Ti danej poharek z HD 2008 OK
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 18:38   Citovat  

ReNo napsal:

přátele

jak jsem řekl o tom vím minimum, takže nemohu soudit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 18:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
tak toto ma dost rozladilo. neviem kto a co ti rekl, ale ked sa vyhlasili vysledky, tak potom ako som sa dozvedel, ze tam moje casy neboli, som nespravil nic ine, len som sa otocil a bez slova odisiel k mojmu auto prezuvat kolesa, lebo by som asi niekomu ublizil osobne ja. nehovorim o tom, ze som este zapocul vykriky ze turbo do hondy nepatri a podobne, ale na toto som uz absolutne ignoroval. takze ak ma niekto pocit, ze som tam vyskakoval, tak by mal prestat hulit alebo brat ine drogy.

Já opravdu nevím kdo mi řekl, že si tam cosi sprostého vykřikoval, byl jsem celou dobu jinde a ne na sprintech o celé kauze jsem se dozvěděl až po vyhlášení výsledků kdy jsem dorazil...a právě proto, že vím jak to chodí (jedna paní povídala) sem se nakonec uklidnil a nedělal tyjátry. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 18:46   Citovat  

Vidím to následovně .... Honda-club musí koupit superskvělou časomíru aby se konečně pindíci pořádně přemeřili HaHaaa

Lidi neblázněte, je to dva roky žijte trochu tím co bude. Radši nám pomozte se sehnáním časomíry... je to dobrý
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 18:53   Citovat  

ReNo napsal:
Nekdo ma rad tluste .. nekdo hubene ...
Ja mam rad srinty. Mam doma pres 30 poharu a ty maji pro me tez opravdovou cenu HaHaaa

V jednom Te ale musim silne zklamat. Nevim o tom, ze bych napadl Tvuj zajety cas v prvnim kole. Prisel jsem tam s tim, ze jsem Te videl vyjet pred zelenou pri nefunkcni fotobunce. Netusil jsem Tvuj cas. Netusil jsem ani svou pozici. Teda pokavad mi pamet dobre slouzi Úsměv
Slo mi o princip. Videl jsem Te vystartovat pred a pak jsem se dozvedel o nefunkcni fotobunce. Pri svem sprintu jsem o jeji nefunkcnosti take nevedel. Proto jsem take zajel stejne casy v prvnim i druhem kole.
Princip je, ze kdyz selze technika a neexistuje moznost zpetneho prozkoumani startu a je cas na dalsi kolo, pak se proste prvni kolo zrusi a udela se nove.
To mi prijde zcela bezna vec ve svete sportu. Osobne bych se tomu take nebranil. I kdyby me to stalo financni dotaci a jak Ti rikam, nevim o tom, ze bych znal Tvuj cas. Casy jsem zjistil az ve druhem kole. Byla dlouha pauza mezi a tak jsem si sel prezout na cestovni pneu, nebot se mi chovani sliku nelibilo(pote jsem zjistil, ze jsou podhustene). A tak jsem si zajel cas ve druhem kole na beznych kolech a sel se zeptat na rozdil.
Takze neni pravdou, ze jsem vedel Tvuj cas a ten jsem napadl. Ja jsem napadl nefunkcnost fotobunky a pridal to, ze zrovna Tebe jsem videl vyjet pred. Je mi lito, ze jsi, jak ty sam rikas, nejel osobne dalsi kola. Vynechala by se cela tato debata. Jeste vice je mi lito u Pisty, nebot on byl opravdu nejrychlejsi a proste to odnesl.
Mimochodem, existovala tato debata :
Naseká Kozinovo CTR ReNovo Preludce na Honday Sprintech?
Povidalo se, nevim co je pravdy, ze ma Kozina od Tebe postavenej velmi podobnej setup jako mas ty. Kozina dostal o poradnej kus a to jsem nejel na slikach. OK

Ale muzeme si to klidne rozdat znovu. Takova mala satisfakce pro Tebe. Jestli teda nepohrdnes zajetim si na klasickej tuning sraz. Kdyz vyhrajes ... dam Ti danej poharek z HD 2008 OK

Poharek Ti nezavidim, muzes si ho nechat, dneska uz pro me nema zadnou cenu...

Jestli si dobre pamatuju, tak si zrovna ty neustale prohlizel casy, nekde tady v diskusi uz si psal, ze ti slo o treti misto, tak jsi sel reklamovat ulity start, tak ted nevim co si mam o tom myslet, nejdrive tak, ted zas onak... Nejdrive si stezovali ostatni, pak pises, ze ostatnim o nic neslo, tak sis sel stezovat ty... Opravdu nevim co si mam myslet zmatenej

Tvuj prispevek: Zaslal: 2.8.2010 , 22:01

Udelejme to opacne, kaslem na to... Me to taky nebavi a zadne spravedlnosti (objektivni) se dobrat stejne nemuzeme...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 20:04   Citovat  

Dany napsal:
Poharek Ti nezavidim, muzes si ho nechat, dneska uz pro me nema zadnou cenu...

Jestli si dobre pamatuju, tak si zrovna ty neustale prohlizel casy, nekde tady v diskusi uz si psal, ze ti slo o treti misto, tak jsi sel reklamovat ulity start, tak ted nevim co si mam o tom myslet, nejdrive tak, ted zas onak... Nejdrive si stezovali ostatni, pak pises, ze ostatnim o nic neslo, tak sis sel stezovat ty... Opravdu nevim co si mam myslet zmatenej

Tvuj prispevek: Zaslal: 2.8.2010 , 22:01

Udelejme to opacne, kaslem na to... Me to taky nebavi a zadne spravedlnosti (objektivni) se dobrat stejne nemuzeme...

Druhe kolo bylo vyvolano, nebot nefachala casomira a tak se opravovala. Behem dane pauzy jsem pozadal o smazani Tveho casu, bot zrovna Tebe jsem videl vyjet drive. Jak mi mohlo jit o treti misto? To bych musel vedet, ze se Kozinovi rozpadne auto a Ty osobne uz nepojedes druhe kolo ...
Je to klasicka odpoved, bot dneska uz vim, ze jsem skoncil treti.
Ale ok, oba mame jine 'starosti' nez tu zkoumat minulost přátele
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 20:22   Citovat  

eso-sannycars napsal:
mas v tom zmatek misane, ja jsem nikdy na zadnym HD nesprintoval a pokud jsi myslel uradoval jako organizoval, tak to jsem mel loni na HD sprinty pod taktovkou a bylo udelano tolik kategorii, ze asi kazdej mel sanci dostat ten pohar Cool

jo,ale někdo nedošáhl,protože hold street asi nebylo street.Jako sliky z homologací a bez se tam vůbec nerešily a jestli někdo přijede s naplech vykuchaným cérem a hodí si do kufru rezervu tak to je street jak noha,ale co měl si to přece pod taktovkou Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 21:46   Citovat  

CRXMANN napsal:
Já opravdu nevím kdo mi řekl, že si tam cosi sprostého vykřikoval, byl jsem celou dobu jinde a ne na sprintech o celé kauze jsem se dozvěděl až po vyhlášení výsledků kdy jsem dorazil...a právě proto, že vím jak to chodí (jedna paní povídala) sem se nakonec uklidnil a nedělal tyjátry. přátele

tak to by som fakt rad vedel, kto toto povedal. bolo tam dost ludi co ma pozna aj osobne a asi tiez ocakavali, kedy mi prdnu nervy, ale ako som uz pisal, som pre istotu radsej odisiel, lebo by na honday asi nastal medzinarodny pruser... mozno potom som niekoho poslal kamsi, lebo ked som prezuval kolesa sa okolo auta zrazu zacalo motat vela ludi a ja som zrovna makal, ale to mi azda nikto nemoze vycitat, lebo ked som skoncil, tak som odpovedal vsetkym na otazky.

ale nesuhlasim s tym, ze ste v cechach nemali ziadnu oturbenu hondu. Maratova CRX uz vtedy jazdila svoje najlepsie casy a mam ten pocit, ze ste ho dokonca pozyvali (aspon takto mi to tiez vtedy niekto hovoril). a znova opakujem, ze dopredu som organizatorom povedal co mam v aute nalozene a ze akceptujem zaradenie do akejkolvek kategorie, takze skus pochopit, ze po zajazdeni absolutne najlepsieho casu mi pride toto nedorozumenie fakt ako nezvladnutie organizatora.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 21:52   Citovat  

CRXMANN napsal:
Vidím to následovně .... Honda-club musí koupit superskvělou časomíru aby se konečně pindíci pořádně přemeřili HaHaaa

Lidi neblázněte, je to dva roky žijte trochu tím co bude. Radši nám pomozte se sehnáním časomíry... je to dobrý

nemyslim si, ze problem je casomiera, pomerat si realne casy nie je problem, len je fakt, ze v cechach asi nie...
skor si treba dat pozor na ludske preslapy a domysliet organizaciu.
v kazdom pripade si nemyslim, ze honday ma byt len o tom sprinte, ale je fakt, ze ked sa tam sprintuje, tak by to nemalo byt len tak. alebo to ma byt uz dopredu jasne, ze ide len o legalne head2head sprinty bez casomiery.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 22:25   Citovat  

vti [906team] napsal:
..... Maratova CRX uz vtedy jazdila ....., ze ste ho dokonca pozyvali... nezvladnutie organizatora.

Marat - ano byl pozvaný na ukázku OK
Organizace - ano máš úplnou pravdu KO
   Návrat  
hajnejzlesa je teď offline  hajnejzlesa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2010 , 20:53   Citovat  

Jedou se zejtra sprinty v Hrohově Týnci stojí to tam za to ? Úsměv
   Návrat  
vik2 je teď offline  vik2
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 13:54   Citovat  

Ahoj Lidi....
Precetl jsem tady na WEBu par clanku a musim rici ze me Honda fakt zaujala.

Je tady nekdo z okoli Kadaně/Chomutova kdo by mel chut se sejit. zkusit sprint. Predstavit svou Hondu. Pokecat....

mam e36.
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 16:12   Citovat  

vik2 napsal:
Ahoj Lidi....
Precetl jsem tady na WEBu par clanku a musim rici ze me Honda fakt zaujala.

Je tady nekdo z okoli Kadaně/Chomutova kdo by mel chut se sejit. zkusit sprint. Predstavit svou Hondu. Pokecat....

mam e36.

copa e36 je nuda ?
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 18:49   Citovat  

ja by som bral e36 coupe Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 19:33   Citovat  

Mam kupatko, nuda? ne, nestezuju si. Jen jsem zvedavej. Cetl tady par hezkych clanku o Vtec. Moc zajimave. a Respekt pred japonci. No a videt to nazivo. nechat se zvezt. Proc ne?
Teda esly se nekdo najde...
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 20:20   Citovat  

vik2 napsal:
Mam kupatko, nuda? ne, nestezuju si. Jen jsem zvedavej. Cetl tady par hezkych clanku o Vtec. Moc zajimave. a Respekt pred japonci. No a videt to nazivo. nechat se zvezt. Proc ne?
Teda esly se nekdo najde...

aky mas motor? 2L 2.5 ci 2.8 nebo M3? Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 21:30   Citovat  

Starou 2.5 jeste BEZvanos.(M50B25)
Je to asi minimum co uz se da u e36 povazovat za motor.

M3 je preci jen o jinych penezich, a to nejen koupe, ale hlavne provoz.
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 22:16   Citovat  

vik2 napsal:
Starou 2.5 jeste BEZvanos.(M50B25)
Je to asi minimum co uz se da u e36 povazovat za motor.

M3 je preci jen o jinych penezich, a to nejen koupe, ale hlavne provoz.

to ano, kámoš E36 M3 vlastní...a to máš jednou prasklý liťák od AC Schnitzler, podruhé to chce vyměnit vrtané kotoučky..a chodíš do práce aj když nemusíš Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 22:29   Citovat  

A nemluve o spojce, spatne resenemu chladici oleje - pridřena klika, a dalsi veci. Kdyz M3 tak US verzi, ta neni tak nasponovana(normalni hlava,snizenej vykon, vetsi zivotnost).
Doufam ze nekdo nezacne nadavat kvulima OFFtopic....

Nabidka porad plati, kdyz se nekdo z okoli najde....
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.10.2010 , 22:50   Citovat  

Přesto všechno je to fantastický atmosférák, o tom žádná. Když sem viděl sériově montovanou šestiklapku v sání tak si říkám, že na tom "M" něco bude..pak sem se vykotil v těch přesně sednoucích běžových kožených sedačkách s barevnými M proužky na opěradle, stovka tam byla za 5s a bylo celý večer o čem přemýšlet. Jen ten sériový zvuk je docela zbytečně moc utlumený.

Ale tvoje M50B25 je ideální na drifty a oturbení pokud vím z driftforum.cz, ne?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 7:11   Citovat  

Tak Mko je sen. Jenze mět na to no Úsměv Trebas e46 CSL Úsměv
Kazdej upravujeme jak muzeme. Do extremu se nehrnu. Na to nemam. Spis si s autem tak nejak hraju. Pomalu po kouskah...
Driftovani me zajima. ale spis jen na mokru nebo ted az bude snih. Taky postupne ziskat zkusenosti....

M50B25 je hodne dostupna. M52B28 by byla zajimavejsi.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 7:33   Citovat  

vik2 napsal:
Tak Mko je sen. Jenze mět na to no Úsměv Trebas e46 CSL Úsměv
Kazdej upravujeme jak muzeme. Do extremu se nehrnu. Na to nemam. Spis si s autem tak nejak hraju. Pomalu po kouskah...
Driftovani me zajima. ale spis jen na mokru nebo ted az bude snih. Taky postupne ziskat zkusenosti....

M50B25 je hodne dostupna. M52B28 by byla zajimavejsi.

Aha taaak... No me zajima konkretne e36 veci kolem podvozku, kardanu, brzdam. ne kvuly me ale kamosovy chce ji porizovat. Myslim 1.8IS nebo 2.0.
Jak to lita? a co udrzba? je tam treba nejaka konkretni vec s kterou sou problemy?.... diky

a sry za offtopic
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 8:25   Citovat  

1.8is, 2.0 - zdechlina! Jestli se chce povozit nic pod 2.5l nema cenu. At nespecha a pocka si.
V klubu mame od 1.6 po 2.5 a kdyz na to prijde vsichni jezdime dlouhodobe za 9/100 Velmi šťastný
Na podvozku nejcasteji cepy a silenty na predku. Udelas a mas klid.
Brzdy klasika, zalezi na prechozim majiteli. Hlavne nesetrit na nich. No to asi na nicem. predek je na brzdy citlivej, hned se chveje volant jak neco neni dobre.
BMW mam sice jen 1,5roku ale o kardanu, prevodovce, difu nevim ze tam je. nekdy se trhne Hardy spojka
Co se jeste podvozku tyka,,, hlavne ne zadne radoby sport podvozek za 10tis. Soutez o nejnizsi auto apod... Mtechnik na Sachs, Bilstein, Kayaba
Uz me vic nenapada.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 10:50   Citovat  

diky ti za info je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2010 , 12:20   Citovat  

Nevim vsechno, ale muzu i zjistit.
kdybys jeste neco chtel vedet neni problem.
i kdyz by to asi chtelo v jinem tematu Velmi šťastný

a nebo esly jsi z okoli, muzes se sejit na kus reci a pripadne pojezdit.

dneska jsem zkousel s e46 330d(150KW) a dal jsem ho. Je tezkej. Ani 400Nm mu nepomohlo.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 8:52   Citovat  

Mam mensi otazku ohledne sprintu Úsměv slo by pouzit zimni pneu jako slicky,jen me to napadlo kdyz jsou zimni meka smes oproti letnim ,ja jen jestli by to na sprintech pomohlo Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 23:54   Citovat  

tak co letos sprinteři? někjaké mrtvé toto VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2012 , 23:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Mam mensi otazku ohledne sprintu Úsměv slo by pouzit zimni pneu jako slicky,jen me to napadlo kdyz jsou zimni meka smes oproti letnim ,ja jen jestli by to na sprintech pomohlo Se stydím

tak skoro po roce ti odpovím Velmi šťastný , zimní jsou určitě lepší jak letní, ale slicky jsou sliky Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina