Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Ecu z D16A9
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2008 , 12:36   Citovat  

Pokud nekdo ma a proda nebo daruje kouř ,tak shanim ECU bez kat z tohodle motoru D16A9. Cenu bidnete,nebo to nechte na me a pak nesouhlaste jak chcete muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LUTEC je teď offline  LUTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 1:05   Citovat  

snk. napsal:
Pokud nekdo ma a proda nebo daruje kouř ,tak shanim ECU bez kat z tohodle motoru D16A9. Cenu bidnete,nebo to nechte na me a pak nesouhlaste jak chcete muhehe

asi ji mam doma musel bych se kouknout, jeste ji potrebujes??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 8:33   Citovat  

jj jeste ji shanim!
   Návrat  
LUTEC je teď offline  LUTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 12:19   Citovat  

snk. napsal:
jj jeste ji shanim!

no jestli jsem to spravne pochopil chces ji kvuli navyseni vykonu.....ja teda nejsem zadnej velkej znalec, ale myslim si ze jen vymenou nic nedosahnes.....mam doma nekolik CRX s ruznymi motory vsechny 16 16V ale jine typove oznaceni motory jsme menil ale vzdy sem musel nechat orig sani ktere patrilo do te karoserie....ta stara D16A9 ma jine podtlaky amyslim ze i trochu min konektoru na pripojeni a chybi lambda protoze nema ani kat..... podle me bys musel vymenit celou motorovou el a sani a svody aby to melo ten dany efekt a to co tim ziskas nebude az takovy markantni narust vykonu jaky si asi predstavujes 5 koni se da ziskat uplnu jinak, ale jak chces pokud na tom trvas prodam ti jednotku i svody jestli je najdu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 12:52   Citovat  

Acu by tam melo jit normalne.Svody uz mam jedny okoukle z tohodle typu motoru,takze by nemel byt problem.Acu je bez kat,coz mi vyhovuje,svuj si budu vyndavat taky.TYhle veci by mi meli pridat koniky uz znatelnejc,tak uvidime.Oboje mi uz nekdo nabizel,takze jestli budes ochotnej,dej mi vedet jak s cenou a treba se domluvime.Urcite dej vedet,zajem mam.
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 13:20   Citovat  

Snk. na ecu z A9 na Z5 musíš předělat elektriku do ECU jinak to nepojede a to předělání neni žádná sranda.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 13:45   Citovat  

ja ale nechci nic predelavat na Z5 ja mam A8
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 13:56   Citovat  

A a8 je bezkat nebo s katem?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 13:59   Citovat  

A8 je s kat
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 14:18   Citovat  

Tak to ti tam bez předělání kabeláže u ECU jednotka z A9 nepude!!!!Věř mi už sem to dělal.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 14:23   Citovat  

sežen si radší ecu z Z5 a nech si jí načipovat je to o dost lepší!!!já sem pochvíly tu A9 jednotku radši zase přendal a dal sem tam Z5tkovou přečipovanou a je to kurnik rozdíl.ECU A9 a Z5 víkonostní rozdíl je zanedbatelnej a skoro neznatelnej.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 14:24   Citovat  

Uz jsme se bavil s hodne lidma o tomhle a musim ti rict ze zadnou zmenu nepoznas.Radsi si udelej poradne vyfuk,kvalitni sani a zacni setrit na vacky,pruziny,hlavu atd...aby se mohla ladit ECU na lepsi kvalitu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 15:07   Citovat  

diacoon napsal:
Uz jsme se bavil s hodne lidma o tomhle a musim ti rict ze zadnou zmenu nepoznas.Radsi si udelej poradne vyfuk,kvalitni sani a zacni setrit na vacky,pruziny,hlavu atd...aby se mohla ladit ECU na lepsi kvalitu

Kdyz bych si sehnal svody a ECu,vyndal kat,tak to poznat neni? Smutný( Me to prislo jako docela levny reseni,skoda Smutný
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 21:30   Citovat  

snk. napsal:
Kdyz bych si sehnal svody a ECu,vyndal kat,tak to poznat neni? Smutný( Me to prislo jako docela levny reseni,skoda Smutný

malicko ale necekej ty tuningove pocty..."mam tam 100oktan od shellu pridalo mi to 4kone"
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 18:37   Citovat  

Mam taky ECU z A9ky na A8 motoru a i kdyz nekdo rika,ze je to super,mne to tak neprijde,ovsem je zase pravda,ze jsem o par blbin tezsi,zejmena o zadni diferak.Rozhodne to neni nic na znatelny zvyseni vykonu,mozna ze to o malinko lip tahne,ale na to jde jit i cestou odlehceni setrvacniku.Ja to ve finale pojal sportovne - kdovi,jak funguje ta lambda,no tak ji odstavime (cenove to vyslo asi jako koupit novou lambdu).Uprava elektriky neni tak slozita,je to zhruba "jeden drat prepojit,druhy odstrihnout a pridat ke tretimu".Nicmene taky jsem slysel,ze je lepsi upravovat jednotku ze Z5ky,tam problem s dratovanim odpada.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 18:48   Citovat  

Wayne napsal:
Mam taky ECU z A9ky na A8 motoru a i kdyz nekdo rika,ze je to super,mne to tak neprijde,ovsem je zase pravda,ze jsem o par blbin tezsi,zejmena o zadni diferak.Rozhodne to neni nic na znatelny zvyseni vykonu,mozna ze to o malinko lip tahne,ale na to jde jit i cestou odlehceni setrvacniku.Ja to ve finale pojal sportovne - kdovi,jak funguje ta lambda,no tak ji odstavime (cenove to vyslo asi jako koupit novou lambdu).Uprava elektriky neni tak slozita,je to zhruba "jeden drat prepojit,druhy odstrihnout a pridat ke tretimu".Nicmene taky jsem slysel,ze je lepsi upravovat jednotku ze Z5ky,tam problem s dratovanim odpada.
Ani s kombinaci vyndat kat + jiny svody?
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 20:13   Citovat  

To ti bohuzel nepovim,ackoliv uz mam misto katalyzatoru rezonator na 5G Civica od SQS Racing a jiny svody,lokalne upravovany (kvuli rozdilum 4WD oproti 2WD),nebo spis prave kvuli tem zmenam,uz nemam jak porovnat pred a po.Nicmene pokud to s upravou myslis vazne,je lepsi (po uprave strev) nechat jednotku tak jako tak poladit.Tahle uprava nejde srovnavat s prestavbou dvoubodu na ctyrbod,u ktere je teoreticky prirustek +14kW (ze 66 na 80) predvidatelny.Moje svody mely pred upravou pruchod hodne priskrceny diky nekvalitnimu provedeni,takze pokud bys tam dal neco podobnyho,nemusel by prirustek byt ani znat.
Pokud mas penez hodne,dej se do razantnich uprav.Pokud jich mas primerene,auto prodej a kdyz pridas zbytek penez,mas na VTECa,co jeste porad prodava Eso.Pokud jsi socka jako momentalne ja,jenom jezdi a bud rad,ze je litr benzinu jen za lehce pres 30 Úsměv
Abych nezapomnel,ted se 4WDckem s touhle upravou jezdim zhruba za 10/100 normalnim stylem,zadny honeni.Bud je neco spatne,nebo je to hmotnosti,nevim.Uz bych se na nejaky upravovani zvysoka wc ,nez jsem v 60km rychlosti pocuchal 924ku,tak jsem s ni o den driv jel v pohode 170 a jeste s rezervou,je to 2litr se skoro stejnym vykonem a bere 8/100...Uz proste nemam chut necim vyhanet vykon.Jestli te tim odradim nebo si nekdo pomysli,ze jsem blazen nebo odrodilec,je mi to lito,ale budiz.Proste kdyz silny auto,tak uz v zakladu,aby na to melo predpoklady jako dimenzovani brzd,chovani podvozku a podobne.Pak s upravovanim souhlasim.Prestavba 2bod na 4bod a podobne ano,ale jinak uz upravy motoru pod 100kW v serii neberu Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2008 , 22:34   Citovat  

Wayne napsal:
To ti bohuzel nepovim,ackoliv uz mam misto katalyzatoru rezonator na 5G Civica od SQS Racing a jiny svody,lokalne upravovany (kvuli rozdilum 4WD oproti 2WD),nebo spis prave kvuli tem zmenam,uz nemam jak porovnat pred a po.Nicmene pokud to s upravou myslis vazne,je lepsi (po uprave strev) nechat jednotku tak jako tak poladit.Tahle uprava nejde srovnavat s prestavbou dvoubodu na ctyrbod,u ktere je teoreticky prirustek +14kW (ze 66 na 80) predvidatelny.Moje svody mely pred upravou pruchod hodne priskrceny diky nekvalitnimu provedeni,takze pokud bys tam dal neco podobnyho,nemusel by prirustek byt ani znat.
Pokud mas penez hodne,dej se do razantnich uprav.Pokud jich mas primerene,auto prodej a kdyz pridas zbytek penez,mas na VTECa,co jeste porad prodava Eso.Pokud jsi socka jako momentalne ja,jenom jezdi a bud rad,ze je litr benzinu jen za lehce pres 30 Úsměv
Abych nezapomnel,ted se 4WDckem s touhle upravou jezdim zhruba za 10/100 normalnim stylem,zadny honeni.Bud je neco spatne,nebo je to hmotnosti,nevim.Uz bych se na nejaky upravovani zvysoka wc ,nez jsem v 60km rychlosti pocuchal 924ku,tak jsem s ni o den driv jel v pohode 170 a jeste s rezervou,je to 2litr se skoro stejnym vykonem a bere 8/100...Uz proste nemam chut necim vyhanet vykon.Jestli te tim odradim nebo si nekdo pomysli,ze jsem blazen nebo odrodilec,je mi to lito,ale budiz.Proste kdyz silny auto,tak uz v zakladu,aby na to melo predpoklady jako dimenzovani brzd,chovani podvozku a podobne.Pak s upravovanim souhlasim.Prestavba 2bod na 4bod a podobne ano,ale jinak uz upravy motoru pod 100kW v serii neberu Ble
Presne vim co myslis:).Ttaky si to myslim,penez taky hodne nemam kuky kuk,ale stejne bych si na tom neco chtel udelat :hehe:.Nevim co bude za par,ale tipuju,ze dlouhou dobu si asi nebudu porizovat naky dalsi auto(par zkusenosti uz mam a nikdy to nebyla tzv. "vyhodna koupe"),takze kdyz by se to nejak poladilo aspon za tenhle mrzky peniz,budu urcite jenom rad:)Neco do toho dam a uvidim.Auto ma papirove 90kw pri 6 800ot.Slysel jsem ze by motor mohl bezpecne jeste neco vyplodit:)a az pride doba vyplat,zhodnotim uvidim. kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2008 , 8:51   Citovat  

Sežen si Z5tkovou ecu a nech si jí od kuby krále načipovat chce za to 2000kč a je to dost znát.Kdyžtak Z5 ecu mám na prodej.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2008 , 18:37   Citovat  

Wilda CRX napsal:
Sežen si Z5tkovou ecu a nech si jí od kuby krále načipovat chce za to 2000kč a je to dost znát.Kdyžtak Z5 ecu mám na prodej.

Kolik by si za ni chtel? Btw z ty Z5 nemusim pak delat cary-mary s kabelama?ecu ze Z5 je bez katova?A co svody?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.2.2008 , 19:47   Citovat  

Pak teda ale sháněj PM7-X040, nesmí to být X030.
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2008 , 19:51   Citovat  

Wilda CRX napsal:

Nevíš odhadem na kolik koníků to tak načipuje? Nečekám zázrak, jen bych rád věděl čísilko Úsměv A nějakej kontakt by jsi na něj neměl???
   Návrat  
Toreto je teď offline  Toreto
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 10:43   Citovat  

Wilda CRX napsal:

A můžeš mi popsat konkrétně co se změní tímto nachipováním?? popř. konktakt na danou osobu?
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 1:35   Citovat  

Tak si dovolim trochu oponovat nazorum, ze A9 ECU na Z5 neni poznat...S kolika lidma jste se kdo bavil, ze to nic neudela a kolik lidi to ma prakticky ozkousene?Nam to s Tommym po testech vyrovnalo rozdil delky auta na konci sprintu mezi A9 a Z5 tak, ze sme po vymene ECU dojizdeli stejne. Takze znat to opravdu je a uprava elektriky je hracka na 5 minut, nebo neni vubec treba, zalezi s jakou variantou se clovek smiri. Vice info HERE
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 8:52   Citovat  

Bezkatovou ecu když tak mám, Praha, cena 1500.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Ecu z D16A9
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina