Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
čelní sklo swift
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 8:47   Citovat  

Zdravím, všechny vím, že to tady moc nepatří, ale jak jsem psal na forum značky. Tak jsem mi nedostalo žádné odpovědi. Proto se obracím na vás zde. Předevčírem jsem jel se svým wintercarem (swiftem), před jízdou jsem špatně zavřel kapotu a ta mi při jízdě rozbila čelní sklo. Proto se tady ptám, zda nevíte o někom kdo prodává na díly a nebo stačí nějaké vrakoviště suzuki. Díky moc za info. Je to model r.v.95 sedan
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 9:09   Citovat  

A ty nemáš pojištěné přední sklo?? Jestli ano tak ti ho normálně vymění a řekneš že ti to rozbil kamen od protijedoucího kamionu tohle oni nijak neřeší a nepátrají po tom
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 9:49   Citovat  

No, napiš místnímu členovi OsekSpiderovi - má čelní sklo na Swifta rok 1991 tuším.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 9:50   Citovat  

mireczek napsal:
No, napiš místnímu členovi OsekSpiderovi - má čelní sklo na Swifta rok 1991 tuším.

hatch 3dv bude mít jiný sklo než sedan si myslim.
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 10:06   Citovat  

Tak to nevím, ale dobře že jsi to řekl, OsekSpider má třídveřové varianty. I když podle mého názoru přední část vozu je identická. A také by tam sklo mohlo jít ze Subaru Justy - je to stejný vůz.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 10:15   Citovat  

mireczek napsal:
Tak to nevím, ale dobře že jsi to řekl, OsekSpider má třídveřové varianty. I když podle mého názoru přední část vozu je identická. A také by tam sklo mohlo jít ze Subaru Justy - je to stejný vůz.

Teoreticky jo ale prakticky .... Vím že 5dv a 3dv má jiný okno, apropo zeptám se kamaráda staví Swifty na závody tak to bude vědět Mrk OK
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 10:16   Citovat  

optimas napsal:
A ty nemáš pojištěné přední sklo?? Jestli ano tak ti ho normálně vymění a řekneš že ti to rozbil kamen od protijedoucího kamionu tohle oni nijak neřeší a nepátrají po tom

Bohužel takhle to není, tohle se naopak hodně řeší a podle poškození poznáš, jestli ti to udělal kámen nebo k tomu došlo jinak. Každá škoda musí bejt zdokumentovaná a když tě trefí kámen do skla, tak to vypadá naprosto jinak, než když se ti otevře kapota a rozmlátí ti sklo Mrk A věř mi, že vim o čem mluvim, protože pracuju přímo na pojišťovně u administrace poj. událostí vozidel a táta je vedoucí likvidace kouř
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 10:25   Citovat  

optimas napsal:

shodou náhod teď před pár dny měnil tchán čelní sklo na Laguně, které se taky otevřela kapota a tohle teda na kamínek od kamionu neuhraješ HaHaaa
od kapoty máš to sklo rozmlácený po celé ploše + zmáčknutý horní okraj střechy, nemluvě o zmačkané kapotě a vytažených úchytech kapoty.
A nejsem si jistej, jestli se pojištění vztahuje i na tvojí chybu,že si to takhle rozmlátíš.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 10:32   Citovat  

tsmart napsal:
shodou náhod teď před pár dny měnil tchán čelní sklo na Laguně, které se taky otevřela kapota a tohle teda na kamínek od kamionu neuhraješ HaHaaa
od kapoty máš to sklo rozmlácený po celé ploše + zmáčknutý horní okraj střechy, nemluvě o zmačkané kapotě a vytažených úchytech kapoty.
A nejsem si jistej, jestli se pojištění vztahuje i na tvojí chybu,že si to takhle rozmlátíš.

Přesně jak jsi napsal, dle VPP (všeobecné pojistné podmínky) se na toto připojištění nevztahuje a pokud to nahlásíš jinak, můžeš z toho mít i docela problémy, protože když se to zjistí a ty to nahlásíš na kamínek, tak se může jednat o pokus o pojistný podvod a za to už jsou i flastry, takže na to bacha je to dobrý
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 11:40   Citovat  

ano, sklo mám, ale dle katalogu auto kelly jsou čísla jiná, tudíž nevím zda tam sklo půjde, zas rozměry jsou stejné...

rozměr: 1341x835mm
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 12:39   Citovat  

Tak přišel jsem z tréningu a nestačím se divit pánové Úsměv Na suz... foru se mi na téma podívali 2 lidi a tady jste mně opět nezklamali děkuji mockrát každému kdo přispěl. K rozměrům okna, kouknu se na kelly jak to je rozměrově hatch a sedan, ale taky myslím, že to nebude pasovat. Ještě k tomu se mi tato nehoda stala den co jsem mněl auto prodávat a místo něj jsem chtěl koupit další Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 12:46   Citovat  

Tak ten rozměr by mi měl pasovat, jelikož hatch má 2 rozměry skel a tento je stejný ze sedanem. Můžeš mi prosím třeba do sz napsat odkud jsi.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 13:03   Citovat  

tigi napsal:
Tak ten rozměr by mi měl pasovat, jelikož hatch má 2 rozměry skel a tento je stejný ze sedanem. Můžeš mi prosím třeba do sz napsat odkud jsi.

střední čechy, Hořovicko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 13:11   Citovat  

Tak toho jsem se bál, že budeš z druhé strany republiky já jsem kousek od ostravy Smutný Ale zase teď vím, že by mělo okno pasovat i s některých hatchbagu. Neví někdo nějaké vrakoviště na suzuki, ale v moravskoslezském kraji? dík
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 18:12   Citovat  

mrgrudge napsal:
Bohužel takhle to není, tohle se naopak hodně řeší a podle poškození poznáš, jestli ti to udělal kámen nebo k tomu došlo jinak. Každá škoda musí bejt zdokumentovaná a když tě trefí kámen do skla, tak to vypadá naprosto jinak, než když se ti otevře kapota a rozmlátí ti sklo Mrk A věř mi, že vim o čem mluvim, protože pracuju přímo na pojišťovně u administrace poj. událostí vozidel a táta je vedoucí likvidace kouř

Hele nebudu ti říkat kde ,ale osobně jsem to tak udělal a nebyl v tom žádný problém VLASNTNÍ ZKUŠENOST Hihi A takhle to udělali taky moji kámoši které jsem tam poslal a měli jsme totál rozmlácený skla taky šla haubna na sklo. Nafotili vyměnili a pápá měli jsme nový sklo kouř Takže mi nevykládej že to nejde pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 10:44   Citovat  

No jo, ale já neměl připojištěné čelní sklo. Kdyby někdo z vás věděl o nějakém skle na swifta tak mi napište prosím, ale jen z moravskoslezského kraje díky.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 12:08   Citovat  

tigi napsal:
No jo, ale já neměl připojištěné čelní sklo. Kdyby někdo z vás věděl o nějakém skle na swifta tak mi napište prosím, ale jen z moravskoslezského kraje díky.

Já ho tu určitě budu mít ale jsem z Českých Budějovic... Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 12:50   Citovat  

optimas napsal:
Hele nebudu ti říkat kde ,ale osobně jsem to tak udělal a nebyl v tom žádný problém VLASNTNÍ ZKUŠENOST Hihi A takhle to udělali taky moji kámoši které jsem tam poslal a měli jsme totál rozmlácený skla taky šla haubna na sklo. Nafotili vyměnili a pápá měli jsme nový sklo kouř Takže mi nevykládej že to nejde pořádnej výtlem

Já neříkal že to nejde, ale že to tak není Hihi A když je nějaká pojišťovna blbá a podvodníkům solí peníze, tak je jo její problém Hihi Moc dobře vim, že u některejch pojišťoven jen solí a solí a nic neřeší a pak se ani nedivim že nemaj zisky a propouštěj lidi meetallll
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 15:25   Citovat  

dám ti sem kontakt na jenhoh chlapíka okna na 100% ma a ma super ceny a domluvu mirekhynek@tiscali.cz
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 16:21   Citovat  

ok díky zkusím mu napsat
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 15.8.2010 , 18:48   Citovat  

já si jezdím pro okna sem a pojistné události přez ně taky v poho tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2010 , 11:44   Citovat  

Tak mně napadla další možnost jak bych mohl vyřešit můj problém. Nemá někdo z vás zkušenosti se sadou na opravu prasklin čelního skla? Moc by mi pomohly vaše názory díky za ně předem. Pro rýpaly co by chtěli napsat proč nekoupím sklo nové nápíšu hned, auto si cením na +-10tis. takže je pro mně hloupost platit skoro polovinu ceny auta ať je opět ve stavu jaké bylo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2010 , 15:43   Citovat  

tigi napsal:
Tak mně napadla další možnost jak bych mohl vyřešit můj problém. Nemá někdo z vás zkušenosti se sadou na opravu prasklin čelního skla? Moc by mi pomohly vaše názory díky za ně předem. Pro rýpaly co by chtěli napsat proč nekoupím sklo nové nápíšu hned, auto si cením na +-10tis. takže je pro mně hloupost platit skoro polovinu ceny auta ať je opět ve stavu jaké bylo Úsměv

A co tak zajet kde mění skla a zeptat se jestli to jde opravit či ne a kolik by to stálo to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2010 , 22:09   Citovat  

No je to asi taky možnost, ale nevím jestli se jim bude chtít piplat za pár korun a nebo vyměnit sklo za 1500kč
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 22.8.2010 , 15:01   Citovat  

tigi napsal:
No je to asi taky možnost, ale nevím jestli se jim bude chtít piplat za pár korun a nebo vyměnit sklo za 1500kč
jak moc to mas ruply? ted to dokazou dat dokupy bez davani novyho okna, prasklina cc5mm oprava 1000kč
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.8.2010 , 15:59   Citovat  

Tak na okně mám i hvězdičku jako od kamenu co mi udělal odstříkovač na kapotě a jsou tam i dvě praskliny co jdou od toho jedna spodem a drujá vede nahoru ke střeše. Myslím, že to už na tu opravnou sadu není, ale kdyby se to dalo byl bych jedině rád.
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 22.8.2010 , 16:28   Citovat  

tigi napsal:
Tak na okně mám i hvězdičku jako od kamenu co mi udělal odstříkovač na kapotě a jsou tam i dvě praskliny co jdou od toho jedna spodem a drujá vede nahoru ke střeše. Myslím, že to už na tu opravnou sadu není, ale kdyby se to dalo byl bych jedině rád.
no nesmi to byt moc velky, a pokud muzes mit okno za 1500 tak radej kup to nez davat tady 3 tisice za 3 dirky
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.8.2010 , 16:45   Citovat  

Ne okno mi nabídli nejlevněji za 2400kč a práci i s lepidlem za 1500kč Smutný
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 22.8.2010 , 17:07   Citovat  

tigi napsal: